انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:43 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 22 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه آبان 19, 93 12:47 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
منا نوشته است:
مورد دیگه اینکه همون چند روز اول که مصرف گاسترین رو شروع کردم تاثیرش برای من محسوس بود اما در ادامه اثرش بیشتر نشد و فقط در حد همون روزهای اول باقی موند.

سلام مشکل شما دقیقا چی‌ بوده که اول بهتر شده! تو پروفایل ننوشتین

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه آبان 20, 93 8:29 pm 
آفلاین
کاربر ساده

نفخ و صدای شکم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 21, 93 1:21 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

این دارو که مربوط به (ضدالتهاب و مسکن درد معده ، تسريع در التيام ورم و زخمهای معده و اثنی عشر) هست چطوری می تونه رو نفخ و صدای شکم تاثیر داشته باشه؟ آیا اینها به هم مرتبط اند؟

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 23, 93 8:08 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تصویر

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 23, 93 9:14 am 
آفلاین
کاربر ساده

shahari جان
نمی دونم مکانیزم عمل این دارو چیه، اما چون دیدم یک گروه پزشکی دارن روی اثر اون در آی بی اس کار میکنند امتحانش کردم... همانطور که گفتم در پستهای قبلی گفتم در مورد من معجزه نکرد اما تاثیر 30-40 درصدی روی نفخ داشت.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 24, 93 7:30 pm 
آفلاین

سلام دوستان ! من تازه عضو اینجا شدم ! من 18 سالمه و الان 3 ساله که ای بی اس دارم ! :cry: من قبل از ابتلا به این بیماری یه دختر خیلی شاد و شوخ بودم ! همه دوستم داشتن ! مشکل من سر و صدای خیلی زیاد شکممه که باعث میشه خیلی خجالت بکشم ! :cry: من اینقدر درد میکشم که هر شب قبل خواب از شدت درد دلپیچه گریه میکنم ! از همه فاصله گرفتم! زندگیمو باختم ! اون قدر نا امیدم که نمیدونم چطوری بیان کنم ! الانم که دارم این متنو تایپ میکنم اشکام سرازیر شدن ! تورو جون هر کی دوست دارین کمکم کنین ! هر چی خدارو صدا میزنم جوابمو نمیده ! انگار که منو نمیبینه ! من خیلی موجود بی آزاری هستم با همه مهربونم .نمیدونم خدا به خاطر چی این بلا رو سرم اورده؟ من در اوج جوونیم اما خیلی مغموم و ناراحت ! من از همه ی قرصای بازار استفاده کردم . کولوفک -دوکسیپن -بلادونا پی بی - کلیدنیوم سی - دی سیکلومین . هیچکدومشون هم تاثیری ندارن ! عین اسمارتیز میمونن برام !حتی مشکلمو از 100 به99 هم نرسوندن ! من به کمکتون نیاز دارم!ببخشید اینجا پست گذاشتم !

بالا
 پروفایل  

پستارسال شده: شنبه آبان 24, 93 9:38 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بیمار آی بی اس نوشته است:
سلام دوستان ! من تازه عضو اینجا شدم ! من 18 سالمه و الان 3 ساله که ای بی اس دارم ! :cry: من قبل از ابتلا به این بیماری یه دختر خیلی شاد و شوخ بودم ! همه دوستم داشتن ! مشکل من سر و صدای خیلی زیاد شکممه که باعث میشه خیلی خجالت بکشم ! :cry: من اینقدر درد میکشم که هر شب قبل خواب از شدت درد دلپیچه گریه میکنم ! از همه فاصله گرفتم! زندگیمو باختم ! اون قدر نا امیدم که نمیدونم چطوری بیان کنم ! الانم که دارم این متنو تایپ میکنم اشکام سرازیر شدن ! تورو جون هر کی دوست دارین کمکم کنین ! هر چی خدارو صدا میزنم جوابمو نمیده ! انگار که منو نمیبینه ! من خیلی موجود بی آزاری هستم با همه مهربونم .نمیدونم خدا به خاطر چی این بلا رو سرم اورده؟ من در اوج جوونیم اما خیلی مغموم و ناراحت ! من از همه ی قرصای بازار استفاده کردم . کولوفک -دوکسیپن -بلادونا پی بی - کلیدنیوم سی - دی سیکلومین . هیچکدومشون هم تاثیری ندارن ! عین اسمارتیز میمونن برام !حتی مشکلمو از 100 به99 هم نرسوندن ! من به کمکتون نیاز دارم!ببخشید اینجا پست گذاشتم !

سلام دوست عزیز . شما به نظرم بیشتر از نظر روحی‌ افسرده و ناراحت هستین و با توجه به سن کم طبیعی هست. شما از دارو‌های ضدّ افسردگی هم استفاده کردین؟ و برای صدای شکم از دارو‌های گیاهی یا طبّ سوزنی! من خودم صدای شکم موقع خواب و در طول روز زیاد بود اوائل! بطوری که می‌ترسیدم! اما الان کم شده.فقط موقع خواب یه کمی‌ هست.شما از مترونید ازل و بیسموت همزمان استفاده کردین؟ صدای شکم رو خیلی‌ کم می‌کنه! و همچنین ضدّ افسردگی ممکن برای شما مفید باشه.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 24, 93 10:39 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

بیمار آی بی اس نوشته است:

سلام
- اول اينكه آخرين تشخيص دكتر متخصص گوارش در مورد شما چه بوده است؟ (با توجه به آزمايش ها) و آخرين داروهاي تجويز شده ؟
در اين سه سال بيماريتون چه تغييراتي داشته ؟

- مطالب مختلف اين انجمن را مطالعه كرده ايد؟ البته نه براي درمان كامل ولي براي كنترل اين بيماري روشهاي زيادي در اينجا گفته شده كه مي تونيد روي خودتون آزمايش كنيد. دوستان روشهاي مختلفي بكار بردن كه مي تونيد در تاپيك مربوطه يا حتي بطور خصوصي در موردش از اونها سوال كنيد و اين روش هاي بكار بگيريد و حداقل از اين حالت بحراني بيرون بياييد. من اگر اوايل بيماريم به اين مطالبي كه در اين انجمن هست دسترسي داشتم، ناراحتي هايي كه كشيدم يك دهم ميشد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آبان 26, 93 9:18 am 
آفلاین

ممنونم دوستان عزیز که به سوالام جواب دادین ! راستش من از داروهای ضد افسردگی استفاده نکردم اما حدودا 6 ماه برای مهار استرس از داروی کلرودیاز پوکساید استفاده کردم که البته بی نتیجه بود . یعنی ذره ای از استرسم رو مهار نکرد . من کلا خیلی با اعتماد به نفس بودم اما از وقتی به این بیماری مبتلا شدم انگار هراس اجتماعی پیدا کردم . بخاطر صدای شکمم از حاضر شدن تو جاهای مختلف دوری میکنم ! استرسم هم فقط و فقط به این علته !هر چقدر سعی کردم با تلقین کردن این مشکل رو حل کنم نشد. من تشخیص پزشکم بطور قطعی ای بی اس بود . یک دوره ی 2 ماهه هم مترونیدازول مصرف کردم اما همراه بیسموت نه که البته بی نتیجه بود . مشکل اساسی من اینه که هیچ دارویی رو من جواب نمیده ! من خیلی از مطالب سایت رو خوندم ! تقریبا از اواخر مرداد که عضو اینجا شدم . اکثر بچه ها با خوردن یک یا دو نوع خاص دارو یا مثلا طب سوزنی به نتیجه رسیدن که مال من اصلا اینطور نیست . توی شهر ما مرکز طب سوزنی معتبر نیست برای همین واقعا موندم چی کنم ! خیلی دارم عذاب میکشم!

بالا
 پروفایل  

پستارسال شده: دوشنبه آبان 26, 93 10:26 am 
آفلاین
کاربر ساده

به بیمار آی بی اس،
سلام دوست عزیز
نمی دونم ایمیلی که براتون فرستادم رو دیدی یا نه.
اولا فکر میکنم شما باید روحیه ات را هر طور که میتونی عوض کنی. ورزش، رفت آمد با دوستان، یادگیری یک مهارت جدید، و حتی مراجعه به روانپزشک.... درسته که آی بی اس ممکنه خیلی کارها رو سخت بکنه اما هنوز هم موقعیتهای زیادی در زندگی هست که ما میتونیم ازش لذت ببریم و احساس رضایت کنیم.
ثانیا به نظرم هنوز شما خیلی از روش ها را امتحان نکردی. مثل تغییر رزیم غذایی، استفاده داروهای گیاهی، ضد افسردگی ها، ویتامین دی، پروبیوتیکها و...
کنترل آی بی اس در حال حاضر با آزمایش و خطا و صبر و حوصله است و هیچ کس به اندازه خودت نمی تونه بهت کمک کنه. باید با حوصله روشهای مختلف رو امتحان کنی تا ببینی کدومشون حتی درصد ی از علائمت را کم میکنند.
تمرکز روی رژیم غذایی هم خیلی مهمه. حتی مهمتر از استفاده از داروهای شیمیایی. به عنوان مثال در مورد من اینکه چه موقع آب بخورم خیلی روی صدای شکمم تاثیر داره، استفاده از مواد غذایی با طبع گرم هم همینطور. همه این تجربه ها را با گشتن توی پستهای مختلف این فروم میتونی پیدا کنی. اگر باز هم کمکی از من برمیاد خصوصی پیغام بگذار، خوشحال میشم بتونم کمکی بکنم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 22 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید