انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:36 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 97 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: ریفاکسیمین
پستارسال شده: شنبه تیر 22, 92 6:35 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
هرکسی گیرش اومد اطلاع بده

پزشکان به تازگی دریافته‌اند یک دوره‌ دو هفته‌ای درمان با داروی «ریفاکسیمین» با نام تجاری «زیفاکسان» می‌تواند علائم سندرم روده تحریک پذیر را تسکین دهد.

به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، شایعترین علائم این سندرم شامل تورم‌ روده‌ها و شکم، درد شکمی و یبوست یا اسهال است. متخصصان در دو مطالعه جداگانه که به موازات هم با عناوین TARGET 1 و TARGET 2 در دانشگاه کارولینای شمالی انجام گرفت به این نتایج مفید دست یافته‌اند.

به گزارش روزنامه دیلی اکسپرس، این مطالعات هم چنین نشان داده است که مزایا و اثرات سودمند درمان با ریفاکسیمین تا ۱۰ هفته پس از توقف مصرف دارو در بیمار باقی می‌ماند.

این یافته حاصل مطالعه روی ۱۲۶۰ بیمار مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر یا آی بی اس در آمریکا و کانادا است.

نتایج بررسی‌ها در مجله پزشکی نیوانگلند منتشر شده است.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: ریفاکسیمین
پستارسال شده: شنبه تیر 22, 92 6:47 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

پله اي كوچك به سوي درمان IBS

ريفاكسيمين در كنترل علايم نفخ برخي بيماران مبتلا به سندرم روده تحريك پذير كمك كننده است.
اتيولوژي‌هاي بيماري روده تحريك پذير (IBS) و مكانيسم‌هايي كه به وسيله آنها علائم بيماري ايجاد مي‌شوند، متنوع بوده و شامل اختلال حركتي، اختلال ترشحي و اختلال حسي روده مي‌باشد.
افزون بر آن، اختلالات حركت روده باريك مي‌تواند موجب رشد بيش از حد باكتريهاي روده باريك شده كه به درد شكم، اتساع شكم و اسهال كه علائم اصلي سندروم رود تحريك پذير است، منجر مي‌شود. در بيماران مبتلا به IBS رشد بيش از حد باكتري‌هاي رود باريك (Small-intestinal Bacterial Overgrowth) (SIBO) از شيوع بالايي برخوردار بوده و مطالعات اندكي، نشان داده اند كه علائم IBS در برخي از بيماران، با مصرف آنتي بيوتيك (صرف نظر از عوارض آن) بهبود مي‌يابد. در يك مطالعه كه اخيراً انجام گرفته، محققين كوشيده اند كه تعيين نمايند كه درمان با آنتي بيوتيكي به نام ريفاكسيمين (Rifaximin) با نام تجاري (Xifaxan)كه در روده‌ها غير قابل جذب بوده و توسط بيمار به خوبي تحمل مي‌شود، مي‌تواند موجب بهبود علائم در برخي بيماران مبتلا به سندروم روده تحريك پذير شود يا خير! مطالعه كنندگان، 87 نفر افراد مبتلا به IBS (براساس معيارهاي IROM) را در يك مطالعه تصادفي دوسوكور كه توسط كارخانه توليد كنده، حمايت مي‌شد، بررسي نمودند. بيماران تعداد 400 ميلي گرم Rifaximin دو بار در روز يا دارو نما (Placebo) را به مدت 10 روز دريافت نمودند. به طور كلي، درمان به خوبي تحمل شده و عوارض جانبي خفيف و ناچيز بودند. نتايج نشانه‌هاي كلي (General Symptom) و نشانه‌هاي اختصاصي (Specific Symptom) براي 10 هفته مورد ارزيابي قرار گرفتند.
در طي 10 هفته نشانه‌هاي كلي در گروهي كه Rifaximin دريافت نمودند تا 36% و در گروه دارو نما Placebo تا 21% تخفيف يافتند. نويسندگان، اطلاعاتي در مورد ميزان تخفيف كامل يا نسبي علائم مرتبط با ميزان يافته‌هاي IBOS (براساس تست تنفسي قبل از درمان) تهيه نكردند. در آناليزهاي بعدي و ارزيابي علائم اختصاصي نشان داده شد كه بهبود علائم، محدود به نفخ (Bloating) بود و در مورد درد شكم و اسهال، بهبودي مشاهده نشد.
توضيح :
اين يافته‌ها براي پزشكان چه مفهومي دارد؟
- به طور كلي در اين سندرم، درمانهاي پر قدرت و نيرومند كمي در اختيار داريم. ساير داروهاي تأييد شده و يا داروهايي كه در آينده مورد تأييد قرار خواهند گرفت مانند : Alosetron Tegaserod-Lubiprostone از نظر سودمندي در حد متوسط هستند.
- اين يافته‌ها نشان مي‌دهد كه رشد بيش از حد باكتري‌هاي روده باريك IBOS مي‌تواند در بروز سمپتوم‌هاي IBS نقش داشته باشد و تكامل داروهاي مؤثر روي رشد بيش از حد باكتري‌هاي روده كوچك براي برخي بيماران مي‌تواند سودمند باشد.
از آنجاييكه رشد بيش از حد باكتريهاي روده كوچك عمدتاً در اثر اختلال حركتي روده باريك ايجاد شده و اين اختلال حركتي حتي بعد از ريشه كني IBOS باقي مي‌ماند، مي‌توان فرض نمود كه علائم IBS و SIBO در بسياري از بيماراني كه در ابتدا به درمان آنتي بيوتيكي پاسخ مي‌دهند، به كرات اتفاق مي‌افتد و بنابراين درمان طولاني مدت براي SIBO مورد نياز مي‌باشد.
- ايمني و هزينه درمان‌هاي مكرر و طولاني مدت براي درمان رشد بيش از حد باكتريهاي روده كوچك SIBOناشناخته بوده و قبل از مشخص شدن نتايج دراز مدت بايد محتاطانه عمل كنيم. اين احتمال وجود دارد كه تركيب درماني آنتي بيوتيك و داروهايي كه حركات روده را تسهيل مي‌كنند (Prokinetic Agent) مورد استفاده قرار بگيرند ولي اين رويكرد درماني تا كنون مورد ارزيابي قرار نگرفته است. عليرغم تمام كاستي‌ها، اين يافته‌ها مي‌تواند روزنه اميدي براي درمان مؤثر سندرم روده تحريك پذير باشد.
REF:
Published in journal
........................
ترجمه: دكتر حسين محدثي

بالا

پستارسال شده: شنبه تیر 22, 92 10:32 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
سلام. ممنون از اطلاعات خوبتان
منم معتقدم که کم کاری روده ما که عامل اصلیش اعصابه ، باعث رشد باکتری های مضر در روده ما میشه
من چند هفته قبل سرما خوردم و داروی آنتی بیوتیک آموکسی کلاو مصرف کردم. بعد از سه روز مصرف با کمال تعجب دیدم که یبوستم درست شد و بیرون رویم شد مثل موقعی که سالم بودم.
به این نتیجه رسیدم که اگه ما بخواهیم سالم بشیم باید همزمان چند درمان را انجام دهیم. درمان اعصاب . درمان آنتی بیوتیکی . و راههایی که بعد از قطع این داروها دیگه به حالت قبل برنگردیم. مثلا ورزش، کنترل اعصاب، تلاش و پشتکار و عبادت و ...

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 23, 92 10:02 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام واقعا عالیه.اما این دارو رو میشه پیدا کرد ؟؟یا کمیابه؟؟

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 23, 92 10:32 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

اینجوری که من شنیدم بعضی داروخانه های تهران هست . از دوستان هرکه تهران هست گیرش اومد به بچه ها اطلاع بده.[b]
ید[/b]

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 30, 92 8:09 am 
آفلاین
کاربر ساده

سلام دوستان
من چون شخصا اين دارو رو استفاده كردم اعلام مي كنم شركت امريكايي صاحب امتيازش واقعا كولاك كرده بعد از چند روز استفاده به يك فرد معمولي تبديل مي شي ولي خوب بعد از مدتي كه دارو قطع ميشه حالتها برمي گرده

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 30, 92 11:05 am 
آفلاین
کاربر فعال

سلام آقا معین خوش اومدی،
فکر کنم اولین نفری هستین که میبینم از این دارو استفاده کردین ونتیجشو دارین بهمون میگین
میشه بگین چنو وقت از این دارو استفاده میکردین؟دکتر براتون تجویز کرده بود یا خودتون از داروخونه گرفته بودین؟ چرا مصرفو قطع کردین؟واین که قیمتش چقدره؟
اثر تا چند وقت بعد از مصرف بود؟
چقدر سوال پرسیدم،ممنون میشم جواب بدین....

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 30, 92 4:05 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام عزيز
عرض كنم كه اين تجربه ٣ سال پيشمه با سرنخهاي كه از اخبار پزشكي گير آورده بودم شروع به جمع آوري اطلاعات در باره اين دارو كردم حتي تعدادي از پزشكهاي متخصص رو هم در جريان گذاشتم و اونها هم با رجوع به منابع خودشون اين دارو رو تاييد كردن با اينكه خيلي خوشحال شدم ولي چه فايده كه اصلا وارد ايران نشده بود در سفري به دبي آنجا هم پيدا نشد نا اميد نشده و با شركتش تو امريكا ارتباط برقرار نمودم و اونها هم لطف كرده و تمام كشورهايي كه اين دارو رو داشته همراه با نام منطقه اي اين دارو برايم ارسال كردند و سپس نزديكترينشون يعني تركمنستان رو انتخاب و به اونجا رفتم قيمتها تو اين كشور خيلي نا بسامان بود ولي حدودا هر قرص ١ دلار آب مي خورد كه البته دوزهاي ٢٥٠ و ٥٠٠ ميلي اگه اشتباه نكنم داشت و دوز بالاتر و در فاصله هاي ٨ ساعته مصرف كرده و پس از حدود ده روز به حالت بسيار عالي رسيدم كه واقعا از روزهاي خوب زندگيم با اعتماد به نفس بالا و شادابي سرشار رسيدم اما خوب بعد از يكماه با قطع شدن مصرف به تدريج به حالت اول برگشتم و اون روزها فقط خاطره شدن البته تعدادي هم از تركيه تهيه نمودم ولي خوب به نظر من بخاطر خاصيت جالب دفع باكتريهاي روده و جذب نشدنش است كه تا زماني كه استفاده مي شه اثر داره . من اين دارو رو تو ليست داروهاي درخواستي سازمان غذا و دارو ثبت نمودم ولي پيگيري نكردم البته من حرف زياد دارم و ترجيح مي دم كه آرام آرام انتقال تجربياتمو با دوستهاي جديد انجام بدم آخه تجربه به من فهمونده كه هر كاري با خونسردي و آرامش براي آي بي اسم خوبه ...!
بازم ممنون

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 30, 92 4:34 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

سلام آقا معین میشه بگین آی بی استون از چه نوعیه؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه آبان 30, 92 5:57 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام الهه خانم
يه جورايي از همش ولي عمده آن LG ست

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 97 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com