درود عزیزان
خیلی وقت بود دلم میخاست اینجا بنویسم و تجربیاتم رو با شما در میون بزارم
علائم من: تقریبا میشه گفت همه علائم رو داشتم

:یبوست ، اسهال، نفخ، دل پیچه(که بعدا متوجه شدم اسم دقیقش اسپاسم هست)، خون سرخ در مدفوع(که بعدا فهمیدم شده شقاق)، حالت تهوع، افتادن فشار، ضعف-حتی کنارش سوزش معده شدید، رفلاکس و آریتمی-البته هر روز همش رو نداشتم
نتیجتا شروع کاهش وزن
شروع اش نمیدونم دقیقا از کی شروع شد قاعدتا خیلی خفیف بوده که متوجه نشدم ولی موقعی که خودش رو نشون داد یک روز اسهال بودم روز بعد یبوست
کم کم نفخ ای که همراه اش پیش میومد شدید تر میشد
نمیدونم چه ام شده بود از دکتر عمومی شروع کردم، چقد بهم خندید وقتی گفتم نفخ دارم و این بیشتر از همه چیز داره اذیتم می کنه
دارو داد
بعد یه ماه دوباره رفتم ارجاع به دکتر گوارش ...کلونوسکوپی..دارو ..رژیم
بدتر شد حالم -شربتی که دکتر داده بود وحشناک تر از قبل کرده بود علائم ام رو(نفخ)
جواب درستی نمی گرفتم-یکسری قرص های وارداتی پیدا نمیشد-اونایی ام که بود توفیری نداشت-بیشتر یبوست ام رو بیشتر می کرد
نمیدونستم چه مرگمه
دکترم دفعه آخری که بهش گفتم اوضاع ام چجوریه-گفتم ببین همینه دیگه -این قرص و داروهاست-چیز دیگه نمیشه نوشت-توصیه کرد به ورزش های شکمی- به صورت خاص یوگا- و مراجعه به دکتر اعصاب
چکاب پشت چکاب-روده-معده-کبد-آزمایش های خون و.. هیچی غیر معمول نبود
سرتون رو به درد نیارم کلی این در و اوندر زدم ولی چیزی دستگیرم نشد-همه چی رو دیگه داشتم امتحان می کردم -حالم از خودم و علائم ام به هم میخورد
زندگی برام سیاه شده بود-اسهال های خیلی شدید می گرفتم و ازونور ضد اسهال ها یبوست بهم میداد یعنی پوکیده بودم!
اون موقع یادمه وسط این سردرگمی ها این انجمن رو دیدم نشستم دو روز فقط پست ها رو خوندم - لیست توصیه ها رو جمع کردم تک تک رفتم سراغشون
ته دلم یکم جون گرفت دیدم یه عده هم مثل من با این علائم هستند روی این کره خاکی و من تنها نفر نیستم