انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:31 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه فروردین 15, 94 6:30 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
بچه ها ام ار ای کلی هزینش چقدره لطفا یکی سریع جواب بده اسیب نخاعی یا هر سرطانیو مشخص میکنه؟

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 1, 94 5:04 pm 
آفلاین

سلام حوشحالم که این سایتو پیدا کردم و همیشه فکر میکردم که خودم تنها هستم که مشکل بی اختیاری دارم و شرح حالم هم دقیقا همون چیزیه که خیلی از دوستان گفتند .اقا چرا چیزی درست نمیکنند که حالا که این گاز خارج میشه جذب بشه و بوی اون پخش نشه مثلا یه لباس زیر یا مثلا چمیدونم ژلی یا چیزه دیگه

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه خرداد 14, 94 11:05 pm 
آفلاین

سلام دوستان.
من 30 سالمه و نزدیک 15 ساله که دارم با بیماریم دست و پنجه نرم میکنم.
دوستان گفتن که توی خونه lg نمیشن و اضطراب باعث lg میشه . درسته اضطراب باعث تشدید علائم میشه اما خودش علت نیست .
من فقط جاهایی lg میشم که مجبور باشم یه مدت طولانی یه جا بشینم مثل سر کلاس یا مهمونی یا توی ماشین و اتوبوس اما مواقعی که در رفت و امد هستم lg نمیشم مگر اینکه فشار گاز خیلی زیاد باشه.

بالا

پستارسال شده: جمعه خرداد 15, 94 8:05 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
موقعی که در رفت و آمد هستیم گاز به تدریج دفع می شود و ما متوجه نمی شویم و دیگه اینکه چون در یک جای ثابت نیستیم بوی گاز را حس نمی کنیم. بر عکس موقعی که ثابت یک جا هستیم گاز ابتدا جمع می شود و بعد یکدفعه دفع می شود و ما بیشتر متوجه دفع گاز می شویم و چون تغییر جا نمی دهیم هم بوی گاز را بیشتر متوجه می شویم.

بالا

پستارسال شده: شنبه خرداد 16, 94 11:33 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

به دلیل ضعف عضلات لگن که ژنتیکی هست و با افزایش سن ضعیفتر هم میشه این بی اختیاریا پیش میاد و تا اخر عمر باید ورزش کرد.کلا بیماری ما ژنتیکی نقص سیستم ایمنی روده هست متاسفانه نمیشه درمان کرد فقط باید از پیشرفتش با دارو بهبود عملکرد روده و تقویت عضلات لگن تا پنجاه درصد بهبودی حاصل میشه افرادی با ورزشهای کف لگن و مقعد بهبودی قابل توجهی بدست اوردن اما درمانی وجود نداره.بیماری عجیبیه!

بالا

پستارسال شده: یکشنبه خرداد 17, 94 10:27 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
ساناز خانم، شما موردی دیده اید که با ورزش کگل یا ورزشهای تقویت عظلات لگن ، بقول شما 50 درصد بهبود یافته باشند؟ دقیقا چه ورزشهایی؟

ضمنا با توجه به اینکه:
هر کس بخواهد کاری انجام دهد راهش را پیدا می کند هر کس نخواهد کاری را انجام دهد بهانه اش را.

پس خواهش می کنم تا قدر ممکن از راه حل ها صحبت کنیم.

قدرت و تاثیر افکار مثبت در زندگی ، خیلی زیاد می باشد البته انجام آن هم زمان بر است.

من به این سایت زیاد سر می زنم.

http://forum.unc-co.ir/index.php

حتماً می شود باید بخواهی

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه خرداد 17, 94 11:03 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
reza5628 نوشته است:
سلام دوستان.
...من فقط جاهایی lg میشم که مجبور باشم یه مدت طولانی یه جا بشینم مثل سر کلاس یا مهمونی یا توی ماشین و اتوبوس اما مواقعی که در رفت و امد هستم lg نمیشم مگر اینکه فشار گاز خیلی زیاد باشه.

آقا رضا، شاید یک علتش این باشد که در حالت ایستاده تا حدودی اسفنکترها بسته تر هستند تا در حالت نشسته.

توضیح بالا را با این فرض انجام داده ام که اسفنکترها باید در حالت عادی بسته باشند ولی در ال جی ها ، در حالت عادی، اسفنکترها اندکی باز می باشند که همین امر هم باعث نشت می شود.

حالا علت باز بودن اسفنکترها بین علما اختلاف وجود دارد ،به روایتی به دلیل دفع ناقص مدفوع می باشد و به روایتی دیگر به علت عملکرد اشتباه سیستم اعصاب روده یا مغز می باشد. به نظر ی رسد روایت دوم ، در بین علما مقبول تر می باشد و راوی معتبرتری دارد و مستندتر باشد.

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 19, 94 1:05 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

خودم تحت درمانم ده درصد بهتر شدم فیزیوتراپی میرم فعلا ی ماه شده اگر بهبود قابل توجه بود اینجا میگم تا بچه ها اقدام کنن مشکل اصلا ب مغز ربط نداره دارو نخوریییید من زلفتم خوردم فقط ورزش کگل مغز به علت ضعیف بودن لگن زیر سوال میره چون با مغز عضلات کنترل میشه اما اگه ضعیف باشه کاریش دیگه مغز پاسخگو نیست.من تقریبا دوساله همه روشهای درمانو دارم امتحان میکنم از لحاظ دارویی هیچ نتیجه ای نداره گمرا کنندس و نظم رودرو بیشتر بهم میریزه مثلا کلیدینیم چون حرکت دودیو کم میکنه نشت کم میشه من کلیدینیم و فقط واس سو هاضمه میخورم بعد دورشم کلا میزارم کنارباقرص ها بدنم عفونت کرد نخورین دیگه قرص ورزش کگل روزی س ساعت.اقدام ب خود دکتر فیزیو واجبه چون دستگاه دارن خودشون.ولی بزارید من دورم تموم شه اطلاع میدم تا واس همه اعضا هزینه تراشی نشه

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 19, 94 1:15 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بله اقای اشنا تا صد درصدم بوده مونده ب مقدار ضعف عضلات اگه ژنتیکی باشه فوقش پنجاه درصد ج میده واس اونا که از بچکی اینطور بودن البته با دارو میشه بیشترشم کرد یعنی هر دو روش .خودم ی نفرو دیدم میگفت خیلی بهتر شده من نیم ساعت پیشش بودم چیزی ندیدم ب جراح مراجعه کنید ب خوبی اسیب فیزیکیو از ای بی اس تشخیص میده دکتر به بو مناسب هستن.خودم چون با دستگاه ورزش میکنم میزان کنترل عضلات کاملا مشخص میشه و توهمی نیست کاملا مشخصه بهتر شدم و فرق کردم ان شالله صد در صد شه و همتون خوشحال شین که درمان میشین.اصلا خجالت نکشین منم اول خجالت میکشیدم اما به دکترا که مراجعه میکردکم خیلیا بدتر از خودم بودن و دکتر خودش میگف واس تین مشکل خیلیا مراجعه میکنن .

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 19, 94 2:26 am 
آفلاین
کاربر ساده

sanaaaz1 نوشته است:
بله اقای اشنا تا صد درصدم بوده مونده ب مقدار ضعف عضلات اگه ژنتیکی باشه فوقش پنجاه درصد ج میده واس اونا که از بچکی اینطور بودن البته با دارو میشه بیشترشم کرد یعنی هر دو روش .خودم ی نفرو دیدم میگفت خیلی بهتر شده من نیم ساعت پیشش بودم چیزی ندیدم ب جراح مراجعه کنید ب خوبی اسیب فیزیکیو از ای بی اس تشخیص میده دکتر به بو مناسب هستن.خودم چون با دستگاه ورزش میکنم میزان کنترل عضلات کاملا مشخص میشه و توهمی نیست کاملا مشخصه بهتر شدم و فرق کردم ان شالله صد در صد شه و همتون خوشحال شین که درمان میشین.اصلا خجالت نکشین منم اول خجالت میکشیدم اما به دکترا که مراجعه میکردکم خیلیا بدتر از خودم بودن و دکتر خودش میگف واس تین مشکل خیلیا مراجعه میکنن .

ساناز چه ورزشی میشه بیشتر توضیح بدین

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 156 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : Google [Bot] و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com