انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 6:16 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 34 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه دی 15, 94 2:45 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سر آغاز هر نامه نام خداست که بی نام او نامه یکسر خطاست
به نام حق ....

بهت تبریک میگم! هیچ چیزی توی دنیا اتفاقی نیست!
اگه الان اینجایی، اگه این هارو می شنوی و می خونی،
حتما" انتخاب شدی! حتما" زمان تو فرا رسیده!
پس قدرش رو بدون!

خدای من انرژی و نیروی تو همه جا هست و ما متصل به تو
انرژی که فقط عشق و محبت هست و سخاوتمندانه نصیب همه....
................................................................................................................................
به چشم هایم زل زد و گفت:
با هم درستش میکنیم...
چه لدتی داشت این باهم...
حتی اگر با هم هیچ چیزی درست نمیشد...حتی اگر تمام سرمایه ام بر باد میرفت...
حس که به واژه ی ( با هم ) داشتم را... با هیچ چیز در این دنیا معاوضه نمیکردم...
تنها حسی که وحشت تنهایی را درک کرده باشد...میتواند حس من را در آن لحظات درک کند...

خب...
سلام !

حتما در مورد گروه تلگرام چیزهایی شنیده اید....توی این گروه همه نوع ای بی کنار هم جمع شدیم و صمیمانه و دوستانه تجربیات هم رو کنار هم گذاشتیم و روشهای

درمانی مختلف رو امتحان میکنیم...

اما چیزی که باعث شد این تایپک رو بزنیم این بود که روشهای درمانیمون تقریبا خوب جواب داده...هیچ کار سخت یا هزینه گزافی قرار نیست متحمل بشید...

اینجا تجربیاتمونو با شما هم درمیان میذاریم تا انشالا و به امید خدا قدمی برای رفع این مشکل برداریم!

اضافه شد:
دوستانی که لینک گروه تلگرام رو خصوصی از من میپرسند اینجا قرار میدهم:
https://telegram.me/joinchat/BXcbIgJvLCpE-Wd-QzMr5A

آخرین بار توسط yjc در چهارشنبه دی 16, 94 10:41 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه دی 15, 94 3:34 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

اولین تجربه ای که میخوایم باهاتون در میان بذاریم....درمان نفخ هست!
بله درمان نفخ...
نفخ خود من به طور کامل برطرف شده و من ایمان دارم که اگه روشهای گفته شده زیر رو رعایت کنید نفخ شما هم به طور کامل رفع میشه....

1)پروبیوتیکی کشف کردیم به نام پرودایجست:
این پروبیوتیک برای نفخ تقریبا معجزه میکنه...چهار نفر از اعضای گروه این رو امتحان کردیم دو نفر ال جی و دو نفر اسهال یبوست و همه از اثر بی نظیر این پرو هیجان زده شدیم...
ابتدا یکی از دوستان ال جی این رو به بنده معرفی کرد و گفت با این پرو علایم بهبودی داشتند..مختصر شرح میدهم...
تا اینکه من خودم پیشقددم شدم و استفاده کردم...بعد از سه روز برای نفخ کاملا علایم بهبودی رو مشاهده میکنید.
نفر سوم که استفاده کرد از نوع ال جی بودند بقول خودشون دو روز اول استفاده مثل افراد معمولی شدند ولی یبوست گرفتند که من نگرفتم(ایشان کم کاری تیرویید داشتند)
نفر چهارم که استفاده کرد گفتند که برای نفخ.اسهال دل درد دل پیچه موثر بوده...
نتیجه:چیزی که هر چهار نفر به ان اذعان داشتند کاهش نفخ به طرز قابل قبولی بود...هنوز اثرات دیگه این پرو در دست بررسی است.
نکته:این پرو به قیمت 34 یا 36 تومن به فروش میرسد.
حتما نام شرکتش پویا باشد...
در بسته های سی تایی و هر ورق ده قرص دارد...قرصش تقزیبا قرمز نارنجی هست.دوستان به صورت ورق هم خریده بوددند...میتونید برای امتحان یک ورق استفاده کنید

2)انجام دو نوع ورزش:
با کمی تحقیق در سایت ها به مطلبی برخوردیم که به این صورت است...
من خودم به شخصه هر دو ورزش را انجام دادم و میبینید که چقدر برای رفلاکس و نفخ مفید هست...
الف)ورزش اول که حرکتی به اسم گربه سانان هست که بوعلی سینا در کتابشون معرفی کردند و بدین صورت است:
روی زانو نشسته.دست ها را بالا برده...و بعد مانند سجده دراز بکشید...کمی زانوی خود را عقب داده و زانوتونو کمی از هم باز کنید...
خب حالا کمی شکمتون رو ریلکس کرده و شل بگیرید....چند دقیقه مهلت بدهید و بعدش میبینید که به طرز جالبی از شما گاز خارج میشه...
گازی بدون بو و خیلی عجیب...توی روز هر مقدار میخواهید انجامش بدهید...و هر دفعه تقریبا پونزده ثانیه...
نکته:
شلوار راحتی و مناسب پوشیده و در جایی باشید که کسی نباشد...چون گاها اصوات ابرو بری هم خارج میشود...
قلق خاصی دارد و اگر نفخ فراوان داشتید و هیچ اتفاقی نیفتاد مطمعنا اشتباه انجام داده اید
چند نفر از دوستان انجام دادند و بسیار راضی بودند
ب)ورزش طناب زدن:
این ورزش برای رفلاکس و نفخ عالیه...
بدین صورت که پاها روی زمین هست و مانند طناب زدن از قسمت زانو بالا پایین میپرید...انگار طناب میزنید فقط پاهاتون روی زمین قرار داره...
نکته:این ورزش رو از کم شروع کنید و بعد از غذا و با شکم پر انجامش ندهید.خیلی مهمه...
نحوه کامل این ورزش و کسی که اونو ابداع کرد و توضیحات اون رو در لینک زیر ببینید:
http://www.centralclubs.com/topic-t77503.html

3)شخصی به نام علامه که اقای حجت لطف کردند و در اختیار ما گذاشتند برای نفخ درمان زیر را گفته اند:
توجّه: نوشابه های گازدار، دوغ گازدار و پوست حبوبات نخورید.
درمان: به همراه غذا: یک قاشق مربّاخوری چهار زیرۀ سائیده شده بخورد )منع مصرف در حاملگی(، بعد از غذا: یک قاشق چایخوری
س یاهدانه بخورد )منع مصرف در حاملگی
نکته:دوستان گفتند که زیره لاغر کننده است....
این قسمت اگر اقا حجت راضی نباشند از سایت برداشته میشود

4)رعایت مواردی از قبیل:
نخوردن اب بین غذا و نیم ساعت قبل و دو و نیم ساعت بعد از غذا
پیاده روی بعد از غذا...حداقل هفت قدم
نخوردن میوه بعد از غذا

5)و در اخر کنترل استرس و باور به خوب شدنمون...

افکار شما آفریننده اند.
شما تبدیل به همان چیزی می شوید که درباره ی آن بیشتر فکر می کنید بنابراین همیشه درباره ی چیز هایی فکر کنید که واقعا طالب آن هستید و از فکر کردن درباره ی چیزهایی که خواستار آن نیستید اجتناب کنید.....
...............................................................................................................................
با رعایت همین موارد ساده نفخ شما به طور قطع بهبود میابد....

هر چه می خواهی از خدا بخواه ...
در نظر داشته باش که برای او غیر ممکن وجود ندارد..
وتمام غیر ممکن ها فقط برای کسانیست که
از ایمــان دل بریده اند و امیــد را به دل راه نمی دهند.

خبرهای خوب دیگه ای هم داریم که بچه ها اگه ازش نتیجه بگیرند حتما شما رو در جریان قرار میدهیم...
ناامید نشید خدای مهربون برای هممون بهترین سرنوشت رو نوشته....خداوند هیچ دردی رو نداده مگه اینکه درمانش رو هم افریده...

در پناه حق!!

بالا

پستارسال شده: سه شنبه دی 15, 94 10:35 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام نرگس خانوم خدارو شکر خوشحال شدم از خوندن این خبر فقط این قرص تو همه ی داروخونه ها هست؟و اینکه خارجی یا ایرانی؟و شما اونو با مشورت با پزشک استفاده کردیدیا نه؟
مقدار و مدت مصرفش چقدره؟
اسم کاملش همینیه که گفتید یا چیز دیگه ایی هست ؟

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 16, 94 9:57 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام عزیزم...خیلی ممنون از لطفتون.
این قرص پروبیوتیکه و تویه این تایپک در موردش بحث شده.من زمانی که شنیدم اسمشو و وقتی دیدم یکی دیگه هم استفاده کرده مصمم شدم برای مصرفش:
http://www.ibsgroup.ir/froum/viewtopic.php?t=565
ایرانی هست و برای شرکت پویا هست....
متاسفانه مشکلش اینه که اکثر داروخونه ها ندارند..و شهرهای بزرگ احتمالا داشته باشند...خیلی از چه ها به راحتی و خیلی ها سخت گیرش میارند.
نحوه ی مصرفش بدین صورت که صبح ناشتا یک عدد و یک ساعت بعد از قرص صبحانه میل شود.
مدت مصرفش میتونه هرچقدر باشه چون شنیدم مصرف پرو عوارض نداره.فعلا من نوزده دانه مصرف کردم...
اصولا ممکن است چند روز اول نفختون شدید بشه اما خیلی زود اوضاع بهبود پیدا میکند.
اسم کاملش هم بله همین هست.
خیر دکتر معرفی نکردد و من فقط با دکتر عمومی مشورت کردم درباره مصرف پرو به طور کلی و گفتند استفاده کن ایرادی ندارد.
این پروبیوتیک از طریق تجربه دیگر دوستان در اختیار ما قرار گرفت.
......................................................
بهتون پیشنهاد میکنم حرکت گربه رو انجام بدید و اثر فوق العادشو مشاهده کنید...من با این جرکت شب ها خیلی راحت میخوابم...
از هر قرصی این دو ورزش موثر تر هستند...
......................................................
انشالا خبر بهبودی شما رو به همین زودی بشنویم دوست خوبم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 16, 94 12:03 pm 
آفلاین
کاربر ساده

من حرکت گربه مانند انجام دادم نتیجه ایی نگرفتم حرکتی که اون آقا هم ابداع کردند که مثل طناب زدنه هم دوبار یه بار شب و یه 1500 بار هم فردا صبحش انجام دادم احساس گرسنگی بهم دست نداد همون احساسی که قبلا داشتمو داشتم و اینکه شب که انجام دادم صبح که بیدار شدم نفخم حتی از صبحهای قبل کمی بیشتر هم بود البته من چون زانو درد و کمر درد دارم الان نتونستم انجام بدم بصورتی که گفته بودن و با دست انجام دادم به این صورت که ایستادم و دستامو روی معده و شکم قرار دادم و با سرعت زیاد شکممو حرکت میدادم یعنی بالا و پایین میکردم یه جورایی ،هر دوبار هم حدود 10 تا 15 دقیقه انجام دادم نمیدونم اشکال کارم کجاست؟
یه سوالی هم برام پیش اومده شما که دوست عزیز تو تلگرام گروه عضو هستید میشه از ایشون یا هر کسی که در این مورد اطلاع دارن بپرسید که آیا میشه این حرکت دادن شکم رو با دستگاههایی که مخصوص لاغری شکم هست و با لرزاندن شکم چربی رو آب می کنند این کارو انجام داد یعنی به شکم وصلش کنیم تا باعث حرکتی که گفتن بشه؟
سوال دیگه اینه که نمی دونم این حرکت چند دفعه یعنی چند تا 1500 باید انجام داد تا نفخ از بین بره و اینکه بعد از انجام این دفعات کلا نفخ از بین میره تا آخر عمر و دیگه نیاز نیست انجامش بدیم؟یا نه بعد از هر مدتی باید انجامش داد؟
ممنون دوست عزیز

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 16, 94 1:33 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

خب دوست من..ارامشتونو از دست ندهید.هیچ اتفاقی نیفتاده جز اینکه شما حرکت رو اشتباه انجام دادید...مطمعنم اگه درست انجام بدهید دقیقا حالتی خوشایند بهتون دست میدهد...
به عنوان مثال روزی که من مطلب رو توی گروه کذاشتم خودم انجامش دادم و هیچ اتفاقی نیفتاد و بعدش گفتم چه حرکت بیخودی! و بیخیالش شدم...
اما مدتی بعد یکی از اعضای گروه گفتن که این حرکت رو انجام دادن و برای نفخشون به صورت معجزه بوده.متن پیامشونو میگذارم:
من دو سه روز این حرکت رو انجام دادم روز چهارم بود که هی نفخ شکممو خالی میکردم تمومی نداشت به طوری که نه بو داشت نه چیزی فقط گاز بود که خارج میشد.من این حرکت رو همون موقع به مدت دو ساعت تکرار کردم که صدای عجیبی هم از رودم میومددر هنگام خالی شدن تا اینکه خالی شد.از اون روز به بعد هم نفخم کم کم شد(تقریبا نرمال) هم دفعم که دو بار در روز به طور نامنظم.از اون روز به بعد روزی دو یا سه بار میرم(راحت و بدون فشار زیاد)کمی از حالت نامنظمی هم دراومده...
من هم کنجکاو شدم و انجام دادم و در عینه ناباوری برای من هم عمل کرد...خیلی هیجان زده شدم اما بعدش که تکرار کردم باز هیچ اتفاقی نیفتاد...و صبح بعدش همینطور تا چند بار تکرارش کردم و قلقش دستم اومد...
که باز یکی دیگه از دوستان هم انجام دادن و میگفتن اتفاقی نمیفته اما بعدش گفتند یاد گرفتند...
بیاید با هم جلو بریم:
اول روی زانو بشینید و دستاتونو ببرید بالا...زانوها به هم چسبیده باشه.
بعد به حالت سجده دراز بکشید دستاتون حالت قبلیشو حفظ کنه.
یکم زانوتونو عقب بدهید و پاهااتونو از جای زانو کمی باز کنید تا باسنتون کمی عقب بیفته و شکمتون پایین...
حالا شکمتونو ریلکس کنید.همین....
خیلی زود وقتی توی این حالت قرار بگیرید متوجه اتفاقهایی میشید...
حتما اگه درست انجامش بدید میبینید چقدر فوق العادست....
حتما اگه نفخ داشتید و اتفاقی نیفتاد اشتباه انجام دادید...
راستش دیگه نمیدونم چطوری توضیح بدهم...ایشالا بعد دوستان تصویرشو قرار بدن...
این از گربه سان که پیشنهاد میکنم حتما همه انجامش بدن...ساده راحت و فوق العاده...

2)در مورد طناب زدن عزیززم گفتم اولش زیاد انجام ندهید مخصوصا که ماها ماهیچه هامون ضعیف و مستعد گرفتن هستند...
ایشون توی گروه نیستند و گفتم که از سایت باهاشون اشنا شدم.
توی سایتشون پاسخگو هستند و کامل در مورد این ورزش توضیح دادند.

بنظرم اول حرکت گربه رو انجام بدهید و بعدش کنارش طناب زدن رو اهسته شروع کنید...
..............................................................
بهتون قول میدم که از جفتشون شگفت زده میشید...
موفق باشید

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 16, 94 10:34 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

توجه:
دوستمون که این حرکتو انجام دادند چند روز دیگه کامل راجع بهش توضیح میدهنند...
لطفا منتظر باشید...
ایشون این حرکت گربه رو رمز سلامتی مون میدونند...
...........................................................
زندگی مرا بارها و بارها در هم کوبیده است...
اما صدای شکستنم را کسی نخواهد شنید...
این منم؛
"قهرمان خودم"....!

آخرین بار توسط yjc در پنج شنبه دی 17, 94 3:36 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 17, 94 3:32 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

این هم تجربه ی دوست خوبمون که زحمت کشیدند و برام ارسال کردند:
ممنون از ایشون که تجربشونو در اختیار ما هم قرار دادند...
...............................................................
سلام.
حرکت گربه سانان
درباره نحوه انجام این حرکت رو که دوستمون بالا توضیح دادند و کامل هم هست و من نیازی به توضیح بیشتر نمیبینم....
اما وقتی احساس کردید که نفخ شکمتون بیشتر هست باید اول یک جای ساکت و توی اتاق خالی باشه تا بتونین تمرکز داشته باشید توجه داشته باشید وقتی این حرکت رو انجام میدهید تا وقتی :
احساس نفخ کامل دارید باید حرکت رو انجام بدهید تا گاز یا باد شکمتون کامل خالی شود حتی اگر این حرکت خیلی طول بکشد ( برای درمان بهتر وقتی قلقشو پیدا کردید میتونین در هنگام خالی شدن گاز یا باد شکم شکمتون رو تو حین حرکت بالا و پایین کنین در این صورت نحوه خالی شدن بهتر و بیشتر صورت میگیرد)
من خودم این حرکت رو یه بار 4 ساعت انجام دادم البته در هر حرکت یک یا دو دقیقه استراحت بعد بقیه حرکت که بعد اون حرکت طولانی هم نفخ شکمم کاملا از بین رفت و هم بیماری ای بی اس که دارم به شکل عجیب و قابل توجهی بهبود یافته تنها چند درصد مونده به سلامتی برسم که دیگه لازم نشد من این حرکت رو انجام بدهم...
و به شما دوستان عزیز هم قول میدهم هرکی این حرکت رو به شکل درست انجام بدهد :
نفخش برای همیشه از بین میرود !!!!
من این حرکت رو فقط دو هفته انجام دادم هر روز پنج دقیقه...اما دو روز که نفخم بیشتر بود به ترتیب 2 و 4 ساعت حرکت رو انجام دادم...
به امید سلامتی دوستان و صلواتی بر روح پرفتوح شیخ الرییس ابوعلی سینا...
................................................................
هنوزم مرددی و تردید داری؟؟؟؟؟.
وقتی چند نفر ازش جواب کرفتند چرا نفر بعدیش شما نباشی؟

آنچه پروردگارم در حق دیگران روا داشته، برای من نیز خواهد نمود و حتی بیشتر از آن را.
هر انسانی تا وقتی ایمان دارد، صاحب قدرت نامرئی و بیکران است برای برآوردن نیازهایش.
«اگر ایمان بیاوری همه چیز ممکن خواهد شد»

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه دی 23, 94 5:53 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

با تشکر از نرگس خانم من سه روزه که پرودایجست مصرف میکنم و 2 حرکت گفته شده را هم انجام دادم فعلا که حدود 30 درصد راضیم و این یعنی امید زیاد به بهبودی که انشاا... خبرش را خواهم داد...

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 26, 94 10:57 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام اقا مجید.خداروشکر.من هم یک ماه شد الان دارم پرودایجست مصرف میکنم نفخم به صفر رسیده...
حتما حتما با این حرکات ورزشی شما بهبود قابل توجهی پیدا میکنید...
...................................................................................
باز هم محض احتیاط میگم دوستان برای این دو حرکت:
در حرکت طناب از کم شروع کنید و کم کم زیادش کنید.اگه دیدید کمی اذیت هستید انجامش ندید یا با ملایمت بیشتری انجام بدهید.
در حرکت گربه شما فقط حالت گفته شده رو حفظ میکنید و گاز خود بخود خارج میشه.هیچ تلاشی شما برای بیرون اوردن گاز نمیکنید...
...................................................................................
در مورد ایبروگل هم که پرسیدید دوستان دارن روش ازمایش میکنند و اگه به نتیجه رسیدیم حتما شما رو هم درجریان قرار میدیم...
ممنون از لطفتون و لطفا باز هم از روند بهبودیتون مارو در جریان بگذارید...
با ارزوی بهبودی برای شما

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 34 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید