انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:35 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: یکشنبه مهر 21, 92 2:29 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: تهران
درسته که علت اصلی این بیماری هنوز کاملا مشخص نیست، اما متخصصین چهار علت برای ایجاد آی بی اس مطرح کردند:
۱- فشارهای عصبی. استرس. نگرانی. اضطراب. احساسی بودن و زودرنج بودن... که علت اصلی بوده و در صد در صد مبتلایان به شکلی وجود دارد.
۲- حساسیت غذایی و یا دارویی
۳- باکتری معده، آمیب روده ای، و بطور کلی انگلها و عفونتهای دستگاه گوارش
۴- آنال سکس ( سکس از مقعد ): طی تحقیقی در آمریکا دوازده درصد از افردی که تجربه آنال سکس داشتند یعنی سکس از مقعد روی آنها انجام شده به آی بی اس دچار شده اند.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه مهر 21, 92 3:56 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

همچنین:
- استفاده نادرست از آنتی بیوتیک ها
- دلایل هورمونی بخصوص در خانم ها
- عامل ژنتیک

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 24, 92 7:31 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آرش عزیز ممنون که تکمیلش کردی.. این موارد هم باید اضافه بشه.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه اسفند 4, 92 2:25 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

در تعریف بیماری ام اس گفته میشه: "در این بیماری سیستم ایمنی بدن، پوشش محافظ اعصاب را از بین می برد. این اتفاق در برقراری ارتباط بین مغز و بقیه قسمتهای بدن تاثیر می گذارد و درنهایت ممکن است باعث تخریب اعصاب شده که قابل برگشت نمی باشد."

شاید در ای بی اس هم قسمتی از اعصاب روده به دلایلی! تخریب شده و آسیب غیر قابل بازگشت دیده. اگر اینجوری باشه دیگه درمان معنی نداره و فقط میشه بیماری را کنترل کرد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 4, 93 1:57 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

گزارشات پراکنده ای در مورد اثربخشی آنتی بیوتیک ها در برخی بیماران IBS منتشر شده است. آنتی بیوتیک ها عمدتاً بر روی بیمارانی موثر بوده اند که دچار نفخ بوده اند اما بر روی سایر شکایات بیماران مانند درد شکمی و تغییرات اجابت مزاج موثر نبوده اند. مکانیسم هایی که سبب این تاثیر می شوند ناشناخته اند اما تصور می شود اثر عمده آنها در مهار باکتری های تولید کننده گاز باشد. البته این مطالعات نتوانسته اند این نظریه که رشد بیش از حد باکتری در روده باریک، مسبب شکایات بیماران IBS است را به اثبات رسانند.علاوه براین، مطالعه دیگری در مورد رشد بیش از حد باکتری در روده باریک با روش تست تنفسی لاکتولوز انجام شده است اما این مطالعه نتوانسته است بین بیماران IBS و افراد سالم، تفاوت معناداری پیدا کند.
بنا بر این طرح موضوعاتی مانند رشد بیش از حد باکتری، فواید مصرف آنتی بیوتیک، و روشهای بررسی رشد بیش از حد باکتری نیازمند بررسی های تکمیلی می باشد.
http://www.kmu.ac.ir/Default1.aspx?Id=6120

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 4, 93 7:14 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
بنظرمن تواین مسئله یه تناقض خییلی بزرگ وجود داره اونم اینه که من خیلی جاها خونده مصرف آنتی بیوتیک ها باعث بوجود اومدن آی بی اس شده.مثلا یکیش خودمن،من بعد یه آنفولانزای ویروسی شدید و به دنبالش استفاده از آنتی بیوتیک آی بی اسی شدم حالا پس چطوری همین آنتی بیوتیکه میتونه مارو مداوا کنه؟ اتفاقا من درنظر دارم بعد تعطیلات برم دکتر و اشو بخوام درمان با آنتی بیوتیک مث مترونیدازول رو امتحان کنیم شاید افاقه ای کررررد،چون من مشکلم فقط و فقط نفحه .من هم دارم با صدای شکم کنارمیام هم بقیه مشکلات رودم ولی نفخ خیلی چیز بدیه،چون به هرغذایی که میخورم روده هام واکنش نشون میدن و شدیدا نفخ.به نظر شما آنتی بیوتیک بمن میتونه کمک کنه و سوی امیدی باشه؟

بالا

عنوان پست: آنتی بیوتیک
پستارسال شده: سه شنبه فروردین 5, 93 9:51 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

من سه دوره مترونیدازول مصرف کردم (در زمان های مختلف) که دور آخر هیچ تاثیر مثبتی نداشت. اگر شما قبلا مصرف کردید فکر نکنم تاثیری داشته باشه. این مترونیدازول اولین دارویی بود که برای ای بی من تجویز شد.(یادش بخیر)
در مورد آنتی بیوتیک بین علما! خیلی اختلاف هست. برای بعضی ای بی ها به صورت موقت موثره.
در حالتی که مشکل از رشد قارچ ها باشه آنتی بیوتیک ضرر داره.

بالا

پستارسال شده: شنبه شهریور 8, 93 1:02 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
من ی دوره مترانیدازول مصرف کردم نمیدونم چقدر تاثیر داره ولی درمان نکرد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 14, 93 2:07 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

احتمالا شما هم مثل من به آدم های(فامیل، دوست، همکار) اطراف خودتون و رفتارشون دقت کردین. اونها همه چیز می خورن غذاهای ناسالم ، سوسیس کالباس و فست فود ، بی حساب و کتاب آنتی بیوتیک مصرف می کنند، سرماخوردگی ها شدید می گیرند، دچار مسمومیت های غذایی شدید میشن، استرس های زیادی در زندگی دارند، اضطراب و افسردگی دارند. اما هیچکدام به آی بی اس مبتلا نمی شوند.
به نظر من یک تفاوت مشخص در بدن کسانی که این سندرم را دارند با آدم های دیگر وجود دارد که علم بالاخره روزی آنرا مشخص خواهد کرد. یک عامل مشخص دلیل آی بی اس است نه یک سری عوامل مختلف.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه آبان 14, 93 3:50 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
آرش نوشته است:
..آدمهاي اطرافمان.. استرس های زیادی در زندگی دارند، اضطراب و افسردگی دارند. اما هیچکدام به آی بی اس مبتلا نمی شوند. ....

بله ، مي تواند در محيط مقدار زيادي عوامل استرس زا ايجاد شود. ولي آيا در داخل مغز و فكر آدمها، ديدگاهي كه نسبت به عوامل استرس زا وجود دارد و مدت زماني كه اين عامل استرس در فكر و ذهن اين افراد و ما است طبيعتا مي تواند متفاوت باشد و تفاوت آدم ها هم در همين عامل است.

مثلا يكي والدينش ميميرد و يك هفته بعد همه چيز را فراموش كرده و به زندگي عادي خود برمي گردد و ديگري شش ماه بعد هم هنوز غصه دار است.
يكي از كنكور قبول نمي شود و عين خيالش هم نيست و ديگري كم مانده سكته كند و فكر مي كند به بن بست رسيده است.

يعني انسانهاي مختلف ، يك واقعه را به جورهاي مختلف مي بينند.

تعبير افراد از جهان و محيط و اتفاقات متفاوت است و تعابير منفي و استرس زا و خود خوري ها است كه فكر فرد را متشنج و بدن فرد را در تنش قرار مي دهد و بدن بصورت هاي مختلف مانند آي بي اس و پسوریازیس ، سرطان ، افسردگي شديد ، ام اس و غيره واكنش نشان مي دهد.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو 1, 2  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید