سلام دوستان گل مدتی هستش که بین هر دو کتف احساس سوزش دارم به دکترم گفتم و گفت این از اعصابته نمیدونم چرا اینطوری جواب میدن این دکتر ها خوب اخه نمیدونم چرا بهش گیر ندادم که دکتر این چه جوابیه همه بدن انسان پر از اعصابه حتی یک تار مو هم بکنه ادم دردش میاد و اون هم عصب داره دوستان کسی ایا میدونه یا این حالت رو داره از شما بین دو کتف کمی پایینتر احساس گرفتگی و سوزش میکنم بعضی وقت ها از خواب بیدارم میکنه ایا اسپاسم روده بزرگ ممکنه تو کمر سوزش بده بدون درد یا سوزش در جلو قفسه سینه منظورم اینه که سوزش که هنگام ریفلاکس در قفسه سینه داشتم رو دیگه ندارم چون داروی پنتو پرازول و ضد ریفلاکس مصرف میکنم خدا رو شکر رفلاکس ندارم ولی این حس داغی گیج و عصبیم کرده و میگه از اعصابته اخه عجیبه بعضی وقتها خود بخود میره و انگار اصلا وجود نداره و بیشتر وقتی از یه موضوعی عصبی هستم پیداش میشه خواستم علتش رو بدونم مگه ادم عصبی بشه باید یه جاش بسوزه در ضمن باید یاد اور کنم که من دچار ریفلاکس معده به مری و بارت بودن مری با سگمانت کوتاه دو نیم سانت هستم با این حال دکتر مشکل ای بی هم تشخیص داده برای من و میگه این سوزش از ریفلاکس و دهانه معدت نیست درسته که هر وقت عصبی میشم میاد سراغم ولی اخه چرا چرا