انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:26 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مرداد 19, 94 1:22 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام
من تازه وارد این انجمن شدم
منم حدود 6 ماهه که درگیر این مشکلاتم ، که چند تا دکتر گفتن علائم ای بی اس، اما خیلی میترسم که چیز دیگه باشه
من تو هر بار دفع باید سه تا چهار بار برم دستشویی بیام در عرض یک ساعت، که اولایش مدفوع سفت و بعد شل میشه و تو دفعات بعدی فقط خروج گاز و مخاط هست، افسردگی گرفتم خیلی حالم بده ، همش گریه میکنم چرا خوب نمیشم ، لطفا من راهنمایی کنید کسی دیگه ای هست که اینجوری باشه

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مرداد 19, 94 6:36 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
مهسا خانم، به انجمن خوش آمدید.
به هیچ وجه نگران نباشید . تمامی این علایم مال آی بی اس است. من خودم چندین بار این حالت ها را داشته ام. روحیه خود را بالا ببرید. به متخصص گوارش مراجعه کنید و بهتر از آن هم متخصص اعصاب و روان.

هر چه افسردگی و نگرانی خود را کمتر کنید و شادابتر باشید علایم هایتان هم کمتر خواهد شد.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 21, 94 9:17 am 
آفلاین
کاربر فعال

سلام با این بیماری لعنتی به هیچ عنوان نمیشه جنگید چون اعتماد به نفس خودت پایین میاد وقتی ننمیبینی که خوب نمیشی فقط و فقط باید بپذیریش تا جایی که میتونی از این دنیایی که همش استرس است سعی کنی خودت رو با شرایط وفق بدی و مقاومت کنی در برابر فشار عصبی و استرس من هم موقع ابتلا به این بیماری شرایط روحی افتضاحی داشتم از حمله پانیک گرفته تا غیره برای من هم از یک شوک عصبی شدید یا یک ترس شدید علایم بوجود امد و الان 3 سال هست که درگیرشم خیلی خیلی خیلی زودرنج هستم با همه خانوادم بخاطر این بیماری بداخلاقی میکنم چون کوچکترین حرفی رو به خودم میگیرم و ناراحت میشم پس نتیجه میگیریم که یک سر ای بی اس ریشه فکری دارد همون طور که جناب اشنا میدونم با حرف های من موافق هستند

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 21, 94 12:41 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

همیشه فوبیای بیماری دارم، دور مدفوعم یه چند وقتی یه موادی شبیه خلط سینه است ، من میترسم آی بی اس نباشه، از طرفی جرات رفتن به کلونسکوپیم ندارم، میترسم برم بگن یه بیماری حاد داری پس بیافتم... یه سال عقد کردم ولی از دوران نامزدی چیزی نفهمیدم ....
ترسم از اینه این مدفوعی که یه دفعه خارج نمیشه تیکه تیکه به خاطر وجود تومور باشه...

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 21, 94 2:43 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
مهسا خانم ترستون کاملا بی مورده
بسیاری از اعضای فروم این علایم رو دارن، با خونسردی کامل برید آزمایش بدید و بهتون قول میدم به جز کلمه ای بی اس نام بیماری دیگه ای از زبون دکتر نخواهید شنید
و سر حوصله بشنید پست های فروم رو بخونید و از تجربیات بچه ها استفاده کنید

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 21, 94 3:28 pm 
آفلاین
کاربر فعال

مهسا جان من هم دوران نامزدیم از این حیث رنج کشیدم چند بار در مدفوم خلط دیدم مدفوع باریک دیدم کلونوسکوپی هم انجام دادم ‏(کلونوسکوپی یه راه تشخیصیه)آی بی اس قابل کنترل چند هفته پیش یه بسته پروبیوتیک مصرف کردم خیلی اوکی بود 

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 22, 94 11:39 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

مهسا خانم هرچی از این بیماری بترسی خیلی بدتر میشه چون استرس ناشی
از ترس خودش باعت به وجود اومدن عوارض شدیدتر این بیماری میشه
به نظر من این بیماری علاوه بر مشکلات گوارش باعث پیداش یک نوع بیماری به نام [[خود بیمارانگاری]]میشه ک تمام فکر درگیر بیمارییهای گوناگون میشه
اول باید به یک روان کاو و بعد روان پزشک مراجعه کنی ک نیمی از مشکلاتت حل میشه بعد باید مدیریت بحران داشته باشی و دایما به خودت بگی من چیزیم نیست و به خودت روحیه بدی و با افزایش سن این بیماری فرو کش میشه
آرمش تنها راه بهبودی این نوع بیماری است ....

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 23, 94 12:18 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوستان گل مدتی هستش که بین هر دو کتف احساس سوزش دارم به دکترم گفتم و گفت این از اعصابته نمیدونم چرا اینطوری جواب میدن این دکتر ها خوب اخه نمیدونم چرا بهش گیر ندادم که دکتر این چه جوابیه همه بدن انسان پر از اعصابه حتی یک تار مو هم بکنه ادم دردش میاد و اون هم عصب داره دوستان کسی ایا میدونه یا این حالت رو داره از شما بین دو کتف کمی پایینتر احساس گرفتگی و سوزش میکنم بعضی وقت ها از خواب بیدارم میکنه ایا اسپاسم روده بزرگ ممکنه تو کمر سوزش بده بدون درد یا سوزش در جلو قفسه سینه منظورم اینه که سوزش که هنگام ریفلاکس در قفسه سینه داشتم رو دیگه ندارم چون داروی پنتو پرازول و ضد ریفلاکس مصرف میکنم خدا رو شکر رفلاکس ندارم ولی این حس داغی گیج و عصبیم کرده و میگه از اعصابته اخه عجیبه بعضی وقتها خود بخود میره و انگار اصلا وجود نداره و بیشتر وقتی از یه موضوعی عصبی هستم پیداش میشه خواستم علتش رو بدونم مگه ادم عصبی بشه باید یه جاش بسوزه در ضمن باید یاد اور کنم که من دچار ریفلاکس معده به مری و بارت بودن مری با سگمانت کوتاه دو نیم سانت هستم با این حال دکتر مشکل ای بی هم تشخیص داده برای من و میگه این سوزش از ریفلاکس و دهانه معدت نیست درسته که هر وقت عصبی میشم میاد سراغم ولی اخه چرا چرا :shock:

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 23, 94 12:00 am 
آفلاین

سلام دوستان من هم سالهاست با ای بی اس دست و پنجه نرم میکنم.از قریب12 الی13ساله خیلی دکتر رفتم.جالب اینجا بود که هیچ کدومشون تشخیص ندادن که ای بی اس دارم.تا ماه رمضان 93 بود که واقعا حالم بد شد. یعنی ضربان قلبم به 120رسید داشت قلبم منفجر میشد.خلاصه کارم کشید به بیمارستان اونجا هم باز مثل دفعات قبل تشخیص داده نشد.دلیل بالا رفتن ضربان قلبم هم این بود که معده ام به شدت ورم کرده بود وبقول دکتر فشار به قلب اورده بود.اذیتتون نکنم.انقدر پیش این دکتر واون دکتر رفتم تا یه دکتر خوب پیدا کردم وبا 3تا سوال ساده{علاعم سندروم رودتحریک پذیر}فهمیدم ای بی اس دارم.اندوسکوبی وکولونوسکوپی دادم.دیدم که بله ای بی اس دارم.حالا هم دارم دارو مصرف میکنم. ولی وقتی استرس یا فشار روحی روانی دارم. حالم بد میشه.. دوستان این همه نوشتم شما را هم اذیت کردم.میخوام انوبگم. باید استرس و فشاره های روحی وروانی واز خودتون دور کنید.این مریضی درمان ندارپس ما باید به خودمون کمک کنیم.تا یکم راحتر زندگی کنیم.با سپاس.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 23, 94 2:18 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوست عزیز kingmammad110باید گفت که مشکل شما هم میتونه از اعصاب باشه ولی نمیشه گفت ک شما هم بیماری روده ی تحریک پذیر داری ولی اگه میخواهی خیالت راحت بشه به نظر من پیش یه دکتر متخصص گوارش برو و ازشون بخواه تمامی چکاب و برات تجویز کن
برای یک بار هزینه میکنی و خیالت راحت میشه ؛امیدوارام هرچی زودتر به بهبودی برسی....

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 73 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com