انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:30 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه آبان 12, 94 3:20 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ممنون از راهنماییتون،تصیمیم دارم تو چند روز آینده پیش متخصص هومیوپاتی بـرم،انشالله ک جواب بگیرم

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 20, 94 7:07 pm 
آفلاین

با سلام دوستان من 6 ماهی هست به این بیماری دچار شدم
علایم من به این صورته : صبح که از خواب بیدار میشدم حالت تهوع و اروغ زدن زیاد و صبح از ساعت 3 شب تا ساعت 8 صبح 5 الی 6 بار به دستشویی میرفتم و گل به صورتون اسهال بودم ونفخ شدید و تا فردا دیگه دستشویی احتیاج نداشتم و پهلوهام سمت چپ ویک بار راست و الانم بالای نافم درد میکنه که همین باعث شد برم پیش یک متخصص که برام ازمایش خون و مدفوع نوشت که خوشبختانه همه چی سالم بود و گفت شما دچار ibs شدی و طبق معمول کلندنیوم سی و داری ضد تهوع و... مصرف میکنم و تا الان 2 بار ازمایش مدفوع و خون دادم همه چی نرمال بود و(تیروئید)ولی هنوز دم به تله اندوسکوپی و کلونوسکوپی ندادم و تو این 6 ماه چون ترس از یک بیماری خطرناک داشتم از اشتها افتاده بودم طوری که 6 کیلو کم کردم
الانم که دارم این متن رو تایپ میکنم خداروشکر حالم عالیه و حدود 1 ماه ونیم هست که رو وزنم استپ کردم
ولی بعضی مواقع مری وسط جناق سینم درد میکنه یک بار پشت گردنم ولی اصلا حالت رفلاکس نداشتم

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 21, 94 3:35 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯﻩ ﺍﯼ ﺑﯿﻦ ﺩﻧﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﺳﻤﺖ ﺭﺍﺳﺘﻢ ﻭ ﮐﺘﻔﻢ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﺩﺭﺩ ﻭ ﻗﻠﻨﺞ ﻣﯿﮑﻨﻢ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﻭﻗﺘﯽ
ﮐﻪ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ
ﺍﯾﻦ ﺩﺭﺩ ﺍﺯ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﻫﻤﯿﻦ ﻣﻮﻗﻊ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪ ﮐﻪ 3'2ﻣﺎﻫﯽ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺑﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺧﻮﺏ ﺷﺪ ﺗﺎ
ﺍﻣﺴﺎﻝ ﮎ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺷﺮﻭﻉ ﺷﺪﻩ ﺑﯿﺸﺘﺮﻓﻘﻂ ﻣﻮﻗﻊ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻧﻢ ; ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﮎ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺩﮐﺘﺮ ﺭﻓﺘﻢ
ﻫﻤﻪ ﮔﻔﺘﻦ ﺍﺯﺍﻋﺼﺎﺏ ﺍﻭﻝ ﻣﯿﺨﺎﺳﺘﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﮐﺴﯽ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻦ ﺟﻮﺭﯼ ﺷﺪﻩ ' ﺩﻭﻡ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﺎﺭﺍﺣﺘﯽ
ﮔﻮﺍﺭﺷﯿﻢ ﺗﻐﺮﯾﺒﺎ ﮐﻢ ﺷﺪﻩ ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺖ ﺗﻬﻮ ﻧﻪ ﺑﯽ ﺍﺷﺘﻬﺎﯾﯽ ﻧﻪ ﮐﻤﺒﻮﺩ ﻭﺯﻥ ﺩﺍﺭﻡ ﻧﻪ ﺗﺐ
ﻣﯿﺨﺎﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﭼﻪ ﺭﺍﻩ ﺣﻠﯽ ﺭﻭ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯿﺪﻥ ﺩﺭﺿﻤﻦ ﻋﻤﺪﻩ ﯼ ﺩﺭﺩﻡ ﺑﯿﻦ ﺩﻧﺪﻫﺎﯼ
ﺳﻤﺖ ﺭﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭﻧﻢ ﻭﻗﺘﯽ ﺳﺮﭘﺎ ﺍﯾﺴﺘﺎﺩﻩ ﺍﻡ ﻫﺴﺖ ... ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ
فقط دردم این ک ذکر کردم در ضمن من تو فوتبال به طور شدید ضریه خوردم یکی از دوستان
گفتن ک میتونه اسپاسم عضلانی هم باشه ممنون میشم راهنماییم کنید.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 21, 94 8:40 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
mohamad.t نوشته است:
با سلام دوستان من 6 ماهی هست به این بیماری دچار شدم
علایم من به این صورته : صبح که از خواب بیدار میشدم حالت تهوع و اروغ زدن زیاد و صبح از ساعت 3 شب تا ساعت 8 صبح 5 الی 6 بار به دستشویی میرفتم و گل به صورتون اسهال بودم ونفخ شدید و تا فردا دیگه دستشویی احتیاج نداشتم و پهلوهام سمت چپ ویک بار راست و الانم بالای نافم درد میکنه که همین باعث شد برم پیش یک متخصص که برام ازمایش خون و مدفوع نوشت که خوشبختانه همه چی سالم بود و گفت شما دچار ibs شدی و طبق معمول کلندنیوم سی و داری ضد تهوع و... مصرف میکنم و تا الان 2 بار ازمایش مدفوع و خون دادم همه چی نرمال بود و(تیروئید)ولی هنوز دم به تله اندوسکوپی و کلونوسکوپی ندادم و تو این 6 ماه چون ترس از یک بیماری خطرناک داشتم از اشتها افتاده بودم طوری که 6 کیلو کم کردم
الانم که دارم این متن رو تایپ میکنم خداروشکر حالم عالیه و حدود 1 ماه ونیم هست که رو وزنم استپ کردم
ولی بعضی مواقع مری وسط جناق سینم درد میکنه یک بار پشت گردنم ولی اصلا حالت رفلاکس نداشتم

سلام محمد
خوشحالم که مسئله گوارشی شما برطرف شده است.
با توجه به اینکه تنها 6 ماه است که این مشکل را دارید و همچنین به دلیل علائم شدیدی که در اوایل داشته اید و الان برطرف شده است، این احتمال وجود دارد که شما اصلا آی بی اس نداشته باشید(هر چند پزشک گفته باشد) بلکه یک مشکل شدید گوارشی بوده است که بزودی هم کاملا بهبود خواهید یافت. این نظر غیر تخصصی من است.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 23, 94 5:58 pm 
آفلاین

سلام ارش جان
خدا از دهنت بشنوه . برای بار اول پیش یک متخصص جراح رفتم اون با ازمایش فشردن مناطقی که درد داشت گفت ibs داری. طرف جراح بسیار پیشکسوت و عالیه تو شهرمونه ، بعد از اون قضیه گفتم جراح چه ربطی به ibs و... داره به کارش شک کردم پیش دوتا فوق تخصص گوارش رفتم اونها هم ibs تشخیص دادن.
هنوز هم کاملا خوب نشدم فقط درد روده ندارم ولی علایم اسهال صبح گاهی دارم .
راستی در جواب دوست قبلیمون منم حدودا یک ماه پیش دنده هام و پشتم و زیر گلوم احساس سوزش و گرفتگی میکردم ! که بعد یکی دو هفته خوب شد! طی یک سرچ اینترنتی متوجهه شدم که اسپاسم مری هم از علایم ibs هست و همچنین احساس گیر کردن غذا تو مری ! درسته ارش جان چون فکر کنم شما بیشتر تجربه داری؟

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 23, 94 10:52 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
محمد جان،
اگر اسهال صبحگاهی دارید پس همان آی بی هست. من هم اوایل مشکلم شدید بود و بعد مقداری فروکش کرد.

آی بی اس می تواند(نه لزوما) تمام دستگاه گوارش از مری گرفته تا مقعد را درگیر کند. همچنین باعث مسائلی مثل کمردرد و سردرد هم بشود.
البته اگر سن مریض بالا باشد بهتر است توسط پزشک معاینه گردد(به فرض در مورد حس گیر کردن غذا در گلو یا مری)

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 27, 94 3:16 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
alma نوشته است:
...
1- متاسفانه زود ناامید میشم و داروهای دکترامو خودسر قطع میکنم،
2-الان بخاطر همین مشکلم نه ترمه شدم و تو این چهار سال روحیم خیلی داغـون شده
3-ایرادی ک دارم اینکه غذا رو خیلی خیلی سریع میخورم و هروقت با خودم عهد میکنم اروم تر بخورم باز نمیتونم..
4-واقعا ناامید و از زندگی خسته شدم،میخوام خوب بشم ولی واسه خوب شدنم هیچ اقدامی نمیکنم،خودمو حبس کردم تو اتاقم و اینقد درمانده شدم ک نمیتونم واسه خودم یه قدم بردارم،خسـته شدم بخـدا،حتی نذر و نیازم دیگه فایده نداره،
5-چندین ساله ک امیدوارم یه معجزه ای بشه ولی دیگه ناامیدشدم،چون اگه قرار ب معجزه بـود تا الان شده بـود...
6-بهترین لحظات زندگی عمرمو از دست دادم :(( همه شرایط خوب زندگیمو از دست دادم،منی ک یه زمان شاگرد زرنگ و درسخونی بودم الان حتی حوصله نمیکنم لای کتابامو باز کنم
7-خسته ام.......

آلمای عزیز، انتظار معجزه از طرف خدا یا دکترها یا دیگران نداشته باش. باید خودت آن معجزه را ایجاد کنی. هر چند که برای اینکار از اینها هم می توانی کمک بگیری ولی عامل اصلی خودت هستی. لطفا کار خودتان را به دیگران واگذار نکنید که دیگران کاری که وظیفه شماست را انجام نخواهند داد.

- اینکه تند غذا می خورید احتمالا تند هم را می روید و تند هم حرف می زنید ( خوب غذایتان هم تند از بدن دفع می شود :D ) اینها نشانه اضطراب دورنی است که احتمالا از کودکی در شما ایجاد شده است ( اگر اینطور باشد کاملا عین خودم هستید) البته تمام اینها با ریشه یابی مشکل قابل حل هستند.

- " نامید شده ام" معنی دیگر این جمله این است که " راه حلی به نظرم نمی رسد" . پس لطفا مهارتهای حل مسئله را یاد بگیرید و تمرین کنید.

- یکی از مفاهیمی که دکتر روانپزشک به من یاد داد و همیشه سعی می کنم آن را به یاد داشته باشم و تمرین کنم و عمل کنم این است که از " زمان حال و شرایطی که در آن قرار دارم بتوانم از زندگی لذت ببرم و لذت بردن از زندگی را منوط به اینکه فلان مشکلم حل شود و یا به فلان جا برسم قرار ندهم، چون مسئله اصلی در ما نه وجود مشکل یا مشکلات است بلکه عدم یادگیری مهارت لذت بردن از زندگی در هر شرایط می باشد.

- "قبلا شاگرد اول بودید حالا نیستید" "قبلا ای بی اس نداشتید حالا دارید " خوب آیا اینها دلیل می شود که از زندگی لذت نبریم و دنبال کشف راه های دیگر برای موفقیت نباشیم. راستش مشکل در اینها نیست، مشکل در آن فکریست و باوریست که به ما می گوید " من فقط وقتی که بدون درد و بدون مشکل باشم می توانم از زندگی لذت ببرم"

- اگر می خواهیم از زندگی لذت ببریم و فرد موفقی باشیم باید قوانین زندگی را یاد بگیریم. ببینید. بیل گیتس چه زیبا این قوانین را آموخته است پس عجیب هم نیست که دیگران او را آدم موفقی می دانند.
http://ketabcha.com/learn-11-secret-from-bill-gates
تصویر

در مورد بند 6 حرفهایتان، به این جمله معروف اشاره کنم که:

خوشبختي ما در سه جمله است:

تجربه از ديروز، استفاده از امروز، اميد به فردا

ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي كنيم:

حسرت ديروز، اتلاف امروز، ترس از فردا

توضیح اینکه مطالبی که در بالا گفته شد قبل از اینکه خطاب به شما باشد خطاب به خودم می باشد. من نیز هر روز تمرین می کنم هر روز جملات انگزیشی می خوانم. هر هفته سعی می کنم یک مطلب روانشناسی و خودشناسی یادبگیرم داستانهای کوتاه از زندگی افراد موفق و "پوست کلفت" بخوانم ، می دانم که فراموشکارم و دنبال این هستم که به مسایل و مشکلات نگاه سطحی بیندازم و ساده ترین راه حل ، یعنی یافتن مقصر برای مشکلات خود باشم تا با سرزنش آنها و مسئول جلوه دادن آنها، از خود صلب مسولیت کنم و بر ترسهای خود سرپوش بگذارم.
شجاعت می خواهد که قبول مسولیت کنیم و با نگاه عمقی به مسایل ، پله به پله این مشکلات را حل کنیم و لذت را در "فرایند حل مسئله" بیابیم نه در "حل شدن مسئله".

پیشنهاد می کنم با اینکار شروع کنید.

تصویر

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 28, 94 9:33 pm 
آفلاین
کاربر فعال

به نظرم ما هر کدوم ویژگی های اخلاقی خاص خودمونو داریم ولی در یک چیز مشترکیم اونم اینکه شیوه درست بهره گیری از زندگی رو بلد نیستم حالا شاید یکی مثل من وسواس تو زندگیش اذیتش میکنه شاید هر کدوم از شماها یک چیز تو زندگیتون هست که باعث اذیتتون میشه اگه میخواین که خوب بشین از چیزهایی که باعث اذیتتون میشه فرار کنید

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 28, 94 9:55 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
علی رضای عزیر. با حرفه هایتان موافقم ولی راه حل را من در :
- خودکاوی و شناخت خود
- یاد گیری قوانین زندگی و اینگه زندگی کردن آموختنی است.
- مواجه با ترس هایمان و آنچه اذیتمان می کند بصورت برنامه ریزی شده و با مطالعه و حرکت تدریجی.

می دانم. و به یاد داشتن این موضع که "کسب مهارت" ، برخلاف" کسب دانش"، زمان بر و توام با اشتباه کردن است و خیلی مهم است که حق زمین خوردن های متوالی را برای خود محفوظ بداریم.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: جمعه آذر 6, 94 5:53 pm 
آفلاین

سلام دوستان٢۵سالمه از وقتی ده سالم بود بی اختیاری گاز روده دارم واقعا بیماری بدیه..از لحاظ روحی به هم ریختم..حرکات اطرافیان اذیتم میکنه..خواهشا کمکم کنید مشکلم برطرف بشه...

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 107 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com