انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:44 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 8 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه آذر 13, 94 6:37 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام به همه دوسـتان عزیــــز
من به صورت کاملاً اتفاقی با روش درمـانی هومیوپاتی آشنا شـدم،و بعد از جست و جو یه دکتر هومیوپات پیدا کـردم،بهشون مراجعه کردم تو اولین مراجعه فقط دکتر ازم خواست که مشکلم بگم،که اگه قابل درمان با علم هومیوپاتی باشه بهم وقت بدن،منم گفتم IBS دارم و بهم گفت:میتونید وقت بگیرید،شنبه گذشته پیششون رفتـم و بعد یه شـرح حال دقیق،یه قرص شیشه ای رنگ رو داخل یه ظرف انداخت و توش آب ریخت و هم زد و داد دستم! و گفت: سه روز متوالی هر روز یه قاشق مرباخـوری مصرف کن و مابقیشو بنداز دور،و یک ماه بعـد بیا!اینقد هول بـودم که یادم رفت بپرسم قرصِ چی هست!خیلی نگران بودم که بخورم یا نه ولــــــی چون چاره دیگه ای نداشتم مصرف کـردم...فعلا واسه گفتن نتیجه نهایی خیلی زوده ولی احساس میکنم از اون موقع به اینور نفخم شدیدتر شده،البته فقط احساس میکنم!!!!
هومیوپاتی رو خیلی خیلی تعریف میکنن و داروهایی ک استفاده میشه کاملا گیاهی هست،راستشو بخواید خیلی امیدوار بـودم،دکتری ک پیشش میرم رو خیلی ها تایید کردن ولی از اخلاق دکترم خوشم نیومد!!!
فک میکنم دکترم مسئله بیماری منو زیاد جدی نگرفت،چون به یه ماه بعد وقت داد،این یه ماه رو واقعا نمیدونم چجور تحمل کنم:(
درهـر حال 7 دیـماه وقت دومین ویزیتمه و میخوام نتایج رو اینجابنویسم

من از مهر به اینور ک دانشگاهم شروع شده وضعیتم بدتر شده،چون تـرم آخر هستم و بعد اتمام دانشگاه طرحم شروع میشه،استرسم شدید شده،از یه طرف میخوام بلافاصله طرحمو شروع کنم و از طرف دیگه نمیخوام برم طرح و باز آبروریزی به بار بیاد....

میخوام فردا پرس و جو کنم و یه دکتر خوب برا طب سوزنی پیدا کنم و بـرم پیشش

بــــــچه ها خواهشاً برام دعا کنید :( شـــــرایط روحی خیلی بدی دارم،افسردگی گرفتم و شبها ب خاطر ناراحتی و حالت بختکی ک بهش دچار میشم نمیتونم بخوابــــــم

امیدوارم همه ی بچه های مبتلا به IBS هر چه زودتر شفا پیدا کنن و به امید اونروزی که اینجا خبر خوب شدنم رو تایپ کنم

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه آذر 16, 94 8:45 pm 
آفلاین
کاربر ساده

انشاالله آلما جان
راستی آلما گروه تلگرام بی اختیاری ساختیم دوست داشتی بیا حتما

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 17, 94 12:02 pm 
آفلاین

امیدوارم زودتر خوب بشین (امیدوارم همه شفا پیدا کنن)
منم دچار افسردگی شدیدم من سال چهارمم و به جای اینکه راجع به کنکور فک کنم تمام فکر و ذکرم شده بی اختیاری از نوع ال جی ترس اینکه توی دانشگاه هم من این مشکلو داشته باشم عذابم میده امیدوارم تا اونموقع خوب بشم

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 13, 94 1:08 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: آذربایجان/29 ساله/مجرد
منم خیلی اعصابم بهم ریخته چرا هیشکی به فکر ما نیست چرا هیچ درمانی براش پیدا نمی کنن به نظرم باید اسم این مریضی رو بزارن قاتل خاموش خیلی از زندگی عقب موندم حتی نمی تونم دردمو به دیگران توضیح بدم همه می گن مگه تو چته که نمی خوای ازدواج کنی درستو ادامه نمی دی حتی امسال نتونستم سر کارمم برم از کارمم مرخصی گرفتم دیگه ام فک نکنم بتونم به کارمم ادامه بدم برا من همی چی تموم شده ست امیدوارم هر چه زودتر درمانش پیدا بشه لااقل اونایی که سنشون کمه بتونن به آرزوهاشون برسن دیگه سن ما که از سی گذشت آرزوهامونو آی بی اس زنده به گور کرد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 13, 94 4:48 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
علی آقا و فریبا خانم،
آیا طور دیگری هم می توان به مسئله نگاه کرد؟
آیا گفتگو های دیگری با خود در مورد این بیماری می توان داشت؟
آیا در قابل مشکلات دیگر زندگی هم ، این طور وا می رویم؟
اگر جواب بله است.، آیا مشکل در بیماری ماست یا مشکل در نوع نگاه ما به مشکلات و زندگی؟
آیا مشکل در آن عینکی است که به چشم زده ایم و با آن همه چیز را می بینیم و همه چیز را از زاویه خاصی معنی می کنیم؟

بیایید کمی بالاتر برویم و کمی کلی تر به مسئله نگاه کنیم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 12, 96 1:42 pm 
آفلاین

سلام من سه ساله این مشکلو دارم باعث شد نتونم ی رتبه خوب بیارم والان دارم داروسازی میخونم تو تبریز واقعا مشکل بدیه ...
همش سرکلاس باید حواسم پرت میشد خیلی شرایط بدی بود تو دانشگاه هم بد تر شده مخصوصا چون مختلطه :|
ولی امیدمو از دس نمیدم. شاید من ی راهی برا این بیماری کشف کردم فقط میتونم بگم ک دعا میکنم هییییییچکی این مشکلو نداشته باشه و ب شکرانه سلامتی ک از الان میدونم ک ب دستش میارم ؛ ب خدا قول دادم تمام تلاشمو بکنم برا حل این بیماری
التماس دعا

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 3, 96 4:25 pm 
آفلاین

سلام به همگی
من عضو گروه ال جی بودم اما اکانتم حذف شد
اگه امکانش هست یکی از دوستان لینک رو بهم بده
خیلی ممنون میشم
ایدی تلگرامم
@sa_mi10

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 12, 96 2:51 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام
لینک زیر مربوط به تاپیک گروه تلگرامی ال جی ه, اونجا میتونی لینک گروه مشاهده کنید

viewtopic.php?f=49&t=848

موفق باشید

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 8 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید