انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:44 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 39 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: جمعه آبان 16, 93 11:18 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
پژوهش های تازه نشان می دهد که استفاده از داروهای رایج برای کاهش حالت اسیدی معده یا به اصطلاح عمومی “ترش کردگی”، ممکن است بر خطر ابتلا به سرطان معده بیفزاید. دانشمندان بر این باورند که داروهای ضداسیدی می تواند برای باکتری هایی که بدن تلاش می کند آنها را از بین ببرد، محیط مساعدی فراهم می کند.

دو پژوهش تازه حاکی از آن است که این باکتری ها احتمالا عامل ورم معده هستند که گاهی به زخم و سرطان معده منجر می شوند. یکی از این تحقیقات نشان می دهد که باکتری “هلیکوبکتر” که در اثنی عشر رشد می کند، عامل عمده انواع سرطان معده است.

اما تحقیق دیگری که روی موش انجام شده است نشان می دهد که این باکتری تنها شریک جرم در ابتلا به سرطان نیست. به علاوه نشان می دهد که داروهایی که برای کاستن از حالت اسیدی معده استفاده می شود ممکن است به رشد این باکتری کمک کند.

گروهی از پژوهشگران در دانشگاه ایالتی میشیگان آمریکا کشف کرده اند که قوی ترین ضداسیدها در صورتی که در درازمدت مصرف شود بیشترین خطر را اعمال می کنند.

این محققان موش آزمایشگاهی را به مدت دو ماه با ضداسید “امپرازول” مورد معالجه قرار دادند. به دنبال این معالجات، موش ها به ورم معده مبتلا شدند که ناشی از رشد مجدد باکتری بود. وقتی به موش ها آنتی بیوتیک داده شد، مشکل ورم معده برطرف شد.

در پژوهش دوم، دانشمندان با استفاده از تکنیک های مهندسی ژنتیک موشی پرورش دادند که “گاسترین” تولید نمی کند. گاسترین یک نوع هورمون و عامل ترشح اسید معده است. این موش به ورم معده یا همان “گاستریت” مبتلا شد اما به “هلیکوبکتر” آلوده نشد. معلوم شد که انواع باکتری های مختلف به وسعت در معده موش رشد کرده و جایی برای رشد “هلیکوبکتر” باقی نگذاشته اند.

“دکتر جوانیتا مرچنت” رهبر گروه محققان توضیح داد که مساله این است که ابتدا این باکتری ها به معده صدمه می زنند. بدن برای مقابله با این باکتری واکنش نشان می دهد اما همین واکنش است به گاه به سرطان معده می انجامد.

وی افزود: “هلیکوبکتر یا رشد بیش از حد سایر باکتری ها عامل صدمه به معده باشد فرقی نمی کند چون واکنش معده در هر حالت یکسان خواهد بود.”
باکتری هایی که می توانند در این مساله دخالت داشته باشند شامل “لکتوباسیلوس”، “انتروبکتر”، “استافیلوکوکوس” و “پروبیونیبکتریوم” است.

دکتر مرچنت گفت که استفاده گاهگاهی از قرص های کلسیم ضداسید و حتی مصرف ضداسیدهای تجویز شده احتمالا خطری دربرندارد.

وی گفت: “فکر نمی کنم در کوتاه مدت مساله ای وجود داشته باشد. خنثی کردن مزمن اسید معده برای ماه ها و سال های مداوم است که مشکل می آفریند.”
نتیجه این تحقیقات در نشریه “گاستروانترولوژی” و “مجله آمریکایی روانشناسی” به چاپ رسید.

برگرفته از http://www.pezeshk.us

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه آذر 16, 93 9:49 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

استفاده بلندمدت از داروهاي كاهنده اسيد معده مانند امپرازول و پنتوپرازول مي تواند باعث بهم ريختن ميكروبيوم روده و رشد باكتري هاي مضر مثل كلستريديوم ديفيسيل شود:
http://consumer.healthday.com/gastroint ... mpaign=826

بالا

پستارسال شده: یکشنبه خرداد 31, 94 3:37 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

کارشناسان هشدار دادند، داروهای مخصوص سوهاضمه می‌تواند خطر حمله قلبی را افزایش دهد.
یک تحقیق مفصل نشان داده کسانی که از داروهای رفع سوهاضمه مثل امپرازول استفاده می‌کنند، تا 20 درصد بیش از دیگران در معرض حمله قلبی قرار دارند؛ حتی آن‌هایی که میانسال و سالم هستند.
محققان آمریکایی بعد از بررسی اطلاعات مربوط به 3 میلیون نفر، اگرچه به این نتیجه رسیدند که خوردن قرص‌های سوهاضمه لزوماً باعث حمله قلبی نمی‌شود، ولی ارتباط میان آن‌ها را «بسیار آزارنده» دانستند.
دکتر نیکلاس لیپر،‌ جراح قلب و سرپرست تحقیقات در این باره گفت: «این داروها شاید آن قدر که فکر می‌کنیم، مطمئن نباشند. بیماری‌های قلبی با اختلاف، عامل اصلی مرگ و میر در غرب هستند و این داروها هم خیلی رایج هستند.»
در هر حال، استفاده بلندمدت از این داروها فقط تحت نظارت پزشکان مجاز است و اگر آن‌ها را مستقیم از داروخانه می‌خرید، نباید بیش از 2 هفته مصرف کنید.
سلامانهبه نقل از سایت «دیلی میل»
آرش: پنتوپرازول هم از خانواده امپرازول است. نکته دیگر اینکه قبلا ثابت شده بود مصرف بلندمدت این داروهای کاهنده اسید معده باعث پوکی استخوان می شود.

بالا

عنوان پست: لانزوپرازول
پستارسال شده: سه شنبه تیر 23, 94 8:48 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

لانزوپرازول یکی از داروهای کاهنده اسید معده است که مانند امپرازول عمل کرده و برای بعضی از بیماریهای گوارشی(مثلا رفلاکس) تجویز می شود.
ظاهرا دانشمندان بطور اتفاقی متوجه شده اند که این دارو ، باکتری عامل بیماری سل را از بین می برد و احتمالا نسل بعدی داروی ضد سل خواهد بود. این اولین باری نیست که در پزشکی یک دارو ، برخلاف انتظار در درمان بیماری دیگری موثر است.
امیدوارم همینطور شانسی هم که شده درمانی برای آی بی پیدا شود.

http://www.salamatiran.com/NSite/FullSt ... %AF&type=3

بالا

عنوان پست: Re: قرص پنتوپرازول
پستارسال شده: چهارشنبه تیر 24, 94 5:01 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

کپسول اسموپرازول برای ریفلاکس <ترش کردن>واولسر معده و مری کاربرد دارد.من هم حدود 4 ماه که ای بی خیلی شدید شده نفخ ودرد وریفلاکس این دارو علایم ریفلاکس و نفخ بهتر کرده البته فقط به عنوان داروی ضد اسیدبرای ریفلاکس وزخم ذکر شده ومن نوع تجاری به نام خریدم.NEXIUM20mg

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 24, 94 5:14 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

در مورداثرات مضر داروهای ضد اسید معده مثل استوپورز (پوکی استخوان) و... باید به این نکته توجه داشت که ریفلاکس سبب تغییر مخاط مری به شکل مخاط روده وایجاد مری بارت می کند گه در نهایت سبب کانسر مری(سرطان )می شود.

بالا

عنوان پست: تحلیل پنتوپرازول
پستارسال شده: پنج شنبه تیر 25, 94 6:34 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

elmira نوشته است:
در مورداثرات مضر داروهای ضد اسید معده مثل استوپورز (پوکی استخوان) و... باید به این نکته توجه داشت که ریفلاکس سبب تغییر مخاط مری به شکل مخاط روده وایجاد مری بارت می کند گه در نهایت سبب کانسر مری(سرطان )می شود.

در مورد داروهای شیمیایی باید فواید آن در مقابل مضراتش(عوارض) بررسی شود. در مصرف کوتاه مدت معمولا فواید بیشتر است ولی در مصرف بلندمدت، معمولا مضرات دارو بیشتر است. داروهای کاهنده اسید از آن داروهایی هستند که بخصوص در مورد رفلکس به صورت بلندمدت تجویز می شوند.
مسئله دیگر اینکه اصولا دلیل رفلاکس زیاد بودن اسید معده نیست. تحقیقات نشان می دهد که درصد زیادی از بیماران رفلاکس دچار کمبود اسید معده هستند و مصرف مکمل های اسید معده باعث بهبود آنها می شود!
یکی از عوارض این دسته داروها، تغییر منفی در میکروبیوم روده است. چون اسید معده باعث از بین رفتن میکروب های غذا می شود. حدس زده می شود که کاهش مصنوعی اسید معده تاثیر منفی زیادی روی سلامتی دارد که خیلی از آنها هنوز کشف نشده اند.

پزشکان می گویند که کاهش اسید معده توسط این داروها به قدری نیست که در هضم غذا اختلال ایجاد کند! پس باید بپذیریم که معده در حالت طبیعی همیشه مقدار زیادی اسید ترشح می کند که از نظر منطقی صحیح به نظر نمی رسد. اگر تاثیر آنها در اسید معده اینقدر کم است پس چطور تاثیر دارند؟
من قبل از آی بی به علت همین رفلاکس مدت طولانی داروهای فاموتیدین و رانیتیدین مصرف کردم که یک فرضیه دارم که این داروها با تغییر میکروبیوم روده ام باعث آی بی من شدند در واقع از چاله به چاه افتادم. در آن زمان امپرازول و خانواده اش تجویز نمی شدند چون که مضر دانسته می شدند. بعد نمی دانم چه شد که رانیتیدین شد مضر و امپرازول دوباره رو آمد!
در ایران در 80٪ موارد و برای بیماری های مختلف گوارشی، این داروها توسط پزشک تجویز می شوند. آیا اغلب بیماری های گوارشی با کاهش اسید معده درمان می شوند؟ یا اینکه کاهش اسید معده و اثراتی که دارد فقط در کوتاه مدت باعث از بین رفتن علائم بیماری می شود؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 25, 94 12:15 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

آرش نوشته است:
elmira نوشته است:

در مورد داروهای شیمیایی باید فواید آن در مقابل مضراتش(عوارض) بررسی شود. در مصرف کوتاه مدت معمولا فواید بیشتر است ولی در مصرف بلندمدت، معمولا مضرات دارو بیشتر است. داروهای کاهنده اسید از آن داروهایی هستند که بخصوص در مورد رفلکس به صورت بلندمدت تجویز می شوند.
مسئله دیگر اینکه اصولا دلیل رفلاکس زیاد بودن اسید معده نیست. تحقیقات نشان می دهد که درصد زیادی از بیماران رفلاکس دچار کمبود اسید معده هستند و مصرف مکمل های اسید معده باعث بهبود آنها می شود!
یکی از عوارض این دسته داروها، تغییر منفی در میکروبیوم روده است. چون اسید معده باعث از بین رفتن میکروب های غذا می شود. حدس زده می شود که کاهش مصنوعی اسید معده تاثیر منفی زیادی روی سلامتی دارد که خیلی از آنها هنوز کشف نشده اند.

پزشکان می گویند که کاهش اسید معده توسط این داروها به قدری نیست که در هضم غذا اختلال ایجاد کند! پس باید بپذیریم که معده در حالت طبیعی همیشه مقدار زیادی اسید ترشح می کند که از نظر منطقی صحیح به نظر نمی رسد. اگر تاثیر آنها در اسید معده اینقدر کم است پس چطور تاثیر دارند؟
من قبل از آی بی به علت همین رفلاکس مدت طولانی داروهای فاموتیدین و رانیتیدین مصرف کردم که یک فرضیه دارم که این داروها با تغییر میکروبیوم روده ام باعث آی بی من شدند در واقع از چاله به چاه افتادم. در آن زمان امپرازول و خانواده اش تجویز نمی شدند چون که مضر دانسته می شدند. بعد نمی دانم چه شد که رانیتیدین شد مضر و امپرازول دوباره رو آمد!
در ایران در 80٪ موارد و برای بیماری های مختلف گوارشی، این داروها توسط پزشک تجویز می شوند. آیا اغلب بیماری های گوارشی با کاهش اسید معده درمان می شوند؟ یا اینکه کاهش اسید معده و اثراتی که دارد فقط در کوتاه مدت باعث از بین رفتن علائم بیماری می شود؟

مصرف بلند مدت دارو عوارض دارد اما باید سنجید کدام عوارض ناگوارتر است کانسر مری یا عدارض دارو؟ریفلاکس بخاطر اشکال در اسفنکتر مری یا فتق هیاتال و..است که ربطی به اسید معده ندارد واین اسید در معده سودمند است اما وقتی به داخل مری راه پیدا کند بافت مری را تغییر می دهد ودر بلند مدت کانسر می دهد.البته کاهش اسید معده در جذب ,ویتامین ب12وکلسیم واهن اختلال ایجاد میکند اما من ترجیح می دهم با کمک مکمل این مشکل را حل کنم ولی کانسر نگیرم.من 20 سال ای بی دارم و در اندوسکوپی مشخص شد ریفلاکس به خاطر فتق هیاتال است.به نظر من ای بی فقط مربوط به روحیه ما می شودووقتی متن ها این انجمن را می خوانید همه افرادی هستند سخت کوش وپر استرس وخیلی مسایل را مو شکافانه بررسی می کنند ونظر دیگران برایشان مهم است وبیش ا ز افراد دیگر زود رنج حساس هستند.من یک ماه هست سر ترالین میخورم واین ارامش را هم در روحیه ام ووهم در گوارش ام حس می کنم.در مورد این که اکثر بیمای های گوارشی ضد اسید تجویز می شود وچون زخم معده و روده باریک درمانش همینه و ریفلاکس هم ناچارند دارویی بدهند تا اسید خنثی شود واسیبی به مری نزند.ا

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه تیر 25, 94 3:28 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نقل قول:
مصرف بلند مدت دارو عوارض دارد اما باید سنجید کدام عوارض ناگوارتر است کانسر مری یا عدارض دارو؟

همانطور که گفتم مصرف طولانی دارو عوارض جدی دارد که کمتر از سرطان مری نیستند مثلا فرضیه ای وجود دارد که افرادی که معده آنها اسید کمی ترشح می کند بیشتر به سرطان معده مبتلا می شوند. در ضمن تمام افرادی که رفلاکس دارند دچار سرطان مری نمی شوند. رفلاکس بسیار شایع است در حالیکه سرطان مری شیوع بسیار کمی دارد.
نقل قول:
ریفلاکس بخاطر اشکال در اسفنکتر مری یا فتق هیاتال و..است که ربطی به اسید معده ندارد واین اسید در معده سودمند است اما وقتی به داخل مری راه پیدا کند بافت مری را تغییر می دهد ودر بلند مدت کانسر می دهد. البته کاهش اسید معده در جذب ,ویتامین ب12وکلسیم واهن اختلال ایجاد میکند.

سوتغذیه فقط یکی از عوارض کاهش اسید معده است.
نقل قول:
اما من ترجیح می دهم با کمک مکمل این مشکل را حل کنم ولی کانسر نگیرم.

بحث مکمل با دارو فرق می کند. برای رفلاکس از چه مکملی استفاده می کنید ؟
نقل قول:
من 20 سال ای بی دارم و در اندوسکوپی مشخص شد ریفلاکس به خاطر فتق هیاتال است.

متاسفانه پزشکان نمی توانند این فتق را درمان کنند و فقط با کاهش اسید معده بطور موقت علائم بیماری را کم می کنند.
نقل قول:
به نظر من ای بی فقط مربوط به روحیه ما می شودووقتی متن ها این انجمن را می خوانید همه افرادی هستند سخت کوش وپر استرس وخیلی مسایل را مو شکافانه بررسی می کنند ونظر دیگران برایشان مهم است وبیش ا ز افراد دیگر زود رنج حساس هستند. من یک ماه هست سر ترالین میخورم واین ارامش را هم در روحیه ام ووهم در گوارش ام حس می کنم.

در همین انجمن خیلی ها معتقدند که بعد از گرفتار شدن به آی بی، این تغییرات شخصیتی در آنها بوجود آمده است(به دلیل بیماری و سختی های آن) و قبل آی بی از لحاظ روانی طور دیگری بودند.
اینکه داروهای ضدافسردگی علائم آی بی را کاهش می دهد دلیل بر این نیست که دلیل آی بی افسردگی و اضطراب است.(متاسفانه خیلی ها این اشتباه را می کنند.) دوز این داروها برای درمان اضطراب و افسردگی خیلی بیشتر است. این داروها روی بعضی ترشحات عصبی تاثیر می گذارند که مقدار این مواد در دستگاه گوارش بیشتر از مغز است. با یکی از اعضا در مورد علت زخم معده بحثی داشتم که شبیه این مورد است.

یکی از همکارانم دچار مشکلات معده و رفلاکس است(از آندوسکپی می ترسد و زیر بار آن نرفته است) این شخص خیلی بیخیال و شاد است. من وقتی بیشتر در موردش کنجکاوی کردم متوجه شدم بیماریش شدید است ولی این روحیه اش باعث شده که بهتر بیماری را تحمل کند(فقط تحمل!)
نقل قول:
در مورد این که اکثر بیمای های گوارشی ضد اسید تجویز می شود وچون زخم معده و روده باریک درمانش همینه و ریفلاکس هم ناچارند دارویی بدهند تا اسید خنثی شود واسیبی به مری نزند.ا

مثلا اگر شخصی با دلدرد یا نفخ و . . . به دکتر مراجعه می کرد بدون بررسی دقیق و علت آن، سریع برایش ضداسید یا کاهنده اسید تجویز می کنند. یک موقعی شربت ام جی اس بود یک موقعی رانیتیدین و الان هم پنتوپرازول و غیره.
یک چیز را سردر نمی آورم: اینکه چرا پزشکان علی رغم سواد بالا، اینقدر بد عمل می کنند.

بالا

عنوان پست: Re: پنتوپرازول
پستارسال شده: سه شنبه تیر 30, 94 12:07 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

پاسخ به ارش :برای کاهش عوارض انتی رفلاکس دارو با کمترین دور موثر ومنقطع می خورم.چاره ای ندارم بعد ار غذا به خاطر برگشت غدا سرفه می کنم. منظورم ار مکمل ها اهن وکلسیم وب بود چون کاهش اسید معده جذب انها را مختل می کند.من خودم جزو افرادی هستم که دیگران فکر می کنندشاد وموفق وبی استرسم اما درونم این طور نیست مثل همکار شما.مرسی به خاطر انجمن خوبتان

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 39 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید