انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:44 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 69 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: زنجبیل
پستارسال شده: دوشنبه آبان 6, 92 4:05 pm 
آفلاین
کاربر فعال

منم شروع به خوردن زنجبیل کردم صبحها زنجبیلو همرا چای میخورم بنظرم تاثیرش خوب بوده نفخمو یه مقدار کم کرده البته باید یکم بیشتر بگذره تا نتیجه قطعیو بشه گفت ؛ دوستان تقریبا عصاره شو میگیرمو همراه چای میخورم اگه خواستید بگید تا طریقه درست کردنشو بگم خیلی راحته + ایمکه هر روز دارم دو تا عناب میخورم نمیتونم فعلا بیشتر بخورم .
سایه روشن جان برای اینکه نسبت غذای نفاخ بی تاثیر باشه برامون هر روز باید استفاده کنیم که بی تاثیر شه ؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه آبان 6, 92 8:09 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
سلام. منم امروز شروع کردم به خوردنش. یه جورایی بعد از خوردنش احساس خوبی دارم. احساس سبکی. سرو صدای شکمم هم خیلی کم شده. :P ولی خب هنوز زوده واسه قضاوت.ادامه میدم ببینم چی میشه. نگار جان میشه بگی چه جوری عصارشو درست می کنی؟؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 6, 92 8:14 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

فقط یه مطلبی. بچه ها شما زنجبیلو کی مصرف می کنید؟؟ بعد غذا؟ قبل غذا؟ صبح یا شب؟
راستی می خوام یه مطلبی بذارم راجع به سرکه سیب. طبق تحقیقاتی که من کردم اکثر LG ها ازش نتیجه گرفتن. هم برای بی اختیاری خوبه هم بوی بد گازی که دفع میشه رو از بین میبره. اونم باید با عسل مخلوط بشه. حالا مطلبشو میذارم ببینید. ;)

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 7, 92 1:24 pm 
آفلاین
کاربر فعال

m1988 نوشته است:
سلام. منم امروز شروع کردم به خوردنش. یه جورایی بعد از خوردنش احساس خوبی دارم. احساس سبکی. سرو صدای شکمم هم خیلی کم شده. :P ولی خب هنوز زوده واسه قضاوت.ادامه میدم ببینم چی میشه. نگار جان میشه بگی چه جوری عصارشو درست می کنی؟؟

عزیزم شب یه تکه از زنجبیل رو میندازم تو فلاکس و روش آب جوش میریزم و تا صبح عصاره اش کاملا دراومده مایع یا همون عصاره شو برمیدارم میریزم توی چای و صبحا حتی بعد ازظهر یکی دو ساعت از ناهار میگذره میخورم ؛ امروز یه مقدارشو نگه داشتم که با عسل و یه کم آب مخلوط کنم ببینم نتیجه اش بهتره یا نه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 7, 92 1:26 pm 
آفلاین
کاربر فعال

m1988 نوشته است:
فقط یه مطلبی. بچه ها شما زنجبیلو کی مصرف می کنید؟؟ بعد غذا؟ قبل غذا؟ صبح یا شب؟
راستی می خوام یه مطلبی بذارم راجع به سرکه سیب. طبق تحقیقاتی که من کردم اکثر LG ها ازش نتیجه گرفتن. هم برای بی اختیاری خوبه هم بوی بد گازی که دفع میشه رو از بین میبره. اونم باید با عسل مخلوط بشه. حالا مطلبشو میذارم ببینید. ;)

واااااااااااااو ، مرسی عزیزم :* عزیزم سرکه سیبو گفتن کی مصرف میکنن ؟ کاما خوب شدن یا همیشه باید استفاده کرد؟ :)

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 7, 92 8:36 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

خواهش می کنم نگار جان. بعضیاشون گفتن خوب شدن بعضیا هم گفتن بهتر شدن. ببین طریقه مصرفش اینجوریه که یک قاشق چایخوری سرکه سیب رو با یک قاشق چایخوری عسل داخل لیوان مخلوط می کنی بعد با آب مخلوط میکنیم مصرف میکنیم. روزی سه بار صبح، عصر وشب قبل از خواب. البته اینجور که اینا نوشته بودن. :roll:

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 8, 92 6:30 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اره نگار خانوم ادامه بدین به مرور دیگه دستگاه گوارش حساسیت نشون نمیده و اگه با غذا هارو با مصلحاتش بخورین میزان نفخ کمتر و هضمش بهتره

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 8, 92 7:41 pm 
آفلاین
کاربر فعال

m1988 نوشته است:
خواهش می کنم نگار جان. بعضیاشون گفتن خوب شدن بعضیا هم گفتن بهتر شدن. ببین طریقه مصرفش اینجوریه که یک قاشق چایخوری سرکه سیب رو با یک قاشق چایخوری عسل داخل لیوان مخلوط می کنی بعد با آب مخلوط میکنیم مصرف میکنیم. روزی سه بار صبح، عصر وشب قبل از خواب. البته اینجور که اینا نوشته بودن. :roll:

مرسی عزیزم امیدوارم روی ما هم تاثیر داشته باشه و کاملا خوب شیم ؛ خودت هم شروع کردی عزیزم؟ راستی با زنجبیل که ف کنم تداخل نداره درسته یعنی تاثیر همدیگرو خنثی که نمیکنه درسته ؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 8, 92 7:57 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

نگار جان من چند ماه پیش یه چند روز مصرف کردم به نظرم اومد که ( معذرت می خوام ) بوی بد گاز رو کم میکنه. چون من خونده بودم که باکتری های مضر روده رو از بین می بره و PH دستگاه گوارش رو تنظیم می کنه و علت بوی بد گاز هم همین فعالیت باکتری هاست. اتفاقاً این سوالی که پرسیدی راجع به تداخل سوال منم هست. نمی دونم. ای کاش یک متخصص طب سنتی تو فروم داشتیم که راهنماییمون میکرد. :roll: چون ممکنه مصرف همزمانش خوب نباشه. :|

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 9, 92 4:52 pm 
آفلاین
کاربر فعال

مرسی عزیزم ؛ چون از تداخلش میترسیم فعلا زنبیا که شروع کردم رو یکی دو ماه ادامه میدم بعد میرم سراغ سرکه سیب :)
اگر متوجه شدی که تداخل داره یا نه مارو هم در جریان بذار عزیزم :*

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 69 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com