انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:06 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 98 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه شهریور 2, 94 1:22 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
هر بیماری روده ای یا اسهال ناشی از آی بی نیست. مثلا این مورد:

ابتلای 150 نفر به بیماری‌های روده‌ای در «ممبی»
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از تلاش شبانه‌روزی این معاونت و مجموعه‌ی شبکه‌ی بهداشت و درمان، برای کنترل بیماری‌های روده‌ای و اسهالی در منطقه ممبی شهرستان بهمئی خبر داد.
وی با اشاره به طغیان بیماری‌های روده‌ای و اسهالی در منطقه ممبی گفت: اولین مورد آن پس از گذشت هفته نخست مرداد، مشاهده شد.
http://www.salamatnews.com/news/159202/ ... B%8C%C2%BB

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 2, 94 2:33 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ممنونم، عجب گيرى كرديم از ديشب پا درد شديد گرفتم طورى كه شب رو نخوابيدم والا تا حالا اين جورى نشده بودم داخل عظلات رانم داشت پاره ميشد شب رو ١ دقيقه نخوابيدم هيچ مسكنى هم اروم نكرد تازه الان يك كاريش كردم ،خدا شاهده امروز وقت دكتر داشتم از درد پا شبرو نخوابيدم بايد كنسل شه بره ٤ شنبه خودمو جمع جور كنم ،همش گشنم ميشه ،اصلا درد شكم ندارم اصلا نفغ ندارم نه صداى شكمى نه گاز شكمى ،،ديشب هم جواب ازمايش رو كه گرفتم سالم بود گفت عفونت رفته ولى پس اسهال چرا دارم ،اصلا نميتونم يكم اروم باشم اين پا درد كه اضافه شده از اسهال بدتره
والا ببخشيد من ادم عجولى نيستم يا ضعيف ديگه ٤٠ سالمونه ،اما دارم اذيت ميشم اينجا هم ميام فقط دارم از شما كمك ميگيرم شايد نتيجه بگيرم يا اروم بشم ،٢ روزه سير ميخورم ميشه پا دردم از اون باشه ،عجب ،والا ٦ سال كمر درد كشيديم ٤ يا ٥ سال سينوزيت گرفتيم اونم يه ذره به كمك يه دكتر غريبه خوب شد ،چند سالو هم سر درد داشتيم اونم رفت بعدش يه ١ سالى سوزش سر دل اونم يه كاريش كرديم ولى اين عجيبه،

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 2, 94 4:05 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اینکه با خوردن نورترپتیلن 90 درصد مشکلات حل میشه شاید بدلیل کند شدن اعصاب روده باشه.حرکات روده کند میشه.اما باکتری ها عامل اصلی هستند.مثل یک ماشینی که مشکل فنی داره ممکنه با سرعت 50 تا هم بریم چیزی نشه ولی تو جاده ادمو میزاره.و تو سرعت خو شو بیشتر نشون میده

بالا

عنوان پست: سینوزیت
پستارسال شده: دوشنبه شهریور 2, 94 6:33 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

frenzy نوشته است:
والا ٦ سال كمر درد كشيديم ٤ يا ٥ سال سينوزيت گرفتيم اونم يه ذره به كمك يه دكتر غريبه خوب شد ،چند سالو هم سر درد داشتيم اونم رفت بعدش يه ١ سالى سوزش سر دل اونم يه كاريش كرديم ولى اين عجيبه،

مشکلات گوارشی یا آی بی کلا سیستم بدن را بهم می ریزد و ممکن است هر کسی تا حدی علائم خاص خودش را هم داشته باشد.
برای سینوزیت ، آنتی بیوتیک به مدت طولانی مصرف نکردید ؟ چون این مسئله خودش می تواند میکروبیوم روده را بهم بریزد که در این صورت پروبیوتیک ها کمک کننده هستند.
saeid نوشته است:
اینکه با خوردن نورترپتیلن 90 درصد مشکلات حل میشه شاید بدلیل کند شدن اعصاب روده باشه.حرکات روده کند میشه.اما باکتری ها عامل اصلی هستند.مثل یک ماشینی که مشکل فنی داره ممکنه با سرعت 50 تا هم بریم چیزی نشه ولی تو جاده ادمو میزاره.و تو سرعت خو شو بیشتر نشون میده

باکتری بدون شک نقش مهمی در آی بی دارد ولی مشخص نیست که علت هست یا معلول ؟

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 2, 94 7:09 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

نه اقا ارش زياد مصرف نكردم ،كمرم باشگاه شد ،اخه من عضو تيم ملى پروش بودم كمرم اوردو زير دستگاه پرس پا كه گيرش شكسته بود زير وزنه ضرب ديد،سال ٧٩ بود ،سينوزيت هم يه روز كوه موندم تو برف نتونستم قرارگاه برسم مجبور شدم تمام شب رو تو كوه موندم هم ترسيدم هم بدنم كلا عفونت كرد كه عارضش سينوزيت شد كه يه دكتر المانى با چند تا چيز كمكم كرد خوب بشم نه دارو ،ولى قبل اون چند دوره سفترياكسون يا سفكسيم ٤٠٠ خورده بودم كه جواب نداد الان يكم الرژى دارم ،سر دردم به علت از دست دادن ورزش و اين چيزها بود كه كلا رد شد رفت ولى اين نه ،شايد هم شما راست ميگين نميدونم اخه مال خيلى وقت پيشه ،پا دردم از چيه

بالا

پستارسال شده: دوشنبه شهریور 2, 94 7:11 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

البته روزى ٥ كيلومتر الان پياده روى ميكنم دكتر بهم گفته واسه همين اى بى اس كه اگه باشه
و چرا ٥ روز داروي ciprofloxavin 500 خوبم كرد ،

بالا

پستارسال شده: یکشنبه شهریور 29, 94 11:07 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

دکتر فیروز صدیق در گفت‌وگو با ایسنا:
با اشاره به اینکه گاهی اوقات خونریزی‌های مختلفی در بخش‌های مختلف دستگاه گوارش اتفاق می‌افتند، گفت: این مشکل به علت کم بودن با چشم قابل دیدن نیست، بنابراین باید با روش‌های آزمایشگاهی تشخیص داده شود.
وی اضافه کرد: بهتر است این آزمایش در سه نوبت انجام و نمونه بلافاصله به آزمایشگاه ارسال شود.

صدیق با تاکید بر اینکه نمونه مدفوع نباید با ادرار یا آب آلوده شود، گفت: 2 تا 3 روز قبل از آزمایش، رژیم غذایی فاقد سبزیجات خام (به خصوص شلغم و تربچه)، گوشت قرمز، گوشت سفید (مرغ و ماهی) رعایت شود.
این دکترای علوم آزمایشگاهی خاطرنشان کرد: مصرف داروهای آهن، ویتامین ث، ایندومتاسین، کلشی‌سین، آسپرین، بروفن و کورتون‌ها باید 48 ساعت پیش از انجام آزمایش و دوره جمع‌آوری نمونه قطع شود.
صدیق در پایان گفت: در صورت خونریزی از لثه در حین تمیز کردن دهان و دندان طی 48 ساعت پیش از انجام آزمایش، از مسواک زدن و نخ دندان کشیدن اجتناب کنید.

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 7, 94 1:40 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام اقا ارش.چندتا سوال داشتم.
1.ایا شما که نوع اسهال هستید.علامتی مثل اینکه بعضی موقع ها حس دفع دارید اما نمیتونید دفع انجام بدید براتون وجود داره؟من هموریید داخلی هم دارم و وقتی حس میکنم دور مقعدم خیلی ورمش بیشتر میشه و اینکه نمیتونم دفع کنم خیلی ازارم میده.من فک میکردم چون نمیتونم دفع کنم یبوستم اما بعد از دفع مدفوع نرم داشتم وتعجب میکردم...پس من هم نوع اسهال هستم.
البته نفخ شدید هم دارم به این صورن که شدید احساس سنگبنی میکنم و باد میکنم و احساس میکنم از درون به پوست شکمم فشار میاد.ولی خیلی کم دفع گاز یا اروغ دارم باز اروغ بهتره اما دفع گازم خیلی کمه.تهوع هم زیاد دارم.و اینکه احساس میکنم غذا تا جایه گلوم بالا میاد که البته کمتر شده الان.مدفوع سیاه هم دارم
پس الان من ای بی نوع اسهال هستم؟
2.اینکه من شهریور دندون کشیدم و بعدش ارتودونسی کردم.نمیتونستم خیلی غذا بخورم و ضعیف شدم...و مهر نمیدونستم ای بی دارم و برای رفلاکس به دکتر مراجعه کردم قرص دادن وبا خوردن اونها خیلی بدتر شدم هفت روز خوردم ول کردم.دو هفته بعد قرص ها سرگیجه و سیاهی چشم داشتم وفشارم میفتاد.دو بار هم بالا اوردم توش خون قرمز روشن دیدم.رفتم دکتر ازمایش کامل خون و مدفوع نوشت اما چیزی مشاهده نشد و دکتر گفت هیج مشکلی ندارم...تو این یک ماه سه کیلو کم کردم.البته عفونت ادرار داشتم و همش خشک کننده هم میخوردم این مدت.ممکنه بخاطر خشک کننده ها باشه اینقد سرگیجه و فشار پایین؟یا اینکه از علایم ای بی اسه؟و اینکه تهوع خونی خیلی نگرانم کرده اما دکتر گفت ممکنه زور زدی برای بالا اوردن و گفت ازمایشات هیچی نشون ندادن.از همون زمان هم تو خواب احساس میکنم گلو درد دارم ولی صب بیدار میشم خوبم...بزاقم هم خیلی چسبنده شده..البته زمانی که اینطوری شدم خیلی اسهالم شدید شده بود.زمانی که رفتم سرم وصل کنند پرستار گفت چند وقته اسهال استفراغی رگ هات خیلی خشک شدن!!
واقعا نگران شدم و وزنم هم خیلی داره کم میشه همش...من یک ساله درگیرم اما تازه یک ماهه این علایم رو دارم البته بجز کاهش وزن.ممکنه فشار پایین و این اتفاقات از ای بی باشه؟
3.شروع مریضیم از خودن انتی بیوتیک چهارده روز روزی هفده تا قرص برای عفونت معده بود.الان هفت روزه فمی لاکت مصرف میکنم اما به شدت نفخ و تهوعمو بدتر کرده اما باعث شده کمتر تو روز دستشویی برم شاید یک یا دو روز.اما حس دفع و اینکه نتونم دفع کنم هنوز باهامه...فقط با خوردن قرص روزی شاید چهار یا هفت بار میرفتم دستشویی اونم فوری الان خیلی بهتر شده.بنظرتون قطع کنم؟چون واقعا نفخ و تهوعش در توانم نیست.یا یه پرو یه دیگه امتحان کنم؟البته دوستان گفتن قط کنم ولی شما تجربتون بیشتره خواستم نظر شمارم بدونم
مرسی

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 7, 94 10:17 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سلام
1. این حالت در آی بی اسهالی به این صورت هست که فرد در اغلب ساعات روز حس نیاز به اجابت مزاج دارد و بارها توالت می رود اما در نهایت فقط چند بار در روز اجابت مزاج دارد و در بقیه موارد به اصطلاح کاذب هست. این وضعیت آزار دهنده باعث می شود که فرد نیاز داشته باشد که مدام کنار توالت باشد یا از دسترسی به توالت در موقع نیاز مطمئن باشد. این حالت یبوست نیست.
نفخ و تهوع از علائم مشکل در گوارش هست.
مدفوع سیاه به سه دلیل می تواند باشد: خون ریزی در قسمت های بالای دستگاه گوارش، ماندن طولانی مدت مدفوع در روده ، بعضی غذاها مثل سبزی سرخ شده. مدفوع سیاه به مدت طولانی بهتر است توسط پزشک بررسی گردد.

2. فشار پایین دلایل مختلفی دارد مثل کم آبی و یا ضعف عمومی بدن که اینها بطور مستقیم به آی بی مربوط نمی شود اما غیر مستقیم می تواند از اثرات آی بی باشد. من هم در زمان آی بی کاهش وزن تدریجی داشتم که دلیلش کاهش تدریجی غذا به دلیل مسائل آی بی و استرس های ناشی از آن بود. من هم خون کم در مدفوع داشتم که خوشبختانه از یک بیماری جدی نبود.
کاهش وزن ها ناگهانی می تواند از دفع آب از طریق اسهال و استفراغ باشد که باید با رفع اینها وزن نیز برگردد. آنتی بیوتیک ها نظم گوارش را به می زنند و برای افرادی مثل ما مشکل ساز ترند البته وقتی پزشک خوب تجویز کند چاره ای جز مصرف آن نیست.

3. آنتی بیوتیک و مشکلی که در میکروبیوم روده ایجاد می کند می تواند دلیل آی بی و یا شروع کننده آن باشد. بهترین راه مقابله با این وضعیت همان پروبیوتیک ها و مصرف فیبرهای غذایی است تا میکروب های مفید دوباره احیا شوند.
پروبیوتیک ها معمولا اثر مفید خود را بعد از حداقل 10 روز نشان می دهند و روزهای اول مصرف می توانند نفخ را افزایش دهند اگر دلیل تهوع شدیدتان از پروبیوتیک باشد که گفتید غیرقابل تحمل است چاره ای جز قطع مصرف ندارید همچنین متوجه می شوید که آیا واقعا دلیل تهوع همین مکمل بوده است ؟
تنوع در مصرف پرو خوب است چون هر پروبیوتیکی از باکتری های مفید مختلفی تشکیل شده است. کاهش دفعات توالت رفتن هم علامت خوبی است. در کنار مصرف پرو رژیم غذایی هم لازم است و نباید غذاهای مضر مصرف شود.

در کل بهتر است که تحت نظر یک پزشک خوب باشید.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 10, 94 9:13 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

اقا ارش عذر میخوام بازم سوال میکنم.اخه احساس میکنم بجز ای بی مشکل دیگه هم دارم.
من به شدت شکمم باد میکنه.کل این یک سال همه ی این علایم باهام ببوده.باد به شدت میکنم و سنگین میشم خیلی کم اروغ میزنم یا از پایین ازم باد خارج میشه...یا نرمال خارج میشه...احساس ترشی ندارم ولی همیشه احساس میکنم از شکمم به گلوم غذا یک جوری انگار پاشیده میشه.همچین حالتی...مخصوص ماکارونی قشنگ روی گلوم احساسش میکنم...اوایل خیلی شدید بود اما الان کم شده ولی نه خیلی کمونسبت به اولش کم شده.و اینکه من همیشه تهوع باهام هست...مخصوصا به پهلوی چپ که دراز بکشم بالا میارم اما پهلوی راست خوبه.همیشه موقع خوابیدن بالشتمو بالا میذارم و ارزومه یک بار دراز کشیده بخوابم...یا به شکم.کل یک سال همینجوری بودم...هیچوقت قطع نشده...متخصص داخلی رفتم تمام ازمایش کامل نوشت و مشکلی نداشت...
بنظرتون علایم ای بی ؟یا مشکل دیگه هم دارم؟
چون توی دفع کامل علایم ای بی رو دارم.مرسی

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 98 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com