انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 9:59 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 81 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه اسفند 11, 92 6:29 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

حالا چون علم هنوز تا اون حد پیشرفت نکرده یا تو ایران کاری از دستشون ور نمیاد نمیشه گفت احمقانس دیگر اعضای بدن پیوند میشه اما روده ی بزرگ نه شاید زمانی علم بشر به اونم دست پیدا کنه تا صد سال پیش هم تولید ضربان ساز برای قلب احمقانه به نظر میرسید ولی الان وجود داره

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 11, 92 5:40 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

spring عزیز مشکل بزرگ ما در ای بی اس روده ی بزرگه نه روده ی کوچیک چون اولا بعد از اجابت مزاج بی اختیاری تا مدتی وجود نداره و دوم اینکه روزایی که من فقط از اب میوه ها و سبزیجات یا غذاهای میکس شده استفاده میکنم مشکل lG تا 90 درصد مرتفع میشه و اگر همون غذا هارو بخوام بجوم بی اختیاری هم وجود داره نمیگم معده بیگناهه ولی مقصر اصلی روده ی بزرگه

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 11, 92 7:16 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: مشهد/26 ساله/ مجرد
سایه روشن جان، روده بزرگ آنقدر حجم وسیع و پر پیچ و خمی نداره که بتونه این همه باکتری دردسرساز رو در خودش جا بده. آنتی بیوتیک هایی هم که برای درمان آی بی اس تجویز میشه مثل ریفاکسیمین، و کلیه علائم بیماری رو (بیشتر در مورد IBS-D) از بین میبره ، فقط روی باکتری های روده کوچک اثر گذاره و نه روده بزرگ. همین نشون میده که مشکل اصلی ما در روده کوچک هست نه روده بزرگ. در واقع باکتری های روده بزرگ با مهاجرتشان به روده کوچک و معده و رشد بیش از حد، بیماری آی بی اس رو ایجاد می کنند. (معده و ابتدای روده کوچک بیشتر در مورد کسانی درگیر میشه که ترشح اسیدی معده شان ناکافی باشه)
بنابراین مشکل آی بی اس نمیتونه فقط مربوط به روده بزرگ باشه و در چنین حالتی با پیوند روده بزرگ (بر فرض انجام شدنش) هیچ تضمینی برای درمان ما نیست.

در مورد بی اختیاری من نمیدونم شما چه تعریفی ازش دارید، یکی از بچه ها می گفت بی اختیاریش فقط زمانی هست که استرس داره، وقتی چند تا سوال ازش پرسیدم متوجه شدم که بی اختیاریش همیشگیه و فقط، در موقعیت های استرسزا براش محسوس تره. دستکم در مورد خودم اطمینان دارم که در هر حالتی چه روده بزرگم خالی باشه چه نه، بی اختیاری و گاز روده هام سر جاش هست.
و برای اینکه بهتون ثابت بشه مشکل آی بی اس تنها از روده بزرگ نیست کافیه یک بار با تنقیه، روده بزرگتون رو کاملا شستشو بدید و ببینید علائم آی بی اس تان یعنی گاز روده هاتون (نه اسهال و یبوست که شاید بیشتر مربوط به انقباضهای عضلات روده بزرگه) از بین میره یا نه.
مقصر اصلی در بی اختیاری هم تا جایی که من میدونم ضعیف شدن عضلات کف لگن هست، البته شاید هم مربوط به عدم عملکرد صحیح اعصاب نخاع ما باشه.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 11, 92 10:09 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من هم با springجان موافقم چون منم پیش اومده که 48 ساعت چیزی نخوردم و روده هام کاملاً تخلیه بودن اما بی اختیاری من همچنان پابرجا بوده و هر نوع رژیم غذایی و دارویی رو که امتحان کردم بی اختیاری رو همچنان داشتم به همین خاطر منم فکر میکنم مشکل مربوط به عضلات کف لگن و اعصاب مقعد باشه.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 11, 92 11:16 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

دلیل اصلی بی اختیاری اسپاسم روده ی بزرگه و در درجه دوم باکتری های روده

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 12, 92 4:04 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: مشهد/26 ساله/ مجرد
اگر واقعا دلیل بی اختیاری، این ها باشند که الان باید همه کسانی که آی بی اس دارند دچار بی اختیاری هم باشند، در حالی که این طور نیست.
و در مورد خود من چرا یک سال طول کشید که اسپاسم روده و باکتری ها دچار بی اختیاریم کنند؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اسفند 12, 92 10:31 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام اسپرینگ من میگم علت ایجاد بیاختیاری ایناس نه دلیل ایجاد ای بی اس خود منم سه چهار سالی میشه بیماریم شدید شده قبلا به این شدت نبود

بالا

پستارسال شده: یکشنبه فروردین 10, 93 9:52 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام به بچه هایی که دچار بی اختیاری هستن توصیه میکنم هیچ وقت جلوی دفع گاز رو نگیرن و به دفع ان کمک کنن این به کاهش حساسیت روده ها و ارامش روده خیلی کمک میکنه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 13, 93 1:30 am 
آفلاین
کاربر ساده

man 8 sale ibs daram
4sale avalesh faghat az khordane bazi ghazaha nafkh mikardam va yoboosat dashtam ke ba khordane mive va ab be meghdare ziyad moshkelam hal mishod va hameja miraftam
badbakhtiye man zamani shoro shod k majbor shodam beram shahrestan
akhe daneshga shahrestan gabool shodam
on moghe yadame az tarse inke to khabgah ya to kelas moshkeli vasam pish biyad hichi nemikhordam ya ghable nahar 8 ta ghorse beladona mikhordam
hata bazi hafteha 3 ruz mishod hichi nemikhordam

on moghe bood ke rodeham dige dorost takhliye nemishod va biekhtiyarim shoro shod
hata mogheyi ke chizi nemikhordam va hamash biekhtiyari va nafakh dashtam
too in 4 sal kheili dr raftam
ye dri be man goft ta mituni gaza bokhor ta moshkelet hal she
yeki dige be man goft mage mishe ye ibsi biekhtiyari dashe bashe
to dorogh migi va rabeteye .... dashti
khak bar sare ahmaghesh konan
yeki dige goft angale ziyardiya dai
yeki dige gft to hich moshkeli nadari asabet narahate bayad beri pishe ye ravanpezeshk
......

.benazaram bacheha moshkele ma hasas bodan esfangtere anal
va azolate laganemun zaeif shode
bade tatilat man miram dr ke vasam fizyoterapi
ba yephiyotarapist ham mashvarat kardam
behem gft age dr zanan vasat benvise behtare
2sale pish ye foghe takhasose govaresh vasam biofeedback nevesht
ahamiyat nadadam
bachehaha man varede 26 salegi shodam faghat tunestam too in 8 sale faghat ye lisans begiram onam ba 1000 badbakhtiiiiiiiiiiiiii
adam saratan begire vali in marazo nagire laghealesh taklifesh roshane

.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 14, 93 9:00 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
drmona جان فارسی تایپ کن دختر گلم پدرم درومد تا خوندم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 81 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com