انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:10 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 24 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: قرص لوپرامید
پستارسال شده: سه شنبه فروردین 20, 92 2:26 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
نمیدونم کسی هس ازین قرص استفاده کرده باشه یا نه..
ولی این قرص خیلی خوبیه..تاثیرشم خیلی سریع هست در درمان اسهال..
ولی حتما قبل از مصرفش بادکترتون مشورت کنین یا حداقل با یه داروخونه

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: قرص لوپرامید
پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 8, 92 7:30 pm 
آفلاین
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: tehran
موارد مصرف:
اين دارو از راه خوراکي به عنوان ضد اسهال در درمان کمکي اسهال مزمن و حاد و همچنين در کنترل کولوستومي و ايلئوستومي به منظور کاهش حجم تخليه مصرف مي شود.

مكانيسم اثر:
لوپراميد يک آنالوگ اوپيوئيد است که حرکات مجراي گوارش را مهار نموده و ممکن است ترشحات دستگاه گوارش را نيز کاهش دهد.

فارماكوكينتيك:
در حدود 40 درصد از دارو از مجراي گوارش جذب مي شود. اين دارو در کبد متابوليزه شده و از طريق مدفوع و ادرار دفع مي شود. نيمه عمر حذف دارو حدود 10 ساعت است.

موارد منع مصرف:
اين دارو در بيماران مبتلا به نارسايي کبدي و در نوجوانان (به دليل متغير بودن پاسخ درماني در اين گروه سني) نبايد مصرف شود. اين دارو در کودکان کوچکتر از 2 سال نيز نبايد مصرف شود.

هشدارها:
اين دارو در موارد زير بايد با احتياط فراوان مصرف شود
در مواردي که بايد از مهار حرکات دودي اجتناب نمود (بويژه هنگامي که يبوست وجود دارد)، در بيماران مبتلا به اتساع شکم، بيماري حاد التهابي روده يا کوليت وابسته به آنتي بيوتيک و بيماران مبتلا به اسهال خوني.

عوارض جانبي:
يبوست، خواب آلودگي، گيجي، خستگي، خشکي دهان، دردهاي شکمي، تهوع و استفراغ، بثورات جلدي و واکنش هاي حساسيت مفرط با مصرف اين دارو گزارش شده است.

تداخل هاي دارویي:
مصرف همزمان اين دارو با کوتريموکسازول، فراهمي زيستي لوپراميد را افزايش مي دهد.

نكات قابل توصيه:
1- در طول درمان با اين دارو، مصرف مقدار زياد مايعات به منظور پيشگيري از دهيدراتاسيون و خشکي دهان توصيه مي شود.
2-در طول مصرف دارو، هنگام رانندگي و کار با وسايلي که نياز به هوشياري دارند، بايد احتياط نمود.

مقدار مصرف :
بزرگسالان:
در اسهال حاد، مقدار اوليه 4 ميلي گرم و سپس به دنبال هر بار دفع مدفوع ( با مشاهده اولين مدفوع شل)، مقدار 2 ميلي گرم مصرف مي شود. حداکثر مقدار مصرف دارو mg/day 16 است. مقدار مصرف معمول دارو mg/day 8-6 مي باشد. در اسهال مزمن، مقدار مصرف اوليه mg/day 8-4 در مقادير منقسم مي باشد که مقدار مصرف به تدريج بر اساس نياز بيمار تنظيم مي گردد. حداکثر مقدار مصرف mg/day 16 است.
کودکان: مقدار مصرف اين دارو در کودکان 8-4 سال، يک ميلي گرم سه يا چهار بار در روز به مدت 3 روز و در کودکان 12-9 سال، 2 ميلي گرم چهار بار در روز به مدت 5 روز مي باشد. در بعضي از منابع، مقدار مصرف در کودکان 5-2 سال، يک ميلي گرم سه بار در روز توصيه شده است.

اشكال دارويي :
Tablet or Capsule: 2 mg

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 25, 92 11:22 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: تهران
تشکر از اطلاعات خوبتون. واسه من دکتر تجویز کرد : یک عدد لوپرامید 2 و یک عدد نورتریپتیلین 10 بعد از اجابت مزاج, و یک عدد کلر دیازپوکساید 5 قبل از خواب. واسه اسهال خوب جواب میده

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مرداد 29, 92 3:10 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

من حدود 5 سالی هست که از قرص لوپرامید ( که قرص ضد اسهال هس ) استفاده میکنم.. البته همیشه سعی میکردم فقط درموارد اضطراری بخورم ازش تا بدنم بهش عادت نکنه و تاثیرش بره.
گاهی هفته ای یه بار خوردم گاهی ماهی یه بار حتی گاهیم دوماه یه بار.. ولی متاسفانه چون 5/6 ساله ازین قرصه استفاده کردم الان دیگه عملکرد اولیه رو نداره و بدنم بهش عادت کرده.. اوایل بلافاصله بعد از خوردن این قرصه اسهالم رفع میشد یا ( عذرمیخوام )اون احساس فوریت در دفع بلافاصله ازبین میرفت و من تا 2/3 روز کامل حالم خوب میشد و حتی نیاز به دفع هم پیدا نمیکردم ( البته این قرصه فقط برای من اینقدر سازگاری داشته از دوستای آی بی اسی که پرسیدم اثرش براشون تااین حد قوی نبوده ) ولی الان دیگه بدنم بهش عادت کرده و منو خیلی ناراحت میکنه که دیگه به قول گفتنی دستم به جایی بند نیس
:? دوستان قرص ضداسهالی میشناسین که عملکردش مث همین لوپرامید باشه و همینطورضرری برا روده ها نداشته باشه؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه مرداد 31, 92 8:38 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

در واقع لوپرامید جایگزین داروی قدیمی تره دیفنوکسیلات شد که هم عوارضش کمتره(لوپرامید) و هم طول مدت اثرش طولانی تره.
من هم اوایل بیماریم اگه یک لوپرامید می خوردم مثل آب روی آتیش بود و تا دو روز خوب بودم.
به نظر من اگه کسی می خواد دارو مصرف کنه فعلا بهترین گزینه نورتریپ تیلینه.

آخرین بار توسط آرش در چهارشنبه شهریور 20, 92 9:24 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 2, 92 5:38 pm 
آفلاین
کاربر ساده

المیرا جان قرص کلوفاک هم خوبه من یه ماهی میشد که هرروز اسهال داشتم یه هفته که خوردم تاثیرش خوب بود اگه خواستی امتحان کن

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 27, 92 9:47 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

میلیون ها نفر ای بی اسی اسهالی به کمک این دارو می تونن از خونه بیرون برن (برای کار، مسافرت و فعالیت های اجتماعی دیگه) و از حالت یک خانه نشین دربیان. خوبی این دارو اینه که می تونه به مدت طولانی و بصورت موردی هم استفاده بشه. با یک نگاه مختصر به سایت ibsgroup.com میشه این مسئله را دید.
من اوایل بیماریم از اون استفاده می کردم و راضی بودم ولی احساس بد استفاده از دارو باعث شد اونو کنار بگذارم. الان فکر می کنم اگر چند وقت پیش که مجبور شدم برم ماموریت کاری(سفر) از لوپرامید استفاده می کردم اینقدر اذیت نمی شدم. دیروز رفتم داروخانه و خوشبختانه تونستم خارجیش (انگلیسی) را گیر بیارم.
عملکرد این دارو و ضدافسردگی سه حلقه ای تقریبا شبیه به هم هستند و هردو حرکات دستگاه گوارش را کند می کنند که باعث رفع مشکل مدفوع شل میشه.

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 27, 92 12:47 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

من دوتا متخصص برام این دارو رو نوشتن
چون یه رادیولوژی که انجام دادم حرکات روده ام خیلی سریع بود
دو ساعت زمان برای من 45 دقیقه بود
حتی دکترم بهم گفت این قرص مسکنه باید علت این مشکل پیدا بشه که اخر رسیدن به علت روحی همون استرس!
اما وقتی این دارو رو استفاده کردم حرکات روده بشدت کند شد و هربار قطع کردم
دکترم بهم گفت نصفش کن اما من از ترس عوارض قبلی دیگه استفاده نکردم

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 27, 92 1:12 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

قرص لوپرامید واقعا برای منم مث یه امداد ماورائی میمونه! ینی همیشه همراهم باید داشته باشمش وگرنه شدیداسترس میگیرم/ خداروشکر بازم برا مااسهالی ها این قرص هس..
ولی باید زیاد نخوریمش تا بدنمون بهش عادت نکنه... من اوایل وقتی ی قرص لوپرامید میخوردم تا سه روز کاملللل مشکل دسشوویی رفتن نداشتم و خیلی راحت میشدم ولی الان اثرش فقط یه روزه و اونم درصورتی که پرخوری نکنم.. ولی بازم غنیمته و جای شکر داره...

فرشته جون فک کنم شما منظورت قرص نورتریپتیلین بود درسته ؟اگه اون به روده هات نساخته از دکترت بخواه یه قرص مشابه به اون رو برات تجویز کنه..منم مشکل مشابه توروداشتم..البته چندبار تو اینجا قضیه شو تعریف کردم.. مثلا منم شدیدا با ایمی پیرامین 10 با مشکل برخوردم و واقعاااا حالمو بد کرد ولی الان ک نورتریپتیلین 10 میخورم خیلی بهتره اوضاعم/یعنی حداقلش اینه اون عوارض جانبیی که ایمی پیرامین داشت این قرصه نداره خدارو شکر

من الان به این نتیجه رسیدم 98درصد مشکل ما روحی و استرسی هس..

بالا

پستارسال شده: شنبه مهر 27, 92 3:39 pm 
آفلاین
کاربر بسیار فعال

نه عزیز همین قرص بود
چند سال پیش که به جد رفتم دنبال درمان بیماریم
دکترا این قرصو برام نوشتن که اون عوارض رو داشت و نتونستم ادامه بدم
اما اگه به حرف دکترم گوش داده بودم و نصف قرصو میخوردم احتمالا اون عارضه رو دیگه نداشت اما ...

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 24 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید