|
| کاربر نیمه فعال |
|
|
عزیزان پس عامل قبلی این بود محیطی ک باعث یادآوری موضوعی میشه ک قبلا ب نحوی درگیرش بودید رو ترک کنید درگیر ک و عرض کنم شما اصلا چرا وقتی دیدید این گروه ها کاربردی ندارن هنوز هم داخلشون موندید همه راهکار های درمان و ... اینجا گفته شده و من هم میخوام بعد اون گروه های تلگرامی دیگه ب انجمن هم سر نزنم پس این آخرین پست های من هست میخوام کلا محیطم رو تغییر بدم توی این انجمن چیزایی زیادی یاد گرفتم راستش بجز مطالبی ک آقای آشنا ، غزاله و 5star و تعدادی دوستان عزیز گذاشتن و من حضور ذهن ندارم ک اسمشون رو بگم بنظرم نظرات منفی این انجمن رو نخونید دنبال راهکار باشید که بدردتون بخوره مثل این ببینید پس مورد دوم شد این
مورد سوم 3. مدیتیشن ، یوگا ، ورزش. ببینید لازم ب ذکر نیست ک بخوام در مورد اینها چیزی بگم همه میدونیم چقدر ورزش کردن موثر هست من خودم توی خونه با وزن بدن با اپلیکیشن ورزش با وزن بدن انجام میدم بعد یک هفته انگار تنفسم بهتر شد یعنی تاب آوری و قدرت بیشتری رو حس کردم و همینطور حس بهتری ب زندگی و اطرافم داشتم حس قدرت بیشتر و پشتکار ، اعتماد بنفس و...
مورد چهارم 4. هیپنوتیزم راجبش میتونید تحقیق کنید کتاب بخونید ویدیو های یوتیوب رو ببینید خودم یه کتاب در مورد هیپنوتیزم از کتابراه خریدم حدود 116 صفحه از ص 33 ب بعد خوب توضیح میده ولی ب دلم ننشست پس نمیگم ک شرمندتون نشم چون واقعا کتاب خوبی نبود ولی چیز هایی ب من اضافه کرد احتمالا کتاب دیگری با تحقیق بیشتر انتخاب کنم و بخونم
|
|