انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:44 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
 عنوان پست:
پستارسال شده: پنج شنبه بهمن 24, 92 4:02 pm 
آفلاین
کاربر ساده

محل اقامت: مشهد/26 ساله/ مجرد
سلام مرضیه جان، خوشحالم که دستکم یک دارو برای تو موثر واقع شده.برای رفع مشکل یبوستت بهترین میوه کیوی رسیده است که بهتره هر چند تا خواستی با پوست بخوری چون فیبر زیادی داره.باعث نفخ هم نمیشه و جزو رژیم کم قند هست. برگه زرد آلو جزو رژیم نیست، فروکتوزش بالاست، شاید یبوستتو بر طرف کنه ولی برات نفخ هم ایجاد می کنه.دستکم برای من که این جوریه.

یک سوال ازت دارم البته تو وبلاگت هم پرسیدم ولی منتشر نکردی، این که میگی بی اختیاری داشتی یعنی کاملا متوجه خروج گاز می شدی یا فقط احساس گرما تو اون ناحیه رو داشتی؟ و تو این مدتی که خوب شده بودی این علائم کاملا برطرف شده بودند ؟ می خوام مطمئن شم خودت کاملا احساس عدم خروج گاز داشتی یا فقط چون به خاطر مصرف دارو اعتماد به نفست بالا رفته بود و شاد تر شدی و واکنشی هم از اطرافیانت ندیدی یک همچین نتیجه گیری کردی؟

من خودم یک سال بعد از این که آی بی اس گرفتم دچار بی اختیاری شدم. حقیقتش دکتر گوارش برام آلپرازولام با دوز یک چهارم تجویز کرده بود و دقیقا روز بعد از شبی که دوز دارومو نخوردم بی اختیاری اومد سراغم.
اون زمان پیش 3 تا جراح کلورکتال رفتم و هر چه این موضوع رو به هر کدومشون می گفتم جواب می دادن که این دو تا هیچ ربطی به هم نمی تونن داشته باشن.حتی یکیشون اصرار داشت که من حقیقتو بهش بگم! نمی دونم دکتر ابله دقیقا چه فکری با خودش کرده بود!
به هر حال من سر خود دوباره مصرف آلپرازولام رو شروع کردم به این امید که به حالت قبلم برگردم اما اثری نداشت.
من کلا تو اون یک سالی که آی بی اس گرفته بودم خیلی خودمو نگه می داشتم و دیر دستشویی میرفتم . خجالت می کشیدم دائم سر هر کلاسی برای بیرون رفتن از معلم هام اجازه بگیرم.از اون طرف هم مدت زیادی تو دستشویی می موندم تا کاملا روده هامو خالی کنم. ورزشمو هم تو همان دوران به خاطر درس و کنکور کنار گذاشته بودم. همه اینها و حرفای جراحا باعث شد قانع بشم که بی اختیاریم به خاطر ضعیف شدن عضلات کف لگنمه نه چیز دیگه.
ولی الان با این حرفی که تو میزنی شاید حرف من هم درباره رابطه مشکلم با آلپرازولام خیلی نامربوط نبوده؟.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: Re: راه درمان
پستارسال شده: سه شنبه دی 2, 93 4:06 pm 
آفلاین

سلام..
من شدیدا نفخ دارم استرس کارم بالاست اسهال و بی حالی از عوارض آی بی اس من هست.طی روز معدم یکسره ترش میکنه صبحا دوس ندارم از خواب پاشم
دکتر بهم سیتولاپرام داد ولی کاهش میل جنسی و حواس پرتی میاره لطفا راهنماییم کنید.متشکرم

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید