انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 2:01 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 40 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: barnameye zendegi
پستارسال شده: جمعه مرداد 25, 92 12:48 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
دقیقا بانظرتون موافقم.شاید آی بی اس خطر جانی نداشته باشه و طول عمر فرد بیمار رو کم نکنه ولی میتونه باعث بیماری های دیگه هم بشه..
1.مثلا اکثر آی بی اسی ها لاغر هستن و مرتب وزن کم میکنن..مثلا من تا چندماه پیش 49 کیلو بودم ولی عرض دوماه شدم 46 کیلو..خیلی عجیبه حتی شده عرض دوروز من دوکیلو وزن کم کردم..! از بس که مود غذایی جذب بدنمون نمیشه!
2.تو آی بی اسی هایی که مشکل یبوست دارن قضیه برعکسه.. اوناهم شدیدا مشکل اضافه وزن پیدا میکنن..
3.اکثر ما به شیر حساسیت داریم و شیر تو سلامت استخوان ها و کلسیم خیلی تاثیر مهمی داره ک ما ازون لحاظ هم تو معرض خطریم..
4.بی حالی و خستگی که دیگه واقعا افتضاحه! من وقتایی که از صب تا شب هم بیکارمو تحرک خاصیم ندارم دقیقا حالی دارم که انگار کوه کندم!
5. استرس و ناراحتی باعث میش خوب درستی نداشته باشیم و تو خواب هم کابوس آی بی اس رو میبینیم که دقیقا همین باعث به هم ریختن سیستم اعصاب میشه
6.دیگه کم خونی و معده درد و رفلکس معده و افسردگی و میل به خودکشی و وسواس فکری هم که دیگه فک نمیکنم قابل بحث باشه!

صاحب نظران و محققین محترم فقط این بیماری لعنتی رو به چشم یه اختلال ساده و سندرم میبینن.. چون نمیتونن درک کنن این آی بی اس تا چه حد میتونه خطر ساز و مشکل آفرین باشه باورکنین اگه میدونستن خیلییی قبلتر ازین زمان ها یه درمانی براش پیدا میکردن ..

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه مرداد 26, 92 6:40 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: خوزستان
با این حرفات المیرا موافقم
من هروقت بخام وزن کم کنم جدا سریع وزن کم میکنم گاهی وقتا میمونم علت اینکه سریع وزن کم میکنم چی هست برای خودم چای سواله!1111111111
با بیحالی وخستگی هم موافقم حتی زمانی که داروهای تقویتی میخورم بازهم انرزی کم میارم .
اینجا که میرم شنا ازاین سراستخر که میخام برم اون طرفش وسطش میمونم.همه میگن چرا اینقد ی جون هستی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واقعا یه سری سوالات هستند که برای خودم بی جواب موندن.ولی نمیدونستم که هستند افرادی مثل من باشند
اگه بقیه دوستان هم این شرایط رو دارن لطفا بگن.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 26, 92 8:58 pm 
منم موافقم باالمیرا جان ولی اینکه میگید یبوستی ها چاق میشن همه این طوری نیستن من خودم وزن زیاد کم کردم یبوست هم دارم البته نه به معنی اینکه دفع نباشه بارژیم غذایی پرفیبر بهتر شدم .بهتره الان دیگه بگم دفع ناقصه تا یبوست.چون بارژیمی که دارم یبوست به اون معنی ندارم.در مورد بی حالیم خیلی اوقات این طوریم وسعی میکنم این جور مواقع با استراحت انرژیم رو ذخیره کنم.راستی اینجا کسی درد تو کمرش هم احساس میکنه .من وقتی زیاد سرپام درد شدید تو کمرم ومابین دوکتف احساس میکنم.شما هم اینو دارین؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 26, 92 12:46 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام. بر همه دوستان
منم یبوست دارم ولی چاق نشدم. با ورزش و غذای فیبر دار کمتر شده ولی کامل دفع نمیکنم.
بیحال هم هستم ولی خیلی کم.
من وقتی زیاد میشینم یا زیاد ایستاده هستم ، شکمم درد میگیره.
رفلاکس هم دارم. مخصوصا شبها و هنگام دراز کشیدن

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 9:53 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
المیرا، مواردی که گفتی در مورد من هم صدق می کنه.
- در مورد شیر با توجه به تحقیقات جدید و مخصوصا وضعیت اسفبار شیر در ایران مصرف لبنیات حتی برای آدم های سالم هم ضرر داره و برای کلسیم باید فکر دیگه ای کرد من که فعلا دوز پایین قرص کلسیم را استفاده می کنم خوبیش اینه که ویتامین دی هم داره.
- من هم خواب درستی ندارم تا حالا فکر می کردم که ای بی اس باعثش هست ولی ظاهرا هردو باهم و به دلیل مشکلات ترشحات عصبی مثل سروتنین و ملاتونین ایجاد میشه (مطلب سپید در مورد Melatonin)

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 27, 92 2:38 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
اخه دوستان شاید این قضیه برا آی بی اسی ها صدق نکنه ولی اکثر آدمای چاق از مشکل یبوست رنج می برند..کسایی که یبوست میشن چون پروسه تخلیه روده شون مرتب نیستش باعث میشه شکم بزرگی داشته باشن..
ای بی اسی هایی که مشکل غالبشون اسهاله خیلی وزن کم میکنن.. چون اکثرا یه ربع تا نیم ساعت بعداز غذا نیاز به دفع پیدا میکنن..که همونطور که دیدیم همین عمل نشون دهنده ی عدم جذب هست..
واقعا خداکمکمون کنه

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 29, 92 12:59 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

المیرا جان منم در طول روز خیلی احساس خستگی و بی حالی دارم. انگار کوه کندم. شبایی که خوب خوابیده باشم مثلا هفت یا هشت ساعت در طول روز خیلی بهترم, اما کو خواب راحت...

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 31, 92 8:42 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

اگه کسی از من بپرسه مهمترین مشکل این ای بی اس چیه نمی گم اسهال و نفخ و اینها بلکه میگم انرژی کم و خستگی همیشگی.
که البته دلیلش هضم مشکل دار غذاست که نمی تونه اون مواد مفید غذایی رو به بدن برسونه.

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 2, 92 5:58 pm 
آفلاین
کاربر ساده

منم تو طول این بیماری10کیلو وزن کم کردم.از بچگی به شیر علاقه نداشتم کلا فکر کنم به 40نرسیده پوکی استخوان بگیرم چون اصلا لبنیات استفاده نمیکنم.برخلاف بقیه اصلا زود خسته نمیشم با اینکه وزنم خیلی کم شده اما هنوزم انرژیم زیاده و شب ها هم زود میخوابم مگه اینکه قبل خواب فکرم جایی درگیر باشه و نتونم بخوابم. کم خونی هم ندارم ی مدت کوتاه رفلاکس داشتم ک الحمدالله حل شد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 4, 92 8:52 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

delaram نوشته است:
. . . . . از بچگی به شیر علاقه نداشتم کلا فکر کنم به 40نرسیده پوکی استخوان بگیرم چون اصلا لبنیات استفاده نمیکنم. . . . . . . . .

آیا می دانید مردم کشورهایی که بیشترین مصرف لبنیات در دنیا را دارند(آمریکا، دانمارک، هلند . . . ) بیشترین مبتلایان به پوکی استخوان را هم دارند. آیا می دانید مردم کشورهایی که کمترین مصرف لبنیات در دنیا را دارند(چین، جنوب شرق آسیا . . . ) کمترین مبتلایان به پوکی استخوان را هم دارند.
دانشمندانی که برای جلوگیری از پوکی استخوان توصیه به مصرف لبنیات می کنند برای این تناقض هیچ جوابی ندارند.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 40 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید