انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:58 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 20 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
 عنوان پست: نفخ عسل
پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 26, 94 10:58 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
m1988 نوشته است:
منم الآن یه چند وقتی میشه که دیگه چای و قهوه مصرف نمی کنم. چون واقعاً برای ما مضره. راستش سایه روشن جان فکر کنم فصلش زمستون باشه. حالا به قول شما فعلاً همون خشکشو مصرف می کنم تا تازش برسه. راستی گفتی عسل، من قبلنا با خوردن عسل به شدت نفخ می کردم ولی الآن جدیداً که مصرف می کنم اصلاً نفخ نمی کنم. :P آویشنم همونطور که ادمین جان گفتن خیلی خوبه ما داخل غذاهامون میریزیم.

سایه روشن نوشته است:
اگه با غذاهای مفید نفخ میکنی مثل عسل خرما یا نخود یا هر غذایی که ارزش تغذیه ای داره نترس کافیه چند هفته هر روز از اون ماده مصرف کنی دستگاه گوارشت عادت میکنه. خود من با کشمش خیلی نفخ میکردم خیلی وحشتناک الان کشمش برای من هیچ نفخی ایجاد نمیکنه پس خوردن عسل طبیعی رو ادامه بده نه این عسل های مغازه ای اگه نوشیدنی زنجبیل تا ثیری داشته بگو

Elham نوشته است:
شاید باورتون نشه ولی در کتاب دکتر دریانی نوشته بود بیشترین گاز را عسل تولید می کنه.

m1988 نوشته است:
آره الهام جان منم خوندم. من اوایل باخوردن یکم عسل منفجر میشدم ولی یه چند بار که عسل رو با سرکه سیب خوردم اصلاً نفخ نکردم. شما هم امتحان کنید ببینید چطوریه ;)

تجربه من میگه عسل نفخ ایجاد می کنه که شاید بخاطر فراکتوزش باشه.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه اردیبهشت 26, 94 8:16 pm 
آفلاین
کاربر ساده

عسل طبیعی بدون شکر که عطاری ها برای دیابتی ها می فروشند نفخ ایجاد نمیکنه اگه به صورت شربت عسل و با ارده طبیعی مصرف بشه من تقریبا دوماه فقط عسل و ارده صبحانه خوردم و ناهار و شام هم نان و پنیر و گردو و تقریبا چیزهای دیگه نخوردم فقط سیب پخته و گاهی اوقات اب پرتقال طبیعی و یک سری داروی گیاهی مثل شربت معده گیاهی و دم کرده پونه و اب فقط جوشیده و شربت اعصاب طبیعی که پزشک طب سنتی داده بود والبته حجامت هم کرده بودم خیلی نسبت به قبلش بهتر شده بودم ولی خب بهم خیلی فشار اومد و اب بدنم کم شد و دچار کمبود اب شدم به دلیل نخوردن یکسری میوه ها چون اب پرتقال اذیتم می کرد حذفش کرده بودم ولی خب اون موقع که زمستون بود جواب داد ولی الان دیگه این رژیم چواب نمیده وگرنه اجراش می کردم شایدم برای من بندم بهش عادت کرده و جواب نمیده .

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 26, 94 1:30 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

من 2 سال هست عسل می خورم با کره بادام زمینی! نفخ نداره آنچنان! به هر حال پنیر که نمی خوریم شیر هم که نمیشه اینا هم نخوریم ریزش مو و 100 تا بیماری دیگه می گیریم!

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اردیبهشت 27, 94 8:41 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- من ترجیح می دهم که بجای عسل از میوه های شیرین مثل خرما استفاده کنم. عسل خاصیت زیادی ندارد. (نه ویتامین نه مواد معدنی)

- من به غیر آی بی ها هم توصیه می کنم که کره بادام زمینی استفاده نکنند چون اینها از بادام زمینی های وارداتی از چین که بی کیفیت هستند ساخته می شود( من چند تا از وارد کنندهاش را می شناختم که خودشون بادام زمینی خارجی استفاده نمی کردند) نوع خارجی اش(کره بادام زمینی) هم معمولا به صورت قاچاق وارد می شود که تکلیفش معلوم است.
بجای کره بادام زمینی از کره کنجد (ارده) استفاده کنید.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 28, 94 11:06 am 
آفلاین
کاربر فعال

عسل (Honey) و خواص آن در تغذیه و طب مدرن :
عسل ماده ای شیرین است که توسط زنبور عسل از شهد گلها ساخته میشود . 95 درصد ماده ی خشک عسل را قند ها تشکیل داده اند و 80 الی 85 درصد این قند ها را فروکتوز و گلوکز تشکیل میدهد . علاوه بر این منو ساکاریدها ، درصدی هم قند دی ساکارید ساکارز در آن وجود دارد . از عسل به عنوان جایگزینی برای شکر ، در صنایع نوشابه وانواع نوشیدنی ها میتوان استفاده کرد . بدلیل خاصیت جاذبه الرطوبه بودن عسل داستفاده از آن در صنعت شیرینی پزی ، به تازه ماندن شیرینی در مدت زمان طولانی تر کمک میکند . عسل دارای مواد تخمیری از قبیل : ( آمیلاز – اینوزتاز – کاتالاز – و پروکسیداز ) است که در تبادلات غذایی و هضم غذا بهترین ماده است . عسل در صنایع آرایشی کاربرد فراوان دارد . عسل دارای ویتامینهای ( B2 – B6 – B5 – A – E – K – C –پریدوکسین وتیاسین ) می باشد . همچنین دارای انواع پروتئین ، اسیدهای آمینه ، اسیدهای آلی مثل اسید فرمیک ومشتقات کلروفیل و مقداری آنزیم ورایحه های معطر می باشد . املاح معدنی در عسل فراوانند ازجمله شامل: کلسیم ،پتاسیم ، سدیم ، منگنز ، آهن ، گلر ، فسفر ، گوگرد و ید است . عسل حاوی دیاستازها و هورمونهای نباتی و هورمونها یی از مشتقات استروژن می باشد . ترکیبات عسل بسته به نوع گلی که زنبور از آن نوش میکند متفاوت است .
حکیم سید اسمعیل جرجانی
حکیم جرجانی در کتاب ( الاغراض الطبیّه والمباحث العلائیه) در بخش سوم ازادویه مفرده و قرابادین، ودر بخش اوّل ، اندر داروهاء غذائی ، درباره عسل ،موم و برّه موم چنین می نویسد :
عسل گرم و خشک است بدرجه دوّم ،زداینده است . ماء العسل معده را و امعاء را از فضولات بشوراند و کفک برناداشته نفخ کند واسهال آرد ، و کفک برداشته این مضرت نیارد .
masoudhoneyco.blog.ir
کفک؟

بالا

عنوان پست: افسانه عسل
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 28, 94 12:29 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

چطور یک ماده غذایی با 95 درصد قند می تونه برای سلامتی مفید باشه. قند عسل بیشتر از نوع فراکتوز است که طب جدید ثابت کرده است که برای سلامتی ضرر زیادتری نسبت به قندهای دیگر دارد.

مقدار مواد مختلف در عسل:
- بیشترین ویتامین B2 که 28 گرم عسل حدود 1% از نیاز روزانه را برآورده می کند!
-بیشترین ماده معدنی منگنز که 28 گرم عسل حدود 1% از نیاز روزانه را برآورده می کند!
-مقدار پروتئین در هر 28 گرم حدود 0.1 گرم.

در شیرینی پزی یا هرجای دیگر نباید عسل حرارت ببیند چون ماده ای سمی در آن ایجاد می شود.

مهمترین کاربرد عسل در دنیا و در زمان قدیم ضدعفونی کردن زخم ها بوده است.(استفاده غیرخوراکی)

یکبار برای همیشه این افسانه را که عسل غذای مفیدی برای سلامتی است را فراموش کنید.

- پس به نظر جرجانی عسل طبیعی و پردازش نشده(کفک برنداشته!) باعث نفخ و اسهال می شود که من هم به تجربه به این نتیجه رسیده بودم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 28, 94 2:00 pm 
آفلاین
کاربر فعال

البته من در این زمینه کارشناس نیستم به گفته همین سایت خواص عسل تابعی از گل و گیاه و منطقه و ... است و 20 نوع عسل رو نام برده
http://masoudhoneyco.blog.ir/post/%D8%B ... 9%88%D8%AF
ماده ای که خاصیت انتی باکتریایی داره مسلما در بدن هم همینطوره ,من به شخصه با خوردن عسل نفخ نمی کنم اما باز هم امتحان می کنم
منظور از پردازش شده چیه؟جدا کردن عسل از موم ؟ یا چیز دیگه؟ و اینکه همون طوری که بادوم زمینی چینی و گردو چینی هست پس عسل نامرغوب هم هست

بالا

عنوان پست: عسل
پستارسال شده: دوشنبه اردیبهشت 28, 94 2:19 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- من نمی دونم کفک برداشتن دقیقا به چه کاری می گویند ولی قاعدتا باید نوعی تغییر دادن(پردازش) عسل می باشد.

- این را هم بگویم تنها یک نوع عسل در دنیا است به اسم مانوکا که فقط در نیوزیلند به عمل می آید. این نوع عسل دارای خواص منحصر به فرد اثبات شده ای است.
- این که عسل گل های مختلف خواص مختلفی دارد هم از لحاظ علمی ثابت نشده و فقط یک ادعا برای تبلیغ و فروش بیشتر است.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه دی 6, 94 9:36 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

ورای تأثیراتی که نفخ شکم بر زیبایی ظاهری افراد دارد، باید بدانید که چنین التهابات و ورم هایی حاصل تلاش زیاد دستگاه گوارش برای هضم ماده غذایی مصرف شده است؛ این ورم ها عموماً با خوردن مواد غذایی سنگین و دیر هضم شکل می گیرند. علاوه بر این با شکل گیری این التهابات، موارد آزاردهنده دیگری نیز پیش می آید: مثل گازهای روده ای، آروغ یا همان بادگلو و دردهایی در ناحیه شکم.

http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=307856

بالا

عنوان پست: مفید اما نفاخ
پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 21, 95 9:54 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

مصرف برخی مواد غذایی مفید برای تعدادی از افراد آزار دهنده است و سبب ایجاد نفخ و مشکلات گوارشی می شود. برای جلوگیری از ایجاد نفخ باید با هفت ماده غذایی مفید و نفاخ آشنا شوید.

هندوانه
برخی از افراد پس از خوردن هندوانه شیرین و خنک، نفخ می کنند. عامل اصلی ایجاد نفخ، فروکتوز، قند طبیعی این میوه است که به صورت ناقص توسط سیستم گوارش جذب می شود. پزشکان تخمین زده اند از هر سه نفر یک فرد با این مشکل دست و پنجه نرم می کند.

سبزیجات سفید رنگ
سبزیجات سفید رنگی - سیر، پیاز، موسیر و تره فرنگی - که طعم قوی دارند، از فیبری تشکیل شده اند که بیشتر مولکول هایش از فروکتوز ساخته شده است. افرادی که دستگاه گوارش شان فاقد آنزیم های لازم برای تجزیه فروکتوز است، پس از خوردن این سبزیجات نفخ می کنند.

تمشک و انبه
تمشک سرشار از آنتی اکسیدان و پلییول ها - نوعی الکل شکر - است. پلییول ها مدت طولانی به دیواره دستگاه گوارش چسبیده، جذب نشده و سبب بروز نفخ می شوند.
میزان فروکتوز میوه انبه بسیار بیشتر از گلوکز است. عدم تعادل میان این دو ماده در معده و جذب بیش از اندازه فروکتوز سبب ایجاد نفخ می شود.

نخود فرنگی
نخود فرنگی حاوی زنجیره ای از قند دیر هضم و نفاخ - galacto-oligosaccharides - است که سبب بروز مشکلات گوارشی می شود.

آلو
آلو حاوی پلییول است که باکتری های روده را که وظیفه شان تجزیه مواد است با مشکل روبرو کرده و سبب بروز نفخ می شود.

سیب
افرادی که از سوء جذب فروکتوز رنج می برند با خوردن سیب به نفخ، اسهال و سایر بیماری های گوارشی مبتلا می شوند.

منبع: سلامانه

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 20 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید