انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:58 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه آذر 11, 93 2:56 pm 
آفلاین
کاربر ساده

آزمايش ژنتيك چي رو نشون ميده؟
يه آزمايش گاه معمولي ميدونن چه تستهايي رو براي آي بي بايد انجام بدن يا از دكترم بخوام آزمايش خاصي رو برام تجويز كنه؟
راستي آرش جان، من يه موقعيت پيدا كردم كه ميتونم يه دارو از آمريكا واسم بيارن، مثلا پروبيوتيك يا از ضد افسردگي ها مث همين كوفتي سيتالوپرام
به نظر شما چي بگم
يادمه يه پروبيوتيك بهم معرفي كردي، حالا هرچي ميگردم يادم نمياد كجا بود
من آي بي اس C ام،

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه آذر 11, 93 6:25 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
آزمايش ژنتيك را براي بيماري سلياك انجام دادم.
آزمايش ها را بايد دكتر متخصص بنويسه.

يادم نمياد چه پروبيوتيكي پيشنهاد كردم ولي در ibsgroup از vsl3 تعريف مي كردن: http://www.vsl3.com
اگر ضدافسردگي را فقط براي آي بي اس مي خواي، براي يبوستي ها اين روش نتيجه نداده. هرچند من الان كلا نظر خوبي در مورد ضدافسردگي ها حتي براي اسهالي ها هم ندارم و نورتريپ را هم ترك كردم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آذر 11, 93 1:17 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
آرش نوشته است:
نقل قول:
علائم شما خیلی شبیه منه
خیلی اختمال داره آی بی اس داشته باشین
آرش جان این آزمایشا که میگی چیان؟

روش تشخيص آي بي اينه كه اگر شخص هيچ بيماري نداشت پس آي بي داره :!: چون هيچ آزمايش مشخصي براي آي بي اس وجود نداره.

- آزمايش ادرار و مدفوع
- آزمايش خون كامل از فاكتورهاي كبد و كم خوني و عفونت و هورمون و . . . .
- در صورت تشخيص دكتر : آندوسكپي ، كولونسكپي و ترانزيت روده

من خودم آزمايش هاي زيادي دادم مثلا يك آزمايش ژنتيك بود كه فقط در يك بيمارستان در كل كشور انجام ميشد.

ببخشید اقا ارش اگه فضولی نباشه ازمایش ژنتیکتون جوابش چی بود؟

بالا

عنوان پست: سلیاک
پستارسال شده: چهارشنبه آذر 12, 93 9:47 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نتیجه آزمایش که منفی بود. اگر مثبت بود من الان اینجا نبودم و در انجمن سلیاک بودم، اونوقت بنده خداهای سلیاکی مجبور بودند هر روز مطالبی در مورد سرطان و آلودگی غذاها بخونن ;)

چون آنتی گلیادین مثبت بود و به دلیل آی بی اس اسهالی مشکوک به سلیاک بودم ولی وقتی آزمایش ژنتیک منفی بود دکتر با اطمینان گفت که مسئله سلیاک منتفی است. اولش ناراحت شدم ولی بعدا فهمیدن که سلیاک هم بیماری سختی است هر چند خوبیش نسبت به آی بی اس اینه که همه چیزش مشخص است.

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 3, 93 6:33 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوستان
منم حدود7-8ساله IBSدارم,اوایل فقط مواقعی ک استرس داشتم نفخ شدیدمیکردم,احساس دفع سریع داشتم ولی خب فقط احساس بود,دکتر رفتم چنتا دارو داد گف سوهاضمه داری,تا مدتها بااین شرایط کنار اومدم بعدش بازم رفتم دکتر وکولونوسکوپی دادم ک معلوم شد خم طحالی روده م خیلی پیچ خورده,خداکنه نبینین بحدی درد کشیدم ک نزدیک بود بیهوش شم,بعد اون دیگ شرو شد,در اثر استرس اون ازمایش لعنتی دردام بشتر شد,زخم معده گرفتم,بی اشتها شدم,12کیلو وزن طی سه ماه کم کردم,کلی ازمایش وعکسبرداری انجام دادم,حتی انواع تستای بدخیمی رو هم انجام دادم,درنهایت چون همش نرمال بود گفتن ای بی اسه,تا حالام اصلا خوب نشدم
مشکل اصلی من بی اشتهایی و درد بعد از غذاس,ینی وقتی غذا میخورم احساس پری بهم دست میده اگ استفراغش کنم بطور ارادی خوب میشم اگه نه دو سه ساعت بعدش از درد دور ناف میمیرم,هیچ دارویی هم ارومم نمیکنه,بخاطر درد دور ناف دکترهمش به کرون مشکوک بود واسه همین دوبار از روده کوچیکم عکس رنگی گرفتم ولی خب نرمال بود
حالا من موندمو حسرت خوردن یه دل سیر غذا خوردن بدون درد,حسرت خوردن غذاهای موردعلاقه م,مدتهاست ک فقط گوشت وبرنج میخورم با مقدار محدودی لبنیات
امیدوارم خدا همه مریضارو شفا بده

ببخشین ک طولانی شد

بالا

پستارسال شده: جمعه بهمن 3, 93 8:41 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من موقع كولونوسكوپي دردي نكشيدم، نكنه دكترتون خراب كاري كرده باشه ؟

يكي از نشانه هاي اصلي كرون اسهال هست. شما كه يبوست داريد، چطور دكتر به كرون مشكوك بوده ؟

روش هاي معمول براي رفع يبوست، در مورد شما جواب داده ؟

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 4, 93 4:41 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

نمیدونم والا,موقع کولونوسکوپی هیچ ارام بخشی بمن تزریق نکرد,تو مطب خصوصی انجام دادم
اره علامت کرون اسهاله,اما چون کاهش وزن شدیدی داشتم با درد درناحیه روده باریک(دور ناف)مشکوک ب بیماری روده باریک شدن,تست سلیاکم انجام دادم شکرخدا منفی بوده,نه ی بار بلکه چندین بار,دکتر میگف چون خم طحالی م قوس زیاد داره,با باریم انماهم مشخص شد ک طول رود ه م بیشتر از حدنرماله وتخلیه کامل ندارم احتمال اسهال شدنم کمه,واسه همین بود مشکوک شد ک با ترانزیت رد شد
من مدتی پسلیوم خوردم ک تاثیر نداشت,بعدش سی لاکس مصرف کردم خوب بود,اما مدام مصرف نمیکنم چون تنبلی روده میاره,اما تو تغذیه م خیلی رعایت میکنم,غذاهی دیرهضم اصلا نمیخورم مث حبوبات,فست فود,ماکارونی و...خیلی کم هم غذا میخورم,دلیل کاهش وزنمم همین بود ک اصلا چیزی نمیخوردم ی مدت,ولی خب خیلیی غیر عادی بود کاهش وزنم
من تهران کلینیک مسعود هم اومدم حدود دوماه پیش,تمام ازمایشامو دکتر دوغایی بررسی کرد ودوباره ترانزیت انجام دادم ک شکرخدانرمال شدوفقط تجویز ایشون سیتالوپرام بود به همراه ورزش,که من سیتالوپرامو چون خواب اوربود واسم،فقط2هفته خوردم,فرصت وحوصله ورزشم نداارم واسه همین فقط مدارا میکنم,دیگ عملا ب همه چی مقاوم شدم

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 4, 93 4:45 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

یادم رفت بگم توت خشک،انجیر،آلوی خشک وخوردن یه لیوان اب صبح ها قبل صبحانه خیلی موثره

بالا

پستارسال شده: شنبه بهمن 4, 93 6:34 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

vida نوشته است:
نمیدونم والا,موقع کولونوسکوپی هیچ ارام بخشی بمن تزریق نکرد,تو مطب خصوصی انجام دادم

عجب مطب مجهزي بوده :!: مطب بود يا درمانگاه ؟ من كولونوسكوپي در مطب را توصيه نمي كنم.
نقل قول:
علامت کرون اسهاله,اما چون کاهش وزن شدیدی داشتم با درد درناحیه روده باریک(دور ناف)مشکوک ب بیماری روده باریک شدن

دكترها به كاهش وزن خيلي اهميت ميدن. نمي تونن ريسك كنن و فقط به كم غذا خوردن نسبتش بدن.
نقل قول:
با باریم انماهم مشخص شد ک طول روده ام بیشتر از حدنرماله وتخلیه کامل ندارم

روده بلندتر از حد نرمال تا حالا نشنيده بودم. از دوستان كسي همچين چيزي شنيده؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه بهمن 5, 93 10:21 am 
آفلاین
کاربر ساده

منظورتون از روده، روده بزرگه يا روده كوچيك؟
چن روز پيش براي اولين بار از زبون دكتر شنيدم كه كلن آي بي به روده بزرگ مربوط ميشه و ربطي به روده كوچيك نداره

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com