انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:31 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه تیر 8, 94 7:48 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
جناب علی رضا، از راهنمایی هایتان متشکرم.

من نیز با شما موافقم که نگاه به زندگی را باید عوض کنم و زندگی کردن درست و سالم را بیاموزم. فایل های آموزشی دکتر هولاکویی شامل:
-خوشبخنی
-باید و نبایدهای زناشویی
-تربیت کودکان
-خشم و عصبانیت
-تیپهای شخصیتی

هم برای این یادگیری برای من بسیار مفید و آموزنده بوده اند.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه تیر 8, 94 8:36 am 
آفلاین
کاربر فعال

البته یک نکته دیگه هم هستش بیماری ای بی اس باعث تغییراتی در سیستم عصبی میشه که یک حس افسرده بودن در وجود ما شکل میگیره به نظر من همون هورمون های بدن هم تغییر میکنه تمامی هورمون ها میتونه روی بدتر یا بهتر شدن ای بی اس دخیل باشه از جمله مثل سروتونین و تستسترون در مرد ها به نظرم کم بودنش افسردگی میاره و باعث بدتر شدن اوضاع میشه حتی در موقع خنده اندروفین کمتری در بدن ای بی اسی ها ترشح میشه کلا آدم هایی که ای بی اس دارند خیلی زودتر از بقیه دچار افسردگی میشن پس باید همیشه روحیه شادابی داشته باشند که به دست آوردن این روحیه شاداب مستلزم تلاش بر روی روحیات و واکنش ها به اتفاقات خوب یا بد هستش حتی ذوق زدگی و خوشحال شدن یا هیجان زدگی در اثر اتفاقات خوب زندگی هم باعث بدتر شدن میشه واکنش به اتفاقات تغییرات زندگی اعم از خوب یا بد باید شیوه برخورد صحیح با این اتفاقات و رویدادهای زندگی رو یاد بگیریم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 8, 94 2:48 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من به شخصه فکر می کنم باید باورهامو تقویت کنم دکتر الهی قمشه ای در یکی از سخنرانیهاش می گه یکی رو قبول کن رب ما یکیه روزی دهنده ما یکیه معشوق ما یکیه
http://khalil-khoshrou.blogsky.com/1388/04/06/post-19/ داستان حضرت یوسف جلسه دوم

آخرین بار توسط نورا در دوشنبه تیر 8, 94 8:34 pm ویرایش شده است، در کل 4 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 8, 94 5:38 pm 
آفلاین
کاربر فعال

همه ما که ای بی اس داریم بهنظر من هیچیممون نیست فقط و فقط فکر های توی سر ما است که این همه مشکلات برای ما آفریده ولی خدایش واسه من دلیل اصلی شروع شدنش استرس خجالتی بودن درون گرایی البته ترس و جاندوستی رو باید اضافه کنم چون یک بیماری قبلا داشتم چند سال بخاطرش خود خوری میکردم آخرش اون خوب شد ای بی اس بر اثر مشکلات ترس و مشکلات روانی دیگه که زیاد هم بودن جایگزین شد برای بهبودی فقط باید در لحظه زندگی کردمن الان فهمیدم که قبلا برای اون چیزهای الکی چقدر استرسی میشدم و این اسیب ها رو به خودم زدم به قول اقای اشنا راه درمان ای بی اس بهبود سطح سلامت روانی هستش

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 8, 94 6:13 pm 
آفلاین
کاربر فعال

آره درسته وقتایی که ناراحت می شدم بابام بهم می گفت دخترم انقدر سر هر چیز کوچیکی خودت و ناراحت نکن زود پیر میشیا همین الان می خواستم پستمو ویرایش کنم اینترنتم قطع شد اعصابم خورد شد کف پام سر شد الان خیلی بهتر شدم تازه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 9, 94 1:11 pm 
آفلاین
کاربر فعال

بله خانم نورا به نکته خوبی اشاره کردید همین که شما به خاطر همچین چیزهای بی اهمیتی دچار بر افروختگی میشید طبعا بعدش ای بی اس هم فشار میاره ای بی اس تا موقعی که روح و روان انسان درگیر فکر ازاردهنده ایی نیست خاموش میمونه من خدارو شکر الان اینقدر خودم رو اصلاح کردم که هر چیز الکی نمیتونه ثبات روانی من رو به هم بریزه و ناراحت و تحریک پذیرم کنه نمونه اش سه روز پیش تصادف کردم ماشینم داغون شد با اینکه خیلی دوسش داشتم اما خودم رو ناراحت نکردم و ای بی اس هم نتونست کاری بکنه پس همه چیز دست خود آدمه شما چند مدت آستانه تحملتان به چیزهایکه ناراحتتون میکنه بالا ببرید حتما نتیجه قطعی میگیرید

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 9, 94 2:09 pm 
آفلاین
کاربر فعال

alirezzads213 نوشته است:
شما چند مدت آستانه تحملتان به چیزهایکه ناراحتتون میکنه بالا ببرید حتما نتیجه قطعی میگیرید

بالا بردن آستانه تحمل مثل رانندگی می مونه می دونیم که کلاج کجاست گاز کجاست فرمون کجاست اما برای اینکه راننده بشیم باید تمرین کنیم من خودم اولین باری که تصادف کردم خیلی شدید نبود اما استرسم زیادتر بود

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 28, 94 7:26 pm 
آفلاین
کاربر فعال

فقط افکار منفی رو از خودتون دور کنید تمام اینارو من خودم کشیدم آقای آشنا واقعا خوشحالم که تو این انجمن شما من رو درک میکنید و گفته های من رو قبول دارید درسته این بیماری هیچ وقت خوب نمیشه ولی با مدیریت ذهن میشه کیفیت زندگی رو به حد عالی رسوند

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 29, 94 10:34 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام اقای علیرضا میشه بفرمائید چه طور حد استانه مون رو بالا ببرید در برخورد با ادمای دیگه وقتی کارمون گیر اوناست و مجبوریم باهاشون کار کنیم وکارشونو نصفه ونیمه انجام میدن وکار مارو مختل می کنن اخه مگه میشه ادم اعصابش خورد نشه ازدست ادمای بی مسئولیت ؟ این روابط و وابستگی های اجتماعی که روی ای بی اس اثر میذاره وگرنه اگر من همه کارام دست خودم بود با برنامه خودم پیش می رفتتم که مشکلی پیش نمیومد این دردسرا واسه اینه که ما مجبور درارتباط با جامعه کار کنیم حالا بااقشارمختلف . که بهتر راجع بهش بحث نکنم . اینه که زندگی رو مختل می کنه و شاید دلیل ای بی حساسیت بالای ما برای انجام کارمون به بهترین شکل ممکن که چون درارتباط با دیگران میسر نمیشه . حالا بالابردن حد استانه تحمل ما خیلی سخت میشه وگاهی ناممکن به خصوص اگه با افرادی که من باهاشون سروکله زدم درگیر می بودید شاید بهتر متوجه می شدید ولی خب حالا اگه میشه کمی هم راجع به روش های بالا بردن حد استانه تحمل صحبت کنید ؟ البته طبیعتا اقایون حداستانشون خیییییییییییییییییلی بالاتر از خانم هااست ولی خب شاید کمی به ماهم کمک شد . ممنون

بالا

پستارسال شده: دوشنبه تیر 29, 94 5:00 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام من خودم آدم هایی رو میشناسم که برای نون شب هم محتاج هستن ولی از اول یاد گرفتن که زندگی رو زیاد سخت نگیرن و با وجود اون همه مشکلاتی که دارند استرس به خودشون راه نمیدن و حرف دیگران نیز در مورد اونا ناراحتشون نمیکنه در کل انسانهای مقاومی هستند بر خلاف ما که از اول زندگی رو خیلی سخت میگرفتیم و از کوچکترین مسئله برای خود یک غول درست میکردیم یک موضوعی رو خیلی سخت از ذهنمون پاک میکردیم من خودم 24 سال با این طرز ذهنیت از بچگی بزرگ شدم به نظرم دلیل ای بی اسم رو همین میدونم خوب ما این همه سال این طوری بزرگ شدیم مسلما بالا بردن استانه تحمل بعد این همه سال کار مشکلی هست ولی نگاه کنید سلامتی ارزشش رو داره که بیشتر در این جهت تلاش کنیم قبلا پای سلامتی در میان نبود ولی الان قضیه فرق میکنه حداقل سعی کنیم تا جایی که میتونیم برای چیزهای جزئی خودمون رو ناراحت نکنیم مثلا من تو یک خانواده ای بزرگ شدم که کمبود محبت دارم ولی کاریش نمیتونم بکنم چون یک مسئولیت بزرگتری دارم به نام زندگی کردن نمیتونم برای اینکه کسی از من خوشش نمیاد که خودم رو بکشم سعی کن یکم بیشتر به حرفام تامل کنی البته اگه شما خانوم هستید چون خانوم ها روحیه لطیف تری نسبت به اقایون دارند این تغییر شاید بیشتر طول بکشه ولی میشه به نظرتون به خاطر چی میگن خانوما بیشتر ای بی اس میگیرن به نظرم به خاطر روحیه حساس ترشون است

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید