انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:57 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 8, 94 3:40 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
سلام من پس از استفاده شاید بیش از ۶ ماه از پروبیوتیک‌ها اون هم از انواع مختلف! به این نتیجه رسیدم که! برای دل درد و نفخ واقعا خیلی‌ مفید هست! اما یه روز هایی واقعا حالت معجزه داره! یک مدل دیگر که میخورید ۳ روز بعد کلا بهم می‌ریزه!
اما ۲ روز بعد که می‌خوریم حالت خوبی‌ داریم! یعنی‌ اصلا چیز ۱۰۰% نیست و بقول معروف حساب کتاب نداره!
اما نمی‌شه گفت که ضرر داره یا مضر هست! چون هر چه هست فوائد آن از مضرات آن بیشتر نوشته شده! برای سیستم ایمنی بدن سرما خوردگی! کاهش کلسترل! و ...! اما من به شخصه برای مشکل اسهال جز ۴بیکپ از ۵ مدل دیگر پروبیوتیک خیری ندیدم! اما از جهت نفخ و دل درد! خوب تاثیرات چشمگیری داشته! در کّل روش از نظر بنده آزمون و خطا هست! یک مدل روی شما معجزه آور هست و گویی که کاملا خوب هستید! یک مدل ۴ روز بعد بدتر می‌کند! پیدا کردن این موضوع با تست‌های شماس!

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 10, 94 3:55 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

یافت برخی پروبیوتیک موثر از یک مقاله به WebMD

https://translate.googleusercontent.com ... Kt0l9CP_jQ

با استفاده از پروبیوتیک برای اسهال
در این مقاله
کودکان و اسهال
اسهال از آنتی بیوتیک ها
اسهال مسافران
اسهال ناشی از C. سخت
بیماری التهابی روده
از کجا پیدا کردن پروبیوتیک
میلیونها باکتری دوستانه در روده ما زندگی می کنند. آنها به هضم ضروری است. اما اسهال می تواند میکروب در روده خود را تعادل، و بالعکس بزنند. پروبیوتیک، که دوز از باکتری های مفید و یا مخمرها هستند، ممکن است کارها در مسیر برگشت به کمک کند.

یک منبع پروبیوتیک ها می دانید در مورد ماست، که با اضافه کردن باکتری به شیر ساخته شده است. همان میکروب ممکن است به حفظ سلامت روده شما کمک کند. ده ها تن از انواع دیگر است که ممکن است فواید سلامتی دارند، بیش از حد وجود دارد.

نه همه پروبیوتیک کمک اسهال است. و پروبیوتیک کمک فقط انواع خاصی از اسهال است. بنابراین آنهایی که ممکن است کمک کند و هنگامی که؟

کودکان و اسهال
برخی از بهترین اثبات این که کار پروبیوتیک می آید از مطالعات اسهال در کودکان، به خصوص موارد ناشی از روتاویروس.

پروبیوتیک می تواند حملات اسهال نصف روز به حدود 2 روز کاهش دهد.

بعضی از تحقیقات نشان می دهد که باکتری گونه به احتمال زیاد به کمک رامنوز لاکتوباسیلوس، لاکتوباسیلوس رئوتری و ساکارومیسس boulardii، اگر چه گونه های دیگر نیز میتواند مفید باشد. ترکیبی از چند پروبیوتیک های مختلف نیز ممکن است درمان این نوع اسهال کمک کند.

اسهال از آنتی بیوتیک ها
آنتی بیوتیک کشتن میکروب های بد در بدن شما است که شما را بیمار، اما آنها نیز کشتن باکتری خوب است. این می تواند تعادل طبیعی در روده شما را مختل و منجر به اسهال است. آن را برای 10٪ تا 30٪ از افرادی که این داروها مشترک.

مطالعات کودکان و بزرگسالان نشان داده اند که پروبیوتیک ها قبل و با آنتی بیوتیک گرفته می تواند خطر اسهال است. ساکارومیسس boulardii و لاکتوباسیلوس کاهش می تواند موثر باشد.

اسهال مسافران
مسافران اغلب به پایین را با اسهال ناشی از غذا و آب خراب است. موارد می تواند یک ماه یا بیشتر طول بکشد.

هیچ کار سخت پروبیوتیک اثبات برای این بیماری وجود دارد. گزارش سال 2007 در بر داشت به کمک آنها مسافران اجتناب از این نوع اسهال است. اما مطالعات دیگر نشان داده است که آنها را واقعا نمی کمک کند. قوی ترین شواهد به سود حاصل از S. اشاره boulardii، لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و Bifidobacteria bifidum.

اسهال ناشی از C. سخت
عفونت با C. باکتری های سخت باعث کولیت شدید و گاهی تهدید کننده زندگی اسهال و التهاب در روده بزرگ، نامیده می شود. پروبیوتیک ها ممکن شما را از گرفتن این جوانه نگه دارید. و شواهد آنها می توانند به شرط از بازگشت توقف وجود دارد. این مهم است، از آنجا که عفونت های مکرر از سخت برای کنترل شوند.

دانشمندان مورد مطالعه قرار داده اند ساکارومیسس boulardii در برابر این نوع از باکتری است. در یک مطالعه بزرگ، بیماران مبتلا به اسهال مکرر یا یک پروبیوتیک یا یک پلاسبو صورت گرفت. تنها 9 نفر از 26 نفر در گروه پروبیوتیک اسهال تر بود. در گروه دارونما، 22 از 34 اسهال که برگشتم به حال. لاکتوباسیلوس پلانتاروم نیز ممکن است این نوع از اسهال کمک کند.

بیماری التهابی روده
پروبیوتیک ها ممکن درمان کولیت اولسراتیو، یک شکل از التهاب روده (IBD) کمک کند. برخی مطالعات نشان می دهد پروبیوتیک نیز ممکن است بیماری کرون، شکل دیگری از IBD کمک کند، اما نتایج به دست آمده قوی نیست.

از کجا پیدا کردن پروبیوتیک
اکثر فروشگاه ها مواد غذایی بهداشت سهام ده ها تن از مارک ها از غذاهای پروبیوتیک و مکمل ها، مانند ماست و یا نوشیدنی های لبنی، کپسول، پودر، مایعات و.

برای پروبیوتیک ها با یک نوع خاص از باکتری ها که مورد آزمایش قرار گرفته است و به کار است. محصولات است که می گویند که آنها "را از طریق پایان عمر مفید" به جای زنده هستید را انتخاب کنید "در زمان ساخت."

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه اردیبهشت 10, 94 3:56 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بهترین پروبیوتیک هایی که بهترین نتیجه رو تابحال داشته را از اینجا بخونید و دنبال کنید.

ساکارومیسس boulardii (مخمر آبجو؟ Florastor، فرمول Jarrow): http://www.amazon.com/dp/B0013OVW0E - HTTP: //www.amazon.co...duct/B0013OVW0E (ارزان تر)
رامنوز لاکتوباسیلوس (پنیر Parmigiano Reggiano، مروارید رئوتری): http://www.amazon.com/dp/B000O3GCSW
https://translate.googleusercontent.com ... xo8Qg2A8PQ
رئوتری لاکتوباسیلوس (مروارید رئوتری): http://www.amazon.com/dp/B000O3GCSW
https://translate.googleusercontent.com ... Lal-OVugrg

لاکتوباسیلوس GG (culturelle): HTTP: //www.amazon.co...duct/B007A2YQV0

لاکتوباسیلوس (مروارید رئوتری): http://www.amazon.com/dp/B000O3GCSW
bifidum Bifidobacteria (Kyo به-dophilus): http://www.amazon.com/dp/B000AP6R3E
لاکتوباسیلوس پلانتاروم: من قادر به پیدا کردن یک مکمل خوبی برای این یکی هنوز نشده است. به نظر می رسد شایع است، اما همچنین با بسیاری از گونه های دیگر که در این مقاله ذکر نشده و در نتیجه شامل ممکن است متناقض تاثیر می گذارد. اجازه دهید من می دانم که اگر کسی چیزی خوب برای این پیدا کرد و من این موضوع را با آن به روز رسانی.
سایت خوب برای پیدا کردن پروبیوتیک ها با گونه های خاص: HTTP: //www.thecandid...-of-probiotics/
(راه Primadophilus رئوتری طبیعت): http://www.amazon.com/dp/B000FL9EAG شبیه به مروارید رئوتری است، اما ارزان تر است، FOS، و 5billion CFU در مقابل 1billion برای رئوتری مروارید. آن را فاقد longum بیفیدوباکتریوم، اما longum نیز در مکمل Kyo به-dophilus در بر داشت. - با تشکر از برای این یکی SteveInAustin.
Primadophilus رئوتری دارای رگههای مختلف رئوتری به نظر می رسد: HA-188 ، انتظار: کاهش SD-5865 در مروارید رئوتری. هنوز مطمئن شوید که این به چه معناست. هر دو مکمل از طریق طبیعت می باشد. من برخی از نظرات که در آن مردم مروارید رئوتری بیش از رئوتری primadophilus ترجیح داده به عنوان خوانده شده، بنابراین شما باید به تجربهای برای خودتان.
https://translate.googleusercontent.com ... t5nogNfniw
https://translate.googleusercontent.com ... Y8xy4G34KQ

================================================
من آنها را مصرف کرده اید همه به جز b.bifidum که من تنها فقط در حال حاضر قادر به پیدا کردن و نظم بود. من گرفتن ام نتایج بسیار خوب است. پنیر (جک بدون وسایل گرمازای) و چین نیز به نظر می رسد برای انجام کار ضد اسهال خوبی برای من.
چیزی که من پیدا کردم این است که سویه های خاص بسیار موثرتر از مکمل های پروبیوتیک تصادفی با سویه های متعدد. این ممکن است تا حدی به این واقعیت است که بسیاری از سویه های دارای اثرات ضد یبوست، و در نتیجه مخل به نیازهای ضد اسهال به علت.
رژیم غذایی من در حال حاضر میوه، سیب زمینی شیرین، برنج سفید، عدس قرمز، سبزیجات، مالت-O-غذا، نشاسته کاساو یا مانیوک، بلغور جو دوسر، و پنیر است به طور عمده. و همه چیز را بسیار تحت کنترل است.
EDIT: بنابراین در حالی که florastor به حال تاثیر می گذارد برخی خوب است، به نظر می رسد فرمول ارزان تر Jarrow می شود بسیار قوی تر (من حدس می زنم با توجه به FOS). این برخی از دردناک، گاز بی بو به من می دهد اما اگر من را 1 سایمتیکون با صبحانه و 1 با شام، که طول می کشد مراقبت از آن به طور کامل. پس از 3 سال من ظاهرا می تواند گوشت خورد (EDIT:. NVM، نزدیک اما هیچ سیگار برگ در واقع، بازدید کنندگان boulardii به نظر می رسد تنها زمانی که کار غذاهای با پروتئین بالا خوردن نمی شود) بدون گرفتن تاریک به لطف اسهال سبز به فرمول Jarrow ...
EDIT 2: هیچ کدام از آنها به تنهایی نزدیک به عنوان قدرتمند به عنوان آنها با هم هستند تراز ، S. Boulardii، culturelle، مروارید رئوتری، پنیر جک بدون وسایل گرمازای، و immodium Jarrow را باید با هم در نظر گرفته برای من به دیدن مزایای بزرگ است.
EDIT 3: فرمول رئوتری ارزان تر و Kyo به-dophilus دارند منفی برای من تاثیر می گذارد.

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 14, 94 10:47 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام من حدود هشت ماه پیش دکتر برام تشخیص ای بی گذاشت بسیار دکتر خوب و معروفی هم رفتم تجویز ایشون قطع قرص نلپازا چهل و رانیتیدین هنگام خواب دو عدد و بجای اینها مکمل پروبیوتیک یک بسته قرص کلیدینیوم سی روزی دو عدد قبل از شام و نهار بود و قرص نکسیوم که شر مندم مصرف پرو بیوتیک نکسیوم رو شروع نکردم هنوز ولی میخوام شروع کنم اخه رفتم دارو خانه چیزی نزدیک به سیصد هزار تومان گفت نسخه شما میشه خدایی زورم اومد خخخخ و نگرفتم اونم برای یک ماه هر ماه اینقدر پول دارو خداییش فشار میاد به من

بالا

عنوان پست: نکسیوم
پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 14, 94 11:13 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نولپازا و رانیتیدین و نکسیوم همگی داروهای کاهش دهنده اسید معده هستند و هیچکدام پروبیوتیک نیستند. (اگر درست متوجه شده باشم چون کمی مبهم نوشته اید.)
این داروها گران قیمت نیستند مگر اینکه بخواهید خارجی آنها را بخرید.

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 15, 94 11:35 am 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ارش جان مراجعه اولی که به دکتر داشتم به من گفت شما مشکل ریفلاکس معده دارید و برام قرص نلپازا و را نیتیدین نوشت که می خوردم ولی مشکل اروغ و مدفوع شل داشتنم برطرف نشد به علاوه علایم دیگری که داشتم دوره اخر که مراجعه به دکتر داشتم و گفتم دکتر مشکل باد گلو فراوان و دردهای نقطهای در شکمم که مرتب جا عوض میکنند و مدفوع بدون شکل دارم حل نشده گفت شما سندرم روده تحریک پذیر داری پسرم و باید او دو تا قرص رو حذف کنی و بجاش اینها رو بخوری یک بسته قرص نکسیوم یا دو بسته حالا یادم نیست درست با چند ورق کلیدینیوم سی به اضافه یک مکمل پرو بیوتیک بود که فقط مکمله حدود هشتاد هزار بود و بسته نکسیوم ها هر کدوم حدود پنجاه هزار که مصرف نکردم حالا می خوام بگیرم هر چی دکتر میگه رو مصرف کنم ببینم واقعا چطور میتونه باشه

بالا

عنوان پست: تبليغات پزشکي
پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 20, 94 9:45 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

يک آگهي يا يک شبکه اينترنتي را مي‌بينيد که براي يک دارو يا يک محصول پزشکي تبليغ کرده است و اطلاعاتي درباره شواهد علمي تأييدکننده سلامت آن،نحوه عملکرد و مقايسه آن با محصولات مشابه، در اختيار شما مي‌گذارد. آيا اگر اين تبليغ همراه با نمودار، فرمول مواد شيميايي و ساير اطلاعات مربوط باشد اعتماد شما را بيشتر جلب نمي‌کند؟ يقيناً! آيا شما با توجه به فضايي که اين تصاوير ايجاد مي‌کند، چشم‌بسته خريد نمي‌کنيد؟

در يک آزمايش، اطلاعات مکتوبي درباره داروي جديدي در اختيار 61 شرکت‌کننده قرار داده شد که در آن، آزمايش‌ها نشان مي‌دادند، در مقايسه با داروي شاهد، اين دارو امکان ابتلا به سرماخوردگي را تا 40درصد کاهش مي‌دهد (از 87درصد به 47درصد)ودر ضمن سازمان غذا و دارو هم به‌زودي محصول را تأييد خواهد کرد. به نيمي از شرکت‌کنندگان همچنين يک نمودار ترسيمي ساده نشان داده شد که ظاهراً اين 40درصد تفاوت اثربخشي را ترسيم کرده بود. 97درصدافرادي که نمودار را مشاهده کرده بودند، باور داشتند که دارو مؤثر است. نويسنده مقاله مي‌گويد: «مي‌بينيد که يک چنين فاکتور کم‌اهميتي که تا حدودي علمي است چه قدرت متقاعدکننده‌اي دارد.»

دانشمندان براي اطمينان از نتايج مطالعه خود، آزمايش ديگري انجام دادند. آنها بار ديگر اطلاعات مکتوبي راجع به دارو در اختيار شرکت‌کنندگان گذاشتند، اما اين باربه‌جاي نمودار، به نيمي از شرکت‌کنندگان فرمول شيميايي دارو را نشان دادند (C21H29FO5). آن گروهي که فرمول شيميايي را ديده بودند در مقايسه با گروه ديگر که فقط اطلاعات نوشته‌شده را مطالعه کرده بودند، باور کرده بودند که تأثير دارو، طولاني‌مدت‌تر، 6 ساعت است درحالي‌که گروه ديگر تأثير دارو را 4 ساعت مي‌دانستند.
آزمايش سوم اين احتمال را رد کرد که يافته‌ها صرفاً به دليل تکرار اطلاعات حاصل‌شده است. همچنين روشن شد که افرادي که قوياً علم را معتبر مي‌دانند، هر اطلاعاتي را که به نظر علمي مي‌رسد، باور مي‌کنند.

نويسنده مقاله مي‌گويد: «در حوزه عملي، اين تحقيق نشان مي‌دهد که کمپاني‌ها چقدر ساده مي‌توانند به توليدات خود جلوه‌اي علمي بدهند، چه بر اساس شواهد باشد و چه نباشد. با ديدن اطلاعاتي که به‌سادگي علمي به نظر مي‌رسد، گول نخوريد. اين تنها منحصر به دارو نيست، بلکه شامل محصولات لبني، فناوري‌هاي پزشکي، بسته‌هاي غذايي و گزارش‌هاي خبري نيز مي‌شود. شما بايد با نگاهي موشکاف مبتني بر واقعيت ادعاها را بررسي کنيد نه اين‌که با ديدن تصويرهايي مربوط به محصول درباره آن قضاوت کنيد.»
برگرفته از: سپید Berkeley Wellness

آرش: من شدیدا دنبال کسی می گردم که از مصرف پروبیوتیک ها نتیجه خوبی گرفته باشد!

بالا

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 17, 94 7:00 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

تحقيقات و پژوهش‌هاي جديد نشان مي‌دهند که پروبيوتيک‌ها از افرادي که در وضعيت وخيمي از بيماري قرار دارند، در برابر ويروس‌ها و ميکروب‌هاي مقاوم محافظت نمي‌کند. به بيان ديگر، در مقايسه با مراقبت‌هاي پزشکي معمول، پروبيوتيک‌ها در بيماران بدحالي که در بخش مراقبت‌هاي ويژه قرار دارند، هيچ فايده‌اي براي جلوگيري از انگل‌هاي سوء‌استفاده‌گر سيستم دستگاه گوارش و ميکروب‌هاي مقاوم در برابر داروها ندارند.
محقق ارشد اين مطالعه در توضيح اين مساله اظهار داشت: «آزمايش‌ها و يافته‌هاي ما نشان مي‌دهد که پروبيوتيک‌ها اثر چنداني در جلوگيري يا از بين رفتن ميکروب‌هاي روده مقاوم در برابر داروها در بيماران بدحال نخواهد داشت. با اين حال براي اطمينان از اين مساله، آزمايش‌ها و بررسي‌هاي بيشتر لازم به نظر مي‌رسد.»

سپید به نقل از Medical News Today

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 13, 94 2:02 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

در گزارش منتشر شده در آوریل سال میلادی گذشته در نشریه متخصصان بیماری‌های گوارشی آمریکا، شواهد بالینی محدود و کوتاه مدت در مورد اثربخشی پروبیوتیک‌ها در درمان اسهال ناشی از آنتی بیوتیک‌ها و Vulvovaginal کاندیدیایی، دست متخصصان را در تجویز مرتب این محصولات بسته است.

محققان معتقدند که اثبات اثربخشی پروبیوتیک‌ها، بخصوص در درمان نشانگان روده تحریک‌پذیر ضروری است. در ژانویه سال میلادی گذشته، استوجانوویک و همکارانش در نشریه متخصصان بیماری‌های گوارشی آمریکا گزارش کردند که ارتباط میان نشانگان روده تحریک‌پذیر و فلور طبیعی روده و رژیم غذایی مصرفی نیاز به بررسی بیشتری دارد؛ زیرا بیماران مبتلا به این نشانگان، علایم متنوعی را تجربه می‌کنند که تمامی آنها با پروبیوتیک کنترل نمی‌شوند.

همچنین، این مقاله خاطر نشان‌کرده که فلور باکتریایی هر بیمار پیچیده است. بنابراین، به نتیجه رسیدن در مورد ارتباط مستقیم نشانگان روده تحریک پذیر، فلور طبیعی بدن و رژیم غذایی مصرفی کار ساده‌ای نیست. اما ارزش پروبیوتیک‌ها ممکن است خیلی بیشتر از اثربخشی گوارشی آنها باشد. در ماه می 2015، در نشریه بین المللی آسم و رینولوژی، گزارش شد که میکروارگانیسم‌ها ممکن است در بهبود علایم رینیت کمک‌کننده باشند. ادعاهای این نویسنده بر اساس بررسی نتایج بدست آمده از 23 مطالعه بالینی در این زمینه بود. نویسنده مقاله، دکتر جاستین ترنر، نتیجه گرفته است که بهبود قابل توجهی در کیفیت زندگی و نیز علایم رینیت بیماران دریافت‌کننده پروبیوتیک مشاهده می‌شود. به هر صورت تحقیقات بیشتری برای نتیجه‌گیری و تئوری‌پردازی درباره مصرف گسترده پروبیوتیک‌ها لازم است. اما فوایدی نظیر دسترسی ارزان و آسان، شاید ارزش این همه مطالعه را داشته باشد.

منبع: US.Pharmacist

بالا

پستارسال شده: یکشنبه بهمن 25, 94 10:03 am 
آفلاین
کاربر فعال

طرز تهیه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به طور طبیعی در منزل
برخی اطبا با تجویز طولانی مدت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، به همراه پرهیز غذایی و ماساژ روده بزرگ در هنگام شست و شوی آن با تنقیه بیمارستانی که سه روز در میان به مدت دو سه هفته جهت جداسازی کاندیدا از مخاط روده و جایگزین کردن آن با میکروبهای مفید انجام می دهند به درمان کاندیدا می پردازند و از تجویز داروهای شیمیایی اجتناب می ورزند. در صورت در دسترس نبودن قرص های تجاری محتوای میکروبهای مفید لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس یا گران بودن آن می توان با تهیه و مصرف مخلوط خوراکی زائر کروات (sauer krawt)یا کلم ترشی به پرورش میکروبهای مفید اسیدوفیلوس پرداخت. برای درست کردن زائر کروات باید کلم سبز و قرمز و شوید را در دستگاه سبزی خوردکن به قطعات کوچکتر تبدیل کرده و برش هایی از خیار را در سطل سفالی یا لعابی یا پلاستیک استوانه ای که با آب غیر لوله کشی(کلردار) یعنی با آب چشمه تمیز شست و شو شده باشد ریخت. برای اسیدی کردن مخلوط بسته به مقداری که درست می کنید آب حدود بیست لیمو ترش پوست کنده را که از وسط نصف کرده و هسته های آن را خارج کرده اید در آن بریزید و سپس لیموها را در آن بیاندازید و کاملا بهم بزنید سپس آب تمیز چشمه یا رودخانه به آن اضافه نمائید تا سطح مخلوط را برای جلوگیری از تماس با هوا بپوشاند. هدف از این کار پرورش باکتری های مفید است. دقت کنید که از آب لوله کشی برای شست و شوی سطل یا کلم یا مواد دیگر مخلوط استفاده نکنید چون کلر اجازه رشد به باکتری های مفید را نخواهد داد و در غیر این صورت زحمت شما بی فایده است. آب شور چاه های برخی از نقاط کشور به علت نمک موجود در آن اجازه رشد به باکتری های مفید را نخواهد داد. روی مخلوط بشقاب یا تخته ای گرد قرار دهید که فشار آن مخلوط را به پایین برده و زیر سطح آب نگه دارد. باکتری هایی که برای سلامت روده بزرگ انسان مفید می باشند بی هوازی هستند(در غیاب اکسیژن آزاد در هوا می توانند رشد کنند). با قرار دادن بشقاب سنگین یا چیز گردی که قطر آن کمی از قطر سطل استوانه ای کمتر است دی اکسید کربن متصاعد شده می تواند از کناره های آن خارج گردد و مخلوط به دور از هوا مساعد رشد میکروبهای مفید بی هوازی می شود. برای جلوگیری از ورود حشرات به داخل سطل استوانه ای باید روی سطل را به دقت با پارچه نازکی پوشاند به طوری که پارچه با آب داخل سطل تماس پیدا نکند. مخلوط را قبل از اینکه در شیشه های دربسته قرار دهیم و برای مصرف روزانه در یخچال بگذاریم باید کمی نرم شده باشد(ولی نباید له و فاسد شود) در این حالت بوی خوب شیرین کلم به تدریج که مخلوط آماده می شود و باکتری های خوب در آن رشد می کنند به مشام می رسد. به تدریج که گازهای متصاعد شده از میکروبهای مفید بی هوازی متصاعد می گردد حباب هایی از سطح آب کنار بشقاب خارج می شود. روزهای اول و دوم می توان بشقاب را کمی به پایین فشار داد و این حباب ها را مشاهده نمود. دقت کنید آب محتوای سطل بالاتر از محتوای آن بایستد. گاهی اوقات در روزهای اول اگر سطل پر از آب باشد کمی لبریز می شود. برای جلوگیری از این مساله آب سطل را کمی سر خالی نگه دارید و برای جلوگیری از سرریز شدن آن فضای لازم را در نظر بگیرید. اگر آب جذب مخلوط شد و فروکش کرد، آب چشمه سرد برای جلوگیری از تماس مخلوط با هوا روی آن اضافه کنید. در شرایط آب و هوای گرم حدود سه روز و در شرایط آب و هوای سرد حدود یک هفته تهیه این مخلوط خوراکی به طول می انجامد. باید مواظب بود زمانهای طولانی تر موجب له و پوسیده شدن مخلوط نگردد. در طول این مدت، احیانا اگر بخش ناچیزی از مخلوط با هوا تماس پیدا نمود باید آن بخش و زیر آن را دور ریخت. معمولا بخشی که با هوا تماس پیدا کند و ضایع شود رنگش عوض می شود. محتوای آماده شده مخلوط را در شیشه هایی که درب آن محکم بسته می شود و از جریان هوا جلوگیری می کند ریخته و برای مصارف روزانه در کنار غذا در یخچال نگه دارید. در هنگام پر کردن شیشه و قبل از بستن درب آن، محتوای آن را به پایین شیشه فشار داده و اگر لازم باشد آب سرد چشمه به آن اضافه کنید تا محتوایش را بپوشاند. این شیشه های دربسته را تا مدت یک سال می توان در یخچال نگه داری کرد. میکروبهای داخل مخلوط زنده هستند و اگر شیشه ها را خارج از یخچال نگهدارید به علت اینکه گاز متصاعد می کنند ممکن است شیشه را بترکانند. نگهداری شیشه ها در دمای بیش از 25 درجه سانتی گراد منجر به مرگ میکروبهای مفید مخلوط می شود. مخلوط آماده را می توان به همراه غذا یا به تنهایی مصرف کرد. مصرف آن با سیب زمینی پخته گوارا است. هیچگاه در تهیه مخلوط نمک اضافه نکنید. تنها در هنگام مصرف می توانید اگر مایل باشید کمی نمک دریا به آن بزنید. اگر به کاندیدا مبتلا باشید این خوراکی مفید به روده های شما باکتری های مفید ضروری برای کنترل رقابتی میکروبی می افزاید. اگر هم در برخی موارد بسیار ضروری پزشک داروهای آنتی بیوتیک به خاطر بیماری های دیگر به شما تجویز کرد حتما در طول مصرف دارو و مدت مدیدی پس از آن مقدار کافی از این مخلوط خوراکی را جایگزین میکروبهای مفید به هلاکت رسیده توسط آنتی بیوتیک ها و جلوگیری از عفونت کاندیدایی میل کنید. همچنین برای جلوگیری از صدمات زیانبار گوشت دام و طیوری که به خاطر امراض مختلف و رشد سریع به غذاهای آنها مقادیر زیادی آنتی بیوتیک و هورمون اضافه می شود، مصرف مستمر مخلوط خوراکی زائر کروات توصیه می شود.
منبع:کاندیدا آلبیکانس(باکتری دو چهره)
تالیف: دکتر ایرج نوروش

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 61 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com