درمان با داروی بی پردیدین:
چیزی که اینجا میخوام بنویسم رو خودم هیچوقت باور نمی کردم یه روز اتفاق بیاوفته انقدر که دکتر رفتم و آزمایش دادم و دارو گرفتم و جواب نداد و ...! هرچند هیچوقت فکر نمیکردم یک روز از خواب بیدار بشم و ببینم یه بیماری گرفتم که همه ی زندگیم رو تحت شعاع قرار داده!
.
الان که این متن رو مینویسم شش هفت ماهی از درمانم گذشته و البته از روزهای اول خیلی دوست داشتم این متن رو بنویسم بقیه هم بخونن ولی گفتم صبر کنم تا از اثر دائمی درمان مطمئن بشم و امروز یادم افتاد که کار ناتمومی توی این سایت دارم...
.
خودتون بهتر می دونید این نوع از آی بی اس از هه بدتره و خیلی روی زندگی آدم تاثیر منفی میگذاره! و تقریبا زندگی اجتماعی آدم به نابودی کشیده میشه!
من هم همین حالتها و تحقیرها و مشکلات رو تحمل کردم. البته نوع بیماری من به استرس وابسته بود و فقط توی جمع یا جایی که خیلی زیر ذره بین بودم یا جایی که جنس مخالف بود این حالت بهم دست میداد و طعم شیرین سالها مجرد بودن رو تجربه کردم!
و البته توی شرایط عادی و تنهایی هیچ مشکل و علائمی نداشتم.
اینکه سالها دنبال دارو و درمانهای مختلف رفتم و هزینه و دکتر و آزمایش و نسخه های چرند بماند که بهتر می دونید ....
.
برای خودم روشن بود که چون این حالت لحظه ای بهم دست میده شبیه یک جور مشکل روحی باید باشه! و یکی از دوستان مطلبی در مورد فوبیای اجتماعی و درمانش با سرترالین نوشته بود که باعث شد من هم بفهمم افسردگی و اضطراب ندارم بلکه فوبیای اجتماعی دارم!
خب خیلی ساده رفتم سراغ درمان! اما اینجا درمان کننده ی اصلی سرترالین که یک داروی ضد افسردگیه نبود! در واقع مشکل اصلی رو در این مورد قرص بی پریدین!!! حل میکنه نه سرترالین!
بی پریدین یک داروی آنتی کولینژریک هست که کارش دقیقا مهار انقباضات عضلانی هست که این انقباض ها میتونه از استرس هم باشه! درست مثل گرفتگی عضلات کمر و عضلات قلبی و ... که در اثر استرس اتفاق میاوفته این مشکل در عضلات روده هم پیش میاد که انواع آی بی اس رو ایجاد میکنه! حالا یه نفر شانسش بده میزنه به قلبش و میمیره یه نفر هم شانسش این مدلیه...!
من به خاطر اینکه به ندرت داروی اصل توی این کشور پیدا میشه و فقط یکی دو تا مارک داروی ضد افسردگی سرترالین وجود داره و بقیشون تقلبی محض هستن(!تاکید میکنم تقلبی محضه به هیچ عنوان داروی ایرانی نخرید!)سراغ درمان افسردگیم نرفتم! شاید خیلی از درمانها همون اول جواب میداد و من به خاطر خوردن داروهای آشغال تولید داخل که جز خواب زیاد و سر درد و عوارض عجیب و اینکه قیافم شبیه معتادها بشه هیچی ندیدم!
.
داروی ضد اضطراب کلرودیازپوکساید هم که نود و نه درصدشون تقلبی شده این روزها!
.
خیلی دنبال این اقلام نرفتم و فقط سراغ آخرین دارو که برای رفع عوارض استرس و فوبیا و افسردگی یعنی گرفتگی عضلات تجویز میشه رفتم! یعنی قرص بی پردیدن 2 میلی گرم! و البته من داروی شرکت تهران شیمی رو گرفتم که خب خوب بود و برند دیگه ای هم توی بازار ندیدم!
.
بزرگترین اتفاق خوب توی این ماجرا همین بود برام که فهمیدم چقدر داروهای داخل کشور آشغال و تقلبی هستن! بعد از بیماری پدرم که مدتها مریض بود و زخم بستر شده بود و همه ی دکترها و داروها بی تاثیر بود و جوابش کردن! یه روز به ذهنم زد تمام داروهای تجویزی رو خارجی بگیرم! البته نه پاکستانی که عین امریکایی زدن و پخش کردن و نه خارجی تاریخ گذشته که سالها توی انبار مونده و ده بار تاریخش رو پاک کردن و مهر جدید زدن!
بعد از خوردن داروهای اصل پدرم خوب شد و الان میره سر کار و زندگی خوبی داره و همیشه ازم ممنونه و یه ماشین هم برام خریده ...!
همین اتفاق برای مادرم هم افتاد و بیماری سختی که داشت تقریبا با دارو مهار نمیشد! و الان با داروهای ایرانی خوب که یکی دو تا شرکت استثنا هستن و میزنن حالش کاملا خوبه و بیماریش مهار شده!
البته اون شرکت هم الان بعد از تحریم داروهاش اثرش کمتر شده و هر وقت دلار گرون میشه بیماری مادر من هم شدید میشه ....!
البته تحریم ها اثر نداره یادتون باشه...!
راستی در مورد قرص بی پریدین یادتون باشه در مصرفش زیاده روی نکنید و در مورد مقدار مصرفش با یه پزشک با شعور مشورت کنید و تداخلات دارویی رو هم مطرح کنید!