انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:57 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 98 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 16, 96 9:14 am 
آفلاین
کاربر ساده

این همه اذیت شدن واقعا طبیعی؟!من زندگیم مختل شده.ببخشید از اینکه خیلی طولانی توضیح دادم

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 16, 96 11:45 am 
آفلاین
کاربر ساده

یادم رفت بگم من قرص سرترالین و کلردیازپوکساید هم خوردم اما سرترالین واقعا شدت اسهالم بدتر کرده بود دیگه نخوردمشون دیازپوکساید هم که تاثیر موقتی داشت

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 16, 96 8:41 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

rahil نوشته است:
بعد اینکه اجابت مزاجم کم شد داروهارو کلا کنار گذاشتم مگر وقتی ک خیلی درد داشتم یه کلیدینیوم سی میخوردم اما الان نزدیک چندین ماه که دردای شکمی فوق العاده شدید دارم از صبح که چشمام باز میکنم این درد با من تا شب فقط موجاش کم و زیاد میشه اما اروم نمیشه رفتم دکتر بهم دوباره کلوفک و دی سیکلومین بیوکربن و نورتریپتیلین داده فقط ی ساعت اروم میکنه با اون که نورتریپتیلین بعد چند هفته به گفته دکتر خودشو نشون میده واس من اینطور نبود تو ایام عید دوبار دکتر رفتم ک امپول مسکن بزنه تا دیروز پیش دکتر خودم که میگه دز نورتریپتیلین بالا ببر تا دویست میشه و مشکلی ایجاد نمیکنه

سلام
اگر نورتریپتیلین اون پاسخگویی لازم رو نداره روی بدنتون بهتره نخورید، سرترالین برای ای بی اس یبوستی ها خوبه ، برای اسهالی ها خوب نیست، دویست میلیگرم نورتریپتیلین خیلیه، من‌پزشک نیستم که توصیه دارویی کنم و بهتره به حرف پزشک گوش کنید ، به هر حال به نظر من پاروکستین داروی بهتریه برای شما، اما نباید با نورتریپتلین مصرف بشه و تنظیم دوزش هم باید زیر نظر پزشک باشه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 16, 96 11:24 pm 
آفلاین

دوستان يه سوال داشتم
من حدود 2ماه از قرص هايى که دکتر برام نوشته بود استفاده کردم و حدود 50 درصد از نفخم کم شده بود که راضى بودم اما اين دارو ها تا حدودى باعث مى شدن اسهال بشم و اين رو هم بگم که من اى بى اس از نوع بدون مشکل اجابت مزاج داشتم اما بعد از قطع کردن اين دارو ها يبوست مى شم ايا امکانش هست که اين دارو ها باعث تنبلى روده هاى من بشن و به همين سبب يبوست بشم؟ و اينکه من بايد دارو هامو قطع کنم؟ اخه مى ترسم هر چقدر که بگذره اين تنبلى بيشتر بشه و جبور بشم دوز داروهامو بيشتر کنم اسم دارو هام هست کولومب و کليدينيوم سى و پنتوپرازول

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 17, 96 7:06 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
zahra___78 نوشته است:
دوستان يه سوال داشتم
اسم دارو هام هست کولومب و کليدينيوم سى و پنتوپرازول

این داروها تنبلی روده ایجاد نمکینن

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 17, 96 7:08 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
دوز نورتریپتلین برای ای بی اس حدود 25 میلی هست بالاتر از اون برای افسردگی و اضطراب و اینها استفاده میشه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 17, 96 1:26 pm 
آفلاین
کاربر ساده

الان دیگه درد شکمی ندارید؟!اسهالتون خوب شده؟!من پیام شماروخوندم نوشته بودید که عامل افسردگیتون هم اضطراب بوده اما من اضطراب یا افسردگی نداشتم و وقتی حالم بد میشه استرس بدی میگیرم و شدیدا میترسم دست خودمم هم نیست فشارمم شدید میافته تقریبا هروزه چند بار تکرار میشه این حالتا من قرصی رو که شما گفتید رو حتما به دکتر میگم و میخورمش

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 17, 96 1:51 pm 
آفلاین
کاربر ساده

من اوایل برای اینکه روحیم نبازم تصمیم گرفتم برم باشگاه به دو جلسه نرسید ک اسهال و دلپیچم بدتر شد.دیگه نرفتم سعی کردم هروز پیاده روی داشته باشم که اونم بیشتر از ی رب بیست دیقه راه برم حالم بد میشه باید بشینم.اما با این شدتی که مریضی گرفته چه بخوام چ نخوام افسرده میشم.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 17, 96 1:56 pm 
آفلاین
کاربر ساده

اقا ارش یعنی اگه مقدار دارو بیشتر از 25 بشه فایده نداره؟؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 17, 96 8:58 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

rahil نوشته است:
الان دیگه درد شکمی ندارید؟!اسهالتون خوب شده؟!من پیام شماروخوندم نوشته بودید که عامل افسردگیتون هم اضطراب بوده اما من اضطراب یا افسردگی نداشتم و وقتی حالم بد میشه استرس بدی میگیرم و شدیدا میترسم دست خودمم هم نیست فشارمم شدید میافته تقریبا هروزه چند بار تکرار میشه این حالتا من قرصی رو که شما گفتید رو حتما به دکتر میگم و میخورمش

بله ، مشکل من رفع شده و فعلا که این دارو رو مصرف میکنم بدنم کاملا نرماله، نه استرسی ،نه اضطرابی، نه اسهالی
بهتره پیش پزشک دیگری برید.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 98 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com