انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه فروردین 10, 03 8:08 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند


قوانین انجمن


برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید



ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 22 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 28, 92 1:32 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اردیبهشت 24, 92 12:25 pm
پست: 104
محل اقامت: tehran
سلام بر همه بچه ها. من اتفاقی در یکی از سایت ها در مورد ای بی اس، به پست زیر برخورد کردم. در موردش تحقیق کردم و دیدم که بسیار مطلب خوب و مفیدی را مطرح کرده و جا دارد که هر کدوم از ما در مورد این موضوع تحقیق کنیم و با یکدیگر به نتایج مهمی برسیم. عین مطلب را میگذارم.

" با سلام مجددد
این تجربه ۸ سال درگیری وحشتناک با این بیماری یعنی از ۱۷ سالگی ۲۵ سالگی یعنی همین الان بوده و در این مدت زیاد چه اشکهایی نریختم و چه دردهایی نکشیدم و چهکارهایی که نکردم.چقدر هزینه بابت شناسائی این بیماری دادم و چقدر نزد انواع متخصصین اهل فن در هر دسته و بخش (از مغز و اعصاب گرفته تا ارولوژی و….) اما دریغ از اینکه این بیماری شناسائی بشه.چون بیماری من در وضعیت حادی بود ،حتی چند بار هم جراحی مجاری ادرار انجام نمودم چون باعث درگیری در این ناحیه مشد وپزشکان محترم اینگونه فکر میکردند که مشکل دردهای شکی از ناحیه مجاری ادراریست.
با گذشت سالها ، تحقیقات بسیار زیاد ، بالخره به این موضوع رسیدم این بیماری کولیت عصبی روده میباشد و تازه ماجرا از آنجا شروع شد ، روش درمان را شروع نمودم ، داروهایی که پزشکان تجویز مینمودند فقط و فقط در حد نگه دارنده بود و بعد از قطع دارو ، داروهایی مانند کولوفک ، پنتوپرازول ، هیوسین و غالبا داروهای ضد افسردگی بیماری عود می نمود.همیشه یک موضوع ذهن من را درگیر می نمود که چرا بعد از قطع تمام داروها و بوجود آمدن افسردگی همزمان بیماری هم تشدید میشود و این بیماری از من یک محقق ساخت.تازه آنجا بود که فهمیدم دو هورمون و نوروترانسمیتر سوتونین و استیل کولین دقیقا در این بیماری نقش دارد که می توانید با تحقیقات جامع نسبت به این دو مواد تحقیق به عمل آوردید.بعد از تحقیقات جامع به این نتیجه رسیدم سروتونین در دو بخش سیستم اعصاب مرکزی و همچنین دستگاه گوارش تولید میشود و با بهم خوردن نظم و عدم تعادل در تولید این ماده نه تنها باعث این بیماری بلکه باعث تمام بیماری های گوارشی هم میباشد که می توان سطح سروتونین را در بدن با یک ورزش مداوم به حد متعادل رساند و مسلما تاثی چمگیری در بهتر شدن این بیماری دارد.و ماده دیگری استیل کولین یکی از مواد است که در بند بصورت طبیعی تولید میگردد و کاربردش ضد استرس و اضطراب می باشد و یکی از عوامل این بیماری استرس های حاد میباشد ، که آنهم به عدم تعادل این ماده بر میگردد و آنهم با ورزش مداوم برطرف خواهد شد.این تنها بخش کوچکی از تحقیقات بنده بود و در صورت نیاز امیدوارم اگر کمکی بود بتوانم کمک رسان باشم
با تشکر
و به امید درمان همه بیماران "
"

من در این مورد تحقیق کردم و امیدهای تازه ای در درونم روشن شده است. بچه ها لطفا شما هم تحقیق کنید و نتیجه رو بیان کنید تا به صورت گروهی روش کار کنیم.
یاعلی


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 28, 92 3:48 pm 
آفلاین
Admin

تاریخ عضویت: چهارشنبه بهمن 18, 91 4:13 pm
پست: 133
سلام احمد جان
مرسی از بابت این پست
جالبه
منبعش رو هم میشه بگید
این بنده خدا رو چطوری میشه گیر آورد و ازش سوالاتمون رو بپرسیم؟
من قبل از مبتلا شدنم شاید روزی یکساعت رو ورزش میکردم، بیشتر دو و فوتبال و بدن سازی با این حال مبتلا شدم، نمیدونم، شایدم علاوه بر این هورمونا چیزای دیگه ای هم دخیلند


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 28, 92 4:53 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اردیبهشت 24, 92 12:25 pm
پست: 104
محل اقامت: tehran
سلام. منبعش از این سایته

http://1pezeshk.com/archives/2011/01/%d ... ent-429207

راستش منم خیلی جدی نگرفتم . ولی وقتی چند تا مقاله در مورد سروتونین خوندم کمی امیدوار شدم. چون سروتین توسط پلاکتهای خون حمل میشه و منم پلاکت خونم در مرز حداقل یعنی 150 هزار قرار دارد و خانواده ام مقدار پلاکت متوسطی دارند.240 هزار

به نظرم مشکل ماها از این ماده یعنی سروتونین نشات میگیره که عوامل زیادی در کمبود این ماده موثرند که یکیش میتونه همین پلاکت باشه ولی در مقالات عوامل زیادی رو دیدم و هریک از ما ممکنه یکی از این عوامل رو داشته باشیم.. ولی اینکه راه درمانش با ورزش است یا نه باید بررسی بشه . باید ببینیم که چطوری میشه اونو به حالت نرمال برگردوند. کما اینکه اگه مقالات رو بخونید میبینید که بخی داروها هم که برای درمان وسواس و افسردگی تجویز میشوند، این ماده را سعی میکنند که کنترل کنند.

به نظرم کمی وقت روش بزارید ضرری نمیکنید. بچه ها نظراتشونو بگن. ممنون


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: چهارشنبه اسفند 28, 92 10:12 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
كاش مسعود عضو انجمن بود تا بهمون بگه تو اين 7 ماهه (از مرداد) به چه نتايجي رسيده.
http://www.ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?f=46&t=245&p=1507&hilit=%D9%87%D9%88%D8%B1%D9%85%D9%88%D9%86#p1507
بهرحال بدون شك ورزش خيلي موثره.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 29, 92 10:32 am 
آفلاین
Admin

تاریخ عضویت: چهارشنبه بهمن 18, 91 4:13 pm
پست: 133
آرش دمت گرم
پس قبلا این موضوع رو شما نقل کرده بودی، ببخشید من اون مدت اصلا نمیرسیدم درست پست ها رو بخونم و فقط گذری ازشون رد میشدم
همونطور که احمد هم گفته به نظر میاد جای تامل داره


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: شنبه فروردین 2, 93 6:32 pm 
آفلاین
کاربر ساده

تاریخ عضویت: جمعه آبان 10, 92 8:53 pm
پست: 37
محل اقامت: تهران
سلام احمد جان.
بله منم هم تو این انجمن از دوستان این موضوع رو مطرح کرده بود و در سایت ibs group.org هم دیدم .
سروتونین ماده در بخش اعصاب مرکزی هستش که اگه تعادلش بهم بخوره باعث افسردگی و وسواس و استرس می شود که هم در قسمت پیشانی یا جلویی سر تولید میشود و اگه به خاطرم مانده باشه هم تو دستگاه گوارش تولید میشه حالا اینکه بهم خوردن تعادلش چه جوریه نمی دونم.
اما ماده دومی استیل کولین ماده هست که بیشتر وظیفش در حافظه انسان است و تو مواد غذایی که ما میگیریم به طور روزمره
احمد جان درسته علت این بیماری ای بی اس میتونه از این دو ماده باشه اما من ربطشو با lg پیدا نکردم.
امیدوارم دوستان انجمن هر کس که مطلبی راجبه این موضوع می دونه بیان کنه.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: شنبه فروردین 2, 93 8:08 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

تاریخ عضویت: دوشنبه بهمن 30, 91 12:14 pm
پست: 465
محل اقامت: متاهل/24ساله
من عین این مطلبو تو کتاب روانشناسی عمومیم خونده بودم ..حتی تا جایی که یادمه نوشته بود اختلال تو یکی ازهمین هورمون ها باعث بی اختیاری دردفع و.. میشه

_________________
صدای خنده خدا را می شنوی؟ به آنچه تو محال میپنداری میخندد...
بخند و امیدوار باش ...


آخرین بار توسط امیدوار در شنبه فروردین 2, 93 8:46 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: نوراپي نفرين
پستارسال شده: شنبه فروردین 2, 93 8:26 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
هورمون نوراپي نفرين فراموش نشه. زيادي اين هورمون باعث يبوست و كمبودش اسهال ايجاد مي كنه.
ويكي پديا:
"ماده‌ای با چند وظیفه‌است، می‌تواند هورمون باشد (آزاد شده از غدد فوق کلیوی) و می‌تواند به عنوان پیامرسان عصبی در سیستم سمپاتیک عمل کند.
نوراپی نفرین هورمون استرس است و باعث افزایش تپش قلب، انقباض رگ‌ها، انبساط راه‌های هوایی و افزایش قند خون شده و در بروز واکنش جنگ و گریز سامانه عصبی سمپاتیک موثر است."


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: یکشنبه فروردین 3, 93 9:46 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اردیبهشت 24, 92 12:25 pm
پست: 104
محل اقامت: tehran
سلام بر همه و عرض تبریک سال نو
آرش جان درست میفرمایید. هورمون نوراپي نفرين هم نقش داره. چون من وقتی پیش یه سنوگرافیست خوب ،سنوگرافی شکم انجام دادم گفت که مشکلی نداری و فقط غدد فوق کلیوی ات کمی بزرگتر از حالت معمول است و آن هم به خاطر ترشح و فعالیت زیاد در این غده است. که جالب توجه هم هست که من یبوست دارم.
به نظرم مشکل ما از ویروس یا میکروب نیست. بلکه مشکل اصلی ما بهم خوردن تعادل هورمون های بدنمون است که این به هم خوردگی باعث بد کارکردن روده هامون شده و این امر هم باعث تجمع میکروبی در روده هامون شده. با خوردن آنتی بیوتیک فقط این تجمع میکروبی برای مدتی از بین میرود ولی مشکل اصلی سر جاشه.

به نظرم ما با قطعاتی مثل یک پازل طرف هستیم و باید با کمک هم این قطعات رو کنار هم بچینیم تا به علت اصلی برسیم. مثلا اینکه رسا گفتند که ماده سروتین قسمتیش در سر و در ناحیه پیشانی ترشح میشه با موضوعی که برخی دوستان گفتند که ممکن است سینوزیت با ای بی اس رابطه داشته باشد، جای تفکر دارد زیرا سینوزیت هم قسمت پیشانی و سینوزیت ها را درگیر میکند و آنجا را عفونی میکند.

یا گفته آرش با نتیجه سنوگرافی من همخوانی دارد.
یا یکی از دوستا در یک سایتی گفته بودند که من با جوز هندی خودم را درمان کرده ام. روزی یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی مصرف میکرده. من در مورد خواص جوز هندی که تحقیق کردم دیدم که توی هورمون سروتین بدن تاثیر میزاره و ماندگاریشو در بدن زیادتر میکنه. البته مقدار زیاد جوز هندی مسمومیت میاره، و نباید به مقدار زیاد و یا مدت طولانی مصرف بشه.که البته من از داروخانه گیاهی گرفتمش و میخوام تست کنم.

بهرحال منظورم اینه که بحث بهم خوردن هورمون ها میتونه علت اصلی باشه و اگه دوستان کمی روی این قضیه با کمک یکدیگر وقت بزاریم شاید انشاءالله در این سال جدید بتوانیم حداقل علت اصلیشو پیدا کنیم.

فعلا سه تا هورمون رو شک داریم و بچه ها روشون تحقیق کنن و با شرایط و وضعیت خودشون چک کنند و نتیجه را بیان کنند. هورمون های سوتونین ---- استیل کولین----- نوراپي نفرين

با تشکر از همه و با آرزوی سالی خوش همراه با سلامتی و نشاط برای همه دوستان خوبم. تحقیق یادتون نره . یاحق


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: یکشنبه فروردین 3, 93 8:47 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
Brain-bowel chemical imbalance: The brain and the gut are intimately connected by both the nervous system and by neurotransmitter chemicals, such as serotonin and norepinephrine. Both chemicals may be involved with the production of IBS symptoms. So far, we know that diarrhea can occur when high amounts of serotonin inhibit norepinephrine and cause levels of acetylcholine to increase. On the other hand, when norepinephrine levels increase, the result is constipation, as well as a lowering of serotonin levels and blockage of acetylcholine. For IBS patients, this chemical dance may lead to the fluctuating bowel symptoms of constipation and diarrhea. But we must ask what the cause of the imbalance is in the first place.

ترجمه: "اسهال وقتي اتفاق مي افتد كه سطح بالاي سروتونين مانع از عملكرد نوراپينفرين شده و باعث افزايش استيل كولين مي شود.
يبوست: زماني كه سطح نوراپينفرين افزايش مي يابد و سطح سروتونين پايين مي آيد و در عملكرد استيل كولين مانع ايجاد مي شود."

نظر من: در واقع مشخص نيست كه بي نظمي اين هورمون ها علت هست يا خود معلول علت ديگري. مثلا من مطلبي خواندم كه اين فرضيه را بيان مي كرد كه رشد بيش از حد باكتري در روده باعث اختلال در جذب بعضي ويتامين ها و مواد معدني مي شود كه اين مسئله هم خود نظم هورمون هاي عصبي را بهم مي ريزد. به همين دليل اي بي اس معمولا همراه با افسردگي و اضطراب و ديگر مشكلات رواني است.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 22 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند


چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com