انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:27 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 97 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: ریفاکسیمین
پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 1, 92 3:10 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
m1988 نوشته است:
کاملاً درسته آقا آرش من رفتم پیش دکتر گوارشم و ازش خواستم برام ریفاکسیمین تجویز کنه بهم گفت این دارو نهایتاً برای 2 ماه تاثیر داره و برای نفخ و اسهال موثره. بچه ها دکتر برای من ریفاکسیمین 200 میلی گرم تجویز کرده 3 بار در روز. به نظرتون جواب میده؟؟؟ به من گفت 550 زیاده. :roll:

دوستممممم دکتر شما نگفتن از کجا میتونی تهیه ش کنی این ریفاکسیمین عزیز رو :‏)‏

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه اسفند 1, 92 8:07 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
چرا امیدوار جان اتفاقاً بنده خدا خودش اولش گفت تو ایران نیست :D ولی من از طریق بچه های همین سایت پرسیدم گفتن از ترکیه خریدن. یه شرکت ایرانی هم سفارش بدی برات میاره البته با نسخه. حالا اسم شرکت اگه خواستی برات پیغام میذارم.

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 2, 92 2:37 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

:D
m1988 نوشته است:
چرا امیدوار جان اتفاقاً بنده خدا خودش اولش گفت تو ایران نیست :D ولی من از طریق بچه های همین سایت پرسیدم گفتن از ترکیه خریدن. یه شرکت ایرانی هم سفارش بدی برات میاره البته با نسخه. حالا اسم شرکت اگه خواستی برات پیغام میذارم.

گلم پس اول شما به این شرکته سفارش بده ببینیم اوضاع چجوریاس بعدش منم ازهمون طریق اقدام کنم خخخخخخ:‏)) وای من چه پررو و سواستفاده گر شدم :lol: :lol: همش تقصیر دوستای نابابه

بالا

پستارسال شده: جمعه اسفند 2, 92 8:43 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

:D نه بابا این چه حرفیه امیدوار جان. اتفاقاً سفارش دادم به دستم که برسه نتیجه شو بهت خبر میدم. :)

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 3, 92 10:21 am 
آفلاین
مدیر انجمن

m1988 نوشته است:
:D نه بابا این چه حرفیه امیدوار جان. اتفاقاً سفارش دادم به دستم که برسه نتیجه شو بهت خبر میدم. :)

دست گلت درد نکنه
یه دنیا ممنون عشقممم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 29, 93 9:09 pm 
آفلاین

mehran نوشته است:
قیمتش که هر بسته 12 عددیش شد 35000 تومن و از ترکیه تهیه کردم . نام تجاریشم کولیدور هست.

سلام دوستان منم درمان با این آنتی بیوتیک رو تازه شروع کردم. اتفاقاً برند کولیدور رو با قیمت 30000 از داروخانه ریحان تهران تهیه کردم. اما واسش برنامه دارم. چون همزمان برای درمان التهاب احتمالی دارم کپسول روغن ماهی مصرف کنم. بعدش که دوره آنتی بیوتیکم تموم شد واسه جایگزینی باکتری های پاتوژن روده ، بلافاصله می خواهم شروع به پروبیوتیک درمانی کنم. واسم دعا کنید. اطلاعات بیشتر خواستید در خدمتم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 29, 93 11:24 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

kheiry نوشته است:
mehran نوشته است:
قیمتش که هر بسته 12 عددیش شد 35000 تومن و از ترکیه تهیه کردم . نام تجاریشم کولیدور هست.

سلام دوستان منم درمان با این آنتی بیوتیک رو تازه شروع کردم. اتفاقاً برند کولیدور رو با قیمت 30000 از داروخانه ریحان تهران تهیه کردم. اما واسش برنامه دارم. چون همزمان برای درمان التهاب احتمالی دارم کپسول روغن ماهی مصرف کنم. بعدش که دوره آنتی بیوتیکم تموم شد واسه جایگزینی باکتری های پاتوژن روده ، بلافاصله می خواهم شروع به پروبیوتیک درمانی کنم. واسم دعا کنید. اطلاعات بیشتر خواستید در خدمتم.

سلام آقای خیری..ممنونم ازتون که کامل برنامه ای که برا درمانتون دارین رو توضیح دادین..
چه جالبببببب پس این قرص تو داروخونه های تهران پیدا میشههههه
راستی شما تحصیلاتتون در رابطه با پزشکی یا داروسازیه؟ چون اطلاعات پزشکیون خیلی کامل بود

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 12, 93 6:38 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

spring نوشته است:
دوستانی که آی بی اس تون از نوع اسهال هست حتما برای یک دوره 14 روزه با دوز 550 میل سه بار در روز ریفاکسیمین رو امتحان کنید. در مورد آی بی اس از نوع اسهال این قرص تاثیر خیلی عالی و سریعی برای از بین بردن تمام علائم داره.
البته این به این معنی نیست که در مورد یبوستی ها اثر گذار نیست اما تحقیقات نشون داده که بیشتر در از بین بردن بیماری IBS-D موفق بوده. و تا یک دوره حدودا 5 ماهه اثرش باقی می ماند. بعد از 5 ماه در صورت برگشت بیماری مصرف یک دوره 14 روزه دیگر توصیه می شه و زیانی برای بیمار نداره. البته با رعایت رژیم لو فودمپ و مصرف پروبیوتیک می توانید برای همیشه از بازگشت بیماری جلوگیری کنید.
در مورد این که ریفاکسیمین ساخت چه کشوری را مصرف کنید، نمیشه قضاوت درست داشت اما تجربه نشان داده که داروهای ساخت کشور های آمریکایی و اروپایی به مراتب کیفیت بالاتری دارند. البته اثر نگذاشتن ریفاکسیمین ساخت ترکیه برای آقای مهران می تونه دلایل دیگه ای داشته باشه. به هر حال راه در مان در صورت موثر نبودن ریفاکسیمین بسته نیست. دکتر پیمنتل، کسی که برای اولین بار درمان آی بی اس با ریفاکسیمین رو پیشنهاد داد، در صورت موثر نبودن آن، یک دوره درمان 14 روزه با neomycin رو در نظر گرفته و در نهایت در صورت عدم تاثیر نیومایسین، یک دوره 14 روز، روزه با vivonex که یک پودر محلول در آب با جذب سریع در روده هست رو تجویز می کند. البته این پودر که ساخت کارخانه نستله است هم گران و هم بسیار تلخ و بد مزه است. شخصا روزه آب زیر نظر پزشک رو ترجیح میدهم.

من هفته آینده که زیفاکسان به دستم برسه و مصرفش رو شروع کنم نتیجه اش رو بهتون خبر می دم. برام دعا کنید....

یک نکته، اگر من مشکلم اسهال بود بدون هیچ فوت وقتی ریفاکسیمین رو تهیه و مصرف می کردم و از شر بیماریم خلاص می شدم. بنابراين شمایی که مشکلتون اسهاله این لطف رو در حق خودتون بکنید.

سلام دوز 550 بیشتر برای مشکلات کبد هستش!
ضمن اینکه دوستانی که مصرف کردند نتیجشو بنویسند چی شده چه تاثیری داشت

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 13, 93 4:12 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز این همه راجبه این دارو حرف زدین همه جا نوشتن.بعد کسی‌ نیست بگه دوز چند باید خورد! دکتر‌ها کیه اصلا نمیدونن چی‌ هستین دارو ! دوز ۲۰۰ آیا هر ۸ ساعت خوردین یا هر ۱۲ ساعت هست؟ ۱۰ روز یا ۱۴ روز؟ خواهش می‌کنم راهنمایی کنید ! من می‌خوام بگیرم این قرص چون فکر می‌‌کنم به درد اسهال و گاز روده میخوره و مفید.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مهر 13, 93 7:13 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

saeid نوشته است:
کسانی‌ که تو تاپیک ریفکسمین پست دادند بعد از مصرف دیگه اصلا به انجمن سر نزدند! و پست یا ندادن یا کمتر دادن ! من حس می‌‌کنم کسانی‌ که این دارو رو خوردن خوب شدن یا بطور نسبی‌ خوب شدن که دیگه رفتن دنبال زندگیشون!

من براي اين دوستان آرزوي موفقيت مي كنم ولي اينها مي توانستند با يك پست كوچك خبر بهبودي خودشون را بدن و خداحافظي كنن، اينطوري خيلي بهتر بود.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 97 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com