اولین تجربه ای که میخوایم باهاتون در میان بذاریم....درمان
نفخ هست!
بله درمان نفخ...
نفخ خود من به طور کامل برطرف شده و من ایمان دارم که اگه روشهای گفته شده زیر رو رعایت کنید نفخ شما هم به طور کامل رفع میشه....
1)پروبیوتیکی کشف کردیم به نام پرودایجست:
این پروبیوتیک برای نفخ تقریبا معجزه میکنه...چهار نفر از اعضای گروه این رو امتحان کردیم دو نفر ال جی و دو نفر اسهال یبوست و همه از اثر بی نظیر این پرو هیجان زده شدیم...
ابتدا یکی از دوستان ال جی این رو به بنده معرفی کرد و گفت با این پرو علایم بهبودی داشتند..مختصر شرح میدهم...
تا اینکه من خودم پیشقددم شدم و استفاده کردم...بعد از سه روز برای نفخ کاملا علایم بهبودی رو مشاهده میکنید.
نفر سوم که استفاده کرد از نوع ال جی بودند بقول خودشون دو روز اول استفاده مثل افراد معمولی شدند ولی یبوست گرفتند که من نگرفتم(ایشان کم کاری تیرویید داشتند)
نفر چهارم که استفاده کرد گفتند که برای نفخ.اسهال دل درد دل پیچه موثر بوده...
نتیجه:چیزی که هر چهار نفر به ان اذعان داشتند کاهش نفخ به طرز قابل قبولی بود...هنوز اثرات دیگه این پرو در دست بررسی است.
نکته:این پرو به قیمت 34 یا 36 تومن به فروش میرسد.
حتما نام شرکتش پویا باشد...
در بسته های سی تایی و هر ورق ده قرص دارد...قرصش تقزیبا قرمز نارنجی هست.دوستان به صورت ورق هم خریده بوددند...میتونید برای امتحان یک ورق استفاده کنید
2)انجام دو نوع ورزش:
با کمی تحقیق در سایت ها به مطلبی برخوردیم که به این صورت است...
من خودم به شخصه هر دو ورزش را انجام دادم و میبینید که چقدر برای رفلاکس و نفخ مفید هست...
الف)ورزش اول که حرکتی به اسم گربه سانان هست که بوعلی سینا در کتابشون معرفی کردند و بدین صورت است:
روی زانو نشسته.دست ها را بالا برده...و بعد مانند سجده دراز بکشید...کمی زانوی خود را عقب داده و زانوتونو کمی از هم باز کنید...
خب حالا کمی شکمتون رو ریلکس کرده و شل بگیرید....چند دقیقه مهلت بدهید و بعدش میبینید که به طرز جالبی از شما گاز خارج میشه...
گازی بدون بو و خیلی عجیب...توی روز هر مقدار میخواهید انجامش بدهید...و هر دفعه تقریبا پونزده ثانیه...
نکته:
شلوار راحتی و مناسب پوشیده و در جایی باشید که کسی نباشد...چون گاها اصوات ابرو بری هم خارج میشود...
قلق خاصی دارد و اگر نفخ فراوان داشتید و هیچ اتفاقی نیفتاد مطمعنا اشتباه انجام داده اید
چند نفر از دوستان انجام دادند و بسیار راضی بودند
ب)ورزش طناب زدن:
این ورزش برای رفلاکس و نفخ عالیه...
بدین صورت که پاها روی زمین هست و مانند طناب زدن از قسمت زانو بالا پایین میپرید...انگار طناب میزنید فقط پاهاتون روی زمین قرار داره...
نکته:این ورزش رو از کم شروع کنید و بعد از غذا و با شکم پر انجامش ندهید.خیلی مهمه...
نحوه کامل این ورزش و کسی که اونو ابداع کرد و توضیحات اون رو در لینک زیر ببینید:
http://www.centralclubs.com/topic-t77503.html3)شخصی به نام علامه که اقای حجت لطف کردند و در اختیار ما گذاشتند برای نفخ درمان زیر را گفته اند:
توجّه: نوشابه های گازدار، دوغ گازدار و پوست حبوبات نخورید.
درمان: به همراه غذا: یک قاشق مربّاخوری چهار زیرۀ سائیده شده بخورد )منع مصرف در حاملگی(، بعد از غذا: یک قاشق چایخوری
س یاهدانه بخورد )منع مصرف در حاملگی
نکته:دوستان گفتند که زیره لاغر کننده است....
این قسمت اگر اقا حجت راضی نباشند از سایت برداشته میشود
4)رعایت مواردی از قبیل:
نخوردن اب بین غذا و نیم ساعت قبل و دو و نیم ساعت بعد از غذا
پیاده روی بعد از غذا...حداقل هفت قدم
نخوردن میوه بعد از غذا
5)و در اخر کنترل استرس و باور به خوب شدنمون...
افکار شما آفریننده اند.
شما تبدیل به همان چیزی می شوید که درباره ی آن بیشتر فکر می کنید بنابراین همیشه درباره ی چیز هایی فکر کنید که واقعا طالب آن هستید و از فکر کردن درباره ی چیزهایی که خواستار آن نیستید اجتناب کنید.....
...............................................................................................................................
با رعایت همین موارد ساده نفخ شما به طور قطع بهبود میابد....
هر چه می خواهی از خدا بخواه ...
در نظر داشته باش که برای او غیر ممکن وجود ندارد..
وتمام غیر ممکن ها فقط برای کسانیست که
از ایمــان دل بریده اند و امیــد را به دل راه نمی دهند.
خبرهای خوب دیگه ای هم داریم که بچه ها اگه ازش نتیجه بگیرند حتما شما رو در جریان قرار میدهیم...
ناامید نشید خدای مهربون برای هممون بهترین سرنوشت رو نوشته....خداوند هیچ دردی رو نداده مگه اینکه درمانش رو هم افریده...
در پناه حق!!