انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : یکشنبه اسفند 26, 03 7:34 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 13 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه بهمن 6, 92 10:26 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
• هرگز برای کسی که شما را می آزارد گریه نکنید
در عوض لبخند بزنید و به او بگویید، ممنون بخاطر اینکه به من فرصتی دادی تا کسی بهتر از تو را پیدا کنم!

• یک فرد موفق کسی است که بتواند از آجرهایی که دیگران به طرفش پرتاب کرده اند، ساختمانی محکم بنا کند.

• مسیر رسیدن به خوشبختی:
1- قلبتان را از کینه خالی نگه دارید.
2- ذهنتان را از نگرانی خالی نگه دارید.
3- ساده زندگی کنید.
4- کم توقع باشید.
5- زیاد به دیگران ببخشید.

• انسان موفق کسی است که در انتها پیروز شود نه در ابتدا.

• برای دو چیز نباید وقتتان را تلف کنید: مسائلی که برایتان اهمیت ندارند و کسانی که فکر می کنند شما اهمیتی ندارید.

• برخی افراد نمی توانند تحمل کنند که شما در حال پیشرفت در زندگیتان هستید و به همین خاطر برای عقب نماندن از شما، گذشته تان را پیش می کشند و موانعی در مسیرتان ایجاد می کنند. به آنها توجه نکنید و به راهتان رو به جلو ادامه دهید...

• اینکه در گذشته چه کسی بودید اهمیتی ندارد، اینکه تبدیل به چه کسی شده اید مهم است.

• هرگز اجازه ندهید کسی الویت شما باشد درحالی که شما فقط یکی از انتخابهایش هستید!

• یگانه راه برای افزودن خوشبختی بر روی زمین آن است که تقسیمش کنیم .

• از همه آدم های بدی که در زندگیم بوده اند سپاسگزارم. آنها دقیقا به من نشان دادند که چه کسی نمی خواهم باشم.

• شخصیت آدم ها را از طریق کردارشان توصیف کنید تا هرگز فریب گفتارشان را نخورید.

• صدایتان را بالا نبرید، قدرت استدلالتان را بهبود بخشید.

• آدم ها می خواهند بدانند که دوست داشته می شوند و قدرشان دانسته می شود. پس حتما به عزیزانتان بگویید که دوستشان دارید. شاید هرگز متوجه نشوید که چقدر نیاز به شنیدنش دارند.

• آدم ها را به خاطر اینکه باعث نا امیدی شما می شوند سرزنش نکنید. خودتان را سرزنش کنید که بیش از حد از آن ها انتظار دارید.

• از نشانه های ذهن فرهیخته آن است که در عین مخالفت با عقیده ای، به آن احترام بگذارد.

• مردم می گویند، ” آدم های خوب را پیدا کنید و بدها را رها کنید.”
اما باید اینگونه باشد، ” خوبی را در آدم ها پیدا کنید و بدی آن ها را نادیده بگیرید. ”
هیچکس کامل نیست.

• برای اینکه دوستت داشته باشم و به تو احترام بگذارم، مجبور نیستم با تو هم عقیده باشم.

• هیچ گاه به قدرت واقعی خود پی نخواهید برد مگر اینکه قوی بودن، تنها گزینه باقی برای شما باشد.

• شما بدون تسلط بر خود نمي توانيد فاتح ديگران باشيد.

منبع: http://www.mardoman.net/?sn=dailyInfo&& ... tType=DESC

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 30, 93 9:13 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
گفتگو با بیماران سرطانی درباره بیماری آنها به دلیل حساسیت بالای این افراد باید بسیار با دقت و محتاطانه صورت گیرد.
بسیاری رفتارها موثرتر از صحبت کردن با بیماران سرطانی هستند که از آن جمله می‌توان به فرستادن گل یا انجام فعالیت‌های مشترک با آن‌ها مثل تماشای برنامه‌های تلویزیونی یا انجام بازی‌های گروهی اشاره کرد.
به گزارش هافینگتون پست، متخصصان در این مقاله جمله‌ها و عباراتی را عنوان کرده‌اند که در صحبت کردن با بیماران سرطانی نباید به آنها گفت چون روی این بیماران تاثیر منفی دارد. این جمله‌ها عبارتند از:

- تو توان مبارزه با این بیماری را داری.
به اعتقاد یک بیمار 44 ساله نجات یافته از سرطان، این عبارت به این مفهوم است که شما در صورتی از شر این بیماری خلاص می‌شوید که بسیار قوی باشید. در صورتی که این موضوع لزوما صحیح نیست.

- چه احساسی داری؟
به اعتقاد یکی از پزشکان، این سوال بدین معنی است که ظاهر بیمار به نظر مناسب نمی‌آید و سوال شما بیشتر موجب آزار وی می‌شود.

- از دست من کاری ساخته است؟
این سوال اگرچه در ظاهر مثبت و برای کمک کردن است اما در نهایت با پاسخ منفی بیمار همراه است. بنابراین وی برای پاسخ به این سوال ذهنش درگیر خواهد شد. در این موارد بهترین کار ارائه پیشنهادهای مثبت و مفیدی به اوست.

- بیماری‌ات تا چه اندازه جدی است؟
هیچگاه از یک بیمار سرطانی در مورد بیماری و برنامه‌های درمانی‌اش سوالات جزئی نپرسید. مثل اینکه چند جلسه شیمی درمانی داری؟ یا از رادیوگرافی استفاده می‌کنی؟
هدف اصلی اطرافیان یک بیمار سرطانی باید حمایت از او باشد و این قبیل سوالات تنها استرس بیمار را تشدید می‌کند چرا که او احتمالا پاسخ همه این سوالات را نمی‌داند. به خاطر داشته باشید که تعدادی از این بیماران بسیار به حوزه شخصی خود حساس هستند. بنابراین در خصوص بیماری آنها پرس و جو نکنید.

- یکی از اطرافیان من نیز درگیر این بیماری است.
موقعیت این بیماران احتمالا شما را به یاد بیماری یکی از دوستان یا اقوامتان می‌اندازد، اما بیان آن در حضور بیمار بسیار نابه‌جا است و در صورتی که تجربه شما از بیماریِ اطرافیانتان منفی باشد این تاثیر به مراتب بدتر می‌شود.

- بر اساس مقاله‌ای که در مورد بیماری‌تان خواندم، شما می‌توانید ...!
نقش دکتر را برای این بیماران بازی نکنید. اگر آنها سوالی از شما داشته باشند، حتما خواهند پرسید. در واقع بیماران سرطانی سرشار از اطلاعات و راهکارهای ارائه شده از سوی تیم پزشکی خود هستند پس راهکارهای شما از مجلات و روزنامه‌ها یک صدم اطلاعات آن‌هاست.

- با این ظاهر، زیباتری!
هر صحبتی که ذهن بیمار سرطانی را به تغییر ظاهری‌اش مانند ریختن یا تغییر رنگ موها و ... به دنبال شیمی درمانی معطوف کند، تاثیر منفی خواهد داشت.

- من احساس تو را درک می‌کنم.
واقعیت این است که این حرف شما واقعی نیست. اگر شما هم یک بیمار سرطانی بودید یا آن را تجربه کرده بودید، این عبارت شما صحیح بود اما زمانی که با فرد بیمار برابر نیستید در واقع تجربه‌ای از احساس و درد او ندارید. بنابراین بهتر است بر نیازها و نگرانی‌های واقعی این بیماران تمرکز کنید.

- شما باید این کارها را انجام دهید.
ارائه راهکارها و یادآوری کردن عوامل تشدید بیماری در این بیماران نه تنها موثر نیست بلکه به سرزش آنها منجر می‌شود.

منبع: ایسنا

بالا

عنوان پست: نگرش
پستارسال شده: دوشنبه مهر 14, 93 5:11 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

اگر فکر می کنید موفق می شوید حق با شماست.

اگر فکر می کنید شکست می خورید باز هم حق با شماست.

هنری فورد.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 22, 93 9:46 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

من اشخاص زنده را آنهائی می‌دانم که مبارزه می‌کنند، بی‌مبارزه، زندگی مرگ است.

ویکتور هوگو

منبع:
http://fa.wikiquote.org/wiki/%D9%88%DB%8C%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1_%D9%87%D9%88%DA%AF%D9%88

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 20, 93 12:35 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

"حماقت این است که در خیابان آشغال بریزیم و از تمیزی خیابان های اروپایی تعریف کنیم."

منبع: یک کاربر خوش ذوق در یکی از سایت های اینترنتی

بالا

عنوان پست: چرا من ؟
پستارسال شده: دوشنبه آذر 24, 93 11:45 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

آرتو اشي (Arthur Ashe) قهرمان افسانه اي تنيس ويمبلدون به دلیل خون آلوده اي که در جريان يک عمل جراحي در سال 1983دريافت کرد، به بيماري ايدز مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد.
تصویر
او از سراسر دنيا نامه هايي از طرفدارانش دريافت کرد. يکي از طرفدارانش نوشته بود:
«چرا خدا تو را براي چنين بيماري دردناکي انتخاب کرد؟‌»
آرتور در پاسخش نوشت:
در دنيا، 50 ميليون کودک بازي تنيس را آغاز مي‌کنند. 5 ميليون نفر ياد مي گيرند که چگونه تنيس بازيکنند.500 هزار نفر تنيس را در سطح حرفه اي ياد مي گيرند.50 هزار نفر پا به مسابقات مي‌گذارند. 5 هزار نفر سرشناس مي شوند. 50 نفر به مسابقات ويمبلدون راه پيدا مي کنند، چهار نفر به نيمه نهايي مي‌رسند و دو نفر به فينال ... و آن هنگام که جام قهرماني را روي دستانم گرفته بودم، هرگز نگفتم خدايا چرا من؟
و امروز هم که از اين بيماري رنج مي کشم، نيز نمي گويم خدايا چرا من؟

منبع:
http://www.uvpub.com/index.php?book=%DA%AF%D9%86%D8%AC%DB%8C%D9%86%D9%87%20%D9%85%D8%A7%20%D9%88%20%D8%B4%D9%85%D8%A7

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه اردیبهشت 23, 94 12:41 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

• هیچگاه نمی توانید یک اشتباه را دو بار مرتکب شوید چرا که بار دوم دیگر آن یک اشتباه نیست بلکه یک "انتخاب" است.

• به خودتان اجازه ندهید توسط این سه چیز تحت کنترل درآیید: گذشته تان، مردم و پول.

• کلمات، قدرت آزار دادن شما را ندارند، مگر اینکه گوینده آن برایتان بسیار عزیز باشد.

• کلمات بیش از آنچه که شما تصور می کنید تاثیر گذارند. همیشه پیش از صحبت کردن فکر کنید.

سایت مردمان

بالا

عنوان پست: مشکل
پستارسال شده: یکشنبه خرداد 3, 94 8:43 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نقطه عطف زندگى ما هنگامى آغاز میشود که به جاى اینکه بپرسیم "چرا این مشکل را دارم"از خود بپرسیم:
"چگونه میتوانم این مشکل را حل کنم"

بالا

عنوان پست: نافرهیختگان
پستارسال شده: یکشنبه مرداد 11, 94 7:36 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

زندگی من قهرمانانه است و با معیارهای نافرهیختگان، دکان داران یا انسان های عادی سنجیده نمی شود...بنابراین نباید افسرده شوم وقتی ملاحظه می کنم که چطور فاقد چیزهایی هستم که بخشی از جریان عادی زندگی افراد است. بنابراین نباید شگفت زده شوم اگر زندگی شخصی من نابسامان و بدون برنامه به نظر آید.
-آرتور شوپنهاور

بالا

عنوان پست: غرق
پستارسال شده: سه شنبه مرداد 20, 94 2:04 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

ﺍﻧﺴﺎﻥ ﮐﻪ ﻏﺮﻕ ﺷﻮﺩ ﻗﻄﻌﺎً ﻣﯽ ﻣﯿﺮﺩ؛
.
ﭼﻪ ﺩﺭ ﺩﺭﯾﺎ، ﭼﻪ ﺩﺭ ﺭﺅﯾﺎ، ﭼﻪ ﺩﺭ ﺩﺭﻭﻍ، ﭼﻪ ﺩﺭ ﮔﻨﺎﻩ،
ﭼﻪ ﺩﺭ ﺧﻮﺷﯽ، ﭼﻪ ﺩﺭ ﻗﺪﺭﺕ، ﭼﻪ ﺩﺭ ﺟﻬﻞ، ﭼﻪ ﺩﺭ ﺍﻧﮑﺎﺭ،
ﭼﻪ ﺩﺭ ﺣﺴﺪ، ﭼﻪ ﺩﺭ ﺑﺨﻞ، ﭼﻪ ﺩﺭ ﮐﯿﻨﻪ، ﭼﻪ ﺩﺭ ﺍﻧﺘﻘﺎﻡ.
.
.
.
ﻣﻮﺍﻇﺐ ﺑﺎﺷﯿﻢ ﻏﺮﻕ ﻧﺸﻮﻳﻢ !

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 13 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 2 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید