انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : پنج شنبه خرداد 8, 99 3:55 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند


قوانین انجمن


برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید



ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 18 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: طب سنتی
پستارسال شده: پنج شنبه تیر 19, 93 5:08 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2265
محل اقامت: تهران
من قبلا به توصيه همكارم سعي كردم از ايشون وقت بگيرم ولي تلفن مدام مشغول بود و تلاش چند روزه من فايده اي نداشت.
البته اعتقادي هم به اين روش ها ندارم ولي تيريست در تاريكي!


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: Re: طب سنتی
پستارسال شده: جمعه تیر 20, 93 12:35 pm 
آفلاین
کاربر ساده

تاریخ عضویت: جمعه اردیبهشت 20, 92 7:53 pm
پست: 47
عجیبه.برادر من یک بار تماس گرفت ساعت 8 صبح .سریع جواب دادن و وقت گرفت. البته با اعتقاد نه چندان زیاد! ولی خواهرم نتیجه گرفت. رماتیسم داشت خوب شد!
فقط روزهای دوشنبه و پنجشنبه وقت میدن برای یکشنبه و چهارشنبه. از ساعت 7 تا 11...
ماه رمضان هم نیستن. یه نفر گفته بود من بدون اعتقاد رفتم پیشش و بدون اینکه مشکلمو بگم دست گذاشت روی چشمام بعد یک مدت شماره چشمم از 8 به 2 رسید!
به هر حال شفا دست خداست .. دعا هم ممکنه بعضی وقتا درگیر بشه.
ناامید نشید بعد از ماه رمضان دوباره تماس بگیرید.


بالا
 پروفایل  
 
پستارسال شده: چهارشنبه تیر 25, 93 12:44 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2265
محل اقامت: تهران
به نظر من مشکل نفخ معده خیلی ربطی به مزاج نداره. با اینکه این مشکل بیشتر برای طبع‌های سرد هست که قدرت هضم غذا در اونها پایینتره، من این مشکل رو در همه طبعها دیده ام. علتش هم اینه که در بسیاری از موارد افراد طبع گرمی دارند ولی معده اونها سرد هست. کار برای این افراد خیلی سخته چون بدنشون نیاز به مواد غذایی خنک داره اما معده اونها نمیتونه این مواد رو خوب تحمل و هضم کنه و مشکلات گوارشی و از جمله نفخ براشون پیش میاد. افراد با طبع گرم معمولا از سنین پایین به خاطر گرمای زیاد مزاجشون، در خوردن سردیها افراط میکنن و این باعث میشه که معده اونها سرد بشه. تجربه من در مورد این افراد نشون داده که تنها راهکار اینها خوردن سردی و گرمی در کنار هم هست تا بتدریج طبع معده اونها به تعادل برسه. در این زمینه به فرمان بدن باید گوش داد و تا فرد میبینه که غذایی اذیتش میکنه باید تا مدتی ازش پرهیز کنه. به هر حال اینها مقدماتی بود برای رسیدن به اصل مطلب که همون مساله نفخ دستگاه گوارش هست.
تا جایی که من تجربه کردم و در افراد مختلف با شکایت از نفخ دیده‌ام، چهار عادت رایج غلط غذایی هست که باعث نفخ کردن میشه:

1-خوردن غذای خام با پخته. شاید به قدری این مساله برای شما عادی باشه که باورتون نشه یکی از ریشه های اصلی مشکلات گوارشی خوردن غذای خام با پخته است. مثل چی؟ مثلا خوردن سالاد با غذا. یا خوردن میوه به فاصله کمتر از حداقل دو ساعت بعد از غذا. این دو عادت فکر میکنم بین تمام ایرانیها رایجه بخصوص در مهمانیها. زمان هضم غذای خام و پخته با هم متفاوته و برای همین، خوردن خوراکیهای خام و پخته باهم، باعث نفخ و سوء هاضمه میشه. من این رو از آقای دکتر روازاده شنیدم و خودم امتحان کردم و بهم ثابت شد. البته ایشان خوردن پیاز تازه و جوان و سبزی خوردن جوان و تازه رو استثناء کرده اند که من بر اساس تجربیات خودم فقط پیاز رو تایید میکنم و سبزی خوردن رو نه. اگر شما از مشکلات گوارشی بخصوص نفخ رنج میبرید به شما توصیه میکنم شما هم امتحان کنید و مدتی این عادت اشتباه رو اگر بهش مبتلا هستید، کنار بگذارید و بعد حال و روز خودتون رو بسنجید. فکر میکنم تا حد زیادی بهتر خواهید شد.

ادامه مطلب و منبع: http://tebesonati135.blogfa.com/tag/%D8 ... 8%AA%D9%87


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: چهارشنبه آبان 7, 93 12:25 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2265
محل اقامت: تهران
http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=287453
قسمت هایی از این گزارش:
- گاهی خالی بودن معده نیز موجب بروز نفخ می‌شود که می‌تواند به علل وجود رطوبت‌های غلیظ است که حرارت معده، آن‌ها را به ریح (باد) تبدیل می‌کند که غذا خوردن این حالت را کم می‌کند.
بی‌خوابی زیاد موجب می‌شود که حرارت به اندازه کافی در معده جمع نشده و معده از هضم کامل غذا عاجز می‌شود که نفخ یا ریاح بروز پیدا می‌کند. بی تحرّکی زیاد موجب ضعف حرارت غریزی می‌شود در نتیجه هضم معده مختل شده و معده در هضم غذا ناتوان می‌شود.
فعّالیت های بدنی به خصوص ورزش برای کسانی که عادت به ورزش ندارند باعث افزایش حرارت غریزی معده و توان هضم می‌شود.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: حجامت
پستارسال شده: شنبه آبان 10, 93 2:38 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2265
محل اقامت: تهران
حجامت یکی از موثرترین روش‌های درمانی طب سنتی است که انجام حداکثر سالانه دو مرتبه جهت پیشگیری‌ از بیماری‌ها و حفظ سلامتی توصیه می‌شود.
فاطمه محمدبیگی(پزشک عمومی) با بیان اینکه قدمت حجامت به هفت هزار سال قبل بازمی‌گردد، اظهار کرد: دانشمندانی چون ابوعلی سینا و بقراط نیز در آثار خود به درمان بیماری‌ها از طریق حجامت اشاره کرده‌اند.
این پزشک خاطرنشان کرد: با وجود اینکه امروزه بسیاری از روش‌های طب سنتی به دست فراموشی سپرده شده‌اند، اما حجامت همچنان جایگاه خود را حفظ کرده و به طور کاملا بهداشتی در مراکز پزشکی انجام می‌شود.

وی توضیح داد: حجامت در اصطلاح به روش درمانی گفته می‌شود که با ایجاد مکش در محل خاصی از بدن و خونگیری از آن قسمت صورت می‌گیرد و هدف اصلی آن کشیدن خون‌های آلوده از بدن یا منحرف کردن مسیر خون از یک قسمت به قسمت دیگر است.

محمدبیگی تنظیم و تقویت سیستم ایمنی بدن، تنظیم ترشحات‌ غدد هورمونی بدن، سم زدایی از بدن، کاهش چربی و قند خون، افزایش انرژی بدن، کاهش غلظت خون، پیشگیری از لخته شدن خون، کاهش التهاب در بافت و سلول‌ها، افزایش جذب مواد لازم، افزایش دفع سموم بدن از طریق کلیه‌ها و روده‌ها، کاهش اوره و اسیداوریک خون و سرعت رسوب گلبول‌های قرمز را از فواید حجامت برشمرد.

وی اضافه کرد: حجامت یک روش درمانی سرپایی، کم هزینه، بدون نیاز به اقدامات بیمارستانی و آزمایشی، قابل اجرا در اغلب سنین و بدون عوارض جانبی است و به نوعی در گروه جراحی‌های سطحی و سرپایی قرار می‌گیرد.

این کارشناس یادآورشد: در علم پزشکی انجام حجامت توسط افراد با تجربه و متخصص در مرا کز بهداشتی و با رعایت اصول آن مورد تایید قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه حجامت خشک یا بادکش از انواع حجامت در ایران محسوب می‌شود، تاکید کرد: استحمام قبل از حجامت، خالی بودن مثانه برای کاهش ناراحتی‌های احتمالی و تاثیرگذاری بهتر، خودداری ازانجام فعالیت‌های بدنی سنگین قبل و بعد از بادکش‌گذاری و شل کردن کامل بدن درلحظه بادکش‌گذاری از امور مهم در این زمینه است.
محمدبیگی اضافه کرد: بادکش با بازکردن رگ‌های سطحی موجب افزایش خون‌رسانی می‌شود. در نتیجه اکسیژن بیشتری به سلول‌ها رسیده وباعث رفع درد و خستگی می‌شود. با بادکش‌گذاری در اطراف زخم‌های بستر می‌توان به ترمیم و بهبود آن کمک کرد.

وی ادامه داد: بادکش متناوب با جذب خون به سمت عضلات در رفع لاغری‌های موضعی و افزایش بافت ماهیچه‌ای موثر واقع می‌شود و برای انبساط عضلات به عنوان علت بسیاری از درد‌های موضعی، مفید است. بادکش با تحریک روده‌ها و دستگاه گوارش در درمان برخی از بیماری‌های گوارشی نظیر زخم‌ معده، تنبلی روده و یبوست مفید است.

محمدبیگی گفت: همچنین در افرادی که دارای طبع سرد و تر هستند در اصطلاح طب سنتی بلغمی‌ مزاجند، بادکش "خشک" کاربرد فراوانی دارد و جایگزین مناسبی برای حجامت "تر" است.
این پزشک اظهار کرد: طبق تعریف سنتی گاهی دردها بر اثر غلبه سردی بر افراد ایجاد می‌شود، مثل بیماری صرع یا برای بهبود زانوهایی که دچار تورم و درد شده‌اند می‌توان با انجام بادکش متناوب به مدت چهل جلسه یک‌ روز در میان آن را تا حدودی درمان کرد.

وی بهترین ساعات مناسب برای انجام حجامت ساعات نزدیک به طلوع و غروب خورشید و همچنین ساعت 8 تا 10 صبح دانست و تصریح کرد: اواخر خرداد ماه بهترین روزهای حجامت است. برخی نیز روزهایی مانند دوشنبه و پنج‌شنبه را برای حجامت توصیه و انجام آن را در روز جمعه نهی کرده‌اند.
وی در پایان با بیان اینکه انجام حجامت در فصل بهار و پاییز بیشتر توصیه شده است، تصریح کرد: فصل بهار به علت بالا بودن جریان خون در بدن بهترین فصل برای انجام حجامت محسوب می‌شود.
ايسنا


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: Re: طب سنتی
پستارسال شده: شنبه آبان 10, 93 3:02 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: جمعه خرداد 30, 93 7:03 pm
پست: 305
محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
من حجامت کردم بیماریم خوب نشد ولی حس سبکی میده.

_________________
نه صبر ایوبی هست !!و نه بویی از پیراهن یوسف‏ ‏عزیزم …خودت را به کوری بزن‏ ‏اینجا گرگ ها همه چیز را خورده اند


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: Re: طب سنتی
پستارسال شده: شنبه آذر 8, 93 10:38 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: جمعه خرداد 30, 93 7:03 pm
پست: 305
محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
همراه غذا مرزه و اویشن مصرف کنید برای تاثیر دایمی مدت طولانی استفاده شه میتوان تنقیه هم کرد.روش و ترکیباتش و پیدا نکردم اما در محلولهای تنقیه استفاده میشه.

حجامت با زالو خیلی بهتره کسی کرده؟

_________________
نه صبر ایوبی هست !!و نه بویی از پیراهن یوسف‏ ‏عزیزم …خودت را به کوری بزن‏ ‏اینجا گرگ ها همه چیز را خورده اند


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: نبات
پستارسال شده: دوشنبه مرداد 5, 94 6:56 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2265
محل اقامت: تهران
آرش: در طب سنتی از نبات استفاده زیادی می شود، فرق نبات با شکر چیه؟ نبات فقط با حرارت دادن شکر درست می شود پس نباید فرقی از نظر شیمیایی داشته باشند، تغییر فیزیکی هم که نباید در خواص اون تغییری ایجاد کند. مطلب زیر از نشریه سلامت در همین مورد است:

ماده اوليه در شکر، قند و نبات يکسان است ولي کريستال‌هايي که در نبات ايجاد مي‌شود از نظر وضعيت فيزيکي و نوع کريستال‌هايشان با قند و شکر متفاوت است. به همين دليل خاصيت قند و شکر با خاصيت نبات متفاوت است و نبات طبيعت گرم‌تري نسبت به قند و شکر دارد. از اين رو نبات در مشکل‌هايي مانند دل‌درد، نفخ و... استفاده مي‌شود. از نظر تجربي هم ثابت شده که مصرف نبات در بهبود اين علايم واقعا موثر است و حالت تلقيني ندارد اما متاسفانه از نظر علمي کاري روي آن انجام نشده است و اقدامي در مورد اينکه نبات را کريستالوگرافي کرده و روي آن کارهاي کلينيکي انجام دهند و سپس به هم ارتباط دهند، صورت نگرفته تا معلوم شود کريستال‌ها از نظر فارماکولوژيکي چه تاثيري بر بدن دارند. واقعيت امر اين است که گاهي جنس، فرمول بسته يا باز شيميايي مواد يکسان است اما شکل فيزيکي آنها متفاوت است. مثلا قند به هر شکلي که در بيايد قند است مگر اينکه بسوزد و خاصيتش عوض شود. نمونه ديگر يخ و آب است. هر دوي اينها از نظر جنس يکسان هستند اما يخ خاصيت ضدالتهابي دارد و مي‌توانيم آن را روي سوختگي، جراحي و التهاب بگذاريم اما در مورد آب چنين خاصيتي مطرح نيست. در مورد بخار آب و آب هم همين‌طور است. خواص بخار آب با آب يا يخ متفاوت است در حالي که هر سه از يک جنس هستند.
گاهي اوقات قند يا نبات را حرارت داده و آن را به اصطلاح مي‌سوزانند. در اين صورت خاصيت قند و نبات تغيير مي‌کند. قند يک ماده هيدروکربن است و ترکيبي است از هيدروژن، کربن و اکسيژن. وقتي قند مي‌سوزد کارامليزه مي‌شود و جالب است بدانيد که بسياري از رنگ‌هاي قهوه‌اي از جمله موادي که در نوشابه‌ها به کار مي‌برند از حرارت دادن شکر و قند به دست آمده است. به اين ماده قهوه‌اي حاصل از حرارت دادن، کارامل گفته مي‌شود که از نظر شيميايي، ظاهر فيزيکي و حتي مزه با قند و شکر متفاوت است.
نبات سوخته هم دقيقا همين‌طور است. کريستال‌هاي نبات مي‌سوزند و يک جسم قهوه‌اي مايل به سياه و با مزه‌اي بين تلخ و شيريني توليد مي‌شود که خاصيت قابض داشته و يکي از مهم‌ترين استفاده‌هاي آن در طب سنتي براي خوراندن به کودکان مبتلا به اسهال است.
با اين وجود افراد نبايد بيش از مقدار معمول از نبات استفاده کنند زيرا مصرف بيش از حد هر ماده‌اي براي بدن زيان‌آور است. حتي اگر آن ماده ويتامين باشد. پس مصرف قند و شکر و نبات هم به ميزان زياد مضر است و تفاوتي بين آنها وجود ندارد به خصوص در کساني که مشکل افزايش قندخون دارند.

دکتر محمدحسين صالحي‌ سورمقي داروساز و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 18 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند


چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com