انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 2:00 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 20 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه آذر 4, 92 10:41 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

به نظر من این نفخی که میگیدعلاوه بر سردی و رطوبت به خاطر اینه که موقع شنا کردن هوای زیادی میخورید اما در کل ورزشیه که کل بدن درگیره و جنب جوش داره وخیلی میتونه واسه سلامتی ما مفید باشه.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه آذر 5, 92 9:37 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من به دلیل عدم رعایت بهداشت در اغلب استخرها خیلی وقته که قید شنا را زدم. البته شاید زیادی وسواس به خرج میدم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 5, 92 12:11 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام بر همه دوستان.
خواستم گزارشی بدم و در مورد نظر دوستان هم ، مطالبی رو خدمتتون عرض کنم.

قبل از اینکه برم استخر ، مریضیم در مرحله 80 درصد خود بود.یعنی عود کرده بود. اغلبش هم به خاطر این بود که پشت کامپیوترم و تحرکم کم بود. روز اول که رفتم استخر حدود 2 ساعتی یک ضرب شنا کردم و سعی کردم کل بدنم را به حرکت دراورم. ولی همانطور که دوستان گفتند بعد از استخر و دو روز بعدش انگار حالم بدتر شده بود. دل دردم شدیدتر شده بود و نفخ داشتم. و یبوستم هم خوب نشده بود. البته رفلاکسم که قبلا داشتم ، خیلی کمتر شده بود. کم نیاوردم و بازم رفتم. در دفعه دوم بازم علائم رو داشتم ولی کمتر. برای بار سوم که رفتم خوشبختانه علائمم خیلی خیلی کمتر شدند. یبوستم درست شد، رفلاکسم خیلی بهتر شد، نفخ دیگه نداشتم.دل دردم درست شد. بین جلسات شنایم دو یا سه روز فاصله میذاشتم.

به نظر من باید با انجام ممتد کاری ، روی نتایج آن تصمیم گرفت. دوستانی که با یکی دو جلسه استخر، مثل من بدتر شدند به نظرم باید ادامه میدادند. یکی از علل بدتر شدن در جلسات اول برای نفخ و دلدرد بیشتر، به نظرم حرکات شدید شکم و روده ها و معده در این ورزش است که مانند کسی که تازه ورزش میکنه و ماهیچه هاش میگیرن، روده ها و معده ما هم اینگونه میشن و با ادامه دادن نرمش در جلسات بعدی ، این گرفتگی های ماهیچه ای شکم بهتر و رفع خواهد شد.

در مورد رطوبت و سرما هم که بعضی دوستان فرمودند، باید بگم که فکر نمیکنم اینگونه باشد. من به شدت گرمایی هستم و وقتی گرمم میشود دل دردم بدتر میشود. و در ضمن در استخر جکوزی و سونا هم وجود دارد که دوستانی که سرمایی هستند میتونن بیشتر اونجا باشند ولی به شرطی که ورزش کنند. ولی آب استخر هم اونقدر سرد نیست که باعث اذیت کردن روده ها بشه. به نظرم باید ادامه میدادند و بعد به نتیجه میرسیدند.

در مورد آب کثیف هم باید بگویم که اگه از عینک و بینی گیر و گوش گیر استفاده کنیم ، هیچ اتفاقی نمییفته و اگر هم مقداری آب استخر هم بنوشید، اسید معده کار خودشو خوب بلده و میکروب ها رو نابود میکنه. و در ضمن این آب بهتر از اون همه داروی شیمیایی است که ما میخوریم و معلوم نیست در آینده چه بلایی سرمون بیاره.

یه چیز دیگه اینکه ما دائما فکرمون مشغوله. مثل کنه چسبیده به ما و همیشه در حال فکر کردن و رویا پردازی هستیم. ورزشهایی مثل اسب سواری و شناو .. کاری میکنه که کلا فکرتون و قوه تخیلتون تعطیل میشه و سیستم عضلانی و جسمی بدن فعال میشه. به یه عبارت دیگه ، بدن از قید فکر آزاد میشه که این به نظر من مانند همون داروی اعصابی که ما میخوریم عمل میکنه ، چون اون داروها هم با ایجاد خواب و یا مواد شیمیایی، قسمتی از فعالیت های مغز رو مسدود میکنه تا بدن بتونه به خودش بیاد.

ببخشید زیاد حرف زدم و وقتتون رو گرفتم. منتظر نظرات دوستان هستم. و من الله التوفیق

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 5, 92 6:44 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام به همه یِ دوستان....

mokhtare عزیز...مطلب و پیامتون رو خوندم...احسنت به این پشتکار...درستشم همینه...اینجوریه که باعث میشه شدت این بیماری رو کم کرد و شکستش داد...همین طوری ادامه بدید....ایشالله که بیشتر از اینم براتون نتیجه بده و کاملا خوبِ خوب شید...با شدت با همین روحیه برید جلو....من شنا بلد نیستم باید برم یاد بگیرم.منم از همین شنبه قراره برم باشگاهِ ورزشی. ایشالله ک خدا کمکمون کنه.... از این نتیجه یِ کارتون خوشحال شدم.شاید برایِ یه دختر این الفاظ زشت باشه اما میگم واقعا دمتون گرم....دست حق همیشه یار و یاورتون....انشاءالله که از این طور پیامها نه تنها از شما بلکه از همه یِ بچه هایِ انجمن ببینم و همه مون خوب شیم...حتی در بدترین شرایط روحیه تونو از دست ندید و افسرده و ناامید نشید.امیدوارم که تک تک تون کمرِ این بیماری رو بشکنید و فلجش کنید....واسه همه تون دعا می کنم .....

التماس دعا.....

برقرار باشید و سبز.....

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 6, 92 3:21 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نقل قول:
من به دلیل عدم رعایت بهداشت در اغلب استخرها خیلی وقته که قید شنا را زدم. البته شاید زیادی وسواس به خرج میدم.

بعضی استخرها دیر به دیر آب استخر را عوض می کنند یا برای رفع آلودگی از مواد شیمیایی مثل کلر و وایتکس زیاد از حد استفاده می کنند.
با اینحال با توجه به تجربه موفق مخترع عزیز فکر کنم ارزش امتحان کردن داشته باشه و امیدوارم همانطور که برای یبوست جواب میده برای اسهال هم مفید باشه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 6, 92 7:46 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بچه هایی که تو این روز های سرد میرن استخر بهتره بعدش یه شالی چیزی دور شکمشون بپیچن و بذارن چند ساعتی باشه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 7, 92 2:23 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام.
در ابتدا از هستی خانم بابت اینکه به بنده امیدواری دادند و بنده رو به ادامه کار تشویق کردند بسیار بسیار متشکرم. هستی خانم انشاءالله شما نیز با تلاش و پشتکارتان به بحث ورزش تان ادامه دهید و همیشه سالم و سلامت باشید.

مطلب بعدی که خاستم بگم اینه که به نظر من سیستم گوارش ما در یک دور باطل گیر کرده است و ما باید ان را از این دور باطل دور کنیم. این دور به قرار زیر است:
سیستم اعصابمان کنترل سیستم گوارش را از دست داده است،این امر باعث کم کاری سیستم گوارش شده،کم کاری سیستم گوارش باعث تجمع اغلب میکروبها و بروز اسهال و یبوست و نفخ و گاز شده،این امور باعث گوشه گیری ما شده،گوشه گیری ما باعث کم تحرکی و فکر و خیال و اعصاب داغونی ما شده، اعصاب داغون و کم تحرکی ما هم باعث بدتر شدن سیستم گوارش ما میشه و این دایره دائما درحال تکراره. به نظرم باید خودمون رو از این دایره خارج کنیم. تا بتوانیم حداقل کمی بهتر شویم. من مدتی است که دارم روی این فرضیه کار میکنم که عوامل مختلفی را که در سیستم گوارش ما دخیل هستند و به صورت دایره وار باعث چرخش این سیستمی که در بالا ذکر کردم ، میشوند رو شناسایی کنم و سعی کنم که این چرخه را از بین ببرم. دوستان اگه کمک کنند خیلی عالی میشه.
ممنون. و من الله التوفیق

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 7, 92 10:02 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام به همه....

خواهش می کنم mokhtare عزیز....سپاسگزارم...انشاءالله که ب نتایج دلخواهی ک می خواید برسید....توکل به خدا....ایشالله که موفق میشید... ;)
برقرار و سلامت باشید همیشه....

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 4:20 pm 
آفلاین

mokhtare عزیز کاملاً حق با شماست مکانسیم سیستم عصبی و سیستم گوارشی ما تو این فرایند دچار اختلال شده - منم شنا رو امتحان کردم مطمئنم که با شنا می تونیم از پس این مسأله بربیایم وسواس و حساسیتی که نسبت به این مساله پیدا کردیم باعث شده احساس ضعف نسبت به حل این مساله داشته باشیم باور کنید با ورزش مستمر به خصوص شنا می شه از پس ش بر اومد مهم باوره باوره و باوره - باور افراده که باعث می شه جایگاه افراد در خانواده ، محل کار و اجتماع متفاوت و متمایز باشه

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 8, 92 10:34 pm 
آفلاین
کاربر فعال

mokhtare نوشته است:
سلام.
در ابتدا از هستی خانم بابت اینکه به بنده امیدواری دادند و بنده رو به ادامه کار تشویق کردند بسیار بسیار متشکرم. هستی خانم انشاءالله شما نیز با تلاش و پشتکارتان به بحث ورزش تان ادامه دهید و همیشه سالم و سلامت باشید.

مطلب بعدی که خاستم بگم اینه که به نظر من سیستم گوارش ما در یک دور باطل گیر کرده است و ما باید ان را از این دور باطل دور کنیم. این دور به قرار زیر است:
سیستم اعصابمان کنترل سیستم گوارش را از دست داده است،این امر باعث کم کاری سیستم گوارش شده،کم کاری سیستم گوارش باعث تجمع اغلب میکروبها و بروز اسهال و یبوست و نفخ و گاز شده،این امور باعث گوشه گیری ما شده،گوشه گیری ما باعث کم تحرکی و فکر و خیال و اعصاب داغونی ما شده، اعصاب داغون و کم تحرکی ما هم باعث بدتر شدن سیستم گوارش ما میشه و این دایره دائما درحال تکراره. به نظرم باید خودمون رو از این دایره خارج کنیم. تا بتوانیم حداقل کمی بهتر شویم. من مدتی است که دارم روی این فرضیه کار میکنم که عوامل مختلفی را که در سیستم گوارش ما دخیل هستند و به صورت دایره وار باعث چرخش این سیستمی که در بالا ذکر کردم ، میشوند رو شناسایی کنم و سعی کنم که این چرخه را از بین ببرم. دوستان اگه کمک کنند خیلی عالی میشه.
ممنون. و من الله التوفیق

کاملا با حرفت موافقم مخترع جان،دقیقا ما دچار یه دور باطل شدیم که باید اول تحت نظر روانپزشک به مصرف داروی اعصاب(ضد افسردگی) بپردازیم چون تقریبا توی هممون حداقل علایم افسردگی وجود داره وخیلی ها هستن که به خاطر همین مساله افسردگی تا 6ماه شایدم یه سال داروی ضد افسردگی مصرف کردن......بعد مشکل عفونت وسردی مزاج معده وروده رو حل کرد.....
من الان به همین دلایلی که گفتی دارم همزمان با مصرف داروی اعصاب که تاثیر عجیبی داشته برام توی این چند ماهه,چند روزیه دارم از شربت یا آب جوش خاکشیر برای ضد عفونی کردن سیستم گوارش وهم چنین از زنجبیل که گرمه و برای من که طبع سیستم گوارشم سرده استفاده میکنم....هم چنین هفته ای یه دونه قرص لاکتول هم میخورم....

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 20 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید