انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 10:29 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 5 پست ] 
نویسنده پیغام
پستارسال شده: چهارشنبه آذر 13, 92 7:35 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
یکی تو این سایت گفته با این دارو خوب شده اگه کسی خورده یا اطلاعی داره بیان کنه . هرکسی هم تونست خلاصه ترجمه کنه بزاره.

لینک
http://www.ibsgroup.org/forums/topic/16 ... leaky-gas/

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه آذر 15, 92 11:56 pm 
آفلاین
کاربر فعال

با سلام.....
شرمنده اگه ترجمه ی خوبی از آب درنیومده....به خوبی خودتون ببخشید... :D
ترجمش:
این موضوع از سال آخر دبیرستان برای من پیش آمده و هر روز زندگی منو جهنم کرده.علائم من هم مشابه علائم بسیاری از شما بود.احساس ضعف در لگن،بوی غیر قابل کنترل و زمزمه افرادی که در کنار شما نشسته اند.زندگی اجتماعی من تا پایان اون سال به طور کلی نابود شد.هیچ چیزی بدتر از اون نبود.انواع مختلف پروبیوتیک ها و مکمل ها را امتحان کردم در حالیکه بعضی از اونها حالم رو بدتر کرد.من نتونستم چیزی رو برای بهبود علائمم پیدا کنم.
به یک متخصص گوارش مراجعه کردم و با توجه به علائمم به من گفت که این علائم عصبیه.از داروهای IBS هم استفاده کردم ولی مؤثر واقع نشد.من متوجه شدم که چیزی نیست که بهم کمک کنه.به دلیل استرس و خجالت ناشی از بیماریم در همون ترم اول دانشگاه رو ول کردم.احتمال افسردگی من می رفت اما هر گونه داروی ضد افسردگی رو که در طی یک سال استفاده کردم کارساز نشد.من تحقیقات برخی محققین را دیدم و تصمیم گرفتم از آن ها کمک بگیرم و در تحقیقات آن ها به این دارو برخوردم که نامش فنلزین با نام تجاری NARDIL بود.از طرفی این نوع داروها عوارض جانبی بسیاری دارد و نیاز به رعایت رژیم غذایی خاصی می باشد.دیگه به معنای واقعی در آستانه ی خودکشی قرار گرفته بودم.مشخص شد که این نوع دارو تأثیری بر روی افسردگی من نداشته ولی بی اختیاری خروج گاز مرا درمان کرده است...
یک هفته بدون بو....و من احساس خوبی دوباره پیدا کرده بودم.من به مدرسه می رفتم و برمی گشتم و دوباره با دوستام ارتباط برقرار کردم.
اما من می دونم که این درمان ها واقعی نیست و فقط برای کنترل علائم است.یکبار سعی کردم درمانم را ول کنم.در عرض یک هفته علائم به صورت کامل برگشت.دوباره درمان را شروع کردم و بعد از 2 روز مجدد علائم به طور کامل محو شدند...
من نمی دونم که این خروج گاز مشکل آنزیمیه یا چیز دیگه ای هستش ولی می دونم که NARDIL اونو خوب کنترل کرد.
بدیهی است که این می تونه یک راه حل برای بسیاری از بیماران باشد ولی این دارو یک مخدر بسیار قوی با موارد منع بسیار زیادی می باشد.ولی من فکر کردم که شاید با به اشتراک گذاشتن این موضوع کمکی به هم دردان خود کرده باشم....

آخرین بار توسط هستی در شنبه آذر 15, 92 12:15 am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 15, 92 12:08 am 
آفلاین
کاربر فعال

البته به نظر من این دارو خیلی خطرناکه.چون خودشم گفته که مخدر بسیار جدی ای هستش که شوخی بردار نیست...عوارض جانبی داره و موارد منع بسیاری داره که با خیلی از داروها و غذاها نمیشه مصرفش کرد....در ضمن این دارو که برای درمان افسردگی استفاده میشه خودش منجر به افسردگی میشه...نمیشه ریسک کرد...تازه واسه ایشون باعث شده که بی اختیاریش درمان شه...شاید واسه بقیه جواب نده...چون هر فردی سیستم بدنش نسبت به آی بی اس فرق میکنه...بعضیا با بعضی داروها خوب میشن ولی برای بعضی ها عکسش اتفاق میوفته....

بالا

پستارسال شده: شنبه آذر 16, 92 5:52 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
مرسی هستی جان به خاطر ترجمه. به نظر منم خیلی داروی عجیب غریبیه...

بالا

پستارسال شده: جمعه تیر 13, 93 10:58 am 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

مصرف این دارو با سیتالوپرام باعث مرگ می شود
کلا نباید طرف این داروهای قدیمی رفت

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 5 پست ] 

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند