انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:29 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه مهر 21, 93 8:35 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
بهترين پروبيوتيك براي اسهال در بازار ايران يوموگي هست.
خوبي ديگه اين پروبيوتيك اينه كه ميشه همراه آنتي بيوتيك مصرف كرد، حتي استفاده از يوموگي توصيه ميشه براي كاهش عوارض آنتي بيوتيك ها.
من از پروبيوتيك هاي باكتريايي چشمم آب نمي خوره، ميخوام يك فرصت ديگه به يوموگي مخمري بدم اين بار همراه با يك رژيم غذايي. مخمر مفيد را بندازم به جون باكتري ها.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه مهر 21, 93 5:24 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

آرش نوشته است:
خوبي ديگه اين پروبيوتيك اينه كه ميشه همراه آنتي بيوتيك مصرف كرد، حتي استفاده از يوموگي توصيه ميشه براي كاهش عوارض آنتي بيوتيك ها.
من از پروبيوتيك هاي باكتريايي چشمم آب نمي خوره، ميخوام يك فرصت ديگه به يوموگي مخمري بدم اين بار همراه با يك رژيم غذايي. مخمر مفيد را بندازم به جون باكتري ها.

سلام دقیقا ۴بیوکپ هم برای اسهال و آنتی بیوتیک هست توضیحاتش رو قبلا نوشته بودم. اما اینی که شما گفتین رو ظاهراً مداوم نمی‌شه استفاده کرد و در شرایط خاص می‌شه خورد

بالا

پستارسال شده: دوشنبه مهر 21, 93 6:12 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

آرش نوشته است:

یوگومی روی من تاثیر نداشت البته سه روز خوردم فقط بعد دیدم که گرونه و تاثیرم نداره بخیالش شدم

بالا

عنوان پست: یوموگی
پستارسال شده: سه شنبه مهر 22, 93 11:03 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

آیسمن عزیز، سه روز برای یک پروبیوتیک یعنی هیچ، شما می تونید فرض کنید که اصلا از یوموگی استفاده نکرده اید.
من حدود ده روز استفاده کردم و بعد کنار گذاشتم و به خاطر مصرف کم احساس می کنم نمی تونم نتیجه گیری کنم. البته فرقش با پروبیوتیک ها باکتری هایی این بود که حداقل حالم را خراب تر نکرد. نکته اصلی در مورد یوموگی این است که برعکس پروبیوتیک های دیگر باکتری نیست و مخمر است که این خودش یک مزیت هایی دارد.

بالا

عنوان پست: Re: نتیجه گیری
پستارسال شده: سه شنبه مهر 22, 93 5:58 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام دوستان.. شما هنوز چیزی شروع نکردید یا تست کنید؟ فعلا که فقط من دارم تست می‌‌کنم .. شما هم شروع کنید دیگه! اینطوری که دیر به نتیجه می‌‌رسیم! منتظر تحقیقات پزشک‌ها نباشید! با ۳-۴ روز مصرف می‌شه فهمید.

من فکر می‌‌کنم نیاز به یک پایه دارم واسه تست ها!

Yomogi
شكل داروئي:
كپسول حاوي : 250 میلی گرم مخمر خشک شده Saccharomayces boallardii

موارد مصرف:
درمان علامتی اسهال حاد و پیشگیری از اسهال مسافرتی و نیز درمان کمکی در آکنه های مقاوم به درمان

قيمت: هر عدد 4720ريال

بالا

پستارسال شده: سه شنبه مهر 22, 93 11:53 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

چرا دیگه سعید جان الان آرش خان یوگومی مصرف میکنن
منم راوند چینی و تست میکتم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 22, 93 12:20 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

iceman1 نوشته است:
چرا دیگه سعید جان الان آرش خان یوگومی مصرف میکنن
منم راوند چینی و تست میکتم

سلام آهان پس امیدوار شدم .. روحیه بدین تیم‌ پشتیبانی‌ :)) :lol: :lol:

آرش‌ای کاش ۴بیکپ تست می‌‌کردی! من گرفتم اما فعلا نمیتونم با این ریفکسیمین بخورم! اما تحقیقاتی‌ که داشتم از این بهتره! البته عیبی نداره اونم شاید جواب بده ! از شنبه ی دیگه ال‌ گلوتمین و پروبیوتیک و نریتیپلن رو شروع می‌‌کنم .فعلا که ریفکسیمین پس از ۲ روز تاثیر خوبی‌ داشته راضی‌ بودم

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 22, 93 1:11 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
فوربیوکپ‏ ‏برای‏ ‏کانادا‏ ‏هست.بسته‏ ‏بندی‏ ‏ایران.عالیه‏ ‏من‏ ‏واقعا‏ ‏راضیم‏ ‏فقط‏ ‏نگرانیم‏ ‏نشسته‏ ‏که‏ ‏نمیفهمم‏ ‏شاید‏ ‏اونم‏ ‏خوب‏ ‏شده‏ ‏باشه‏ ‏سه‏ ‏تا‏ ‏در‏ ‏روز‏ ‏عالیه.دوتا‏ ‏هم‏ ‏خوبه‏ .قیمتش‏ ‏بیست‏ ‏و‏ ‏سه‏ ‏تومن‏ ‏بیست‏ ‏و‏ ‏چهارتایی.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مهر 22, 93 2:34 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

sanaaaz1 نوشته است:
فوربیوکپ‏ ‏برای‏ ‏کانادا‏ ‏هست.بسته‏ ‏بندی‏ ‏ایران.عالیه‏ ‏من‏ ‏واقعا‏ ‏راضیم‏ ‏فقط‏ ‏نگرانیم‏ ‏نشسته‏ ‏که‏ ‏نمیفهمم‏ ‏شاید‏ ‏اونم‏ ‏خوب‏ ‏شده‏ ‏باشه‏ ‏سه‏ ‏تا‏ ‏در‏ ‏روز‏ ‏عالیه.دوتا‏ ‏هم‏ ‏خوبه‏ .قیمتش‏ ‏بیست‏ ‏و‏ ‏سه‏ ‏تومن‏ ‏بیست‏ ‏و‏ ‏چهارتایی.

سلام برای دانمارک هست اینی که من گرفتم . 24 کپسول سبز و آبی رنگ جعبش. من 26 تومان گرفتم اما کانادایی نیست فکر کنم اشتباه می کنید..

بالا

عنوان پست: فوربیوکپ‏ ‏
پستارسال شده: چهارشنبه مهر 23, 93 9:47 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

saeid نوشته است:
sanaaaz1 نوشته است:

سلام برای دانمارک هست اینی که من گرفتم . 24 کپسول سبز و آبی رنگ جعبش. من 26 تومان گرفتم اما کانادایی نیست فکر کنم اشتباه می کنید..

فوربیوکپ‏ ‏دانمارکی هست که در "تهران دارو" بسته بندی می شود، من حس خوب بهش ندارم امیدوارم حدسم غلط باشه البته با خود فوربیوکپ‏ ‏مشکلی ندارم ولی به نظرم کسانی که sibo دارند باید حساب شده! پروبیوتیک(باکتریایی) مصرف کنند. خوشبحال کسانی که پروبیوتیک براشون جواب میده چون هیچ عارضه ای نداره.
ضمنا من همینطوری از چند داروخانه آمار گرفتم، فوربیوکپ‏ ‏نداشتند البته نه اینکه نایاب باشه ولی داره کم میشه.
یک سوال: غیر از فوربیوکپ‏، ‏پروبیوتیک خارجی در بازار ایران نداریم ؟ (غیر از یوموگی)

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 152 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com