frenzy نوشته است:
خيلى ناراحت شدم اقا ارش اميدوارم دارويي چيزى پيدا بشه شما هم راحت بشيد اينا رو كه ميگم چشام پر شده ، فك كنم منم اين بيماري رو گرفتم
منم تقريبا از ٢٠ روز بيشتر هستش كه روزي دو بار اسهال ميرم يعني هر چى ميخورم اسهال ميرم قرص ها رو هم ميخورم فعلا كه هيچى
همه جور ازمايش دادم همه چيزم خوبه فقط قبلا wbc بالا بود كه امروز دوباره رفتم ازمايش دادم كه الان نرمال شده ولي تو وضعيت من كه تغييرى نشده واسه فردا از دكتر دولتشاهى تهران وقت گرفتم،،اگه كه ibs باشه ديگه هيچى......
سلام.من اوائل بیماری روزی 2.3 بار بعضی موقع ها اسهال گاهی سفت تر.اما 21 روزی که مترونیدازل با بیسموت خوردم 1 بار اسهال شدم 20 روز کاملا سفت بودم.و پس از اتمام روزی 1 بار میرم پس از خواب اونم گاهی اولش سفت و ابکی بعد شل .بعضا اسهال اما مثلا در 1 ماه شاید 1 بار پیش بیاد که 2 بار برم دستشویی.اگر شما قرص می خورید و باز اسهال هستید عجیب هست.من دکترم بعد از ازمایش ها گفت که نیازی به کلونوسکوپی نیست .ما در شرایط حاد تر مثلا 3.4 بار اسهال تب خون در م فوع و اگر با بیسموت باز اسهال متوقف نشه.الان خوشحالم که کلونوسکوپی نرفتم چون 100 درصد 4 کیلو وزن کم می کردم اعصابم بدتر میشد اخر می گفتن هیچی نیست ای بی هست بر می گشتم سر جای اولم با 4 کیلو کمتر.اکثر دوستان این انجمن که کولونوسکوپی کردند هیچی ندیدند ندیدم تاحالا یکی کرده باشه بگن التهاب روده بوده یا بیماری دیگه ای بوده.شما با این حال که بدتذ از من هستید گفتند روده ها سالمه .پس من هم برم همینه.پلیپ هم بنظرم کشک هست .چون میگه ورداشتیم اما شما حالت همونه
اولا شما تنها نیستی همه مثل شماییم.ناراحت نباش .عادت میکنی.5 ماه دیگه میبینی بیخودی ترسیدی .من باشگاه هم میرم هنوز.چون حال روحیم بهتر میشه.سرم گرم میشه بعدم ورزشه دیگه خوبه.
فقط نمیدونم الان روزی چند بار اسهالی و با خوردن قرص بازم اینطوری هستید