انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:25 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: سرترالین
پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 2:56 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
همانطور كه مي دانيم سروتونين در مغز ، اعصاب و دستگاه گوارش وجود دارد و آنها را تحت تاثير قرار مي دهد. يك فرضيه وجود دارد كه اسهالي ها سروتونين بيش از حد نرمال در گوارش دارند و يبوستي ها كمتر از حد. اين مسئله در مورد هورمون نوارپي نفرين بر عكس است. اثر اين دو هورمون روي حركات دستگاه گوارش هم عكس يكديگر است طوري كه سروتونين باعث افزايش حركات و نوراپي نفرين باعث كندي گوارش مي شود.
داروهاي ضدافسردگي با تغيير اين هورمون ها روي اعصاب تاثير گذارند و چون اين هورمون ها در گوارش هم وجود دارد در اينجا هم اثر مي كنند كه براي يك فرد افسرده كه مشكل گوارشي نداره تغييري كه اين داروها روي گوارش مي گذارند براي او عارضه دارو محسوب ميشه. و اگر كسي براي گوارش اين داروها را مصرف كنه اونوقت مثلا خواب آلودگي ميشه عوارض دارو.
داروهاي ضدافسردگي سه حلقه اي مثل نورتريپ يا ايمي پرامين از دهه 60 و 70 ميلادي به كار گرفته شد و قديمي محسوب ميشن اين مسئله خوبي كه داره اينه كه شناخت بيشتري در مورد اين داروها وجود دارد. داروهاي ssri مثلا فلوكستين ،سيتالوپرام يا سرتالين داروهاي به نسبت جديدتري هستند كه اثرات و عوارض اونها در بيماران مختلف كمتر شناخته شده است. شركتهاي دارويي كه سود بيشتري از فروش داروهاي SSRI بدست مي آورند اينها را بهتر از داروهاي قديمي تر مي دانند. ولي عده اي از دانشمندان معتقدند كه اين دو دسته دارو روي افسردگي به يك اندازه موثرند و تفاوت فقط در عوارض داروهاست. مثلا براي كساني كه اضافه وزن دارند مصرف سه حلقه اي ها جالب نيست چون اشتها را زياد مي كند ولي SSRI برعكس اشتها را كم مي كنند طوريكه بعضي مواقع فقط براي كاهش اشتها تجويز مي شوند. يا اگر بيمار افسرده اي يبوست داشته باشد ssri به رفع يبوستش هم كمك مي كند در حاليكه سه حلقه اي ها اين مشكلش را بيشتر مي كند.
در زمينه آي بي اس مشخص شده كه سه حلقه اي ها براي اسهالي ها مفيد هستند و انتظار مي رفت كه به همين ترتيب SSRI ها براي يبوستي ها مفيد باشند ولي در عمل چنين چيزي مشاهده نشد و اين دسته از داروها شايد فقط كمي براي رفع درد شكمي مفيد باشند. علاوه بر اين ssri ها روي معده هم اثر بدي دارند طوري كه مصرف بلندمدت آنها ممكن است باعث زخم معده يا اثني عشر يا رفلاكس بشود.
من خودم در گذشته يك مدت فلوكستين را همراه نورتريپ و چند داروي ديگر به تجويز دكتر براي مشكل اضطراب مصرف مي كردم كه اثري خوبي روي آي بي اس داشت. حدس من اين است كه بيشتر به دليل نورتريپ بوده است.
طرز فكر من در مورد اثر ضدافسردگي ها روي آي بي در اين حدود 9 سال بيماريم مدام تغيير كرده. من اخيرا بعد از 9 ماه خوردن نورتريپ ، مصرفش را قطع كردم و در حال حاضر حس خوبي از مصرف اين داروها براي آي بي ندارم. به نظر من استفاده از هر داروي شيميايي براي تقريبا هر بيماري بايد فقط در مواقعي كه بيماري شدت زيادي دارد و براي خارج شدن از اين حالت بحراني باشد و مصرف بلندمدت اين داروها در حالتي كه بيماري يك حالت باثباتي دارد به نظرم اشتباه است چون همراه اثر خوب عوارض زيادي وجود دارد كه خودش مشكلات جديدي مي تواند بوجود بياورد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه آذر 7, 93 9:58 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
داروهای اعصاب بعد از حداکثر سه هفته تاثیر میذارن با کلی عوارض ولی نباید دایم مصرف شه تحت نظر پزشک هم یکی مثه من داشت میمرد کامل و هرروز با پزشک در ارتباط باشید محتاطانه عمل کنید چون باعث مرگ میشه.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آذر 13, 93 7:29 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
دوستان،
وقتي در مورد تاثير يك دارو تحليل مي كنيد يك موضوع مهم را هم در نظر بگيريد: داروهاي ايراني به دلايل مختلف كيفيت پاييني دارند و يك سري از مسائل يك داروي خاص مي تواند از اين باشد. اين مسئله در مورد داروهاي به نسبت جديدتر مثل سرترالين مهم تر است.

اسم هاي ديگر داروي "سرترالین" :
asentra
inostral
sertrabiol
sertrazine
zolamin
zoloft

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 6, 93 12:43 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان عزیز
چندین قرص همراه سرترالین مصرف میکنم در حال حاضر از نظر روحی در وضعیت خوبی ام. از نظر ال جی هم بهتر شدم. دعا کنید خوب بشم. بسیار امیدوارم.
اون روز رو میبینم که همه شاد و سرحال باشیم.

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 2, 93 1:49 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

من هم دو ماهی هست که سرترالین ایرانی مصرف میکنم روی یبوستم واقعا تاثیر مثبتی گذاشته و اجابت مزاجم طبیعی شده بهمین خاطر درصدی از ال جی و دردام هم کم شده اما هنوز نه کامل.یکی از دوستان که ال جی بود و بعد سالها میگفت درمان شده سرترالین خارجی با نام تجاری زولوفت خورده بود و تاکید داشت حتما خارجیشو مصرف کنید من هنوز تو شهرمون زولوفت پیدا نکردم ولی میخوام برم هر نوع خارجیش که بود دلو بزنم به دریا بگیرم مصرف کنم الان روزی دوتا 50 میخورم.من متاهلم و برام مخصوصا جلو خانواده شوهر خیلی سخته اما من هیچ وقت خودمونمیبازم و شک ندارم که هممون خوب میشیم با اینکه گاهی میترسم و مضطرب میشم نمیذارم چیزی جز امید درمان به ذهنم خطور کنه.برای ما ال جی ها مهمترین مساله درمان بی اختیاریه و داشتن زندگی عادی که بی شک قدرشو بیشتر از هر کسی خواهیم دونست و خوشحال و شاد زندگی خواهیم کرد

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 17, 93 11:24 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

احتمال میدم که بقیه دوستا هم همینطورباشن اصلا اسم بیماریمون روده تحریک پذیره دیگه هر تغییر کوچیکی رو کارکرد روده هام تاثیر میذاره مثلا یمدت یه دارویی رو میخورم خوبم به محض اینکه عصبی میشم یا یه چیز ناجور میخورم همه چیز بهم میریزه.دوستایی که تو یه بخش از فروم میگن بی اختیاریشون درمان شده خیلی دیر به دیر به فروم سر میزنن ما رو همینطور چشم انتظار میذارن.نمیدونم چیکار کنم دیگه.

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 16, 93 12:19 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

بخدا خسته شدم.دو ماهه واسه بچه هایی که میگن خوب شدن مثل همین 5 ستاره عزیز پیغام میزارم که بیان توضیح بدن چطور خوب شدن تا ما هم انجامش بدیم اما انگار این ای بی لعنتی انقد خسته شون کرده که حتی نمی خوان بیاد بیارن روزی این مشکلو داشتن و اصلا به فروم سر نمیزنن.همه تون میدونید وقتی یکی میاد میگه بعد چند سال بی اختیاری و دردسراش الان خوب شدن و راحت تو جمع ظاهر میشن ما اروم و قرار نداریم راه درمانشونو بفهمیم .یکی از دوستا به اسم غزاله که دانشجوی دکتری هم هست و احتملا سرش خیلی شلوغه گفته بعد چند سال کاملا بی اختیاریش درمان شده بعد گفته برام پیغام خصوصی بزارین راهنماییتون کنم.اما دو ماهه رفته و پشت سرشم نگاه نکرده .

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 16, 93 2:44 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

من که دارم سر میزنم.
اکانت قبلی رو تغییر ایمیل دادم قرار شد ایمیل فعال سازی بیاد که هیچوقت نیومد. دسترسی به اون اکانت و هر پیامی که فرستادید ندارم.
به این اکانتم پی ام بدید.
گوشیم هم فلش کردم شماره اونایی که با من در ارتباط بودن هم پرید.

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 16, 93 2:57 pm 
آفلاین
Admin

سلام
با یه پیام خصوصی ساده به مدیر انجمن یا مدیر ارشد یا ادمین میتونستید به راحتی مشکلتون رو حل کنید
ایمیل فعال سازی احتمالا وارد پوشه اسپم ایمیل شما شده
به هر حال اگر مایلید واسم پیغام خصوصی بذارید تا اکانتتون رو درست کنم، به جز نام کاربری بقیه مشخصات شامل آدرس ایمیل و مشخصات پروفایل و پسورد براحتی قابل تغییر و اصلاحه

بالا

پستارسال شده: شنبه اسفند 16, 93 7:40 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام 5setare من میخوام کلیدینیوم سی رو هم در کنار اسنترا مصرف کنم میشه دوز شروعش و الانشو بگین .

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com