انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:22 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه آذر 30, 92 1:53 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
فرشته جون منم وزنم کمه..48 کیلوام.. بااینکه خوش اشتهام و غذازیاد میخورم ولی بازم وزنم بیشتر نمیشه :(
معلومه که از آی بی اسه.. حتی بیشتر ما مشکل افت قندخون و فشارخونم که داریم..
باید خیلی به تغذیه مون برسیم و غذاهای مقوی بخوریم..
مامان منم اتفاقا همیشه میگه دوران بارداریش برامن خیلی استرس داشته و به تغذیه ش زیاد نمیرسیده.. هم به خاطر اینکه تجربه اولش بودم همم اینکه میرفته سره کار و دس تنها بوده

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه دی 9, 92 11:02 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

چند روز پیش رفتم پیش یه دکتر طب سنتی( متخصص داخلی هم هست)، نبضمو گرفت و گفت خیلییی نبضت ضعیفه و با توجه به چیزایی که گفتم مثه سردی زیاد، نفخ و استرس و ... و اینکه رنگ صورتمم مهتابی شده بهم گفت تا 1 ماهه دیگه و وقتی که التهاب معدت کم نشده سالاد و لبنیات بجز کره محلی مصرف نکنم. بجاش قرص کلسیم و بادام درختی بو نداده بخورم. گفت خوی حیوانیم باید قویتر بشه تا بدنم مقاومتش بالاتر بره :shock:
داروهامو اینجا مینویسم شاید بدرد شمام خورد:
تخم رازیانه هر 2 ساعت 15 عدد روزی 4-5 بار
شربت آنتی سودا 2 قاشق غذا خوری ساعت 10 صبح
عرق طارونه و سنبل الطیب و بادرنجبویه و آویشن باهم یه لیوان و شربت رضوی یک و نیم ق غ و شربت فولاد یک ق چ در آن حل و بهمراه 2 عدد حب خونساز ( روزی 2 بار)
عرق رازیانه نصف لیوان بعد نهار و شام

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 11, 92 6:05 pm 
آفلاین
کاربر ساده

دوستان من هم مشکلم فقط سرو صدای شکمه که واقعا صبرم رو لبریز کرده اونم با توجه به اینکه 5 روز در هفته دانشگاه میرم خودتون میتونید تصور کنید که چقدر سخته .
من عسلو چای نعناع هم یک روز امتحام کردم نبات هم همینطور ولی تغییری مشاهده نکردم دارو هم فقط دایمیتیکون خوردم که بعد دو سه روز رهاش کردم .اینحا کسی هست که تونسته باشه این سرو صدا رو از بین برده باشه ؟حداقل برای موقع هایی که میره جایی که ساکته مثل دانشگاه؟

درباره گلپر که دوستان گفتن و سیاه دانه و آیشن و چای نعناع چای زیره شنیدم ولی استفاده ازینا تا چه مدت اثر خودش رو نشون میده آیا واقعا تاثیری داره چون همونطور که گفتم چای نعناع و عسل ناامیدم کرد.

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 12, 92 4:18 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام منم چند ماهی میشد این مشکل رو داشتم مخصوصا موقع غذا خوردن .تو این چند مدت که خامخواری میکنم ازش خبری نیست

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 17, 93 12:55 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام دوستان
من هم مشکل سر و صدای شکم دارم. اما به تجربه برای مواقع کلاس و امتحان این کارها را میکنم که برای من موثر بوده و تا حالا خدا را شکر به هر دردسری بوده تونستم درسم را ادامه بدم :
از حدود چهار ساعت قبل مایعات نمی خورم (خیلی مهمه)
وقت عذا خوردنم را طوری تنظیم میکنم که در آن مدت معده ام خالی نباشه. چون به تجربه میدونم که از وقتی عذا می خورم بخصوص غذای ساده مثل گوشت یا مرغ با کمی برنج تا چهار ساعت و نیم ال پنج ساعت شکمم صدایی نمی ده!
اگر قبل از زمانی که میخوام از خانه خارج بشم شکمم کار کنه خیلی مشکل را کم میکنه
یک مورد دیگه اینکه من تو جاهایی که سکوت محض باشه خیلی اذیت میشم. اخیرا توی اینترنت یک چیزی پیدا کردم به اسم white noise که یکسری صداهای ضبط شده اند از طبیعت، صدای فن، صدای جارو برقی یا صداهای آرام و یکنواختی که ظاهرا افراد برای کسب آرامش یا ازبین بردن تاثیر صداهای مزاحم محیط ازشون استفاده میکنند. من از این صداها روی موبایل دارم و هر جا که خیلی ساکت باشه ازشون استفاده میکنم

یک سوال هم از دوستانی که از داروهای ضد افسردگی مصرف کردند داشتم که کدام این داروها روی سر و صدای شکم و نفخ موثر بوده. البته احتمالا راجع به این موضوع صحبت شده اما اگه یکبار دیگه ای بگید ممنون میشم چون تعداد پستها زیاده و پیدا کردن مطلب از بین شون کار سختیه

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 18, 93 10:28 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام منا جان واقعا قرص های اعصاب روی سر وصدای شکم تاثیر گزاره....من خودم توی این8ماهه که دارم مصرف میکنم به این قضیه ایمان پیدا کردم....و یه چیز دیگه این که من 7ساله که این مشکلو دارم وخدا رو شکر حالا میتونم بگم نسبت به پارسال خیلی خیلی خیلی بهترم....میشه بفرمایین شما توی این 17سال برای درمان چی کار هاکردین؟وچرا سراتاحالا سراغ درمان اعصاب وروان نرفتین؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 19, 93 12:10 pm 
آفلاین
کاربر ساده

mehfarj جان

من اولش یک مقدار از طریق متخصص گوارش پیگیر شدم بعد هم طب سوزنی را امتحان کردم اما چون به این نتیجه رسیدم که تاثیری نداره ادامه ندادم. البته فکر میکنم هم شدت علائم ای بی اس و هم برخورد افراد با این مشکل خیلی متفاوته. شاید من پوست کلفت بودم شاید هم تنبل که باهاش کنار امدم و خیلی دنبال درمان نرفتم به علاوه اینکه تقریبا می تونستم به زندگی معمول ام البته با سختی ادامه بدم. سالهای اول خیلی استرس ام زیاد بود به خصوص دوران مدرسه بهم خیلی سخت گذشت اما به مرور هم آرامش ام به لطف خدا بیشتر شد و هم یاد گرفتم چطور علائمم را تا حدی کنترل کنم. خلاصه اینکه هم مهمانی میرم هم سرکار و هم درسم را ادامه میدم فقط جرات ازدواج نداشتم چون از اینکه همین مقدار آرامش ام هم از بین بره خیلی میترسیدم.

راجع به داروهای سه حلقه ای افسردگی قبلا یک مقدار مطلب خوانده بودم اما نمیدانستم دقیقا چه علائمی را کنترل میکنن. میشه لطف کنی بگی کدام دارو را برای سر و صدای شکم امتحان کردی که نتیجه داشته ؟

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 19, 93 4:05 pm 
آفلاین
کاربر فعال

سلام
نمیدونم همه آی بی اسی ها اینقدر بیخیال هستن؟!من هم حدود 5سال دنبال درمان جدی نرفتم...
در مورد داروهایی که مصرف کردم همون داروهاای است که توی لینک زیر هستش:
http://ibsgroup.ir/froum/viewforum.php?f=74

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 10, 93 4:24 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
والا من هم دیگه حال دکتر رفتن ندارم! چون فکر می‌کنم همین چیز هایی میخوان بدن که همه دیگه حفظیم! چیز جدیدی نمی‌شه گفت... یه دکتری دیروز tv بود بنام بابائی فقط راجعبه آای بی‌ صحبت کرد. کسی‌ رفته حالا پیشش؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 10, 93 9:40 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
من صحبت های دکترهای زیادی را در تلویزیون و رادیو شنیدم هیچ چیز جدیدی برای من نداشته، چون مدام یک سری حرف های تکراری می زنند و آخرش میگن استرس نداشته باشید تا مشکل حل بشه.
وقتی دکترها بیماران را ابله به حساب میارن، اعصاب من خرد میشه. کلا دکترهای ایرانی خیلی مغرور هستند.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 31 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید