انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:56 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مهر 28, 93 6:45 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
"Glutamine Peptides", "Alanyl-L-Glutamine اينها چه اثري دارند ؟ يعني اين از گلوتامين خالص بهتره ؟
من امروز خواستم يك تحقيقي روي ماسل فارم و فرقش با گلوتامين هاي ديگه انجام بدم كه وقت نشد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مهر 28, 93 8:41 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
"Glutamine Peptides", "Alanyl-L-Glutamine اينها چه اثري دارند ؟ يعني اين از گلوتامين خالص بهتره ؟
من امروز خواستم يك تحقيقي روي ماسل فارم و فرقش با گلوتامين هاي ديگه انجام بدم كه وقت نشد.

سلام من با ۲-۳ تا مربی‌ تحصیل کرده صحبت کردم گفتند که اکثرا اینا ماده اصلی‌ شون یکی‌ هست و چیز خاصی‌ نداره که بگیم این بهتر هست یا اون! چون ۹۰% ل‌گلوتمین هست و مواد یا ماده دیگری اضافی نیست! خالص هست! مربی‌‌ها گفتند اکثرا از برند‌های معتبر بگیرید مثل مسائل فارم نترکس که اگر Original آن را می‌‌خواهید یا باید آشنا داشته باشید! یا من لیک شخصی‌ که ایمان دارم از بندر عباس سالها کارش این هست با پست ارسال می‌‌کنه. که مدیر انجمن ورزشی معروف ایرانی‌ هست . تلفن هم داره من باهاش صحبت کردم می‌‌تونید پیغام خصوصی بزنید . پیشنهاد ایشون هم مسائل فارم بود
روزانه بیش از ۳۰ محصول فروش دارند که اکثر خرید در‌ها هم ورزشکار حرفه ای‌ هستند! و به کار ایشون مطمئن هستند
http://forum.bodybuilder.ir/showthread. ... %A7%D8%AA-)-***

بالا

عنوان پست: Re: گلوتامین Glutamine
پستارسال شده: پنج شنبه آبان 1, 93 7:54 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

گلوتامين دوتا اثر مثبت داره يكي جذب آب در روده است(خاصيت قابضي) كه همون روزهاي اول اثر مي كنه.
اثر دوم اينه كه باعث بازسازي و تقويت روده ميشه. اين خاصيت حداقل به يك ماه زمان احتياج داره.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 1, 93 8:00 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
گلوتامين دوتا اثر مثبت داره يكي جذب آب در روده است(خاصيت قابضي) كه همون روزهاي اول اثر مي كنه.
اثر دوم اينه كه باعث بازسازي و تقويت روده ميشه. اين خاصيت حداقل به يك ماه زمان احتياج داره.

فقط واسه روده نیست کلا برای عضلات هم مفید هست یا حالت ریکاوری . اینطوری نیست که بگی‌ مثلا مثل پروبیوتیک ۱ ماه باید مصرف شه . شما اولین روزی که می‌خوری تاثیرش رو ۴۰% میبینی‌ . البته من بعد از تمرین ۵گرم خوردم.مال کمپانی نترکس نوشته روزی ۲ بار ۱- زمانی‌ که از خواب پا میشی‌ و زمانی‌ که میخای‌ بری به رختخواب و روز هایی که تمرین میکنی‌ یا ورزش پس از اینکه ورزش تموم شد. شما ۲ روز مصرف کنی‌ مطمئننا تاثیرش از هر چی‌ خوردی بیشتر حس می‌شه .
من دیشب ۳ بار غذا خوردم ساعت ۳ صبح هوس املت کردم . نه درد نه نفخ نه حالت فوریت مزاج هیچی‌ ! البته من به همراه پروبیوتیک مصرف کردم! اگرپس از ۴۸ ساعت این تاثیر رو داره پس تا ۱ ماه دیگه من ۹۹% خوب شدم! و ارزش داره تا ۳ ماه مصرف شه! به همراه پروبیوتیک جواب میده

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 2, 93 3:53 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

يك سوالي اينجا پيش مياد:
99 درصد كساني كه اين مكمل را استفاده مي كنند كساني هستند كه ورزش بدن سازي انجام مي دهند و مقداري هم كه مصرف مي كنند بيشتر است.
آيا اين افراد با مصرف گلوتامين دچار يبوست(هرچند خفيف) مي شوند ؟ من جايي نخواندم بدن سازي! گله كند كه گلوتامين باعث يبوست شده است.

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 2, 93 6:07 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
يك سوالي اينجا پيش مياد:
99 درصد كساني كه اين مكمل را استفاده مي كنند كساني هستند كه ورزش بدن سازي انجام مي دهند و مقداري هم كه مصرف مي كنند بيشتر است.
آيا اين افراد با مصرف گلوتامين دچار يبوست(هرچند خفيف) مي شوند ؟ من جايي نخواندم بدن سازي! گله كند كه گلوتامين باعث يبوست شده است.

سلام برنامه غذا ورزشکارهای حرفه‌ای کلا با برنامه غذا من و شما متفاوت هست. رژیم غذا اونها طوری نیست که یبوست بشن چون روزی ۱-۲ لیوان شیر خامه پنیر مصرف می‌‌کنند!ولی‌ ما از اینها کلا استفاده نمی‌‌کنیم.اونها غذا چرب می‌‌خورند ما مصرف نمی‌‌کنیم.شاید برخی‌‌ها یبوست بشن اگه رژیم غذا درست نداشته باشند

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آبان 6, 93 11:54 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

پس از مصرف حدودا ۱ هفته تاثیر زیادی نمیبینم و بیشتر واسه کاهش درد و نفخ مفید تر بوده! و پروبیوتیک ۴بیکپ رو بهتر از این دیدم گرا چه واسه ورزش مفید هست که مصرف می‌‌کنم تا ۲ ماه. اما واسه اسهال گزینه ۱۰۰% نیست .چون روزی ۱ بار آبکی‌ هستم.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 24, 93 6:56 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

یک نکته بسیار جالبی‌ دیدم در این مورد اون هم این هست ک بیش از ۹۰% از ال‌ گلوتامین‌ها نوشته شده :
کد:
Allergen Warning: Manufactured On Equipment That Processes Products Containing Milk, Egg, Soybeans, Fin Fish And Wheat.

آلرژن هشدار: تولید به دست آمده از پردازش محصولات حاوی شیر، تخم مرغ، سویا، ماهی و گندم فین.
۱۰ برند معروف رو برسی‌ کردم ۹۵% شیر توش بود! اما ۱۰۰% برای معده و روده هم مفید نوشتن هست! که فکر کنم منظور عدم تحمل لاکتوز هست!

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 24, 93 10:54 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

اين مسئله مهمي است، براي كساني كه به پروتئين هاي شير يا گندم (كازئين و گلوتن) حساسيت دارند.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 24, 93 11:10 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
اين مسئله مهمي است، براي كساني كه به پروتئين هاي شير يا گندم (كازئين و گلوتن) حساسيت دارند.

این مورد دارو خانه که می‌فروشن هم کلا چیز معتبری نیست پی‌ ان سی‌ تو گوگل من اصلا نفهمیدم مال کدوم کشور! روسیه یه سری میاره! روی اون هم باید نوشته باشه در این زمینه

l-glutamine pnc

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com