انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:43 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 18 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه تیر 11, 92 11:55 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام بچه ها. من برای تعطیلات رفتم روستا و از طریق اینترنت موبایلم دارم مطلب میزارم. طاقت نیوردم که به انجمن سر نزنم.

خواستم در مورد کارفرینی ما بچه های ای بی اس باهاتون صحبت کنم. تا شاید این مطلب برای ما مفید واقع شود و برخی ازما رو به خودش مشغول کنه
به نظرم چیزهایی ما داریم که به نظر خودمون یا دیگران ضعفه ولی به نظر من نقاط قوت ما نسبت به دیگران است ولی ما نمیدانیم یا نمیخواهیم ازشون در جهت درست استفاده کنیم.

آخرین بار توسط mokhtare در سه شنبه تیر 25, 92 5:45 pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 12, 92 11:36 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

در زیر چند نمونه از نقاط قوتمان را بیان میکنم که میتوانند در کارافرینی مفید واقع شوند و خود کارافرینی نیز میتواند در بهبود علایم بیماری ما مفید واقع شود:

مورد اول: آنطوری که من فهمیده ام بچه های ای بی اس بسیار ذهن فعالی دارند و به طوریکه نسبت به اطراف و اشیاء و انسانها و رفتارها بسیار حساسند و بسیار توجه میکنند به آنها. شاید یکی از علل بیماری ما یا برگشت آن همین ذهن بسیارفعال ماست. در صورتی که ما بتوانیم از قدرت این ذهنمان در جهت ایجاد یک کارافرینی نوین استفاده کنیم میتوانیم هم به آن جهت بدهیم و هم در کارمان موفق شویم.خیلی بیشتر از دیگران.

آخرین بار توسط mokhtare در جمعه تیر 13, 92 1:18 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 13, 92 12:43 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

mokhtare نوشته است:
سلام.
در زیر چند نمونه از نقاط قوتمان را بیان میکنم که میتوانند در کارافرینی مفید واقع شوند و خود کارافرینی نیز میتواند در بهبود علایم بیماری ما مفید واقع شود:
سلام
مورد اول: آنطوری که من فهمیده ام بچه های ای بی اس بسیار ذهن فعالی دارند و به طوریکه نسبت به اطراف و اشیاء و انسانها و رفتارها بسیار حساسند و بسیار توجه میکنند به آنها. شاید یکی از علل بیماری ما یا برگشت آن همین ذهن بسیارفعال ماست. در صورتی که ما بتوانیم از قدرت این ذهنمان در جهت ایجاد یک کارافرینی نوین استفاده کنیم میتوانیم هم به آن جهت بدهیم و هم در کارمان موفق شویم.خیلی بیشتر از دیگران.

یکی از دلیل هایم اینه که خیلی از بچه ها قبل از اینکه به این ناراحتی دچار شوند انسانهای موفقی در میان اطرافیان خود بوده اند.

مورد دوم:

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 13, 92 12:45 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

مورد دوم: باز من دریافته ام که ماها دارای تخیل بسیار قوی هستیم. به طوریکه برخی مواقع فکر میکنیم در واقعیت قدم میزنیم.
در آن واحد فضا و زمانها را طی میکنیم و به ناممکنها می اندیشیم. اگر بتوانیم از این قدرت تخیل در کارافرینی استفاده کنیم میتوانیم به تولید محصولات و خدمات جدید دست یابیم.
به طوریکه در آمریکا مسابقه ای وجود دارد که از مردم خواسته میشود که محصولات آینده را تخیل کنند و به بهترینها جایزه داده میشود و از روی انها محصولات آینده طراحی میگردد.

مورد سوم : من دریافته ام که ما دارای قابلیت های زیادی هستیم که خودمان به انها واقفیم و همیشه جایگاهمان را متناسب با داشته های وجودیمان نمیدانیم و همین امر اغلب دلسردی و افسردگی رو برامون به همراه داره و به طبع اون بیشتر شدن بیمارمون.
اگر ما بتوانیم دست به کارافرینی بزنیم میتوانیم زمینه مناسب را برای شکوفا شدن این قابلیتهامون فراهم کنیم و از این دلسردی بیرون بیاییم.

آخرین بار توسط mokhtare در جمعه تیر 13, 92 1:16 am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 13, 92 12:56 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

مورد چهارم: ما بدلیل بیماریمون اغلب نمیتوانیم وارد محیطهای اداری شویم و این به نظر من بهترین فرصت برای ایجاد یک کارجدید توسط خود ماست تا هم وارد محیطهای اجتماعی شویم و هم دیگر نگران زیرراب زدن همکاران و نگاه بد آنها و یا اخراج شدن نباشیم. با کارافرینی ما صاحبکار خواهیم شد و کسی جرات نمیکنه چپ نگاهتون کنه

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 13, 92 1:00 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

مورد پنجم: ما به دلیل بیماریمون گوشه گیر و افسرده شده ایم ، با کارافرینی میتوانیم از این حالت خارج شویم و پله های ترقی و قدرت و افتخار رو طی کنیم.

مورد ششم: گوشه گیری ما باعث کم تحرکی ما شده و درصورت ایجاد یک کارافرینی به تحرک فکری و بدنی مناسبی دست مییابیم

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 13, 92 1:03 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

مورد هفتم: ما احتیاج به آرامش و تفریح داریم . شما میتوانید یک کارافرینی رو ایجاد کنید و امور اجرایی اونو به دست یک انسان معتمد بسپارید و خودتون فقط مدیریت و نظارت کنید و اینجوری وقتمون آزاد میشه تا بتونیم به تفریح و گردش بپردازیم و یا میتوانیم کارافرینی بعدی رو شروع کنیم.

بهرحال فقط خواستم ذهن بچه ها رو به این سمت ببرم و بهش فکر کنند.
من خودم حدود 20 طرح کارافرینی دارم که با شرایط و هزینه های مختلف قبل اجرا میباشد.
لازم نیست که حتما کارگاه یا سرمایه زیاد داشته باشید.

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 13, 92 1:05 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

مثلا من از میوه کاج استفاده کردم و با رنگ کردن و تزئینات ان یک هفت سین جدید درست کردم و مونتاژ اون رو دادم به خانمها خانه دار و توی عید فروختم.
ما میتوانیم به کمک همدیگر یک کارافرینی رو شروع کنیم. از بچه ها اگر کسی سرمایه یا کارگاه یا طرحی داره میتونه بیان کنه. ضمنا دوست دارم نظر دوستان و تمایلشون به کارافرینی رو بدونم.

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 13, 92 1:09 am 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

بچه های شهرستان هم میتونن مشارکت کنند. حتی کار میتونه تو شهرستان انجام بشه و بچه های تهران بازاریابی و فروششو به عهده بگیرند.ببخشید سرتونو درد اوردم.
التماس دعا
امام علی علیه السلام میفرمایند:
اگر از کاری ترس داشتی خودت را در دل ان کار بینداز.

راستی اسم اکانت من مخترع است نه مختاری
ببخشید که منقطع مطالب رو نوشتم چون با اینترنت موبایلم نوشتم و موبایلم قاطی کرده بود، نتونستم همه مطالب رو کنار هم بنویسم.

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 14, 92 1:36 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
سلام ممنون آقای mokhtare به خاطر زحماتتون برا این پست ..موضوع خوب و مهمی رو مطرح کردین..
من در کل تابع نظر جمعم..امیدوارم اتفاقای خوووبی دراین مورد بیوفته
بازم ممنون

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 18 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید