انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : شنبه بهمن 10, 04 12:11 am

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: دوشنبه آذر 11, 92 5:27 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
سلام به خانم مونا. همه قرصا عوارض دارن اما باید دید چقدر فایده دارن به نظر خود من که الان خیلی وقته مصرف می کنم فوایدش بیشتر از عوارضش هست پس ارزش مصرف کردن رو داره. در ضمن حالا که شما این قرصا رو مصرف نمی کنید بفرمایید برای کنترل بیماریتون از چی استفاده می کنید تا ما هم بدونیم.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: دوشنبه آذر 11, 92 9:11 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

منم نظر خانوم منا رو دارم تو این 13 سال که این بیماری رو داشتم چهار عامل در بدتر شدن بیماریم دخیل بوده اول استرس و تنش های عصبی دوم دارو های شیمیایی و سوم کم تحرکی و از همه بدتر ریزه خواری و روی هم غذا خوردن .به نظر من تا درمان قطعی براش پیدا نشده هیچ داروی شیمیایی مصرف نکنیم و بهتره غذا درمانی کنیم و با تمام توان استرس هارو حذف کنیم و شادی و ارامش رو جایگزین کنیم .بچه ها توصیه میکنم از وعده های غذایی زیاد با مقدار کم بپرهیزید خیلی از دکتر ها همین توصیه رو میکنن اما کار بسیار اشتباهیه . تو دراز مدت کل بدن وسیستم گوارش رو بهم میریزه اگه بتونین دو وعده ی صبحانه و شام واگه نشد سه وعده و مابین این سه وعده هیچ چیزی نخورین در بیاختیاری همه روده هارو مقصر میدونن اما معده هم به اندازه ی رودها تو این امر دخیله .و اینکه توصیه به اب خوردن زیاد میکنن این هم واسه ما ای بی اسی ها خیلی مضره . اب خوردن مثلا روزی 8 لیوان برا ادمای با دستگاه گوارش نرمال خوبه ولی واسه ما نفخ رو خیلی بیشتر میکنه . بچه هایی که یبوست دارن برای رفع یبوستشون از اب استفاده نکنند بهتره غذاهاشون رو عوض کنن یبوست خودش بر طرف میشه البته یه خورده زمان می خواد

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 11, 92 10:03 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
من دقیقاً با مونا خانم موافقم .البته ممکنه این داروها به بعضی افراد مثل آقا مهران جواب بده ولی برای منم دقیقاً اینطوری بوده که اوایل مصرف تاثیرش فوق العاده خوب بوده اما بعد از یه مدتی کاملاً بی اثر شده و بدنم عادت کرده.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه آذر 11, 92 10:14 pm 
آفلاین
کاربر فعال

من خودم چند وقتیه دارم از دوز پایین نورتریپلین 10 استفاده میکنم تحت تجویز پزشک البته و شکر خدا تاثیر خیلی بزرگی بر زندگی من و حتی زندگی اجتماعی و تعاملاتم با افراد شده و فهمیدم که طی اون 6-7سالی که درگیر این بیماری شدم دچار افسردگی شده بودم که شکر خدا داره حل میشه...
دکتر میرسیدی هفته پیش از چند تا از دکترای روانپزشک گزارش گرفته بود و میگفت که افسردگی مثل سرماخوردگی روحه و شاید اکثر آدما بدون این که متوجه باشن باهاش درگیرن و گفت که تاثیر داروی ضدافسردگی در مصرف طولانی مدت این داروها معلوم میشه واین که خود من(یعنی میرسیدی!) 6ماه از این قرصا مصرف کرده وبعضی ها باید تا 1سال هم حتی مصرف کنن!تا حال روحیشون خوب شه.
این رو هم توجه داشته باشین که به قول دوستمون هرچیزی که جنبه درمان داشته باشه (حتی داروی گیاهی) ضرر هم داره که این بایستی عطای یکی رو به لقای دیگری ببخشیم!که اون باتشخیص دکترای متخصص روانپزشکی هستش!

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 23, 92 9:13 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
بچه ها من حدود 6 ماه خودسرانه داروی اعصاب مصرف کردم، اوایلش روم تاثیر مثبت داشت اما بعدش فکر کنم تاثیر آنچنانی نداشت، این بود که مصرفشون رو قطع کردم، فقط یه عارضه فک کنم توی بدنم بر جای گذاشته و اونم اینه که یه دفعه فشار مثانه ام میره بالا و احساس میکنم باید فوری برم دستشویی، نمیدونم بچه های دیگه هم این عارضه رو بعد از مصرف این دو تا دارو داشتن یا نه؛ پس دوستان توصیه میکنم در مصرف داروهای اعصاب دقت لازم را داشته باشید و حتما با مشورت پزشک باشه تا خدای نکرده بیماریتون دوتا نشه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 23, 92 9:47 pm 
آفلاین
کاربر ساده

با سلام. من ۶ ساله بخاطر ناراحتی روحی داروی لیتیوم کربنات مصرف میکنم و از عوارض اون تکرر ادرار هست. شاید این دو دارو هم این عوارض رو دارن. بهتره با پزشک مشورت کنید.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 23, 92 10:00 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ادمین عزیز. من هنوز دارم این دوتا دارو رو مصرف می کنم البته مقدارشو کم کردم به اندازه ربع دوز تا قطع کنم. نباید یکباره قطع می کردی. اول یه مدت نصف می خوردی. بعد ربع دوز و بعد قطع می کردی. داروهای افسردگی باید بصورت ملایم یا پلکانی قطع بشن. البته در مورد تاثیرشم بدون روت تاثیر مثبت داشته. همین که رفتی سراغ کار و برا خودت شاغل شدی از فواید همین داروها بوده. چون لااقل یجورایی تو رو از افسردگی بیرون آوردن. من خودم بعد همین مدتی که می خورم، اعتماد به نفسم بیشتر شده و کارایی که هرگز فکرشو نمی کردم تونستم انجام بدم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه بهمن 23, 92 11:06 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
ادمین جان اتفاقا چون قرصارو قطع کردی باعث تکرر ادرار شده.
اگه بروشر قرص رو بخونی نوشته که کسایی که بیماری کلیوی دارن نخورن چون باعث احتباس ادرار میشه.
در جریانین که من مهرماه شروع کردم به مصرف نورتریپتیلین.
قبل اینکه اینو شروع کنم به دکترم گفتم که یکم تکرر ادرار دارم و ایشونم آزماش ادرار نوشت برام که برا نتیجه ش زیاد پیگیر نشدم اما وقتی این قرصه رو خوردم تکرر ادرارم خوب شد چون قرصه باعث احتباس ادرار میشد ولی دوسه روز بعد قطع داروم که دیدم اثر نداره برام باز این جریان شروع شد.
‏ مشکل شما ممکنه چند تا دلیل داشته باشه:
یا از عفونته،
یا بخاطر سرماس که توصیه میکنم بهت شکم بند بزنی،
یام دور از جون مشکوک به دیابت میتونی باشی،
حتما یه آزمایش خون و ادرار بده.
‏ ‏

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 24, 92 7:33 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
راسیتش تا به خودم اومدم دیدم قرصام تموم شده و از بس گرفتار بودم چند روز نرسیدم برم داروخونه و این شد که بی خیال مصرفشون شدم، یکی دو روز اول یکم سردرد داشتم بعدش عادی شد، البته تکرر ادرار نه به اون صورت، یعنی وقتی مثانم پر میشه بیشتر از قبل بهم فشار میاره که سریعتر برم دستشویی، البته اینو هم بگم من خیلی زیاد مایعات (آب، چایی، آب ولرم با عسل و ...) مصرف میکنم، شاید بخاطر مصرف اینا هم باشه، اما دیدم سحرم تو وبلاگش یه اشاره به این قضیه داشته گفتم شاید مال منم بر اثر همون داروها بوده؛ کلا به نظر خودم اصلا موضوع حادی نیست.
ممنون مهران و امیدوار که راهنمایی کردین.
مهران یعنی الان شما هم ریفاکسیمین مصرف میکنید هم این دو تا دارو رو؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 24, 92 8:29 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

ریفاکسیمین که تموم کردم. اما این دو تا رو دارم ادامش می دم. برا من که بدک نبوده. حداقل فعال تر شدم و کمتر از کوره در میرم. دنبالشم که قطعش کنم برم سراغ سرترالین یا فلوکستین. بهرحال دارم تست می کنم.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 129 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com