فاطمه: سلام من 23 سالمه و مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر هستم این بیماری دیگه منو به کل گوشه نشین و افسرده کرده نفخ همیشگی یبوست شدید و گاهی بیرون روی به صورت متوالی دارم وقتی میرم بیرون یا جایی به صورت اورژانسی باید برم دستشویی و این برام خیلی مشکل ایجاد میکنه سرو صدای شکمم شب ها نمیذاره بخوابم و دیوونه ام کرده اصولا خیلی استرسی و حساسم لطفا راهنماییم ام کنید.
» پاسخ: سلام سندرم روده تحریک پذیر در گروههای مختلف مزاجی دیده می شود. اطلاعات داده شده برای تشخیص مزاج کافی نیست. در عین حال پرهیز از مواد غذایی سرد و تر و سرد و خشک کمک کننده است.
* * * * * * * * * * *
مهدی: سلام.دچار مشکل سندرم روده تحریک پذیر هستم برای درمان من را راهنمایی کنید.متشکرم
» پاسخ: سلام مراجعه به متخصص ضروری است. ولی
پرهیز از غذاهای صفرازا و سودازا کمک کننده است.
منظور از غذای صفرازا و سودازا چیست
» پاسخ: سلام غذاهای صفرازا غذاهای گرم مزاج زودهضم، شیرینیها(البته شیرینیهای طبیعی غالبا خلط دم ایجاد می کنند)، غذاهای شور و تند و تلخ/ سودازا: غذاهای ترش مزه
* * * * * * * * * * * *
parisa: سلام.خسته نباشید. 25سالمه مشکل بوی بددهان دارم من سالهایبوست شدیدداشتم واسترس خیلی زیادی دارم باخوردن شیرینیجات ترشیجات..چای..بوی بددهانم بیشترمیشه..دکترامیگن درمانی نداره بدنت یه آنزیم رونداره به خاطرهمین رودهات نمیتونن بوی بدایجادشده ازمتابولیسم روتجزیه کنند

به خاطرهمین هم مدفوع وتعریق بدنت وهم دهانت بوی بدی میدهد. من دارم دیوانه میشم چندبارروبه مصرف قرصهای قوی اعصاب کردم به شدت افسرده شده ام راهی جزمردن برام نمونده لطفااگردردرمان این بیماری اطلاعی داریدکمکم کنید...ممنونم ازراهنماییهاتون..
» پاسخ: سلام از خوردن غذاهای سودازا و صفرازا پرهیز کنید. هرگز . هرگز و هرگز قبل از گرسنگی واقعی غذا نخورید. بعد از خوردن غذا در صورت امکان یک تکه از میوه به بخورید. برای رفع یبوست خود آلو و انجیر خشک را 24 ساعت د اخل شیر بخیسانید و یکی از وعده ها به ویژه صبحها قبل از غذا خوردن سه عدد از هر کدام بخورید. این کار را یک هفته در میان انجام دهید و در هفته هایی که آلو و انجیر نمی خورید صبحها یک قاشق خاکشی کوبیده و اسفرزه را داخل ب جوش و نبات بریزید و میل کنید. یعنی یک هفته آلو و انجیر و هفته دوم خاکشی و اسفرزه. یک روز در میان 45 دقیقه ورزش عرق آور در حالت ناشتا داشته باشید و بعد از آن استحمام انجام دهید. هفته ای یک بار شنا کنید. از دمنوش اسطوخدوس نیز شبها استفاده کنید. علی ای حال مراجعه به متخصص در اولین فرصت ضروری است.