انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر
http://ibsgroup.ir/froum/

همیشه IBS نبست
http://ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=31&t=1193
صفحه 1 از 1

نویسنده:  MahdiMahdi [ یکشنبه آذر 22, 04 2:05 am ]
عنوان پست:  همیشه IBS نبست

از ۱۹ تا ۲۸ سالگی، تقریباً یک دهه با حملات دردناک و مکرر زندگی کردم که دلیلشان مشخص نبود. این حملات معمولاً بعد از استرس شدید، بی‌خوابی، غذاهای فرآوری‌شده، نوشابه، شیرین‌کننده‌های مصنوعی و حتی نان گندم یا چاودار شروع می‌شد.
علائم شامل درد شدید شکم (که جاش مشخص نبود و تو یه ناحیه نبود)، تب و لرز شبانه، خستگی، درد مفاصل و کمر، سردرد ناگهانی، رنگ‌پریدگی و اختلال در اجابت مزاج بود. هر دوره حمله ۳–۴ روز طول می‌کشید و زندگی عادیم را مختل می‌کرد.
سال‌ها به پزشکان مختلف مراجعه کردم و آزمایش‌ها و تصویربرداری‌های متعدد انجام دادم، اما بیماری‌هایی مثل سلیاک، IBD و تومور رد شدند. اغلب به من گفته می‌شد که «سندرم روده تحریک‌پذیر (IBS)» دارم و باید استرسم را کم کنم.
نقطه‌ی تغییر زمانی بود که پزشکی به بیماری تب مدیترانه‌ای خانوادگی (FMF) شک کرد. آزمایش‌ها را هنگام حمله انجام دادیم و التهاب شدید مشخص شد. برای شروع قرص کلشی‌سین را تجویز کرد، تمام علائمم کاملاً ناپدید شدند.
پیام من: هر درد شکمی IBS نیست.
اگر علائم عودکننده، همراه با تب و درد شدید دارید، پیگیر باشید و اگر پزشکتان از این بیماری اطلاعی ندارد او را درجریان قرار دهید
اگر ریشه‌ی خاورمیانه‌ای، مدیترانه‌ای، ترک، عرب، کرد، ارمنی یا یهودی دارید و علائم مشابه دارید، از پزشکتان بخواهید FMF را هم بررسی کند.
ضمنا من هنوز آزمایش ژنتیک را کامل نکرده‌ام

صفحه 1 از 1 همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/