انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:30 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 98 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: سلیاک
پستارسال شده: دوشنبه آبان 26, 93 9:57 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
ميرپرهام فتاحي هستم، 29 ساله و فارغ‏التحصيل دوره کارشناسي ارشد معماري. 10 ساله بودم که علائم گوارشي متعددي شامل دل‏درد و دل‏پيچه شديد، اسهال و... در من ايجاد شد. مادرم من را نزد پزشکان بسياري برد اما هيچ‌کدام از آنها به علت اصلي دردهاي من پي نبردند.
حتي قرار شد براي انجام جراحي باز شکم و بررسي روده‏هايم عمل شوم تا اينکه پرستار بيمارستان که اتفاقا پسري مبتلا به سلياک داشت و در آلمان تشخيص داده شده بود، پيشنهاد داد تا من نيز از نظر وجود اين بيماري مورد بررسي قرار بگيرم. با انجام آزمايش‏هاي مربوطه، مشخص شد که علائم گوارشي من مربوط به بيماري سلياک و خوردن غذاهاي حاوي گندم(گلوتن) است.

از آن پس مجبور شدم از خوردن غذاهايي که حاوي آرد گندم هستند، بپرهيزم تا دچار دردهاي گوارشي نشوم، اما مشکل عمده ما اين است که غذاهايي که حاوي گلوتن نيستند، کمتر در ايران وجود دارند و اگر هم باشند صددرصد استاندارد و مورد اطمينان نيستند. به همين دليل ما مجبوريم برخي غذاهاي مناسب خود را که اصطلاحا فري‏گلوتن يا فاقد گلوتن هستند از خارج از کشور تهيه کنيم. متاسفانه اين قبيل غذاهاي وارداتي هم به‌دليل هزينه‏هاي گمرکي و... قيمت بالايي دارند.
http://www.salamatiran.com/NSite/FullSt ... %9F&type=2

http://www.salamatiran.com/NSite/FullSt ... 059&type=2

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه دی 5, 93 9:25 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

متن زير در مورد تشخيص بيماري فردي با اسهال مزمن است.
متاسفانه هيچكدام از دكترهايي كه من را ويزيت كردن اينطور كامل كار نكردن.

http://www.salamatiran.com/pdf/novin/480_13.pdf

بالا

پستارسال شده: شنبه دی 5, 93 12:28 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

این همه آزمایش بخوان رو من انجام بدم که کلا افسردگی میگیرم ! از قلب سی تی اسکان خون مدفوع و و و ..... خود همین آزمایش ها بائس کمبود وزن میشه اکثرا این تست ها باید ۸-۱۲ ساعت معده خالی باشه ! و پرهیز از انواع غذا ! حداقل ۱ ماه بیشتر طول میکشه کل این آزمایش ها انجام بشه ! آخرش میگن چیزیت نیست ی بی اس داری انجاس که من با سر میرم تو دیوار :))

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه دی 18, 93 9:08 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من در جايي خواندم كه اخيرا به اين نتيجه رسيدن كه درد شكم يكي از علائم مهم روده تحريك پذير است.
كساني كه درد علامت غالب آنها نيست ممكن است بيماري ديگري غير از آي بي داشته باشند مثل حساسيت هاي غذايي و . . . .
من خودم چند سال اول كه هيچ دردي نداشتم ولي اخيرا موقع اجابت مجاز! بعضي مواقع درد دارم.

اينرو يادآوري كنم كه مخصوصا در سالهاي اخير از كلمه آي بي اس توسط دكترها خيلي استفاده ميشه بدون اينكه دقت كافي در اين زمينه بكار ببرن. در واقع دكتر با اين واژه هم خودش را راحت مي كنه هم ناتوانيش را توجيه مي كند. روده تحريك پذير ديگه يك كلمه عمومي شده كه معني آن تمام بيماري هاي گوارشي است كه علم پزشكي تا حالا نتونسته شناسايي كنه.
اينجوري كار مشكل ميشه چون ديگه نميشه يك درمان مشخص براي يك طيف وسيعي از بيماري ها ارائه كرد.
ناتواني دانشمندان در تعريف كامل آي بي اس نااميد كننده است چون نشان ميده هنوز تا پيدا كردن درمان راه طولاني در پيش است.

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 2, 94 12:56 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تا به امروز هيچ آزمايش قطعي‌ براي تشخيص اين اختلال وجود نداشت که خوشبختانه درحال حاضر موفقيت‌هايي در اين زمينه تحقق‌ يافته است. گروهي از محققان دو روش جديد تست خون را معرفي‌ کرده‌اند که مي‌‌تواند به تشخيص اين بيماري کمک کند. آنها توضيح دادند: «ما درحال حاضر تستي را در اختيارداريم که به وسيله آن مي‌‌توانيم بگوييم که آيا به بيماري مبتلا شده‌ايد يا نه. دسترسي به چنين تستي مدت رنج بيمار را کاهش داده، زمان تشخيص را کوتاه‌تر کرده، به درمان سريع بيمار شتاب مي‌‌بخشد.»
اين آزمايش‌ها با استفاده از اندازه‌گيري افزايش مقدار آنتي‌بادي‌هاي موجود در خون، به تشخيص اين بيماري کمک مي‌‌کند. اين يافته‌ها همچنين توضيح مي‌دهند که چگونه اين سندرم به علت عفونت باکتريايي ناشي‌ از مسموميت غذايي اتفاق مي‌افتد. محققان براين باورند که اين سموم با تحريک سيستم ايمني بدن باعث حمله آن به دستگاه روده‌اي، حتي پس از دفع سموم، مي‌‌شوند که عوارضي مانند اسهال، نفخ و ديگر علائم گوارشي را نيز به همراه دارد.
منبع: سپید به نقل از Live Science

بالا

عنوان پست: ویروس
پستارسال شده: شنبه خرداد 16, 94 8:57 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

«استفن ایلج» از بیمارستان بریگهام، گفت: می توان با یک قطره کوچک خون تعیین کرد فرد در طول دوران زندگی اش با چه ویروس هایی تماس داشته است.
به گفته محققان در روش های پیشین لازم بود پزشک نوع ویروس را حدس بزند سپس آن را مورد آزمایش قرار دهد اما با کمک این شیوه جدید امکان وجود دارد تمامی ویروس ها حتی ویروس های نادر با یک آزمایش ساده بررسی شوند.
در آزمایش های خون کلاسیک که سنجش الایزا نامیده می شود تنها می توان یک پاتوژن را شناسایی کرد. علاوه بر این، سنجش الایزا قابلیت تشخیص تمامی ویروس ها را ندارد.
http://isna.ir/fa/news/94031508202/%D8% ... 9%88%D9%86

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 9, 94 6:52 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

دوستان خواهش میکنم کسی میدونه جواب من رو بده من هم اسحال دارم هم مدفوع سفت هم هر دو با هم گاهی اوقات و هم مخاط مدفوع مثل خلط در سینه کاهش وزن هم داشتم ولی بعد از اینکه پدرم رو از دست دادم یعنی حدود سه سال پیش که هشتاد و چهار کیلو بودم از اون موقع به بعد کاهش وزنم و بی اشتهایی و بی میلی به غذا داشتم که خیلی تو رو حیه من این اتفاق یعنی از دست دادن عزیزم تاثیر گذاشت من هیچ وقت خدا رو شکر درد شکم و دل پیچه نداشتم فقط درد شاید نشه اسمش رو گذاشت خیلی جزیی زیر دنده های چپ و راستم دور ناف و همینطور قسمتهای مختلف در حد یه انگشت فرو کردن ارام حس انقباظ در اون مناطق رو داشتم که شاید بگم بلا فاصله از بین رفته و تغیر مکان میده اکثر اوقات هم پشت بند این احساس باد دفع میکنم مشکل اصلی که من رو دایم میازاره اینه که مرتبا با این افکار زندگی میکنم که اولا چرا کاهش وزن داشتم البته بعد سه سال الان رو هفتاد کیلو استپ کرده و یک سال تقریبا همین وزنمه دوما اروغ و حس تهوع داشتن بعد از غذا خوردن تا ده دوازده ساعت ازارم میده اروغ مکرر پشت سر هم و سوزش سر دل کمی سوم به هنگام خواب تا صبح چند بار بیدار میشم باید بشینم و اروغ بزنم و حس برگشت اسید در مری دارم مایع گرمی که حسش میکنم چهار بعد از اینکه اروغ فروکش میکنه دهانم تلخ میشه تا یه چیزی بخورم وقتی که چیزی میخورم سریع ترش میکنم مخصوصا اگر مقدار اون غذا کم باشه و اگر زیاد باشه دو باره همون باد گلو که گفتم شروع میشه پنجم روز هایی پیش میاد که نه باد گلویی هست نه چیزی ولی شاید در ماه یک بار نمیدونم چطور میشه که هر چیز که بخورم هیچ حس بدی پیدا نمیکنم و انگار هیچ مشکلی ندارم و اشتهای شدیدا زیادی دارم و در اخر سوزش زیاد بین دو کتف زیر ستون فقرات کمر که دکترم گفت این از اعصابته ولی نمیدونم چرا حس میکنم دکترم خواست بره سراغ مریض بعدیش خواهش میکنم اگر این حس ها رو مخصوصا باد گلو رو دارید یا میدونید بگید بدونم چرا اخه من انقدر اروق میزنم دیگه دیوونم کرده اندسکپی نرمال از دهان تا اثنی عشر دادم فقط دکتر گفت دو سانت حدودا به علت ریفلاکس لایه ضد اسید مری از بین رفته که هیچ جای نگرانی نداره و با دارو بر میگرده و به لایه مری اسیبی وارد نشده بچه ها انقدر که فکر میکنم خسته شدم نمیدونم مشکلم از کجاست اگر میشه راهنماییم کنید چرا دکتر بعد از ریفلاکس تشخیص ای بی برام داده و لطفا جواب مواردی که گفتم رو تکتک و دقیق بهم بدید

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 9, 94 1:03 pm 
آفلاین
کاربر ساده

kingmammad110 نوشته است:
دوستان خواهش میکنم کسی میدونه جواب من رو بده من هم اسحال دارم هم مدفوع سفت هم هر دو با هم گاهی اوقات و هم مخاط مدفوع مثل خلط در سینه کاهش وزن هم داشتم ولی بعد از اینکه پدرم رو از دست دادم یعنی حدود سه سال پیش که هشتاد و چهار کیلو بودم از اون موقع به بعد کاهش وزنم و بی اشتهایی و بی میلی به غذا داشتم که خیلی تو رو حیه من این اتفاق یعنی از دست دادن عزیزم تاثیر گذاشت من هیچ وقت خدا رو شکر درد شکم و دل پیچه نداشتم فقط درد شاید نشه اسمش رو گذاشت خیلی جزیی زیر دنده های چپ و راستم دور ناف و همینطور قسمتهای مختلف در حد یه انگشت فرو کردن ارام حس انقباظ در اون مناطق رو داشتم که شاید بگم بلا فاصله از بین رفته و تغیر مکان میده اکثر اوقات هم پشت بند این احساس باد دفع میکنم مشکل اصلی که من رو دایم میازاره اینه که مرتبا با این افکار زندگی میکنم که اولا چرا کاهش وزن داشتم البته بعد سه سال الان رو هفتاد کیلو استپ کرده و یک سال تقریبا همین وزنمه دوما اروغ و حس تهوع داشتن بعد از غذا خوردن تا ده دوازده ساعت ازارم میده اروغ مکرر پشت سر هم و سوزش سر دل کمی سوم به هنگام خواب تا صبح چند بار بیدار میشم باید بشینم و اروغ بزنم و حس برگشت اسید در مری دارم مایع گرمی که حسش میکنم چهار بعد از اینکه اروغ فروکش میکنه دهانم تلخ میشه تا یه چیزی بخورم وقتی که چیزی میخورم سریع ترش میکنم مخصوصا اگر مقدار اون غذا کم باشه و اگر زیاد باشه دو باره همون باد گلو که گفتم شروع میشه پنجم روز هایی پیش میاد که نه باد گلویی هست نه چیزی ولی شاید در ماه یک بار نمیدونم چطور میشه که هر چیز که بخورم هیچ حس بدی پیدا نمیکنم و انگار هیچ مشکلی ندارم و اشتهای شدیدا زیادی دارم و در اخر سوزش زیاد بین دو کتف زیر ستون فقرات کمر که دکترم گفت این از اعصابته ولی نمیدونم چرا حس میکنم دکترم خواست بره سراغ مریض بعدیش خواهش میکنم اگر این حس ها رو مخصوصا باد گلو رو دارید یا میدونید بگید بدونم چرا اخه من انقدر اروق میزنم دیگه دیوونم کرده اندسکپی نرمال از دهان تا اثنی عشر دادم فقط دکتر گفت دو سانت حدودا به علت ریفلاکس لایه ضد اسید مری از بین رفته که هیچ جای نگرانی نداره و با دارو بر میگرده و به لایه مری اسیبی وارد نشده بچه ها انقدر که فکر میکنم خسته شدم نمیدونم مشکلم از کجاست اگر میشه راهنماییم کنید چرا دکتر بعد از ریفلاکس تشخیص ای بی برام داده و لطفا جواب مواردی که گفتم رو تکتک و دقیق بهم بدید

سلام شاید من خیلی تجربه نداشته باشم ولی می دونم که نصف مشکلات گوارشی به خاطر فکر کردن و نگرانی است اگر سرخودتون رو اونقدر مشغول کنید که فرصت برای فکر کردن نداشته باشید 50 درصد مشکل کامل برطرف میشه بقیه اش رو هم بادارو دکترها می تونند خوب کنند . خود من موقع امتحانام که شدیدا استرس داشتم ولی این قدر سرم گرم درس خوندن بود که اصلا یاد هیچ کدوم از مریضیام نبودم ولی از وقتی تموم شد امتحانام و بیکارشدم انگار دوباره همش برگشته . امیدوارم راه حلی اساسی پیدابشه واسه این ای بی اس .

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 9, 94 2:17 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ارش جان یه نگاهی به ما هم بکن اقا یه سوال مهم دارم یه مقاله خوندم که توی بیمارستان لقمان حکیم بر روی سیصد نفر مبتلا به ریفلاکس از نوع بدون زخم ازمایش تست ای بی انجام داده بودند این تست فقط در امریکا گرفته شده بود و برای اولین بار در ایران انجام شده در سال هشتاد و هشت و خلاصه نتیجه این بود که حدود هفتاد و پنج درصد افراد مبتلا به ریفلاکس دچار ای بی بوده اند یعنی همین مشکل من و تشخیصی که دکترم برای من داده فقط یه مورد می خوام سر در بیارم که این ای بی در من ایجاد مشکل ریفلاکس کرده یعنی میشه وقتی روده ها اسپاسم کنند تولید اسید یا حالا هر واکنشی که هست به دلیل اسپاسم روده هست که ریفلاکس در من ایجاد میکنه یا اینکه به وجود امدن ریفلاکس ربطی به حملات ای بی اس نداره و علت یکدیگر نیستند چونکه همیشه تا به حال علتهای رفلاکس معده به مری سیگار کشیدن و مشکلات دریچه مری و غیره میدونستم ولی الان با خوندن این مقاله و نظر دکترم مخم درگیر شده هنگم یکم خواستم بدونم ایا این درسته ممنون اگر ارش جان جواب بدید یا هر کدام از دوستان با تجربه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 10, 94 2:12 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام دوست عزیز
اولا خواستم بگم اصلا نگران کاهش وزنتون نباشید,درسته کاهش وزن خیلی خطرناکه اما درصورتی ک شما غذا بخورید,راحت باشید ولی لاغر بشین,من خودم طی یه دوره 4-5 ماهه 12 کیلو وزن کم کردم,کسی بودم ک یه ماه روزه میگرفتم 250 گرمم کم نمیکردم ,اما خبب طی این مدت بخاطر اینکه فهمیدم روده م قوس طحالیش زیاده وای بی دارم ک خوب نمیشه,همین برام ی کابوس بزرگ شد و باعث شد من دیگ ب غذا میلی نداشته باشم و لاغر شم,هرکی منو میدید فک میکرد مشکل بدی دارم,دکترامم بخاطر این کاهش وزن سریع و زیاد چ ازمایشاتی ک ازم نگرفتن ولی همه نرمال بود,شمام اگ واقعا اشتها ندارین و تغذیه تون مث قبل نیس نگران کاهش وزنتون نباشین
درمورد بقیه علایمی هم مک فرمودین,هنه علایم ریفلاکسه,ک اونم میتونین با داروهای خانواده امپرازول تحت نظر پزشک کنترل کنین
استرس وناراحتی علت اصلی رفلاکس و ترشح اسیده,از طرفی تغذیه هم تا حدی در کنترل رفلاکس تاثیر داره,مثل کافیین و پیازوو چربیها و...
من خودم بعد اینک فهمیدم ای بی دارم زخم اثنی عشر گرفتم,بعدشم رفلاکس,,,,,ینی همه اینها با همون کولونوسکوپی,لعنتی و استرس و دردو اون شرو شد
من بخاطر همون خم طحالی کولونم ک میگم مدام درد سمت چپ زیر دنده هامو دارم,بخصوص اگ نفخم داشته باشم تا دم مرگ میرم,ی مدتم درد دور ناف داشتم,ک دکتر ب روده باریک نسبتش داد,ولی با گرفتن عکس رنگی روده باریک معلوم شد علایم ای بی ه ک شدت پیدا کرده
در کل شما نگران نباشید و سعی کنین بتونینن زندگی ارومی واسه خودتون درست کنین,کاری ک من هرچی براش تلاش میکنم نمیتونم ولی ایشالله ک شما بتونین

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 98 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com