انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:26 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 42 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 20, 93 5:20 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
خوب من جزئی تر میگم..
بنظر من اگه آدم سعی کنه فرد مهربون و دلسوزی باشه و نخواد دل کسی رو بشکنه و تو مواقع سختی کنار دوستان و نزدیکانش باشه یعنی آدمه خوبیه! خداهم خوبی رو دوست داره و بنده های خوبشو بیشتر دوس داره و هواشونو داره
خوب عباس جان شماهم حق داری ..درکل آدم همیشه که نمیتونه نظر همه رو به خودش جلب کنه و هیچ کس تحت هر شرایطی ازش ناراحت نشه.. خوب این چندتا دلیل داره.. محیط مجازی یه جای آزادی هس که اعضاش خیلییی راحت میتونن اظهارنظر کنن و رک تر هستن.. گاهی وقتا هم واقعا سوتفاهم بوجود میاد
به قول آرش خیلیا هم هستن که تحمل شنیدن نظری غیر از نظر خودشون رو ندارن.. یه عده هم هستن که دوس دارن ساز مخالف بزنن
درکل بابا دنیا دو روزه.. معلوم نیس فردا قراره چی پیش بیاد.. به خاطر این سعی کنیم یکم مناعت طبعمون رو بالا ببریم.. یه خورده نرم تر باشیم... همه رو دوس داشته باشیم

درکل برامنم هدف غایی اینه که زود یه راه حلی برا بیماریم پیدا کنم تا بتونم یه زندگی نرمال داشته باشم و از زنده بودنم لذت ببرم!

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه شهریور 21, 93 5:11 am 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
واقعا من نمی دونم چرا بعضی ها تا صحبت می شه پای خدا -دین و مذهب به وسط میاد. این دنیا رو ول کردن چسبیدن به آخرتی که معلوم نیست هست یا توهم هست.
نقد ول کردن چسبیدن به نسیه.به نظر من بدلیل اینکه در این دنیا نتوستن به دلایل مختلف به نیازها و خواسته هاشون برسن برای فرار و تسلی دادن به خودشون از روی ناچاری به ناکجا آبادی به نام آخرت دل خوش کرده اند.

اگر خوبی می کنی که در آخرت بهت جایزه خوبی بدهند به نظر من نکن. خوبی رو برای خود خوبی و داشتن یک جامعه خوب که خود ما انسان ها درش زندگی می کنیم انجام بده.
بابا در جمجمه ما چیزی به نام مغز و سلول های خاکستری و نرون های عصبی هست چرا باید صرفا از افکار و عقاید کسی که 1400 سال یا 2014 سال پیش صحبت هایی کرده پیروی کرد. پس اون مغز بار گرانیست کشیدن به دوش. در مورد اینکه هدف از زندگی چیست. دوست عزیز انسان در هر مقطعی از زندگی اهدافی داره مثلا در سن 20 سالگی هدف شما یکی هست با سن 30 سالگی شما و همین طور 40سالگی و ... . من معتقدم انسان باید در زندگی اصول داشته باشه و طبق اون اصول که بر پایه اخلاق و انسانیت هست جلو بره می تونه به موفقیت و آرامش در زندگی برسه.

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 21, 93 11:20 am 
آفلاین
مدیر انجمن

خب آقا آرش من خودم به شخصه خیلی آدم مذهبیی نیستم که بگم دارم اجر اخروی جمع میکنم و این صوبتا
اتفاقا الان متاسفانه تو مرحله ای از زندگیم هستم که کم مونده اعتقاداتم رو هم از دست بدم!‏
من خودم شخصا لذذذذت میبرم وقتی میبینم باعث آرامش و خوشحالی و رضایت اطرافیانم میشم،حتی با جر اخروی اون هم کاری ندارم ،واقعااین جریان حس فوق العاده ای بهم میده
تازه بنظرمن آدم باید طوری زندگی کنه که زندگی راحت و باآسایشی داشته باشه
یعنی اینایی که کل زندگیشون رو صرف درس خوندن و کارکردن و پول جمع کردن مزکنن رو نمیتونم درک کنم
تو پست قبلی هم گفتم،دنیا دو روزه!معلوم نیس فردا قراره چی پیش بیاد!‏

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 21, 93 11:54 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
آرش جان من چه خواسته ای داشتم که بش نرسیدم و به بهونش چسبیدن به دین و متاقبلا شما چه خواسته ای داشتی که بش رسیدی؟؟؟ به نظر من گناه کردن خیلی خیلی آسون تر از گناه نکردنه (به قول فردوسی پور این توپ گل نزدنش سخت تر بود تا گل زدنش، عجب گل نزنیه این بازیکن :lol: :lol: :lol: )
ببین اگه آخرتی هم وجود نداشته باشه من بشخصه چیزی رو از دست ندادم، توی این دنیا نماز میخونم بخاطر صوابش اما در کنارش با خوندن نماز بهم آرامش دست میده و احساس سرخوشی میکنم که شما و اکثر ماها هدفمون رسیدن به آرامشه، من به دیگران خوبی میکنم به امید صوابش در کنارش خودم هم به آرامش میرسم و در دل خودم احساس خوبی دارم که به کسی کمک کرده ام و ...
اما اگه آخرتی وجود داشته باشه شما که بهش اعتقاد نداشتی خیلی خیلی بیشتر از منی که به قول شما دنیا رو ول کردم ضرر میکنی ...
بنظر من علتی که ما ایرانیا دین گریز شدیم اینه که اسلام رو با این سیستم حکومتیم مقایسه کردیم و نواقص بی شماری توش دیدم و نتیجه گرفتیم که اسلام همینه پس بدرد نمیخوره همون بی دینی بهتره، در حالی که بنظر من این مقایسه درستی نیس، این کشور نهایت نهایتش 5 درصد که صرفا ظاهر دینه توش داره رعایت میشه و 95 درصد اسلام که باطن دین هستش رعایت نمیشه ...
آرش جان اگه شما میخواهید منتقد منصفی باشید باید تمام منابع رو مطالعه کنید و نظر بدهید، دوستی داشتم رفته بود تمام نسخه های تورات و انجیل و کتابای فلسفی غربی رو مطالعه کرده بود و مث آب خوردن اسلام رو میشست و میذاشت کنار، بهش گفتم شما که اینهمه کتابا رو خوندی قرآن رو هم خوندی گفت نه، این سوال رو از شما هم میپرسم شما چند بار قرآن و نهج البلاغه رو خوندید، پیشنهاد میکنم اگه نخوندیشون یه بار بخونش نه که بهش اعتقاد بیاری یا به قولا ایمان بیاری فقط ار این جنبه که بدونی واقعا چی رو داری نقد میکنی، چون نقد این سیستم کشور خودمون مث آب خوردنه، من که خودم مثلا مذهبی ام هزارتا ایراد ازشون میگیرم دیگه شما که مذهبو هم قبول ندارید میتونید صدهزارتا ایراد ازشون بگیرید، پس مبنای من وقتی میگم دین قرآن هستش ...
کسی که واقعا اسلام رو قبول داره، باید از اول صب تا آخر شب به جز خوبی هیچ کاری انجام نده، خوبی به خانواده خوبی به همسایه خوبی به همکارا خوبی به رهگذران پس هیچ منافاتی من نمیبینم بین اسلام و خوبی به دیگران
همون عقلی که شما میگید، عقل منطقی حکم میکنه که اون دنیایی وجود داشته باشه تا به اعمال خوب و بد رسیدگی بشه، یه مثال واضح میزنم یکی مث صدام حسین هزار نفر از مردم کشور خودش و کشور خودمون و کشور کویت رو کشت و شیمیایی کرد، خب این تکلیفش چی میشه، کتاب "شبیه صدام" که یکی از بدل های صدام نوشته رو بخونید متوجه میشید صدام چه خونخواری بوده، عقل سلیم حکم میکنه کسی که جون هزاران انسان رو با یه کشف یه واکسن نجات میده یه جایی باشه که یه پاداش درست و حسابی بهش بدن، آرش به نظر من این دنیا ظرفیت محاکمه تمام و کامل انسان ها رو نداره، اینو میگم چون عقلم اینو میگه، عقل رو که بهش اعتقاد داری، عقل من میگه وقتی میخوابم جسمم خوابه اما روحم از بدنم جدا شده و بیداره (دلیل روشنش خواب دیدن از آینده است که واسه هممون کم وبیش اتفاق افتاده) و وقتی بیدارم روح و جسمم دوتاش بیدارن اما با مرگ جسم رو چال میکنن اما روح رو چی، روح تشریف میبره یه جایی تا تکلیفش رو روشن کنن که توی این دنیا چیکار کرده و چیکار نکرده :!:
من اهداف زودگذر دارم و هدف نهایی دارم، اهداف زودگذر من یکیش درمان بیماریمه و تا زمانی درمان نشه از تلاش دست برنمیدارم اما هدف نهاییم نیس، هدف نهایی من رسیدن به آرامش ابدیه نه آرامش موقت که با کوچکترین اتفاقی ممکنه بهم بریزه

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 21, 93 5:23 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: اهواز
هدف منم رسیدن به آرامش و خوشحال بودنه ودرمون بیماری آی بی اس

بالا

عنوان پست: آرامش چیست؟
پستارسال شده: شنبه شهریور 22, 93 9:03 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
من و برخی از دوستان رسیدن به آرامش را جزء اهداف خود می دانیم. بد نیست ببینیم آرامش چیست؟

آقای دکتر هولاکویی در سی دی سمینار "تیپ های شخصیتی " در بحث" ویژگی های شخصیت سالم " چنین بیان می کند:

ویژگی 29 ام شخصیت سالم: شخصیت سالم آرامش دارد و به دنبال آرامش است. آرامش با بی تفاوتی و حرکت نکردن فرق دارد. آرامش یعنی حداکثر سرعت بدون ترس و اضطراب. یعنی اینکه با حداکثر توان فیزیکی و روانی ،به سوی هدف خود حرکت کند هر چند که دچار هیجان می شود ولی ترس و اضطراب ندارد . یعنی بیشترین رشد را دارد ولی ترس و اضطراب ندارد.

بدون آرامش یا مخالف آن ترس و اضطراب و نگرانی ، زمینه ای را فراهم می کند در حالی که فرد هیچ کاری نمی کند وحشت شکست از کاری را که نمی کند دارد.

جهت دانلود فایلهای این سمینار به منبع زیر می توان مراجعه نمود.
http://www.njavan.com/forum/showthread.php?23687-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B3%D8%AE%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D9%87%D8%A7%D9%8A-%D8%AF%D9%83%D8%AA%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D9%87%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%83%D9%88%D9%8A%D9%8A/page3
لینک دانلود
http://www.4shared.com/get/Wh8UP9sL/_A_ ... siati.html

آخرین بار توسط آشنا در شنبه شهریور 22, 93 9:49 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

عنوان پست:
پستارسال شده: شنبه شهریور 22, 93 9:49 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
ویژگی 17 ام شخصیت سالم: شخصیت سالم دارای هدف در زندگیست. می داند کجاست و کجا باید برود. کی و کجا در هدف مهم است. و از این هدف مقصود دارد که میل به رشد و تکامل و یا خدمت می باشد. انسان بدون هدف، در زندگی سرگردان است.

هدف از لحاظ زمانی سه نوع است:
کوتاه مدت: 2 روز تا 2 ماه.
میان مدت: 2 ماه تا 2 سال
بلند مدت: 2 سال تا 7 سال.

ویژگی 18 ام شخصیت سالم: شخصیت سالم بین وسیله و هدف تفکیک قائل است. بسیاری از مردم به دلیل آسیب ها روانی یا باورهای کودکی، آنچه را که وسیله است به عنوان هدف می گیرند. مثلا پول وسیله ای برای برآوردن نیازهای انسانی است. ولی عده ای به دنبال کسب پول و مصرف نکردن آن هستند.

منبع: منبع قبلی

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 24, 93 11:52 am 
آفلاین
کاربر فعال

مرسي آقا عباس به خاطراظهارنظرمخالف ولي من هنوز معتقدم گناه كردن سخت تر از گناه نكردنه
شايدكسي كه مدت ها گناهی مثل غيبت كرده باشه درابتداگناه نكردن واسش سخت باشه
ولي اينم درنظر بگيريد كسي كه به خوبي كردن عادت كرده گناه كردن واسش سخت تراز گناه نكردنه مثلايكي ازدوستام مي گفت رعايت حجاب واسم آسون ترازرعايت نكردنشه ولي درنظربگيريد اگه كسي تازه تصميم گرفته حجاب رورعايت كنه واسش سخته
آقاآرش ممنونم كه نظرتون رومستقيم بيان كرديد :ugeek:
آقا آرش من از شما تقاضادارم بريد از اسلام شناخت به دست بياريد بعد بيايد صحبت كنيد :)
ببينيدتعدادتكرار كلمه دنيادرقرآن مساوي باكلمه آخرة واگه اشتباه نكنم 115باره
درنظربگيريدكه اسلام به دنياهم مثل آخرت بهاداده ويه حديث داريم كه ميگه(هرچندشمانخونده ازش رد ميشيد)
((برای دنیای خود به گونه ای عمل کن گویا همیشه می خواهی بمانی وبرای آخرتت آنچنان عمل کن گویا فردا خواهی مرد ))
من هدفای دیگه ای هم مثل :داشتن تحصیلات موفق ،... هم دارم
ولي اينا هدفاي جزئي زندگيمه كه درمان آي بي اس هم دراين هدف ها قرارداره اماهدف كل زندگيم تحصيل وشغل نيست وبلكه هدف بالاتريه كه شما اين روهم قبولش نداريد ومهم اينه خودم باتمام وجود بهش اعتقاد دارم
بعدشم چراتاچيزي ميشه ميگيد1400سال قبل اين واژه رواصلاقبول ندارم چيزي كه درست باشه روبايد پذيرفت وچيزي كه غلط باشه روبايد ردكردهرچند مال ميليون هاسال قبل باشه
ول كنيد اين حرفارو
به هرحال موسي به دين خويش عيسي هم به دين خويش فكركنم واسه خاتمه جنجال مذهبي كه داريم عالي باشه

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 24, 93 4:40 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

موناجان شما همین الانشم خیلی موفقی فدات شم
ماشالا قدر آدمای ۳۰/۴۰‏ ساله عاقل و بالغی و اطلاعات مفید داری
اینو هم تو حرفات تو وبلاگم متوجه شدم هم تو فروم.مطمئنم به تمام خواسته هایی که داری میرسی چون واقعا لایقشی و حقته
هم احسنت به خودت ‏
هم به خانوادت که همچین دختری رو به بار آوردن
یه دونه باشی

بالا

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 25, 93 10:11 am 
آفلاین
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
سلام

قصد ندارم وارد مباحث مذهبي بشم همان طور كه اشاره كردم گفتم بيشتر در مورد هدف از زندگيتان بگيد .

خانم مونا و جناب عباس عزيز بنده مطالعه ديني به اندازه كافي دارم. شما كه اينقدر به اسلام علاقه مند هستيد بهتر هست تاريخ اسلام و همين طور نحوه ورود آن به سرزمين ايران رو هم مطالعه بفرماييد. جنايات اعراب مسلمان دقيقا همانند همين داعش كنوني هست. برويد مطالعه كنيد جز ناصيه چيست. همين قانوني هست كه داعش گذاشته. يا مسلمان مي شويد يا كشته مي شويد -اموالتان به غارت مي رود -زنانتان به كنيزي گرفته و فرزندانتان به غلامي. برويد ماجراي كشتار نهاوند رو بخوانيد. آييني كه ازش بوي خون و كشتار مياد به من ايراني با 10000 سال تاريخ و تمدن چه ارتباطي دارد. پس از جنايات مسلمانان در ايران تا چند قرن گذاشتن نام ايراني بر روي فرزندان غيرمجاز و مجازات داشت حق هيچ گونه برگزاري جشن هاي ايراني نبود- ايراني موالي عرب بود. زنان ايراني مورد تجاوز اعراب قرار مي گرفتند و سيد ها از همين طريق بوجود آمدند(محمد اصلا فرزند ذكوري نداشت تا نسلش باقي بماند). بعد اسلام چه ثمره اي براي ايراني مخصوصا زن ايراني داشت. وقتي زن ايراني فرمانده نيروي دريايي خشايارشاه مي شد (آرتيمس) اسلام شهادت زن رو نصف مرد تعيين كرد- زن وسيله رفع شهوت مرد معرفي شد و در اصل فقط زن دستگاه تناسلي و زايشي قلمداد شد. در كتاب مفاتيح الجنان حاج شيخ عباس قمي كه در منازل شما عزيزان به وفور يافت مي شه ارزش زن برابر است با نصف بيضه سمت چپ مرد. اين است ارزش زن در آيين 1400 ساله و آن هست ارزش زن در فرهنگ ايران كه با مرد برابر و مي تواند پادشاه يا فرمانده نيروي دريايي شود.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 42 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com