انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:55 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مرداد 28, 92 6:48 pm 
آفلاین

بهترین روش برای رفع سرو صدای زیاد شکم ( نفخ سرگردان معده و روده) که خود باعث تشدید اسهال و استفراغ در افراد آی بی اس میشود: روزی دو تا سه قاشق پودر کلپر را در دهان قرارداده و بدون جویدن با کمی آب ولرم و یا هر نوشیدنی که راحت هستید میل نمایید. هیچ گونه عارضه ای ندارد که هیچ ضمنا آرامبخش بسیار خوبی است. البته افرادی که تازه این روش رو بکار بگیرند بعد از 24 تا 48 ساعت اولین آثار مفیدش رو خواهند دید . البته بعد که حدود کار دستتون اومد میتونید دفعات اون رو کم و زیاد کنید. :)

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 28, 92 7:02 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
ممنون آقا حسین ازین توصیه خوبتون..فقط من نفمیدم منظورتون از کلپر همون گلپره؟یااین یه چیز دیگه س؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 31, 92 8:48 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سنتی ها میگن گلپر گرم و خشکه و برای معده های سرد و مرطوب خوبه.

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 6, 92 2:46 pm 
آفلاین

سلام، آره منظورم همین گلپره که تو همه خونه ها پیدا میشه و روی مثلا باقالی پخته و غیره، میریزن.البته میشه به روشهای دیگه هم استفاده کرد. مثلا مقداری از آن را تو قوری بریزید و بگذارید دم بکشه و وقتی ته نشین شد تو استکان مثل چایی با قند نوش کنید، اگه نفخ به همراه اسهال بویژه از نوع مزمن دارین به همراه اون چند تا ( ده ) سنجد رو کمی بازکنید و بذارید که با گلپر دم بکشه. خیلی مفیده.

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 6, 92 3:20 pm 
آفلاین

این لینک اطلاعاتی رو در خود داره که مربوط به دارویی بنام Creon است . اگه کسی از این دارو استفاده میکنه و تجربه ای داره لطفا بنویسه.
http://darin-pharmacy.mihanblog.com/post/85

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مهر 18, 92 1:06 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام بچه ها من توی سایت پزشک آنلاین عضو شدم ویه سوال از فوق تخصص گوارش پرسیدم که خیلی امید دهنده بود وبسیار خوشحال شدم(ممنون آقا آرش بابت معرفی دکتر)
سوال من:
با سلام،من چند سالیه که دچار ibsبا علایم اسهال وسروصدای شکم شدم و پیش متخصص های زیادی رفتم ودر این مدت با مصرف پروبیوتیک،آنتی بیوتیک مثل مترونیدازول وبیسموت،داروهای گوارشی که تاثیر همه آنها موقت بود،تا این که چند ماه پیش با مراجعه به متخصص روانپزشک به من داروی کلدینیوم سی وداروی نورتریپلین 10تا الان تحت نظر متخصص اعصاب مصرف میکنم وخدا روشکر تاثیرشون بر روی سروصدای شکم ومشکل اجابت مزاج عالی است.آقای دکتر میخواستم بپرسم این راهی که دارم میرم درسته؟مصرف بلند مدت داروی نورتریپلین آیا ضرری داره؟ آیا راه درمانی دیگه ای جدیدا برای این بیماری کشف نشده؟با تشکر.
جواب آقای دکتر:
درود. اگر تشخيص ibs باشه، درمان با كليدينيوم سي و نورتريپتيلين اساس درمان است. نگران نباشيد
این هم ادرس سایت آقای دکتر:
http://www.drmehrabian.ir/index.php?ToDo=MemberQuestions

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 19, 92 11:45 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

اين هم دو سوالي كه از دكتر والي پور روانپزشك پرسيده شده. خودم هم چند روز پيش سوالي پرسيدم كه هنوز جواب نداده اند.

سوال : با سلام. 26 سال دارم. حدود 3 سالی است که بسیار نفخ می کنم و از ناحیه راست روده و مقعد احساس شل بودن می کنم در ضمن بعضی اوقات دردناک و داغ می شود. به پزشک مراجعه کردم روده تحریک پذیر تشخیص دادند. در ضمن احساس می کنم روده هام بزرگ شدن چون با دست از روی شکم لمس می شوند. به خصوص هنگام احساس دفع. وقتی هم که سرفه می کنم یا می خندم در ناحیه مقعد و پایین بیضه احساس فشار می کنم و مقعدم تکون می خوره. لطفا من را راهنمایی کنید.
پاسخ : اولين ركن براي كاهش علائم آزاردهندهIBS رعايت يك رژيم غذايي مناسب و درمان استرس و ناراحتی های اعصاب و روان است. اكثر افراد مبتلا بهIBS حساسيت‌هاي غذايي خاص خود را دارند. پرهيز از غذاهاي چرب، غذاهاي محرك، غذاهاي باد دار و نفخ‌زا، غذاهاي پر حجم، ادويه‌جات، پرخوري و تند خوري مي‌تواند گام موثري در كنترل علائمIBS محسوب شود. ركن دوم، دوري از فشار روحي و استرس است .گاهی کپسول دوکسپین 10 موثر است. [ 1389-09-15 ]

توضيح من(آرش): دوكسپين 10 يكي از داروهاي خانواده ضدافسردگي سه حلقه اي است كه اثرات خواب آور هم دارد و اثر آنتی کولینرژیک آن (خشكي دهان و يبوست و. . . ) آن از داروهاي ديگر اين رده كمتر است. در ضمن همينطور كه مي بينيد اين روانپزشك دلايل گوارشي را ركن اول مي بينه البته چون اين جواب در سال 89 داده شده شايد نظر ايشان الان فرق كرده باشه.

سوال : سلام دختری 28 ساله هستم تا هنگامی که در خانه هستم و زندگی روزمره را طی می کنم هیچ مشکلی ندارم ولی فقط کافیه خانواده ام از من بخواهند مشغول به کار شوم یا در گذشته هنگامی که شاغل بودم یا در دانشگاه هنگامی که مشغول به تحصیل بودم استرس خیلی شدیدی داشتم و دارم من مهندسی معماری خوانده ام و باید از پروژه نهایی ام دفاع می کردم 1.دستم شدید میلرزید و عرق می کرد 2.صدایم میلرزیه و کلمات یادم نمیاد 3.مشکلاتی در معده و روده دارم و دائم باد خارج میشه به طوری که واقعا نمیتونم هیچ کجا مشغول به کار شوم و حتی هنگام نماز خواندن هم باید با سرعت نماز بخوانم اصلا نمیتوانم به دکتر به صورت حضوری این مشکلات را بگویم لطفا کمکم نمایید متشکرم
پاسخ : این علائم به نوعی اضطراب از نوع هراس اجتماعیست که توضیحات آن را در وب سایت من میتونید مطالعه کنید http://www.drvalipour.ir/index.php?ToDo ... s&AID=2524 همینطور به خاطر ناراحتی گوارشیتون که از نوع IBS است مطلب زیر را بخونید http://www.drvalipour.ir/index.php?ToDo ... s&AID=2640 [ 1388-06-14 ]
توضيح من: در اين دو مقاله مطلب خاصي به چشم من نخورد.

آخرین بار توسط آرش در جمعه مهر 19, 92 3:08 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه مهر 19, 92 3:07 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

جوگير شدم چند تا سوال و جواب ديگه از اين سايت در مورد اي بي اس را پيدا كردم :

سوال : باسلام.40سال سن دارم.از بچگی دچار اختلال اضطراب بودم.در سن 20 سالگی یک مشکل اساسی باعث به هم ریختگی روح و روانم شد. فوق تخصص گوارش گفتند که دچار سندروم روده تحریک پذیر شدم. مرا به متخصص اعصاب ارجاع داد.آلپرازولام روزی 4 میلی و سیتالوپرام 10تجویز کرد به دلیل عدم سازگاری فلوکستین.سرترالین.و ... آلپرازولام استفاده کردم علائم به کلی از بین رفت هم سندروم و هم حملات پانیک .سه هفته پیش دوکسپین 10 تجویز کرد .داروی خوبیست اصلا اذیتم نمیکند 1)به نظر شما چه طور آلپرازولام را قطع کنم.2)آیا دوکسپین در حملات پانیک و اختلالات اضطرابی هم موثر است و چند مدت طول میکشد تا اثراتش مشخص شود.
دکتر محسن حافظی : سلام.دوکسپین داروی خوب است.الپرازولام را خیلی اهسته هر دو هفته نصف کم کنین و در صورت عدو موفقیت باید از روانپزشک کمک بگیرین [1391-07-29 ]

سوال : سلام برای درمان نفخ معده و روده پس از خوردن چه راه حلی پیشنهاد می دهید؟ پس از خوردن افطاری به شدت نفخ دارم و در هنگام روزه داری نفخ معده و روده ام برطرف می شود و شکمم کاملا صاف میشود.من دختری 20 ساله هستم
دکتر حسین شیخ سجادیه : سلام .-1پودر معده 2. گز خونساری 3. دم کرده اویشن . شاتره . بومادرون .مصرف شود. [ 1392-05-23 ]

سوال : با عرض سلام . من خانمی هستم 27 ساله متاهل که مدت 4 ساله ازدواج کردم و مدت 5 ساله بیماری سندرم روده تحریک پذیر دارم که تنها با داروهای آرامبخش علائم بیماریم کمی تخفیف پیدا می کنه. که بهترین آنها آلپرازولام است.توی این 5 سال انواع روان درمانی و هیپنوتیزم رو انجام دادم شاید برای بیماریم بیش از 50 نوبت به پزشک گوارش و روانپزشک و روان درمانگر در مشهد مراجعه کردم با هیپنوتیزم برای مدتی حال روحی و جسمیم بهتر شده بود که بعد از گذشت 6 7 ماه تاثیر اون هم از بین رفت. الان توی وضعیت خیلی بدی به سر میبرم چون تصمیم به بارداری دارم و برای همین چند ماهیست که با کمک روانپزشک داروهای آرامبخشم رو ترک کردم چون خیلی وسواس دارم و میترسم که داروها روی جنین تاثیر بذاره و میدونم اگه همزمان با مصرف دارو باردار بشم این وسواس اذیتم میکنه. از طرفی چون تنبلی تخمدان هم دارم و به بچه ام خیلی علاقه دارم نمیتونم دیرتر از این اقدام کنم اما توی این چند ماه که اقدام به بارداری میکنیم خیلی ibs اذیتم میکنه به طوری که تقریبا هیچ جا نمیرم حتی دکتر رفتن هم برام سخت شده چون شدیدا نیاز به دستشویی پیدا میکنم و مکررا باید اجابت مزاج داشته باشم. حتی به دیدن پدر خودم و اقوام شوهرم نمیتونم برم چون توی جمع حتی جمع کوچیک بخصوص جمعی که توش مرد هم باشه به سرعت حالم بد میشه و اسهال میگیرم. خیلی مستاصل شدم از شما راهنمایی می خوام که روش درمانی به من معرفی کنید که بتونم بدون دارو به بیماریم غلبه کنم. و آیا شما امکان مشاوره به صورت تلفنی هم دارید؟
دکتر محمد آذربایجانی : IBS یا سندرم روده تحریک پذیر عللی ناشناخته دارد. البته فرض براین است که مسائل ژنتیک ،روحی . اجتماعی بی اثر در بروز ودرمانش نیست. اما شما باید اول این بیماری را بپذیرید و با هاش کنار بیائید تا نیرویتان صرف جنگیدن باهاش نشه. به حاملگی و بجه دارشدنتان فکر کنید وبه همه خوبیها و خوشیهائی که در حاملگی و مادرشدن داره فکر کنید وبه یک متخصص گوارش هم مراجعه وداروهای لازم را دریافت کنید چه بسا با افکار مثبت و خوشبینی به آینده این بیماری هم درمان بشه . موفق باشید! تلفن بزنید. [ 1390-05-09 ]

سوال : با سلام همسرم اکنون حدود هشت سال است که مشکل اجابت مزاج دارد به طوری که گاهی اوقات باعث زخم شدن انتهای روده می شود ,شکم او قبض نمی باشد و یبوست هم ندارد ,هنگامی که عصبانی می شود همچنین یک هفته قبل از پریود تشدید می یابد چندی پیش به پزشک متخصص گوارش مراجعه کردیم که برای او کلونوسکپی انجام داد و گفت هیچ مشکلی نداری و دچار روده تحریک پذیر می باشی باید سعی کنی عصبی نشوی و از نشستن طولانی مدت در دستویی برای اجابت مزاج خوداری کنی و با آن مبارزه کنی و غذاهای فیبر دار مصرف کنی آیا ممکن است با طب سوزنی این درد برای همیشه ریشه کن گردد.
دکتر علی اعتمادی بروجنی : سلام. بیماران دچار روده تحریک پذیر خیلی زیاد از طب سوزنی سود برده و حال عمومی و استرس بدنشان هم خیلی خوب می شود. درمان بصورت کات گوت و بین 2 تا 3 جلسه کار نیاز دارند. [ 1390-06-27 ]

سوال : باسلام اگه ممكنه در مورد بيماري كوليت روده،علائم ودرمانش توضيح بديد .تشكر
دکتر غلامرضا کفیلی : با سلام، کولیت به معنای التهاب روده بزرگ است. این بیماری معمولاً به علت فرایند خودایمنی ( تخریب به بافت توسط سلولهای ایمنی خود بدن ) و یا عوامل میکروبی می باشد.کولیتی که اصطلاحاً به آن کولیت عصبی گفته می شود در واقع کولیت نمی باشد و این اصطلاح را اشتباهاً به کار میبرند و به جای آن باید از اصطلاح سندرم روده تحریک پذیر نام برد که در آن روده بزرگ کاملاً سالم است ولی در نوع کولیت زخمی شونده مخاط روده بزرگ دچار زخم و التهاب و خونریزی می شود. [1387-12-03]

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 19, 92 7:07 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام به همگی
دوستان منم نزدیکه 14 ساله که این مشکلو دارم. انواع متخصص و روانشناس و روانپزشکم رفتم، از کلوفاک بگیر تا نورتریپتیلین و دوکسپین و مترونیدازول، پروپرانولول، کلومیپرامین... همه چیرو تو دوره های کاملشون مصرف کردم، همشون فقط مدت کوتاهی مشکلمو تخفیف دادن ولی بعد روز از نو روزی از نو...
ولی خوب الان فهمیدم مشکلم وقتایی که بهش فکر میکنم بدتر میشه ینی اگه بشه راهی واسه تمرکزنکردن روش پیدا کرد دیگه این صداها و دل دردای کذایی ختم به خیر میشن
یه چیز دیگه ام اینکه هیچوقت همراه غذا آب نخورید و بزارید 1-2 ساعت بگذره. و غذا هرچی خشک تر و کبابی بهتر...

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 20, 92 2:28 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سلام گلپر و خوش آمدی.
میشه بیشتر در مورد تجربیات خودت توضیح بدی. غیر از صدای شکم مشکل گوارشی دیگه ای نداری ؟
هر کدام از داروهایی که گفتی را چه مدت مصرف کردی و کدامشون به نظرت موثرتر بود (حتی فقط در زمان مصرف) ؟
از لحاظ رژیم غذایی چه نکانی به نظرت مهم است ؟

در مورد مصرف آب همراه غذا با شما موافقم در طب سنتی هم این کار را اشتباه می دونن.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید