انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:51 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 4 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه دی 4, 92 12:04 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
دوستان من زمستان ها برای مقابله با خروج بی اختیار گاز از برگ سنا ( برای اطلاعات بیشتر http://tebirani.blogfa.com/post/68)
استفاده می کنم سال پیش از قرص سی لاکس ( برای اطلاعات بیشتر http://www.irteb.com/herbal/C_LAX.htm )
استفاده می کردم روزی 2-4 عدد. امسال برگ سنا را از عطاری گرفتم مثل چایی دم می کنم( برای سه لیوان آب جوش حدود یک قاشق چای خوری پر برگ سنا در قوری می ریزم) و دو الی سه لیوان برگ سنای دم کرده با قند با فاصله زمانی حدود سه ساعت می خورم. خلاصه مشکلم حدود 90 درصد حل شده است. ( برگ سنا نسبت به قرص سی لاکس اولا ارزانتر است ثانیا دل پیچه کمتر ایجاد می کند) . بعد از حدود 8 الی 10 ساعت عمل می کند و دفع صورت می گیرد. مقدار دوزش را هم با میزان دل پیچه معین می کنم دوزش باید طوری باشد که تقریبا دل پیچه ایجاد نکند و بهتر است بین هر لیوان برگ سنای دم کرده حداقل 3 ساعت فاصله باشد.
البته مصرف متوالی آن ظاهرن باعث می شود که روده ها عادت کند ولی به هر حال از نرفتن به سر کار بهتر است ثانیا فقط ایام سرد سال که در و پنجره ها کلا بسته هستند مصرف می کنم چاره چیست. :lol:
دوستان اگر در این مورد تجربه دارید لطفا مطرح کنید. ;)

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

آخرین بار توسط آشنا در سه شنبه دی 10, 92 7:00 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه دی 8, 92 9:09 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: تهران
سلام اشنا جان.
دوست عزیز این عکس نگاه کن.این رژیمی که دکتر انارکی به من داد و توش نوشته که سنا خوب نیست و مصرف برگ سنا برای یبوست غلط هستش به عصب وعضله مقعد اسیب میزنه.

پیوست ها:
04122013586.jpg
04122013586.jpg [ 246.36 KiB | 2738 بار مشاهده شده است ]
بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 8, 92 11:12 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
دوست عزیزم رسا جان
از مطلبی که گذاشتید بسیار استفاده کردم و بسیار متشکرم. به نظر می رسد بجای برگ سنا باید از اسفرزه استفاده کنم. شما تجربه ای در این مورد دارید؟

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه دی 9, 92 5:54 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: تهران
با سلام دوباره.
من اوایل بیماریم دکتر گوارش پودر پسیلیوم (همون اسفرزه هستش البته پوست کنده )تو داروخانه ها هستش با طمع های مختلف قبل از خواب می خوردم.
من یه مدتی از سبوس گندم با شیر قبل از خواب می خوردم.
و اما هفته پیش اسفرزه از عطاری گرفتم .از فروشنده نحوه مصرف رو پرسیدم گفت یک قاشق مربا خوری در یک لیوان اب جوش ریخته 15 دقیقه صبر میکنید بعدش صاف میکنید و میل می فرمایید. منظور از صاف کردن به خاطر اینکه دونه هاش نفخ می اره اسفرزه بعد از خیس شدن لعاب میندازه باید همون لعاب رو بخورید.

اما من اسفرزه رو توی اسیاب برقی اسیاب کردم بعدش با الک پوسته هاشو جدا کردم نصف قاشق مربا خوری تو لیوان اب جوش میریزم صبر میکنم بعدش میخورم .

من بین ملین ها فقط اسفرزه رو قبول دارم .سبوس گندم با شیر هم خوبه اما برای کسی که شیر بهش می سازه.
البته خاکشیر هم خوبه اما نمی دونم چرا بعد از چند روز بعد از خوردنش دل درد شدید گرفتم.از عطاری پرسیدم گفت سردیت کرده بوده.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 4 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید