آرش نوشته است:
سولفاسالازین بيشتر براي بيماري كرون يا كوليت اولسروز تجويز ميشه. خونريزي از روده هم داريد ؟
تشخيص دكتر براي شما چي بوده ؟
saeid نوشته است:
معمولا این دارو برای برطرف کردن التهاب روده هست و یه جورائی استروئیدی ...اگر خونریزی دارید آنهم زیاد که موضوع فرق داره
تشخیصش کولیت عصبی بود (nonspecific) متاسفانه پزشکا زورشون میاد به بیمار تشخیص دقیق رو بگن. داروهای دیگه مترونیدازول و کلاریترومایسین هم تجویز کرد که معده ام نکشید استفاده نکردم. البته من فقط به یه پزشک مراجعه کردم و میخوام دکترمو عوض کنم. هلوباکتری معده هم دارم.
نه خدا رو شکر خونریزی ای در کار نیست فقط این لرزش ها خیلی اذیت میکنه. بیشتر مایلم بصورت گیاهی یا پرهیز و مصرف مواد غذایی که موثر و قوی باشن استفاده کنم چون این داروهای شیمیایی عوارض غیر قابل جبرانی داره و به نوعی بدن بهشون عادت میکنه حدود دو ساله که دارو مصرف میکنم ولی تاثیرش موقتی بوده داروهای گیاهی هم تا حدودی کنترل میکنه.. آی بی اس من مستقیما منشا عصبی داره و چند وقته تو فکر کار کردن بیرون از منزل هستم. پستای انجمنهای دیگه رو خوندم ظاهرا شاغل بودن واسه ماها خوب نیست چون مدام استرس داری که چه اتفاقی میوفته (البته به قول یکی از دوستان گفتن که اگه کارفرما خود آدم باشه کار دست خودمونه و دیگه اون استرس نداری) که فکر کنم بستگی به نوع کار داره/
این قرصای پروبیوتیک (lacto care یا yomogi) رو شما مصرف کردین؟ فقط کسایی که آنتی بیوتیک مصرف میکنن مفیده یا اونایی که بیرون روی زیاد یا آی بی اس دارن هم میتونن مصرف کنن؟
سپاس از راهنماییتون