انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:27 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: سرترالین
پستارسال شده: یکشنبه آذر 2, 93 11:08 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: tehran/ال‏ ‏جی
براي اسپاسم هشت قرص دويصت و پنجاه مترونيدازول بخورين.بعدم اگه کمک کرد دعام کنيد من بعد دو سال داروخوري کشفش کردم.دوتا دوتا يکي صبح يکي با ناهار يکي عصر يکي شام يا شب ساعتشو خودتون تنظيم کنيد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: یکشنبه آذر 2, 93 11:19 pm 
آفلاین
کاربر ساده

sanaaaz1 نوشته است:
براي اسپاسم هشت قرص دويصت و پنجاه مترونيدازول بخورين.بعدم اگه کمک کرد دعام کنيد من بعد دو سال داروخوري کشفش کردم.دوتا دوتا يکي صبح يکي با ناهار يکي عصر يکي شام يا شب ساعتشو خودتون تنظيم کنيد.

ممنون از لطفتون منم یک دوره مصرف کردم بله بهتر بودم دوباره انشاءالله به پزشک خانواده مراجعه میکنم برام بنویسن.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 2, 93 12:35 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

همينطوري ميدن فقط دورش و نميدونم

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 3, 93 10:55 am 
آفلاین
کاربر ساده

sanaaaz1 نوشته است:
همينطوري ميدن فقط دورش و نميدونم

ممنونم خانم اجرتان با خدا.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 3, 93 1:48 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

خواهش ميکنم.ان شا الله دارو اصلي اين بيماري کشف شه.اقا امير اين دارو ضرر داره خودش منجر ب اي بي اس شده تو بعضي ها.بعدش سريع از مکمل ها و غذاها ي پروبيوتيک استفاده کنيد.بعد دورتون.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 3, 93 7:09 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

امیر نوشته است:
-

سلام
یه مطلب فرستاده بودین من دیدمش ولی نتونستم جواب بدم. به هر حال چیزهای ناشناخته زیادی در این دنیا هست که هنوز یا کشف نشدن یا اگه کشف شدن ضرر و سودش مشخص نیست. به نظر من تا جنبه علمی پیدا نکرده نباید به سمتش بریم.
ممنون

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 3, 93 8:06 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

سلام
من تصمیم گرفتم شیوه زندگیم رو تغییر بدم. امروز صبح زود بیدار شدم و کمی ورزش کردم و یه نسیم خنگ، درخت های به خواب رفته و هوای ابری. خلاصه یه صبح پاییزی رویایی. واقعا چرا باید همچین نعمتی رو از دست بدم و خواب بمونم؟ تازه تو این ساعات میشه کلی کار انجام داد. چندین سال بود که اینطور صبحی ندیده بودم.
الحق سرترالین هم بشاشم کرده و داره کمک میکنه.

زندگی الانم خیلی بی نظمه غذا که میخورم نمیدونم صبحونه هست؟ ناهاره؟ شامه؟ اکثرا تنهایی غذا میخورم هر موقع گرسنم شد سفره رو پهن میکنم و وعده مجهولم رو مصرف میکنم. یه شب ساعت 10 میخوابم یه شب 12 یه شب 2 یه شب تا دم دمه های صبح بیدارم. یه روز صبح تا شب خونه نیستم اما گاهی روزهایی میشه که از خونه بیرون نرفتم حالا جز خریدهای دم سوپری. هیچ پرهیزی هم تو غذاهام ندارم.خلاصه زندگیم شده هر چه آید خوش آید.
زندگی؟ نه این که نشد زندگی.

الان برنامه هایی دارم. میخوام از زندگی لذت ببرم. کار کنم. تجربه کسب کنم و کشف تازه ها کنم.

ساناز خانم در مورد کامپیوتر که گفتید به نظرم مهم اینه که چه استفاده ای ازش میشه؟ گاهی بد نیست توی گوگل بنویسیم طنز، جوک، خنده، عکس های خنده دار عجیب ها یا کلیپ های سایت آپارات رو ببینیم شاید فیسبوک یا اخبار مختلف دنیا رو دنبال کنیم یا اینکه بازی کنیم. بازی خیلی میتونه به مغز کمک کنه. خیلی هم شاداب میشید. مثلا همین بازی های آنلاین فلش یا بازی های اجتماعی. یه چند تا سریال رو دنبال کنیم. حالا یکی علاقه مند به سریال های ایرانی هست یکی هم آمریکایی مثل من. حل معماها خیلی میتونه به مغز کمک کنه و اینکه از امکانات اینترنت در خصوص کسب اطلاعات مختلف زندگی و اطلاعات مربوط به رشتمون استفاده لازم رو ببریم. البته حرف هام در مورد کامپیوتر نه اینکه این کارها رو میکنم ولی میخوام از حالا یه وقت بذارم واسه این موارد.

در خصوص خواب هم بگم من بعد از ظهری یه کم دلم گرفت سریع خواب مصنوعی رو انجام دادم و دل تنگیم رفع شد. خیلی تاثیر داره. من قبلا هم این موارد رو در خصوص خواب انجام داده بودم ولی تاثیر چندانی نداشت. باید باور کنیم که تاثیر داره تا تاثیر بذاره.

در خصوص هیپنوتیزم هم میشه یه کم توضیح بدین؟ ممنون

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 3, 93 10:05 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام.هيپنوتيزم همون تلقين در خواب توسط کس ديگر هست که در اصل باز خودمون عامل اصلي هستيم.تقريبا مثه روش شماست توسط شخصي ديگر.کلا تلقين اول تاثير ميذاره بعدها فقط خود گول زدنه و گيج ميکنه بهتره با بيماري کنار اومد و اونو کنترل کرد ن با تلقين مخصوصا بعد چندسال گمراه شيم و راهو طولاني کنيم چون اين راهه تلقين و رفتم ميگم.و اونايي که هيپنوتيزم ميکنن بعدها ميگن بيماري برگشته واسه اينه که اصن نرفته بود.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 4, 93 6:29 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

sanaaaz1 نوشته است:

داروی خوبیه
منتها باید با یک سری آنتی بیوتیک های دیگه مصرف بشه تا اثر کنه. شما با دکترتون مشورت کنید و یه قرص های دیگه هم همراهش بگیرید.
من امروز رفتم پیش پزشک خانواده. من ایشون رو خیلی قبول دارم. قرص های گوارشی که فکر میکردم بهش نیاز دارم رو نوشت. اول اینکه به درخواست خودم بیسموت سابسیترات نوشت که قبلا مصرف کردم و خیلی خوب بوده + فاموتیدین + اکسی بوتینین + سرتراین + مترونیدازول که ایشون ننوشت ولی تحقیق کردم دیدم کمکم میکنه و تداخلی نداره میخوام مصرف کنم.
در خصوص بیسموت امکان داره مدفوع سیاه بشه که مشکلی نیست.
خیلی امیدوارم که همگی خوب بشیم.

بالا

پستارسال شده: سه شنبه آذر 4, 93 8:21 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

بیسموت‏ ‏و‏ ‏ذغال‏ ‏سیاه‏ ‏و‏ ‏نباید‏ ‏دایم‏ ‏مصرف‏ ‏کرد‏ ‏ذغال‏ ‏سیاه‏ ‏خوردنش‏ ‏افتضاح‏ ‏و‏ ‏سخته‏ ‏بی‏ وکربن‏ ‏مخصوصا‏ ‏که‏ ‏باید‏ ‏جوید.مترونیدازول‏ ‏ی‏ ‏دوره‏ ‏بیشتر‏ ‏مصرف‏ ‏نکنید‏ ‏بعدش‏ ‏پروبیوتیک‏ ‏یادتون‏ ‏نره‏ .تو‏ ‏داروهای‏ ‏گوارشی‏ ‏مبورین‏ ‏خارجی‏ ‏عالیه.ولی‏ ‏ال‏ ‏جی‏ ‏هست.درمان‏ ‏کننده‏ ‏نیستن.برای‏ ‏اسپاسم‏ ‏و‏ ‏کم‏ ‏شدن‏ ‏علایم‏ ‏خوبن.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com