انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:31 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 7 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 15, 92 2:17 pm 
این مقاله رو در وب خانم دکتر مجلسی خوندم.شما هم بخونیدش.

سندرم روده تحریک‌پذیر نوعی اختلال در عملکرد روده است که با درد مزمن در ناحیه شکم، احساس ناراحتی نفخ و تغییرات در عادات روده‌ای بدون هرگونه علت ارگانیک دیگری، مشخص می‌شوداسهال یا یبوست می‌توانند علامت غالب باشند که ممکن است به صورت متناوب ظاهر شوند.

نوعی از این بیماری که در آن اسهال علامت غالب باشد IBS-D و نوعی که یبوست] علامت غالب را تشکیل دهد IBS-C، نامیده و به نوعی که این دو علامت متناوباً ظاهر شوند IBS-A می‌گویند..

یک واقعهٔ استرس زا در زندگی و یا شروع بلوغ ، می‌تواند بدون علت پزشکی دیگری، آغازگر آی‌بی‌اس باشد.

علی‌رغم آنکه علت دقیق آی‌بی‌اس مشخص نیست، رایج‌ترین تئوری این است که آی‌بی‌اس از اختلال در تعامل میان مغز ودستگاه گوارش پدید می‌آید.

درمان:

گرچه درمان قطعی برای آی‌بی‌اس وجود ندارد، می‌توان از برخی درمان‌ها برای تسکین علائم بهره گرفت، از جمله تنظیم وضعیت غذایی بیمار، برخی داروها و مداخلات روانپزشکی.

با توجه به عدم نتیجه رضایت‌مندی از نتایج حاصله از درمان‌های پزشکی، بیش از ۵۰٪ مردم برای درمان سندرم روده تحریک‌پذیر به درمان‌های مکمل روی آورده‌اند.پروبیوتیکها،داروهای گیاهی و یوگا ازجمله درمانهای دیگریست که مورد توجه قرار گرفته اند.
تحقیقات جدید اثردرمانی مناسب بیوفیدبک را بر سندرم روده تحریک پذیر با یبوست غالب نشان داده اند که در حال حاضر در بیمارستان فیروزگز این درمان در حال انجام میباشد.
می خوام راجع به این مقاله بیشتر تحقیق کنم و اطلاعات بیشتری در موردش پیدا کنم.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 19, 92 11:52 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: تهران
سلام دوست عزیز, واقعا تشکر و سپاس بخاطر مطالب خوبتون.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه آبان 20, 92 10:30 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

با سلام .مرسی از مقاله خوبت زر جان.تو دانشکده توانبخشی ایران خانم دکتر نیکجو یه پروژه ای دارن در رابطه با همین موضوع که اگر وارد این طرح بشین بیوفیدبک به صورت رایگان و با دقت زیاد تو یه دوره درمان کامل انجام میشه.به نظر من این راه امیدوارکننده تر از بقیه درمان هاست من که دیگه خسته شدم از بس هر راهیو امتحان کردم.

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 24, 92 11:54 am 
آفلاین
کاربر فعال

الهه نوشته است:
تو دانشکده توانبخشی ایران خانم دکتر نیکجو یه پروژه ای دارن در رابطه با همین موضوع که اگر وارد این طرح بشین بیوفیدبک به صورت رایگان و با دقت زیاد تو یه دوره درمان کامل انجام میشه.به نظر من این راه امیدوارکننده تر از بقیه درمان هاست من که دیگه خسته شدم از بس هر راهیو امتحان کردم.

سلام الهه جان ؛ خوش اومدی عزیزم
در هفته چند بار باید به این مرکز مراجعه کنی؟ هر بار مراجعه چند ساعت طول میکشه ؟ چقدر روی شما اثر داشته؟ علائمو کم کرده؟ ممنون میشم جواب بدید.

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 24, 92 10:06 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام مرسی نگار جان از آشناییتون خیلی خوشحالم.من هنوز شروع نکردم اما از این هفته میخوام برم اما با کسایی که رفتن صحبت کردم میگن که رو یبوست تاثیر خوبی داره.از یه طرفم خوبه که هیچ ضرری نداره اما دارو های که مصرف میکنیم هر کدوم یه عیبی دارن.این پروژه واسه بچه هایی که یبوست یا بی اختیاری گاز دارنه و باید 18 جلسه و هفته ای یک یا دو بار بریم ،فکر میکنم تقریبا یه ساعت طول بکشه هر جلسه .اگه خواستی بری عزیزم شماره دکتر نیکجو رو تو وبلاگم نوشتم.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 25, 92 1:01 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام. لطفا راهنمایی کنید که آدرسش کجاست و ما باید چگونه اقدام کنیم. و کلاسها دوره ای برگزار میشه و آیا آغاز شده یا نه؟ ممنون

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 25, 92 8:43 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوست خوبم.این طرح واسه هر کس جداست و به صورت کلاس نیست.بیوفیدبک یه نوع فیزیوتراپیه که از مقعد انجام میشه .شماره دکتر نیکجو:09127097646 . اگه خواستید برید با ایشون تماس بگیرید و هماهنگ کنید،آخه اول باید واسه سونوگرافی از روده و ام آر آی برید بیمارستان رسول و بقیه مراحل تو دانشکده توانبخشی تو میرداماد انجام میشه.امیدوارم که نتیجه خوبی بگیرید.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 7 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید