انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 8:57 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: من و بی اختیاری
پستارسال شده: یکشنبه مهر 20, 93 11:45 pm 
آفلاین
کاربر ساده

سلام،
من هجده ساله درگیرش هستم. فکر کنم اوضاعم بدتر از همه است؛ چون معلّمم.
تو دوره ی کارشناسی، بهترین دانشجوی کلاس بودم که این مشکل سراغم اومد. اون وقتا یبوست داشتم درحالی که خیلی پرتحرّک بودم.
بعد از شروعش، تو دوماه، حدود هشت کیلو وزن کم کردم. بعد از دوسال تونستم بدون این که حتّی یک قرص مصرف کنم، تا حدود زیادی (90 درصد یا بیش تر) کنترلش کنم.
اما بعد از پنج سال (در حال نوشتن پایان نامه ی فوق لیسانس) دوباره سراغم اومد و چون تدریس می کردم، بدجوری حالم رو گرفت؛ اونم تو شهر کوچک خودم.
الان دانشجوی دکتری هستم و تدریس هم می کنم. تا حدود زیادی تونستم کنترلش کنم؛ امّا همینم که هست، بد بد بده.
پارسال کولونوسکپی کردم و دکتر (فوق تخصّص گوارش) بهم گفت روده ی بزرگت حالت طبیعی نداره. راستی بگم اصلا یبوست، اسهال، دل درد، حالت تهوّع، احساس نفخ و ... ندارم. بیش تر اوقات، متوجّه وجود، خروج و حتّی بوی گاز هم نمیشم و به خاطر همین، همیشه نگرانم. البتّه به تازگی تا حدود زیادی بر نگرانیم هم غلبه کردم و تا حدود زیادی راحت تر هستم؛ ولی اون چیزی که همه ی ما می خواهیم راحتی مطلقه.
ان شاءالله خدا کمک کنه و یه روز همه ی ما راحت بشیم.
این مطالب رو نوشتم چون جای دیگه نمی تونم بگم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: من و بی اختیاری
پستارسال شده: دوشنبه مهر 21, 93 8:54 am 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
سلام آقا مهدي، دلمون خوش بود كه ركودار فروم هستم اين را هم شما شكستيد. اشكال نداره. :lol:

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 9, 93 9:49 pm 
آفلاین
کاربر ساده

عرض سلام و ادب دارم خدمت مدیر زحمتکش سایت.
خیلی از توجه و پاسخت ممنونم. نزدیک چهل سالمه و چون سنّم به نسبت شما زیاده، رکوردها رو شکستم.
نه سال دیگه بازنشست میشم. دعا کنید به اون جا برسم.
من زدم به سخت رویی (پررویی) البتّه با مراعات های غذایی خیلی زیاد.
تا پارسال برای عزاداری به مسجد محل نمی رفتم؛ امّا امسال دارم می رم. البتّه امشب خیلی کار داشتم، نرفتم.
به نظر من برنامه ی خواب منظّم می تونه خیلی در کاهش استرس و بهبود کارکرد دستگاه گوارش مفید باشه.

بالا

پستارسال شده: شنبه آبان 24, 93 6:53 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: ایلام
اره استرس هم دلیلی است که باعث فوران نفخ و بی اختیاری میشه.

بالا

پستارسال شده: جمعه آبان 30, 93 12:54 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
خیلی‏ ‏درد‏ ‏بدیه.مخصوصا‏ ‏اینکه‏ ‏بقیه‏ ‏چ‏ ‏فکری‏ ‏میکنن.چیزی‏ ‏ک‏ ‏من‏ ‏فهمیدم‏ ‏دلیل‏ ‏اعصابه‏ ‏چون‏ ‏وقتی‏ ‏ناراحت‏ ‏بشم‏ ‏البته‏ ‏شدید‏ ‏تا‏ ‏ی‏ ‏ماه‏ ‏حالم‏ ‏واقعا‏ ‏بده.اول‏ ‏باید‏ ‏کاملا‏ ‏اعصاب‏ ‏کنترل‏ ‏شه‏ ‏بعدشم‏ ‏حتما‏ ‏معاینه‏ ‏مقعد‏ ‏برید‏ ‏البته‏ ‏نمیخوام‏ ‏توهین‏ ‏کتم‏ ‏منظوزم‏ ‏اینه‏ ‏یبوست‏ ‏باعث‏ ه‏ ‏تغییرات‏ ‏فیزیکی‏ ‏میشه‏ ‏طولانی‏ ‏مدتش.داروها‏ ‏دونئورین‏ ‏برای‏ ‏یبوست‏ ‏خوبه‏ ‏تقریبا‏ ‏واسه‏ ‏التهاب‏ ‏روده‏ ‏رو‏ ‏من‏ ‏مترونیدازول‏ ‏خیلی‏ ‏کمک‏ ‏میککنه.امتحان‏ ‏کنید‏ ‏روزی‏ ‏۲۰۰۰میخورم‏ ‏هشت‏ ‏تا‏ ‏دویصت‏ ‏و‏ ‏پنجاه.تلخه‏ ‏اذیت‏ ‏میکنه‏ ‏ولی‏ ‏چ‏ ‏میشه‏ ‏کرد.بی‏ ‏پریدن‏ ‏مضخرفه‏ ‏سرترالینم‏ ‏علایم‏ ‏شدید‏ ‏قلبی‏ ‏میتونه‏ ‏ایجاد‏ ‏کنه‏ ‏من‏ ‏با‏ ‏نظر‏ ‏پزشک‏ ‏خوردم‏ ‏وللی‏ ‏کم‏ ‏بود‏ ‏بمیرم.شانس‏ ‏اوردم‏ ‏بچه‏ ‏ها‏ ‏نوشته‏ ‏بودن‏ ‏من‏ ‏فهمیدم‏ ‏علایمم‏ ‏جدیه.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 3, 93 7:44 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: ایلام
اخ ساناز خانم تو رو خدا نچسب به این قرسهای لعنتی بخدا ضری میزنه که جبران ناپذیره. در طولانی مدت نتیجش بده.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 3, 93 10:11 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

اره فکر کنم حق با شماس بايد طب سنتي ابن سينارو امتحان کرد.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 24, 94 2:50 pm 
آفلاین
کاربر ساده

هیچ کدوم ا شما ها وضعیتش از من بدتر نیست من بی اختیاری باد دارم خودمم بوشو متوجه میشم الانم دانشجوی فوق لیسانسم هر روزم میرم دانشگاه همه استادا دانشجویا میدونن بوی بد از منه هیچکی دوست نداره باهام حرف بزنه از من فاصله میگیرن
حتی همکلاسیای پسر دیگه ن نگاهمیکنن نه جواب سلام میدن همشم نگاه میکنن ی چیزی بهم میگن میخندن
کلا بی ابرو شدم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 24, 94 4:15 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

مدتی هست که حالم بدتر شده.هر چه زمان میگذره دارم بدتر میشم.حدود دو ماه هست که نورتریپلین و فلوکستین مصرف میکنم که اصلا تاثیر نداشته.سه ماه دیگه ادامشون میدم اگه تاثیری نداشت مصرفشون رو قطع میکنم.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 24, 94 10:11 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

همه بی اختیارا ال جیا حتما سو جذبو سو هاضمشون بررسی شه و ازمایشای کامل مدفوع خون و عرق بدین تا بیماریخای دیگه رد شه و رکتومتونم بررسی شه تو ی سایت خارجی خوندم چون فشار گاز روده بیشتر از فشار اسفنکتره اکثرااسفنکتر ماها شل هست و در بعضی ها جراحی پاسخ میده و حتما سو جذب باید حل شه هیچ مشکل اعصاب و قرص موثر در این بیمارا ندیدم و همشون مقداری نتیجه گرفتن و س نفر جراحی کرده بودن دوتاشون خوب شدن.داره فرضیه ب سمت ژنتیکی بودن این بیماری میره ولی من اصلا قبول ندارم و علتشو ناتوان بودن پزشکا میدونم.خودمم با خونواده درگیرم که برم جراحی .ازین س جراحی دو نفر اسفنکتر جراحی کردن و نتیجه گرفتن دکترشون گفته بود اسفنکترشون شل و ی نفر پرولاپس انجام داده بود.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 36 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید