انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:23 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 20, 93 10:56 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

مرسی مخطاره عزیز شما لطف دارید
مشکلات من تقریبا این شکلی بود
1- درد کنار ناف ( قسمت راست شکمم کنار ناف حالت گرفتگی داشت )
2- یبوست
3 - اروغ زیاد :roll:
4- مدفوع شل
5 - احساس درد تو قسمتای پشت کبد ( که دکترم الانم به همون اسپاسمهای رودم ربطش میده چون تا حالا چندیدن سونگرافیو سی تی از کبدم انجام دادم خدارو شکر مشکلی نبوده )
6- احساس دفع ناکافی
7- خیلی کم احساس فوریت در دفع
8- خیلی کم احساس نفخ
--- این موارد تقریبا از سال پیش شروع شد.
1 - تب خفیف
2- یه مورد خیلی جالبم اینه تو ناحیه شکمم احساس میکنم یه مایع زیرپوستی وجود داره که با فعالیت زیاد یه حس خیلی خیلی بد بهم دست میده که تازه دیشب تو نت میگشتم دیدم سل روده میتونه تو حفره شکم چنین حالتی رو ایجاد کنه
--- خود سل یه محرک واسه فعال شدن میخاد مث بیماری دیگه که سیستم ایمنی رو ضعیف کرده باشه و اجازه رشدو به سل بده همون طور قبلا هم گفتم من اون اوایل که کم کم نشانه ها بروز کرد چندین ماه استرس خیلی خیلی شدیدی داشتم و استرسم خیلی تو قضیه کاهش ایمنی بدن موثره
تمام این موارد کم و بیش بوده 2 بار اندو و 2 بارم کولونسپی دادم تنها همین دکتر الانم بود به سل یا کرون مشکوک شد و بیوپسی انجام دادن
من دیشب تو نت در مورد سل روده بزرگ دنبال مطلب بودم اما دیدم سل دقیقا قسمت انتهایی روده کوچیکو درگیر میکنه و منم تو این ناحیه هم التهاب داشتم هم یکمی زخمی بود
الان مشکل من اینه یعنی یه سل میتونه تا این حد باعث تغییر رفتار روده بشه؟؟؟
البته همون طور که گفتم باعث التهاب میشه و التهاب روده هم تمام مشکلات که ذکر کردمو میتونه ایجاد کنه
شنبه جوابو میبرم پیش دکتر چون چندین بند داره اکثرشون منفیه و همون طور گفتم قسمت tb مثبت بوده خودم تا همین اندازه متوجه شدم امیداورم دیگه از این بدتر نباشه

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 20, 93 10:57 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ارش دقیقا باور کن منم حس تو رو دارم درسته استرس دارم ولی از طرفیم اینکه بدونم مشکلم چیه خیلی خوبه
دقیقا همین کارو کردم سوالاتمو نوشتم ;)

بالا

عنوان پست: سل روده
پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 20, 93 12:54 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
روش تشخیص سل روده فقط نمونه برداری با کولونوسکوپیه؟ با آزمایش خون یا مدفوع نمیشه؟
من خیلی مخم کار گرفته شده علائمی که گفته بودی را من کم و بیش داشتم. یعنی با این همه آزمایشی که من دادم، ممکنه این بیماری بررسی نشده باشه ؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 20, 93 3:30 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

راستیتش من خودمم نمیدونم
اصن اولین باری که اسم سل روده رو شنیدم همون روز کولونسکپی بود تو نتم هر چی گشتم بطوری کلی یه چیزی گفتن و فقط سل ریه هست که توضیحات کامل داره
همون دیشب زنگ زدم یکی از دوستام پزشکی میخونه گفتم اگه امکانش هست یه سوال برام بپرس ببین اصن سل روده چیه جوابش جالب بود.در صورت پیشرفت سل روده میتونه منجر به انسداد روده بشه :o
خودمم ازمایش زیاد دادم حتی دفع اول که کولونسکپی دادمم دکتر نمونه التهابو نفرستاد پاتولوژی :| :| :| :| :| :| :| :|
ارش جان شما بار اول که کولونسکپی دادید اگه التهاب بوده باشه مطمئن باش دکتر میفرستاد پاتولوژی
همون طور گفتم من هنوز جوابو نبردم دکتر ولی خودم قسمت tb رو خوندم و اندازه باکتری رو هم نوشته .ببینم دکتر چی میگه :(
در هر صورت من هنوزم باورش برام خیلی خیلی خیلی سخته سل بتونه انقد رو عملکرد روده تاثیر بذاره .یعنی اگه اون باشه و واقعا با یه دوره چند ماهه با درمان بشه خوب شد من کل زندگیو یعنی باختم.درس و زندگی سر این وضعیت لعنتی تا حد زیادی از دوستام عقب موندم :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
اگه اینطور باشه واقعا اگاهی در مورد این بیماری ضعیفه خیلی ضعیفه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 20, 93 5:50 pm 
آفلاین
کاربر ساده

اون موقع که من خیلی کم سن بودم . فقط خودش میگه مهم ترین علامتی که داشت شکمش خیلی بزرگ شده بود! بیش از اندازه ! بیشتر از اون موقع که نفخ اتفاق میفته.. نمی تونست حرکت کنه..روده هاش آب آورده بود.. البته خب درجاتی داره. میتونه خفیف هم باشه. چون دیر تشخیص داده بودن پیشرفت کرده بود. ازطریق عکس رنگی تشخیص دادن. ولی خوب امکانات 20سال پیش با الان قابل مقایسه نیست.

بالا
 پروفایل  

عنوان پست: سل روده
پستارسال شده: چهارشنبه فروردین 20, 93 6:02 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

گانر عزيز
من مدارك كولونوسكپيم را ديدم، نمونه گيري شده بود و در نتيجه پاتولوژي اثري از TB نيست و يك جا از TS چيزي گفته ولي در هر صورت نرمال بوده چون دكتر نهايتا تشخيصش اي بي اس بود و داروي ضدافسردگي و بيسموت تجويز كرد.
اغلب در متن هاي انگليسي نوشته كه سل روده در كشورهاي در حال توسعه شيوع زيادي داره، پس چرا تابحال اسم اين بيماري را نشنيده بوديم ؟ اغلب متخصص هايي كه من رفتم بين اي بي اس و كرون در شك بودن و صحبت از بيماري ديگه اي نبود.
اين كه گفتي سل روده يك محرك مي خواد يعني اين باكتري در روده اغلب انسان ها وجود داره و فقط در بعضي ها فعال ميشه ؟؟ :?:

بالا

پستارسال شده: جمعه فروردین 22, 93 9:39 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بازگشت سر خونه اول :| :| :| :| :|
دیروز مطب دکتر باز بود و جواب پاتولوژی رو بردم
باورتون میشه من هیچ مشکلی نداشتم :( شاید تعجب کنید از ناراحتیم اما از دیشب خیلی حالم گرفتس
گفتم دکتر قسمت ts که مثبته .گفت قبل نتیجه گیری همینجوری واسه خودت اول به یه متخصص نشون بده.زد تو حالمون ;) وردمو به جمع ای بی اس های عزیز تبریک میگم تشخیص سندروم روده تحریک پذیر .ولی اینو دیگه مطمئنم تو این سندرم روده نه ملتهب میشه نه از نظر ظاهری مشکلی داره دیگه نمیدونم چرا شد روده تحریک پذیر .عفونت ساده واسه التهاب تشخیص داد با این حال بازم مجبورم عکس رنگی از روده باریکم بندازم ;) عکاس خوب سراغ دارید ;)
چکارم کنم الان .یه درد مبهم کل جونیمونو تباه کرد :( :( :( :( :( :( :( :(
سل روده اینجانب به خاطره تبدیل گشت.بخدا میگفتم حداقل سل رودس با چندتا دوا درمون خوب میشم الان من اینو چیکار کنم
به سلامتی دیروز کیف پولمو گم کردم با تمام کارتای اعتباریم .گواهینامه.کارت دانشجویی.خداروشکر حداقل کارت ملی و سربازیم همراه نبود .حالا فردا باید این همه بانک و پلیس +10 برم
.....................................................
ارش جان در رابطه با سوال شما هم اونجوری من گشتم و دستگیرم شد بله عفونت سل میتونه بصورت غیر فعال وجود داشته باشه و یه عامل دیگه سبب فعال شدن اینم بشه واسه همینه تقریبا 50 درصد بیماران ایدزی سل هم دارن و یا بیماری مث کرون هم میتونه باعث سل بشه

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 23, 93 1:00 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

دوستان ممنون میشم به این چند سوالم پاسخ بدید
من بعد یکم پیاده روی یا ورزش قسمت راست شکمم احساس سنگینی دارم .یا یکمی درد میکنه
همون طور قبلا هم گفتم بازم با یکم فعالیت احساس میکنم یه عرق زیرپوستی.اب زیرپوستی یه چیز تو این مایه ها رو دارم
اینا میتونه معلول ای بی باشن.خیلی اذیتم میکنه این دو حالت
ضمنا از اون روزیم که بیوبسی اجام دادم اون ناحیه از شکمم وقتی بهش فشار میارم تیر میکشه دقیقا اون نقطه یا یه نقطه تو یه سینم همزمان تیر میکشن دلیلش که قطعا نمونه برداری ولی چرا این تیرکشیدن خوب نمیشه؟؟؟؟/

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 23, 93 1:56 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من یه درد ضعیف و مبهم طرف راست نافم دارم که البته با پیاده روی رابطه ای نداره.
یه حالتی مثل شرشر یا قلقل آب تو روده بعضی مواقع حس می کنم.
چطوری جای بیوپسی را تونستی تشخیص بدی ؟

بالا

پستارسال شده: شنبه فروردین 23, 93 2:05 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ای بابا ارش جان مانیتور روبروم بود دیگه :) خودم داشتم لایو داخل رودمو میدیدم رسید به قسمت ملتهب دکترم گفت کل رودت مشکلی نبود فقط این قسمت انتهاییش یکم ملتهب چندتا نمونه ازش ور میدارم.اونجام دقیقا همون جاییه که میگم درد میکنه و از موقع بیوبسی هم تیر میکشه.البته اوایلش یکم زیاد بود اما الان فقط وقت خودمو میکشم تیر میکشه.البته دکترم وسواس عجیبی داشت کل رودمو خیلی باحوصله معاینه کرد و بیوبسی ها هم به یکی دو تا بسنده نکرد چند تا ورداشت واسه همین حدود 30 مین کولونسکپیم طول کشید :(

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com