انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 11:50 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 18 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 28, 94 6:09 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام دوستان.
بنده رشته ورزشیم بدن سازی هست.
8 ماهی میشه که درگیر این مریضی شدم.همونجور که میدونید توی این رشته وعده های غذایی به مراتب بیشتر از حالت عادی هست و غذاهایی نظیر تخم مرغ سیب زمینی عدسی لوبیا و ... زیاد مصرف میشه که اکثرا نفاخ هستش.
بیماریه بنده از نوع نفخ و اسهال هستش (اللخصوص نفخ).از دوستانی که توی این زمینه تجربه دارند خواهشمندم راهنمایی کنند

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه مرداد 30, 94 3:30 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام دوست عزیز شما درست مثل من هستید من هم بدنسازی کار می کنم و درست 1 سال پیش اسهال و صداس شکم و کمی نفخ داشتم .دقیقا وع ه ما سفیده سیب زمینی موز لوبیا ماکرونی و .... وعده هاتو زیاد کن ولی سبک کن.سعی کن از گلوتامین و امینو استفاده کنی و چون شیر و پنیر کلا تعطیل هست مولتی ویتامین یادت نره.عرق نعنا و اترج شمیم خوبه . همچنین قرص جنیتکون . از همه چیز بدتر لوبیا هست سیب زمینی. زیاد اذیت نمیکنه شاید عادت کرده روده هام اگه میتونی فیله کبابی بخوری به جا سفیده که عالی هست.یا اگه بتونی پروتین وی گلد یا ایزوله خوب خیلب بهتره.استرویید زیاد نزن.تمرین هم سعی کنید بین 5 تا7 شب برید.
و بیشتر از مشکلاتت بگو تا دقیق بتونم کمک کنم.

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 30, 94 3:36 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سعید،
می بینم که در توصیه هات هیچ نشانه ای از پروبیوتیک ها نیست! 8-)
من همینطوری یه آماری از دو داروخانه گرفتم جز یوموگی هیچ پروبیوتیک خارجی نداشتند فقط محصولات زیست تخمیر بود.
امیدوارم با رفع تحریم پروبیوتیک های خوبی به بازار بیاد.
من به کسانی که نفخ اذیتشون میکنه پیشنهاد می کنم یوموگی را آزمایش کنند.

بالا

پستارسال شده: جمعه مرداد 30, 94 10:37 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
سعید،
می بینم که در توصیه هات هیچ نشانه ای از پروبیوتیک ها نیست! 8-)
من همینطوری یه آماری از دو داروخانه گرفتم جز یوموگی هیچ پروبیوتیک خارجی نداشتند فقط محصولات زیست تخمیر بود.
امیدوارم با رفع تحریم پروبیوتیک های خوبی به بازار بیاد.
من به کسانی که نفخ اذیتشون میکنه پیشنهاد می کنم یوموگی را آزمایش کنند.

سلام اخه این پرولیوتیک ها بقول شما که تو ایران هست 90 درصد بیخود خست فقط 4بیوکپ خوب بود که اون هم کم و گران شد 29 تومان 24 تایی .تازه هر جا ک نداره خوبهاش تو سایت امازون هست که سفارش بخوام بدم بالای 200 تومن میشه.اتفاقا خیلی خوبه پروبیوتیکها منتها زیست تخمیر نه .یوموگی هم من 2 جا رفتم گفتن نشنیدیم.دوست دارم تست کنم.هزینه هاش زیاد میشه پروبیوتیک وگرنه اگه یه سری خوبهاش وارد ایران بشه خیلی دوست دارم یک دوره بخورم.

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 6:59 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ممنونم از پاسخ داداش.دقیقا بنده هم علایم شما رو دارم(اسهال نفخ صدای شکم) و اینکه روزانه حداقل 4 5 بار دفع دارم. بعلاوه اینکه اصلا به هیچ وجه احساس گرسنگی نمیکنم مگر اینکه ضعف کنم و بفهمم نیاز به غذا دارم :|
شیر رو کلا بیخیالش شدم.حبوبات هم با زیره استفاده میکنم تا زیاد اذیت نکنه.استرویید ابدا مصرف نمیکنم.وی ایزوله انتخاب خوبی هستش شما با مصرفش مشکل نداشتید؟من که با همون آمینو ایکس هم مشکل دارم.با سیب زمینی هم مشکل دارم اتفاقا غذای پایه هم هست نمیدونم چجوری کاهش بدم عوارض بعد خوردنش رو...
خلاصه داداشم سخت درگیرشم و با چنگ و دندون خودمو نگه داشتم و تا اونجا که توانشو داشته باشم کوتاه نمیام.
و ازتون خیلی سپاسگذارم که تجربیاتتون رو به اشتراک میذارید

پ.ن :آقا سعید من به شما پیغام خصوصی دادم و یک راه ارتباطی میخاستم ازتون بگیرم.گویا پیغام به دستتون نرسیده

بالا

پستارسال شده: شنبه مرداد 31, 94 8:27 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

توکل بخدا کن من امروز عدسی خوردم و مشکلی نداشتم همینطور 200 گرم سیب زمینی .تو بدنسازی اگه نخوری می دونی که سریع پایین میایی .امینو ایکس بی اس ان هم نخوردم .شما از امینو ماسل فارم یا ماسل تک استفاده کنی بهتر البته بی سیاا بیشتر جواب میده .پروتیین ایزوله 2 ماه خوردم 4 کیلو در کمال ناباوری داد بهم .کراتین منو هم خوردم.ولی حتما گلوتامین بگیر بخور.تاثیر خوبی داره .مولتی ویتامین ارمور ماسل فارم داخلش امگا و پروبیوتیک هم داره .مکمل اصل هم خواستی از امریکا با من در تماس باشید

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 7, 94 3:13 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

از همینجا دسته رفیق گل و بامراممون آقا سعید رو میبوسم که به صورت دقیق و علمی تجربیاتش رو در اختیار من گذاشت وبه امید خدا وضعیتم رفته رفته در حال بهبودیه.
خسته نباشی پهلوون

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 7, 94 11:23 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

shad0wless نوشته است:
از همینجا دسته رفیق گل و بامراممون آقا سعید رو میبوسم که به صورت دقیق و علمی تجربیاتش رو در اختیار من گذاشت وبه امید خدا وضعیتم رفته رفته در حال بهبودیه.
خسته نباشی پهلوون

سلام .من کوچیک شمام دوست عزیز.امیدوارم که هر روز بهتر بشی و خوشحال میشم کمکی بکنم که حالت بهتر بشه و همچنین از لحاظ روحی و بدنی سرحال و روفرم باشی ایشالا

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 8, 94 6:25 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

نقل قول:
- در مورد موضوع فروش مکمل در سوپرمارکت کلا اشتباه متوجه شده اید دوباره و با کمی دقت مطالعه کنید. موضوع این بود که مصرف مکملی که آنقدر بی خطر است که در (آمریکا) اجازه فروش در سوپرمارکت دارد, ریسکی ندارد. شما فکر می کنید که هر حرفی من می زنم درباره شما و جواب به شماست.
- حرف های شما نشان می دهد که یک رابطه احساسی با ورزش بدن سازی دارید این ورزش برای شما اعتماد به نفس می آورد با ورزش کردن می خواهید خود را ثابت کنید. اما دوست من، اگر روزی نتوانستید به ورزش ادامه دهید و پف بدن شما خوابید آنوقت تمام اعتماد به نفس خود را از دست می دهید و مشکل روانی پیدا می کنید.
- من چند سال پیش برای ورزش کردن به یک باشگاه بدن سازی رفتم اما یک روز بیشتر نتوانستم دوام بیاورم چون از دیدن آدم هایی که آنجا بودند حالم بهم می خورد. مدام در آینه به هیکل خود نگاه می کردند و نمی دانم به چه دلیل فکر می کردند که مدام باید سفیده تخم مرغ و عدسی و ماالشعیر بخورند. آیا ارزش یک مرد به هیکلش هست. آدم هایی که سعی می کردند با پرورش هیکل خودنمایی کنند و مثل بعضی زن ها اندام خود را معرض دید دیگران قرار دهند. دقت کردید که این افراد اصرار دارند که لباس تنگ بپوشند تا هیکلشان بیشتر دیده شود. ایکاش کمی به فکر پرورش مغزشان بودند.
- می خواهید نظرات اعضا فروم درباره شما که بصورت خصوصی برایم ارسال شده را برایتان بنویسم. اگر اینکار را بکنم، احساس بدی پیدا خواهید کرد. یکی از آنها اعتقاد داشت شما دلال فروش مکمل های خارجی هستید البته من اینطور فکر نمی کنم. همین امروز یکی از اعضا برایم نوشته بود که مصرف ترکیب علی دیوانگی است.
- اینکه بگوییم فروم فعال هست یا نه یک مسئله نسبی است. اما عدم فعالیت اغلب اعضا به این برمی گردد که آنها از این فروم انتظار دارند که یک دارو به آنها معرفی کند که آنها را برای همیشه درمان کند درواقع آنها اعتقادی به بحث کردن در مورد این بیماری ندارند.(حوصله اش را هم ندارند). جالب است که نوشتید پست گذاشتن در این فروم جرات می خواهد!!! مثلا بدترین اتفاقی که می خواهد بیافتد چیست؟
- راستی چطور به این نتیجه رسیدید که من کم پیاده روی می کنم. چون برعکس، شدیدا اهل پیاده روی هستم.
در ضمن ببخشید که بنده خودم را با شما مقایسه کردم شما از من خیلی بالاتر هستید البته از لحاظ هیکلی!
- یادم نمی آید که خیلی تشویق به ورزش کرده باشید بلکه تمرکز شما این بود که هرچیزی(مکمل یا دارو) که می شنیدید ممکن است مفید باشد بخورید و مدام از این شاخه به آن شاخه می پریدین و همچنان اندرخم یک کوچه هستید.
- آن خانمی که می گویید درمان شده بود با چه چیزی درمان شده بود؟ دقیقا با چیزی که شما کاملا مخالف آن هستید. آن خانم در آخرین پست خود گفته بود که دیگر وقت نمی کند به فروم بیاید. خوب می توانست بنویسد از آرش بدم می آید دیگر اینجا نمی آیم مگر در محیط مجازی رودربایستی هم داریم؟ اونوقت مگر این فروم مال بابای من است؟ هر کسی فعال تر باشد بهره بیشتری از این فروم می برد همانطور که شما با اینکه جزو اعضای قدیمی نیستید با فعالیت زیاد به یک عضو فعال و تاثیرگذار تبدیل شدید.
- طرز صحبت کردن علی را ببینید. چطور می شود به یک چنین شخصی اعتماد کرد و یک پودری از او بگیریم و چشم بسته بخوریم.

- ترجیح می دادم که در این فروم بجای مجادله، دوستان خوبی پیدا کنم، افسوس. بهرحال همین چند دوستی را که پیدا کرده ام، غنیمت است.

- نکته آخر اینکه شما از همان روزهای اول فعالیت در فروم از ادبیات تندی استفاده می کردید و من در برابر شما خیلی صبورانه رفتار کردم و خواهم کرد. (قضاوت با خوانندگان)

سلام خدمت شما.
عرض به حضور که بدنسازی یک ورزش مادر هست که ورزشکاران از دسته های دیگر مثله فوتبال نیز در کنار تمرین خود حتما یک برنامه بدنسازی هم میگنجانند...
اون کسانی هم که شما توی باشگاه دیدید که جلوی آیینه فیگور گرفتند رفتارشون کاملا عادی هستش چون میخان از درصد پیشرفتشون و نقاط ضعف بدنشون آگاه بشن و برنامه تمرینیشون رو مطابق با اون تنظیم کنند.مثله این میمونه که یک دونده رکورد خودشو مداوم ثبت کنه و طبق اون تمریناتشو منظم کنه...
و حتی اونی هم که به قول شما برای خودنمایی و عرض اندام باشگاه میاد کار درستی انجام میده به این دلیل که عقده خودشو حداقل توی این زمینه خالی میکنه کما اینکه اگه اینجوری تخلیه نشه امکان داره از راه های خلاف دیگه ای خودشو خالی کنه...
و خلاصه ساعتها میشه تایپ کرد و این عرایض رو ادامه داد پس چه خوبه فقط راجب مسایلی که درشون تخصص داریم صحبت کنیم و حاشیه ایجاد نکنیم .
مورد بعد اینکه شما آقا سعید رو متهم به فروش مکمل در سایت کردید.چرا شایعه سازی میکنید؟یک هفته نیست من با این بنده خدا آشنا شدم در حالی که ایشون با در میان گذاشتن تجربیاتشون از این بیماری منو حداقل دو سه سال انداختن جلو و راهکارهای سازنده ای رو ارایه دادند چه برسه به فروش مکمل و منفعت شخصی و این صحبتها...
اگه با کسی خصومت خاصی دارید شما دیگه زمین و زمان رو نیاز نیست به هم ببافید.
موفق باشید.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 9, 94 9:24 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

shad0wless نوشته است:
عرض به حضور که بدنسازی یک ورزش مادر هست که ورزشکاران از دسته های دیگر مثله فوتبال نیز در کنار تمرین خود حتما یک برنامه بدنسازی هم میگنجانند...

بدنسازی ورزش هایی مثل فوتبال با دمبل زدن و سفیده تخم مرغ و اسید آمینه خوردن برای بزرگ شدن عضله فرق می کند.

نقل قول:
اون کسانی هم که شما توی باشگاه دیدید که جلوی آیینه فیگور گرفتند رفتارشون کاملا عادی هستش چون میخان از درصد پیشرفتشون و نقاط ضعف بدنشون آگاه بشن و برنامه تمرینیشون رو مطابق با اون تنظیم کنند.مثله این میمونه که یک دونده رکورد خودشو مداوم ثبت کنه و طبق اون تمریناتشو منظم کنه...

روزی یکبار در آینه دیدن شاید لازم باشد ولی چند بار در یکساعت مدام با حالتی خاص و وسواس گونه دیگر عادی نیست.

نقل قول:
و حتی اونی هم که به قول شما برای خودنمایی و عرض اندام باشگاه میاد کار درستی انجام میده به این دلیل که عقده خودشو حداقل توی این زمینه خالی میکنه کما اینکه اگه اینجوری تخلیه نشه امکان داره از راه های خلاف دیگه ای خودشو خالی کنه...

برای عقده گشایی باید به روانشناس مراجعه کند، بدنسازی راه حل اساسی برای این مشکل نیست.

نقل قول:
و خلاصه ساعتها میشه تایپ کرد و این عرایض رو ادامه داد پس چه خوبه فقط راجب مسایلی که درشون تخصص داریم صحبت کنیم و حاشیه ایجاد نکنیم .
مورد بعد اینکه شما آقا سعید رو متهم به فروش مکمل در سایت کردید.

اگر پست من را درست مطالعه می کردید متوجه می شدید که کاربر دیگری ایشان را متهم به مکلمل فروشی کرده و من فقط نقل قول کردم چون سعید علاقمند بود در مورد نظر کاربران فروم در مورد من و خودش مطلع باشد.
کسی که هفته ای چند بار به باشگاه می رود متخصص بدنسازی است؟ مگر اینکه شما مربی بدنسازی باشید.

نقل قول:
چرا شایعه سازی میکنید؟یک هفته نیست من با این بنده خدا آشنا شدم در حالی که ایشون با در میان گذاشتن تجربیاتشون از این بیماری منو حداقل دو سه سال انداختن جلو و راهکارهای سازنده ای رو ارایه دادند چه برسه به فروش مکمل و منفعت شخصی و این صحبتها...
اگه با کسی خصومت خاصی دارید شما دیگه زمین و زمان رو نیاز نیست به هم ببافید.
موفق باشید.

بهرحال اگر ملاک طرز فکر بعضی اعضا از ما باشد ذهنیتی که آن کاربر محترم از ایشان داشت منفعت شخصی برای فروش مکمل بود. ایشان خودشان به نظر دیگران استناد کردند.
خوشحالم که با راهنمایی های سعید بیماریتان فروکش کرده است. اعضای این فروم خوشحال می شوند خلاصه ای از این توصیه های ایشان را برایمان بازگو کنید(فعلا خودشان قهر هستند) و اینکه خیلی کنجکاوم بدانم در این توصیه ها ، سفارش به مصرف ترکیب علی هم هست یا نه. آیا شما با مصرف این ترکیب بهبود پیدا کردید؟
ضمنا دوست من، این فروم تاپیک های مختلفی دارد خوشحال می شویم که نظرتان را در مورد موضوعات دیگر(آی بی) بدانیم.
موفق و موید باشید.

مرحوم بیت الله عباسپور: (الگوی کسانی که بدنسازی می کردند)
تصویر

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 18 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید