انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : پنج شنبه اردیبهشت 6, 03 10:38 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند


قوانین انجمن


برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید



ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 13 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 10:50 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
توالت ايراني، چون:
1- به فرد اجازه می دهد تا با توجه به وضعيت نشستن، تخلیه کامل صورت گیرد، بر خلاف توالت های فرنگی که فشاری به روده و معده نمی آورد و تخلیه ناقص صورت می گیرد.
به نظر من: اگر كسي يبوست مزمن داشته باشد اين مورد نه تنها مزيت محسوب نمي شود كه ضرر هم دارد چون احتمال ابتلا به بواسير را افزايش مي دهد.(به دليل فشاري كه روي مقعد هست.

2- شستن مخرج در توالت فرنگي مشکل است. نطرمن: براي ايراني ها كه واقعا مشكل است.

3- در توالت ايراني بهتر مي شود وضعيت مدفوع و ادرار را مشاهده كرد، از نظر رنگ و خشکی و .... تا در صورت مشاهده تغییر به درمان خود بپردازیم.

نظر من: شخصا فكر مي كنم اين مورد اهميت زيادي دارد.

توالت فرنگي، چون:
1- فشار كمتري به كمر و زانوها وارد مي شود.
خيلي از افراد بالاي 60 سال به همين دليل ترجيح مي دهند از توالت فرنگي استفاده كنند.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: یکشنبه آبان 4, 93 6:40 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

تاریخ عضویت: جمعه مهر 4, 93 8:26 pm
پست: 510
محل اقامت: تهران
من با توالت ایرانی‌ راحت تر هستم اما واسه افراد یوبوستی و تکرر دارن گزینه خوبی‌ نیست

_________________
من با این سایت فارسی تایپ می‌‌کنم اگر برخی‌ کلمات اشتباه هست از اینجاس.
http://behnevis.com


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: روز جهانی توالت!
پستارسال شده: چهارشنبه آبان 28, 93 8:50 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
- يك توالت استاندارد! براي ما آي بي اسي ها از نون شب هم واجب تر است! ولي براي بقيه هم اين مسئله كم و بيش مهم است.

- روز جهانی توالت! این نام جالب، ۱۱سال است که در تقویم‌های جهانی برای تاریخ ۱۹نوامبر انتخاب شده است. نامی که بنیانگذاران سازمان جهانی توالت معتقدند برای بالا بردن سطح بهداشت عمومی در دنیا اختصاص روزی به این نام ضرورت دارد.

- سازمان ملل متحد در «روز جهانی توالت» اعلام کرد که بیش از 2.5 میلیارد نفر در جهان به امکانات بهداشتی اولیه نظیر توالت دسترسی ندارند:
http://www.isna.ir/fa/news/93082815176/ ... 8%B3%D8%AA
http://www.bbc.co.uk/persian/world/2014 ... toilet_day

تصویر

- می گویند هر کس به طور متوسط ۳ سال از زمان عمرش را در توالت سر می‌کند و برای مردمی که نیمی از روزشان را خارج از خانه می‌گذرانند، نقش توالت عمومی همانقدر حیاتی است که توالت‌های خانگی. با این حال معضل توالت‌های عمومی در پایتختی به پرجمعیتی تهران باعث شده که تنها در ۶ماه گذشته تهرانی‌ها ۳۴۰۰ بار با سامانه ۱۳۷ شهرداری تماس بگیرند تا از کمبود توالت عمومی شکایت کنند.
بر اساس آمارهایی که رئیس سامانه ۱۳۷شهرداری اعلام کرده، بیش از هزار و ۳۰۰پیام هم در رابطه با مشکلات مربوط به حفظ و نگهداری و بهداشت توالت‌های عمومی به ثبت رسیده و درخواست مردم برای بهتر کردن کیفیت توالت‌های موجود را به گوش مسئولان شهرداری رسانده است.

- کمبود توالت‌های عمومی و بی کیفیتی توالت‌های موجود، سال ۸۷ بازتاب رسانه ای گسترده ای را در پی داشت. در آن سال توریست‌های خارجی که به ایران سفر کرده بودند، به خاطر نبود توالت‌های بین راهی به دردسر افتاده بودند که رسانه ای شدن این موضوع، واکنش سازمان میراث فرهنگی را در پی داشت که مسئولان این سازمان وعده دادند تا قبل از سال‌۱۳۹۰ در هر ۲۵‌کیلومتر از راه‌های کشور یک سرویس بهداشتی بسازند.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: چهارشنبه آبان 28, 93 9:36 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
یک مبتکر ایرانی موفق به ساخت نوعی توالت فرنگی تاشو قابل نصب روی دیوار شد. این دستگاه بیشتر برای سالمندان، معلولان و افرادی که از مشکلات زانو و کمر درد رنج می‌برند، مفید است،
تصویر

توضيحات بيشتر:
http://isna.ir/fa/news/92020804840/%D8% ... 9%86%DB%8C


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 6:28 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند، گفته از اولویت‌های دولت‌ وی برچیدن عادت مدفوع کردن در فضای عمومی است. :!: مدفوع کردن در فضای عمومی زندگی میلیون‌ها هندی را آلوده می‌کند و سلامتی‌شان را به خطر می‌اندازد. حدود نیمی از هندی‌ها در جایی غیر از توالت مدفوع می‌کنند.

گوجرات که یکی از مرفه‌ترین ایالتهای هند است، می‌خواهد هرچه سریع‌تر تعداد توالت‌ها را زیاد کند. گرچه کارنامه‌اش چندان درخشان نیست. آناندی پاتل، سروزیر جدید گوجرات، می‌گوید می‌خواهد این ایالت را ظرف دو سال به‌طور کامل از این عادت پاک کند. این در حالیست که اخیرا در گزارشی آمده بود تنها در شهر احمدآباد بیش از هفتاد هزار نفر بیرون توالت مدفوع می‌کنند. می‌توان گفت بهبود وضع اقتصادی لزوما به معنای بهبود وضع بهداشت نیست.

ده‌ها هزار نفر از ساکنان شهرهای شلوغ گوجرات در زاغه‌نشین‌هایی زندگی می‌کنند که هر ساختماننش ده‌ها مستأجر دارد، و گاه یک توالت بیشتر ندارد.
منبع: قسمتي از مطلبي در BBC

كسي مي دونه آمار مبتلايان به روده تحريك پذير در هند چند نفر است ؟ نسبت به كشورهاي ديگر وضعيت از اين لحاظ چطور است ؟
تصویر


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: یکشنبه آذر 16, 93 5:32 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد محیط سرویس‌های بهداشتی عمومی از توالت‌های خانه آلوده‌تر نیستند.

بسیاری از افراد تصور می‌کنند که سرویس‌های بهداشتی عمومی کلکسیون میکروب‌ها و ذرات بیماری‌زا هستند و در مواقع ضروری از استفاده از این سرویس‌ها تاحدامکان خودداری می‌کنند اما بررسی‌ها نشان داده است که آلودگی این مکان‌های عمومی بیشتر از توالت‌های خانگی نیست. میکروب شناسان در آمریکا به بررسی باکتری و ویروس‌های چهار سرویس بهداشتی عمومی پرداخته به نتایج فوق دست یافتند.

به گفته «سین گیبونز» از دانشگاه شیکاگو، به رغم دستیابی به این نتیجه افراد باید به محض استفاده از سرویس‌های بهداشتی عمومی دستان خود را به خوبی شست و شو دهند. در این بررسی گیبونز و همکارانش به مطالعه این موضوع پرداختند که باکتری‌های سرویس‌های بهداشتی چگونه با گذشت زمان تغییر می‌کنند و روی چهار سرویس بهداشتی عمومی مطالعه کردند. ابتدا تمامی این سرویس‌ها به خوبی پاکسازی و استریل شده سپس میزان وجود انواع باکتری‌ها و میکرب‌ها در فواصل زمانی مختلف مورد بررسی قرار گرفت.
یکی دیگر از متخصصان این مطالعه گفت: زمانیکه در سرویس‌های بهداشتی از سیفون استفاده می‌شود باکتری‌های موجود در مدفوع در فضا منتشر می‌شود. اما باکتری‌های مدفوع که در روده‌های گرم و مرطوب رشد می‌کنند نمی‌توانند در فضای سرویس بهداشتی عمومی دوام بیاورند.

متخصصان نتیجه گرفتند سطوح سرویس‌های بهداشتی خشک هستند و در نتیجه این سطوح نمی‌توانند موجب رشد قابل توجه میکروب‌ها شوند. متخصصان در این مطالعه همچنین دریافتند باکتری‌های مرتبط با سطوح سرویس‌های بهداشتی در فاصله پنج ساعتی از استریل شدن پایدار می‌مانند و در طول هشت ماه انجام مطالعه به همین وضعیت باقی مانده است.
گیبونز گفت: در مجموع این بررسی نشان می‌دهد سرویس‌های بهداشتی عمومی نسبت به توالت‌های منازل آلوده‌تر نیستند.

ایسنا به نقل از هلث دی نیوز


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: ادرار ایستاده
پستارسال شده: شنبه بهمن 4, 93 6:09 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
دادگاهی در شهر دوسلدورف آلمانی حکم داده که مردها حق دارند ایستاده ادرار کنند. حکم این دادگاه در واکنش به شکایت مردی از صاحب‌خانه‌اش صادر شده است.

صاحبخانه این مرد ادعا کرده بود که مستاجر با ایستاده ادرار کردن باعث شده سنگ مرمر کف توالت آسیب ببیند و به همین سبب خواستار پرداخت ۱۹۰۰یورو (۲۲۰۰ دلار) خسارت شده بود.
اما به حکم یک قاضی در دوسلدورف، روش مرد مستاجر برای ادرارکردن بر اساس عرف فرهنگی بوده و "ادرار ایستاده هنوز یک شیوه معمول است."

این موضوع که مردها باید ایستاده یا نشسته ادرار کنند در آلمان محل بحث و گفتگو شده است.
در بعضی توالت‌ها، علائمی نصب شده که ایستاده ادرار کردن را ممنوع کرده است

با این‌که در بعضی از توالت‌ها علائم اخطار برای منع ایستاده ادرار کردن نصب شده اما برخی در آلمان برای آن دسته از مردانی که نشسته ادرار می‌کنند اصطلاحي را به کار می‌برند که به معنای رفتار غیرمردانه است.
با این حال قاضی استفان هانک پذیرفته که بنا به نتایج یک گزارش کارشناسی، اسید اوریک موجود در ادرار به سنگ کف دستشویی آسیب رسانده است.

این قاضی در پایان حکم دادگاه اعلام کرده، مردانی که بر ایستاده ادرار کردن پافشاری می‌کنند "باید انتظار مشاجره با هم‌خانه‌ها و به ویژه زنان را داشته باشند" ولی نباید مسئول خسارت‌های جانبی شناخته شوند.


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: مستراح يا restroom
پستارسال شده: دوشنبه بهمن 20, 93 10:12 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
قدیمی‌ها به توالت می‌گفتند مستراح. مستراح یک کلمه عربی است به معنای محل استراحت یا جای امن. جالب است که در زبان انگلیسی هم یکی از نام‌های توالت restroom است که معنایش می‌شود همان محل استراحت یا به قول قدیمی‌ها مستراح.
به هر حال، این محل استراحت که همگی‌مان نیازهایی طبیعی نسبت به آن داریم، گاهی می‌تواند ناراحتی‌هایی به دنبال داشته باشد و بیماریزا شود؛ به‌ویژه اگر اصول اولیه بهداشتی را در آن رعایت نکنیم.
واقعیت این است که امروزه بسیاری از ما مجبوریم ساعات زیادی را در محل کارمان بگذرانیم و به ناچار از توالت‌های عمومی استفاده کنیم؛ چه در محل کارمان، چه در اداره‌ها، بانک‌ها، شرکت‌ها و... اما توالت در هر جا که باشد، چه تمیز باشد چه کثیف، همیشه برخی از ما فکر می‎کنیم مملو از میکروب‌هایی است که منتظرند پایمان را داخلش بگذاریم تا به سمتمان حمله‌ور شوند!

قبل از سیفون کشیدن، در توالت فرنگی را ببندید:
متخصصان عفونی همیشه توصیه می‌کنند که قبل از کشیدن سیفون توالت‌فرنگی، در آن را ببندید زیرا میکروب‌هایی که در سطوح هستند، با فشار آب در هوا پخش می‌شوند و می‌توانند بیماری‌زا باشند. برای همین است که گفته می‌شود قرار دادن وسایلی مثل مسواک یا حوله در توالت اشتباه است زیرا میکروب‌های موجود ممکن است روی آنها بنشینند و بعد از استفاده به فرد منتقل شوند.
برخی افراد گمان می‌کنند استفاده از محافظ و درپوش مسواک از آلودگی این وسایل جلوگیری می‌کند اما این طور نیست. توصیه می‌شود از قرار دادن این وسایل در توالت پرهیز کنید. حوله‌ای که بعد از استفاده خیس است و در توالت می‌ماند، راحت آلودگی را به سمت خود می‌کشد.منبع:روزنامه جام جم

دکتر فرزاد کارگرزاده (جراح ارتوپد): نگویید توالت ایرانی، بگویید توالت مغولی!
شاید تا به حال درباره تاریخچه توالت چیزی نشنیده باشید و شما هم مانند بسیاری از مردم لفظ توالت ایرانی و فرنگی را به کار ببرید اما اجداد و نیاکان ما در دوران هخامنشی، در فرهنگ آریایی، بسیار به سلامت مفاصل‌شان اهمیت می‌دادند. در زمان هخامنشی، سکوهایی صندلی مانند وجود داشت که برای اجابت مزاج روی آن می‌نشستند و وسط این سکوی سنگی فاضلاب و سیستم تخلیه قرار داشت.
این توالتی که به نام توالت ایرانی می‌شناسید، در واقع، توالت مغولی است. در همان روزگار، هنگامی که مغول‌ها به ایران حمله کردند، برای دفع، چاله‌ای می‌کندند و روی آن چاله، می‌نشستند و اجابت مزاج انجام می‌دادند. حال چرا ما این شیوه غلط و بسیار غیربهداشتی را بر شیوه دوستدار سلامت و اصیل فرهنگی خود ترجیح دادیم، جای تعجب دارد، خصوصا اینکه امروزه آن سکوی سنگی، به توالت‌هایی از جنس سرامیک و با طرح‌های زیبا تبدیل شده و نام فرنگی را دارد و در هتل‌ها و فرودگاه‌ها می‌بینید پوشش‌های یک‌بار مصرف روی دهانه توالت وجود دارد که پس از هر بار استفاده، برای نفر بعدی کاملا بهداشتی و استریل می‌شود.
شاید با همین توضیح کوتاه از تاریخچه توالت رفتن، تلاش کنیم نگاهی جدید به حفظ سلامت مفاصل خود داشته باشیم و همچون اجدادمان از مزایای توالت‌های صندلی‌مانند که متاسفانه به جای توالت ایرانی آن را توالت فرنگی می‌نامند، بهره بگیریم.
فراموش نکنید وقتی که روی پا می‌نشینید و در موقعیت استفاده از توالت مغولی، حدود ۵ دقیقه در این وضعیت قرار می‌گیرید، در واقع مقدار زیادی از وزنتان را روی سطح کوچکی از مفصل زانو قرار می‌دهید و تکیه‌گاه و نقطه فشار شما باعث بروز مشکلاتی جدی و مفصل تخریب می‌شود.
در نظر بگیرید شما قسمتی از پوست یا ناخن را تحت فشار قرار دهید و مانع رسیدن خون به آنجا شوید، چه اتفاقی می‌افتد؟
کم‌خونی یا ایسکمی باعث می‌شود آن بافت نابود شود. شما در واقع در مفصل خود همین فشار را ایجاد می‌کنید و باعث ایسکمی آن می‌شوید. علاوه بر آن، جلوی چرخش مایع مفصلی را هم می‌گیرید و به آن صدمه می‌زنید. متاسفانه به همین علت و ورزش نکردن و بد نشستن در کشور ما، سن تعویض مفصل و جراحی آن به جای 80 سالگی در دنیا، به حدود 40 تا 50 سالگی رسیده است.

دکتر فاطمه پوررضاقلی (فوق‌ تخصص کلیه): ادرارتان را نگه می‌دارید؟ دچار عفونت ادراری خواهید شد!
بعضی از افراد ترجیح می‌دهند سر کار یا در جایی که توالت عمومی وجود دارد، از این مکان استفاده نکنند و ادرارشان را برای ساعات طولانی نگه‌دارند چون احساس می‌کنند توالت عمومی بیماری‌زاست، اما آنها با این تصمیم احتمال ابتلا به عفونت‌های ادراری را در خود بیشتر می‎کنند.
برخلاف آنچه بسیاری از خانم‌ها فکر می‌کنند، توالت عمومی باعث انتقال میکروب به دستگاه تناسلی و ابتلا به عفونت ادراری نمی‌شود بلکه آنچه مضرتر است نگه‌داشتن ادرار برای 8-6 ساعت یا تند ادرار کردن و اجازه تخلیه کامل را به مثانه ندادن است. در توالت عمومی خانم‌ها خودشان باید بهداشت شخصی را رعایت کنند؛ مثلا همراه خود دستمال کاغذی داشته باشند تا بعد از شستشو ناحیه را خشک کنند یا حتما دست‌ها را کامل بشویند.

دکتر افشین علیزاده (متخصص بیماری‌های عفونی): بهترین توصیه؛ شستشوی کامل دست‌ها
بیماری‌های عفونی یا میکروبی دستگاه گوارش مثل وبا در فصل تابستان و بیماری‌های ویروسی دستگاه تنفسی مخصوصا آنفلوانزا در پاییز و زمستان از بیماری‌های شایعی هستند که از توالت‌های عمومی منتقل می‎شوند.
عوامل بیماری‌زا یا انتقال‌دهنده‌های این بیماری‌ها روی سطوح ماندگاری بالایی دارند. مثلا ویروس آنفلوانزا تا 8 ساعت روی سطوح زنده می‎ماند و به راحتی به افرادی که با سطح آلوده تماس دارند، بهداشت فردی را رعایت نمی‌کنند و دستانشان را کافی و درست نمی‌شویند، منتقل می‎شود.
این عوامل به راحتی از طریق دست آلوده وارد دستگاه گوارش می‌شوند و بیماری‌زا هستند. میکروب‌های روی سطوح در توالت می‎تواند از طریق ریز افشانی و کشیدن سیفون توالت یا استفاده از خشک‌کن‌های برقی نیز منتقل شوند. به همین دلیل توصیه می‎شود قبل از کشیدن سیفون توالت فرنگی، در توالت را ببندید تا میکروب‌هایی مثل ای‌کولا که در سطوح هستند و می‎توانند با فشار آب در هوا منتشر شوند، منتقل نشوند.

دکتر علی ترکمان (فوق‌تخصص زانو):توالتی که دشمن زانوست
در استفاده از توالت ایرانی مفصل زانو، ران و مچ پا خم می‎شود و فشار قابل‌توجهی به تمام مفاصل اندام تحتانی و حتی ستون فقرات و کمر می‌آید. کلا بهتر است همه گروه‌های سنی برای سلامت مفاصلشان از نشستن سر توالت بپرهیزند و از صندلی مخصوص توالت یا توالت فرنگی استفاده کنند اما برای تمام کسانی که مفاصلشان درد دارد و فشار، دردشان را تشدید می‎کند یا مبتلا به آرتروز و ساییدگی زانو هستند، استفاده از توالت ایرانی ممنوع است.
این ممنوعیت در کسانی که عمل تعویض مفصل زانو انجام داده‌اند، سالمند هستند یا باردارند هم باید مدنظر باشد.

هفته نامه سلامت


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
 عنوان پست: توالت مورچه ها
پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 5, 94 3:47 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
نتایج تحقیقات جدید، این موضوع حیرت انگیز را به اثبات می رساند که مورچه ها در لانه های خود جایی برای سرویس بهداشتی دارند تا بدین وسیله بتوانند کلونی سالم تری داشته باشند و به نوزادان خود بهتر غذا دهند.

http://www.salamatnews.com/news/140409/ ... 9%86%D8%AF!


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 30, 94 10:43 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تاریخ عضویت: سه شنبه اسفند 1, 91 10:43 am
پست: 2263
محل اقامت: تهران
دکتر محمدباقر شمسی، با اشاره به شیوع آرتروز زانو در کشورهای شرقی، علت این مساله را استفاده از توالت ایرانی و نشستن روی زمین در این کشورها عنوان کرد.
متن کامل خبر: http://isna.ir/fa/news/94023017574/-%D8 ... 9%86%D9%88


بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  
 
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 13 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند


چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان


در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
cron
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com